Quantum Break بطور رسمی برای PC تایید شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
طبق توضیحات وبسایت رسمی QB ، با پیشخرید نسخه دیحیتالی این بازی برای Xbox one ، نسخه ویندوز 10 را به طور مجانی دریافت خواهید کرد .
سیستم مورد نیاز بازی را میتوانید در عکس زیر ملاحظه کنید :

3004850-quantum.jpg

هردو نسخه PC-XB1 در تاریخ 5 آپریل منتشر خواهند شد و این خبر توسط مایکروسافت و استدیو Remedy تایید شده است .

{اطلاعات زیر قبل از انتشار عکس بالا ثبت شده است }

طی گفتگوی مطبوعاتی اخیر هنگامی که نسخه pc تایید شد، رمدی جزئیات پورت نسخه PC را اعلام نکرد و مشخص نیست که بازی توسط خود تیم پورت میشه یا به دست یک تیم دیگر سپرده خواهد شد .

نسخه PC کوانتوم بریک ، جزو تلاش های اخیر مایکروسافت برای گسترش بازیهایش برای کنسول و ویندوز است . درحال حاضر غیر از QB بازیهای ReCore - Sea of Thieves - Fable Legends نیز برای هردو پلتفرم در دست ساخت هستند .

اطلاعاتی راجع به اینکه بازی از نظر گرافیکی چه تفاوت هایی بر روی هردوپلتفرم خواهد داشت ارائه نشده است . همچنین رمدی اعلام کرد نسخه X1 شامل دانلود نسخه کامل عنوان قبلی این استدیو یعنی Alan Wake و دو DLC آن یعنی The Writer و The Signal خواهد شد . و کسانی هم که نسخه دیسکی را از یک سری فروشگاه خاص پیشخرید کنند ، نسخه American Nightmare الن ویک را دریافت خواهند کرد

آپدیت خبری 1 :

از سیو بازی بین دو پلتفرم PC و XBOXONE میشه به صورت مشترک استفاده کرد ! بنابراین بازیکن میتونه از هر پلتفرمی خواست بازی را ادامه بده .
پورت بازی هم به عهده خود رمدی و ماکروسافت هست
https://twitter.com/remedygames/status/697794314634711041

آپدیت خبری 2 :

Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
چجوری میشه همزمان با اپل،سامسونگ،گوگل،سونی ،لینوکس ،آمازون و... رقابت کرد؟بالمر داشت تک تک با اینا رقابت می کرد که تقریبا تو همشون سیر نزولی داشت ول با اومدن نادلا رقابت تبدیل به ارائه سرویس شد،یعنی با رشد اینا،مایکروسافتم رشد میکنه
ولی هدف اصلی قدرتمندتر کردن استور مایکروسافته که برمیگرده به همون آنلاینه شدن اول نسله....
پس با گذشت زمان اگه سونی هم به سمت آنلاینه شدن نره،بازندس...چه می خواد این اتفاق یه نسل طول بکشه چه ده نسل مگه اینکه راهی پیدا کنه که خودش یا به همراه یه شرکت دیگه این سرویس رو ارائه بده

آخرین ویرایش:
یکی از دلایلی که باعث میشه همیشه بگم که بازی کردن زمان بچگیمون با سگا و میکرو خیلی خیلی بهتر و لذت بخش تر از الان بود اینه که اون موقع نه میدونستیم انحصاری چیه نه فــَن کنسوول بودیم ... هرچی میزاشتن جلومون باهاش بازی میکردیم یه دنیا هم لذت میبردیم .. الان بازی کردن خود شخص اصلاً مهم نیست انگار ! بازی نکردن بقیه مهم تره !

یاد این بلاگم توی بازیسنتر که واسه چهارسال پیش هست افتادم ...

فک نکنم نسخه ی PC بتونه فروش فوق العاده ای رو تجربه کنه . یکی از اصلی ترین دلایلش میتونه خبر زیر باشه ! :d

Quantum Break Is Not Coming To Steam, Will Be Exclusive To Windows Store | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
اتفاقا بر عکس میفرمایید. رو استیم میامد که مفتی کرک بشه. عمرا کمتر کسی بتونه تو کشوری مثل ایران بازیو حتی قانونی بخره و دانلودکنه (دردسر استور. ) چه برسه به...

اتفاقا بر عکس میفرمایید. رو استیم میامد که مفتی کرک بشه. عمرا کمتر کسی بتونه تو کشوری مثل ایران بازیو حتی قانونی بخره و دانلودکنه (دردسر استور. ) چه برسه به...

الان دقیقا اینی که گفتی چه ربطی به خبر داشت ؟ :d چه ربطی به کرک داشت اصن ؟‌ میخوای منکر میلیون ها کاربر فعال استیم بشی که منتظر عرضه ی اینجور بازیا تو اکانت استیمشون هستن و قصد دارن اونو بصورت قانونی تهیه کنن ؟ چرا راه دو بریم اصن ؟ همین Rise of tomb raider طی 2 هفته ی اخیر بیشتر از 400 هزار نسخه ی قانونی تو استیم فروخته ! اما خب منتشر نشدن QB روی استیم میتونه نادیده گرفتن جماعت ملیونی استیم ( بخاطر سر زبون انداختن windows store یا هر دلیل دیگه ای که داشته باشه ! ) که 100% میتونه باعث کاهش فروش QB رو بهمراه داشته باشه .

این که رو استیم بیاد کرک میشه و بفروشش ضربه میزنه حرف شماست نه واقعیت ! برات ساده تر بگم : نادیده گرفتن طیف وسیعی از گیمرانی که قصد خرید بازی رو بصورت قانونی دارن = کاهش فروش اون محصول

اینم آمار دقیق فروش TR نسخه ی PC تا بدین لحظه :

4qxy55z1x9eptzy86xp1.jpg

الان دقیقا اینی که گفتی چه ربطی به خبر داشت ؟ :d چه ربطی به کرک داشت اصن ؟‌ میخوای منکر میلیون ها کاربر فعال استیم بشی که منتظر عرضه ی اینجور بازیا تو اکانت استیمشون هستن و قصد دارن اونو بصورت قانونی تهیه کنن ؟ چرا راه دو بریم اصن ؟ همین Rise of tomb raider طی 2 هفته ی اخیر بیشتر از 400 هزار نسخه ی قانونی تو استیم فروخته ! اما خب منتشر نشدن QB روی استیم میتونه نادیده گرفتن جماعت ملیونی استیم ( بخاطر سر زبون انداختن windows store یا هر دلیل دیگه ای که داشته باشه ! ) که 100% میتونه باعث کاهش فروش QB رو بهمراه داشته باشه .

این که رو استیم بیاد کرک میشه و بفروشش ضربه میزنه حرف شماست نه واقعیت ! برات ساده تر بگم : نادیده گرفتن طیف وسیعی از گیمرانی که قصد خرید بازی رو بصورت قانونی دارن = کاهش فروش اون محصول

اینم آمار دقیق فروش TR نسخه ی PC تا بدین لحظه :

4qxy55z1x9eptzy86xp1.jpg
دوست من خوب متوجه نشدی.من دو چیزگفتم. یکی اینکه در محیط استیم امکان کرک بالاخره هست ولی گفتم که حتی امکان دانلود قانونی از وبندوزم در کشوری مثل ما نیست یا سخته (اگه از استوردانلود کرده باشید متوجه حرفم می شی) و این که کر ک نشه 100 درصد بخاطر حالت انلاین استور قاعدتا فروشش بالاتر میره. حالا کسی که قانونی می خره کامپیوتر داره و ویندوز10 بخاطراستیم یعنی حاضرنیست از یک محیط دیگه خرید کنه مگه چی میشه؟!!!!!

"مشکلات عدیده" بازی قانونی خریداری شده (با توجه به وضع فعلی و قفل Denuvo که همه کد اشتراکی یا اریج میگیرن) الان این وسط دقیقا چین؟ تمام حرفها تو این تاپیک 180 درجه عوض شده تا ثابت شه مایکروسافت کارش درسته!
آدم باید چند بار چشماش رو بماله باورش شه خواب نمیبینه!
اون بحث بستن budget pc که گفتم بماند حالا قبل این تاپیک همه بهش استناد میکردن، بعد اومدن Denuvo که اشتراکی خریدن شروع شد همه متفق القول بودن که مشکلات نصب و اجرای بازیها خیلی خیلی کم شده، میگید چنین چیزی نیست؟:-/
خریدارها کنسول بخرن صرفا برای نصب نکردن درایور و نزدن چند تا کلیک برای رفتن تو بازی ای که دنگ و فنگ پایرت هم نداره؟
حالا چرا روی کنسول سونی نیاد؟:d
روی PC حلاله اومدنش، خب روی PS4 هم بیاد مایکرو و رمدی سود بیشتری ببرن:دی
اینجاست که باز همون ضرب المثلی که گفتم مطرح میشه:دی
خود فنهای متعصب ایکس باکس که هنوز آواتار و امضاشون هست دارن اعتراض میکنن، یه عده دیگه که فن ایکس باکس نیستن توجیه:))

شما انگار تو زندگیت PC نداشتی. من می گم کلا وسط بازی (هر بازی) ریست می شد شما میری سراغ نصب بازی قانونی و این چیزا که خیلی نامحسوس تیکه رو بندازی که مثلا پایرت خوری کردم. شما خواب نیستی، خودت رو زدی به اون راه. همین که فکر می کنی PC یعنی نصب درایور و چند تا کلیک نشون میده که کلا سررشته ای نداری تو این زمینه.
بماند که معمولا مشکلات بازی های PC حداقل از ابتدای عرضه بازی بیشتر از کنسول هست و همیشه درایور های hot fix مخصوص مشکلات بازی های خاص ارائه میشه. همین کمتر از یکی دو ماه پیش AMD نرم افزار مدیریت کارت گرافیک های خودش رو داد که تو ورژن اولیه به گزارش عده ای سرعت فن رو روی 30% قفل می کرد و باعث گرم شدن بیش از حد کارت می شد.
روی PS4 هم بیاد من که بخیل نیستم، به من چه ربطی داره جوش مایکروسافت رو بزنم؟ حالا که عقب افتاده و داره امکانات در اختیار مشتری می داره من چرا خودم به بزنم در و دیوار تو جیب من چیزی میره مگه؟ همین دیروز دیدم آفر دادن یه X1 با 1 ترابایت هارد، کوپن تخفیف یک ساله Gold و سه تا بازی 370 یورو. کنارش هم آفر PS4 بود بدون هیچ چیزی با هارد 500 همون قیمت! تمام این رقابت ها به نفع من امثال من هست، چیزی هم ازمون کم نمیشه که بیایم شاکی شیم. اونی که کنسول رو داره هنوز ام میتونه بدون نیاز به یه سیستم گرون قیمت از بازی هاش لذت ببره، اونی هم که سیستم رو داره می تونه تو این لذت شریک شه، همه برد می کنن بعد یه عده مثل شما این وسط انگار نمی تونن خوشحالی بقیه رو ببینن و همه چیز رو واسه خودشون می خوان. مثلا هم نگران مایکروسافت هستن. شرکتی که نسل قبل در جواب این سوال که اگر 360 هم مثل اولین کنسولشون فروش پایین داشته باشه چکار می کنن گفت که اگر کل نسل رو هم ضرر بدن باز هم کنسول بعدی رو ارائه می دن.

شما انگار تو زندگیت PC نداشتی. من می گم کلا وسط بازی (هر بازی) ریست می شد شما میری سراغ نصب بازی قانونی و این چیزا که خیلی نامحسوس تیکه رو بندازی که مثلا پایرت خوری کردم. شما خواب نیستی، خودت رو زدی به اون راه. همین که فکر می کنی PC یعنی نصب درایور و چند تا کلیک نشون میده که کلا سررشته ای نداری تو این زمینه.
بماند که معمولا مشکلات بازی های PC حداقل از ابتدای عرضه بازی بیشتر از کنسول هست و همیشه درایور های hot fix مخصوص مشکلات بازی های خاص ارائه میشه. همین کمتر از یکی دو ماه پیش AMD نرم افزار مدیریت کارت گرافیک های خودش رو داد که تو ورژن اولیه به گزارش عده ای سرعت فن رو روی 30% قفل می کرد و باعث گرم شدن بیش از حد کارت می شد.
روی PS4 هم بیاد من که بخیل نیستم، به من چه ربطی داره جوش مایکروسافت رو بزنم؟ حالا که عقب افتاده و داره امکانات در اختیار مشتری می داره من چرا خودم به بزنم در و دیوار تو جیب من چیزی میره مگه؟ همین دیروز دیدم آفر دادن یه X1 با 1 ترابایت هارد، کوپن تخفیف یک ساله Gold و سه تا بازی 370 یورو. کنارش هم آفر PS4 بود بدون هیچ چیزی با هارد 500 همون قیمت! تمام این رقابت ها به نفع من امثال من هست، چیزی هم ازمون کم نمیشه که بیایم شاکی شیم. اونی که کنسول رو داره هنوز ام میتونه بدون نیاز به یه سیستم گرون قیمت از بازی هاش لذت ببره، اونی هم که سیستم رو داره می تونه تو این لذت شریک شه، همه برد می کنن بعد یه عده مثل شما این وسط انگار نمی تونن خوشحالی بقیه رو ببینن و همه چیز رو واسه خودشون می خوان. مثلا هم نگران مایکروسافت هستن. شرکتی که نسل قبل در جواب این سوال که اگر 360 هم مثل اولین کنسولشون فروش پایین داشته باشه چکار می کنن گفت که اگر کل نسل رو هم ضرر بدن باز هم کنسول بعدی رو ارائه می دن.

خط اول پستتون واقعا منطقیه از نظر خودتون بنده PC نداشته باشم؟
غیر از PC تلفن همراه هم ممکنه یه پلتفرم مثل اندروید یه عیب و ایرادایی داشته باشه ولی در عوض محاسنشم زیاد باشه و آدم رو جذب کنه.
من تا به حال سیستم AMD نبستم و نخواهم هم بست و طبعا از خبری که گفتین آگاه نبودم.
دو سه سالی هم هست تعداد کمی از بازیا رو با فاصله تک و توک روی پی سی بازی کردم-یعنی بعد اینکه کامل بهترین کرک براشون اومده ولی چه الان چه قبلا ندیدم وسط بازی سیستم خاموش شه-بیشترین بازی ای که اذیتم کرد ac1 بود که اونم کرکش ناقص بود اوایل که عرضه شده بود. (از بهترین فروشنده هم گرفتم ولی مشکل کرکش بود در اصل-این موردم برای خیلی وقت پیشاست که رو PC زیاد بازی میکردم) بازیای یوبی شنیدم خیلیاشون مشکل داشتن اگه شما مشکلتون رو بازیای یوبی بوده من فقط همین ac1 رو روی PC رفتم از بازیاش و PoP و AC هاش رو به کل رو کنسول زدم.
بعد مسئله برای بار نمیدونم چندم، نیومدن این بازی نیست. نیم خطی بودن فهرست انحصاریاشه و الانم رقابت با استیم. دیگه قصدم داره یه تعداد دیگه از انحصاریاش رو باز عرضه کنه، این وسط بخواد همین امروز انحصاری aaa بسازه دو سال دیگه بازی آماده میشه و بدبختی که کنسولش رو خریده چهار تا انحصاریم بازی کنه میبینه ضرر کرده نرفته سراغ PC و PS4
الانم حتی میبینید قرار نیست این بازی رو روی استیم بده و باز دنبال تکرار داستان Games for Windows Live ـه... موندم کجای این سیاست عاقلانه س
رقابت همزمان با استیم-کنسولهای دیگه برای ساخت اکوسیستمی انحصار طلبانه که کاربر هم جذب نمیکنه چون روی کنسول PS4 انحصاری بیشتری داره و PC هم استیم رو داره که مورد دوم هم اصلا نامعقوله رقابت باهاش
بعد موندم با اومدن این بازیا روی استور خود مایکرو ماها تو ایران چطور باید بخریم احیانا، به قول یکی از دوستان نمیدونم کدوم تاپیک گفت-300 تومن ناقابل میوفته
اینکه همه لذت ببرن این بود که بیاد بازیش رو روی استیم بده راهی که قبلا رفته رو طی نکنه بخوره به بن بست;) البته پستای قبلی منو بخونید از اول برام مشخص بود میخواد این کارو کنه، اکوسیستم معنی ای غیر از اینم نداره... حالا کجاش معقوله خدا عالمه.

آخرین ویرایش:
اگه روی استیم عرضه کنه مسلما باید یه پولی هم به VALVE بده . پس دلیلی نداره وقتی خودش استور داره همچین کاری بکنه . اینجوری 100% سود بازی میره تو جیب خودش .

از طرفی در ابتدا عرضه بازیها شاید بدلیل امار کمتر گیمرها در استورش با فروش کمتری همراه باشه (که طبیعی هم هست)

اما مزیت های خاص خودشم داره

1: همه رو مجبور میکنه به ویندوز 10 و DX12 کوچ کنن و مطمئنا استفاده از DX12 بین تمام توسعه دهنده ها رواج بیشتری پیدا میکنه

2: این عناوین انحصاری کنسول محسوب میشن و گیمرها براش سرو دست میشکنن پس کسی که از اخبار دنیای گیم با خبر باشه براحتی بازی روی استور میخره . ( که مطمئنا 99% کاربرای استیم که اخبار گیم دنبال میکنن بلافاصله برای خرید وارد استور مایکروسافت میشن )

3: عده بسیار زیادی هم هستن که کلا گیمر نیستن اما همیشه به استور مایکروسافت سر میزنن . ضمن اینکه اینجوری بازی تو چشم تره و باعث معروفیت بازی بین عوام میشه ( فرض بر اینکه 1% ازین عوام تصمیم بگیرن بازی بخرن , مایکروسافت بارشو بسته )
درصورتی که توی استیم اکثرا فقط گیمرها مراجعه میکنن

4: مهم ترین مزیتش هم اینه که خیالش راحته استور خودشه و وقتی ببینه سوداوره براحتی میتونه . فورزا . هیلو . گیرز4 و... روی استور خودش قرار بده ( یعنی در واقع این عناوین انحصاری از اکوسیستم خودش خارج نمیشن و همچنان انحصاری باقی میمونن ) که کاملا سیاست قشنگیه

5: حتی اونایی که طرفدار سونی هستن و هرگز یه قرون پول به کنسول رقیب XBOX نمیدن براحتی میتونن روی PC از محصولات مایکروسافت لذت ببرن ( که البته وقتی تو اکوسیستم مایکروسافت مشغول بازی بشن درواقع ناخوداگاه PC GAMER شدن و دارن روی ویندوز بازی میکنن . عین اب خوردن میان زیر پرچم مایکروسافت ) که درنهایت بازم سودش میره تو جیب مایکروسافت

خلاصه PC GAMER های عزیز داداشای گلم خدمتتون بگم تمام این تغییر تحولاتی که قرار انجام بشه برای ما برد برده یعنی ما در نهایت اصلا ضرر نمیکنیم:))

ضمن اینکه این اکوسیستم تاثیر بسزایی روی شرکتهایی مثل راک استار که گاها محصولاتشونو با تاخیر روی PC عرضه میکنن میذاره
چون اینجوری راک استار نگاه میکنه خود مایکروسافت داره انحصاریهاشو همزمان روی ویندوز هم منتشر میکنه و شک نکنید تاثیر خودشو میذاره و دیگه شاهد تاخیر های چندساله روی پلتفروم محبوبمون نخواهیم بود.

درواقع این اکوسیستم و سیاست جدید مایکرو سافت داره به تمام Developer های مستقل و Publisher دنیا بطور غیر مستقیم اعلام میکنه حواستون جم باشه دوران طلایی PC GAMING دوباره شروع شده .

دقیقا چیزی که دوسال پیش پیشبینی کرده بودم

آخرین ویرایش:
از وقتی نادلا مدیر عامل مارکوسافت شده یک سری تغییرات کلی تو شرکت داده اولیش این هست که به فکر بخشهای هست که پتانسیل بالاتری برای فروش دارن مثل نرمافزار و ویندوز و سیستم های ابری و یک سری بخش ها مثل موبایل و ایکس باکس در درجه دوم براشون قرار گرفتن دومین سیاست نادلا سود در آوردن از تمام پلتفروم ها هست حالا چه پلتفروم خودش چه پلتفروم رغیب! هر جا بتونه سود در بیاره و پتانسیلش باشه میخواد ورود کنه و دیگه دنبال برند سازی و انحصاری طلبی و... نیست

مقاله‌بیزینس اینسایدر ، درباره ی اتفاقات اخیر اکس باکس ...
دقیقا گفته های قبلی منو بیان می کنه و اونم عرضه محصولات مایکروسافت به عنوان سرویس و اینکه با آوردن ویندوز ۲۲۰ میلیون کاربره ... یه بازی برد برد رو شروع کرده ... اگه حوصله داشت کسی ترجمش بکنه ...
uk.businessinsider.com/microsofts-big-plan-for-the-xbox-one-make-it-more-like-microsoft-office-2016-2?r=US&IR=T

از وقتی نادلا مدیر عامل مارکوسافت شده یک سری تغییرات کلی تو شرکت داده اولیش این هست که به فکر بخشهای هست که پتانسیل بالاتری برای فروش دارن مثل نرمافزار و ویندوز و سیستم های ابری و یک سری بخش ها مثل موبایل و ایکس باکس در درجه دوم براشون قرار گرفتن دومین سیاست نادلا سود در آوردن از تمام پلتفروم ها هست حالا چه پلتفروم خودش چه پلتفروم رغیب! هر جا بتونه سود در بیاره و پتانسیلش باشه میخواد ورود کنه و دیگه دنبال برند سازی و انحصاری طلبی و... نیست

اتفاقاً هیچکدوم از اینهایی که گفتی هدف نادلا نبودن و نیستن، البته بجز پول درآوردن و درآمد زایی که هدف همه شرکتها هست.

نادلا سیاست کلیش از ابتدا "Cloud First, Mobile First" بوده و اون هم نه به این معنی که بخوان Azure رو گسترش بدن یا تلاشهاشون رو برای ساخت موبایل و ... افزایش بدن (که البته تلاششون رو در هر دوی این حوزه‌ها انجام دادن و میدن). منظورش از این جمله این بوده که تجربه کاربرها و مصرف کنندگان محصولات مایکروسافت اولویت هر چیزی هست و اونها باید بتونن از پلتفرمها و محصولات مورد علاقشون در هر جایی و هر وسیله‌ای استفاده کنن. در واقع منظورش ازMobile First همون Mobility of Experience هست. این کار هم در نهایت به سود مایکروسافت هست چون به کاربرهاش و تجربه‌اشون از محصولات مایکروسافت اهمیت دادن و کم کم بهشون علاقمند میشن و هم به نفع مشتری هست چون میتونه از این سرویسها هر جایی استفاده کنه.

البته این رو نباید با مسأله اومدن یسری نرم افزارهای مایکروسافت روی ios و اندروید قاطی کرد چون این کارشون فلسفه جداگانه‌ای داره (بدست آوردن مخاطبهای جدید در دنیای موبایل و آشنا کردن اونها با محصولات و سرویس‌های مایکروسافت). این رو گفتم چون میدونم همین مورد ممکنه بشه دست آویز یک عده برای انجام مقایسه‌های بی سر و ته و ... .

5: حتی اونایی که طرفدار سونی هستن و هرگز یه قرون پول به کنسول رقیب XBOX نمیدن براحتی میتونن روی PC از محصولات مایکروسافت لذت ببرن ( که البته وقتی تو اکوسیستم مایکروسافت مشغول بازی بشن درواقع ناخوداگاه PC GAMER شدن و دارن روی ویندوز بازی میکنن . عین اب خوردن میان زیر پرچم مایکروسافت ) که درنهایت بازم سودش میره تو جیب مایکروسافت

دوران طلایی PC GAMING دوباره شروع شده .

دقیقا چیزی که دوسال پیش پیشبینی کرده بودم

بسیارعالی واین سیاست قشنگی هستش که مایکروسافت درپیش گرفته که منجربه اعتلای هردوپلتفرم pcو ایکس باکس خواهدشد
درضمن سونی فن ها هم این فرصت رودارندتاازعناوین زیبای مایکروسافت تحت پلتفرمpcاستفاده کنند وبه تدریج pc gamerمیشن
فرصتی که اینطوری مایکروسافت ایجاد کرده بسیاربهتره برای جذب مخاطب بیشتر .....باتوجه به ناکامی xoدرجذب گیمرهای بیشتر

بسیارعالی واین سیاست قشنگی هستش که مایکروسافت درپیش گرفته که منجربه اعتلای هردوپلتفرم pcو ایکس باکس خواهدشد
درضمن سونی فن ها هم این فرصت رودارندتاازعناوین زیبای مایکروسافت تحت پلتفرمpcاستفاده کنند وبه تدریج pc gamerمیشن
فرصتی که اینطوری مایکروسافت ایجاد کرده بسیاربهتره برای جذب مخاطب بیشتر .....باتوجه به ناکامی xoدرجذب گیمرهای بیشتر

یه نکته ایی عرض کنم

امروز اعلام شده که Hitman Go Definitive Edition که قبلا روی موبایل عرضه شده بود بزودی (4 اسفند) بروی پلتفرومهای PC / PS4 / VITA عرضه میشه .
ولی سوال اینجاس چرا برای xbox 1 منتشر نمیشه :d ؟؟؟

Hitman Go Definitive Edition for PS4 and PC arrives next week | VG247
Street Fighter V هم که میدونید بطور مشترک بین PC PS4 منتشر میشه .

نمیخوام بگم توجه به x1 کم شده ولی بدونه شک PC . PS4 نقش بسیار برجسته تری در دنیای گیم بازی میکنن :d سوای اینکه هر دو پلتفروم انحصاریهای خاص خودشونو دارن . انحصاریهای مشترک زیادی هم داره براشون تایید میشه.

آخرین ویرایش:
یه نکته ایی عرض کنم

امروز اعلام شده که Hitman Go Definitive Edition که قبلا روی موبایل عرضه شده بود بزودی (4 اسفند) بروی پلتفرومهای PC / PS4 / VITA عرضه میشه .
ولی سوال اینجاس چرا برای xbox 1 منتشر نمیشه :d ؟؟؟

Hitman Go Definitive Edition for PS4 and PC arrives next week | VG247
Street Fighter V هم که میدونید بطور مشترک بین PC PS4 منتشر میشه .

نمیخوام بگم توجه به x1 کم شده ولی بدونه شک PC . PS4 نقش بسیار برجسته تری در دنیای گیم بازی میکنن :d سوای اینکه هر دو پلتفروم انحصاریهای خاص خودشونو دارن . انحصاریهای مشترک زیادی هم داره براشون تایید میشه.

میدونی خب چیه ؟ وقتی قراره تمام نسخه های اصلی فرانچایز Hitman بیاد روی Xbox one نمیشه دیگه برای Ps4 دارها چیزی ندن بیرون !
البته منظوره خاصی ندارمااا ولی در کل حیفه از بازی های موبایلی روی Ps4 درامد نداشته باشند. میگن از تاچ پد هم پشتیبانی میکنه راسته ؟

https://www.vg247.com/2016/02/13/hi...g-to-xbox-one-through-backward-compatibility/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or