Quantum Break بطور رسمی برای PC تایید شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
طبق توضیحات وبسایت رسمی QB ، با پیشخرید نسخه دیحیتالی این بازی برای Xbox one ، نسخه ویندوز 10 را به طور مجانی دریافت خواهید کرد .
سیستم مورد نیاز بازی را میتوانید در عکس زیر ملاحظه کنید :

3004850-quantum.jpg

هردو نسخه PC-XB1 در تاریخ 5 آپریل منتشر خواهند شد و این خبر توسط مایکروسافت و استدیو Remedy تایید شده است .

{اطلاعات زیر قبل از انتشار عکس بالا ثبت شده است }

طی گفتگوی مطبوعاتی اخیر هنگامی که نسخه pc تایید شد، رمدی جزئیات پورت نسخه PC را اعلام نکرد و مشخص نیست که بازی توسط خود تیم پورت میشه یا به دست یک تیم دیگر سپرده خواهد شد .

نسخه PC کوانتوم بریک ، جزو تلاش های اخیر مایکروسافت برای گسترش بازیهایش برای کنسول و ویندوز است . درحال حاضر غیر از QB بازیهای ReCore - Sea of Thieves - Fable Legends نیز برای هردو پلتفرم در دست ساخت هستند .

اطلاعاتی راجع به اینکه بازی از نظر گرافیکی چه تفاوت هایی بر روی هردوپلتفرم خواهد داشت ارائه نشده است . همچنین رمدی اعلام کرد نسخه X1 شامل دانلود نسخه کامل عنوان قبلی این استدیو یعنی Alan Wake و دو DLC آن یعنی The Writer و The Signal خواهد شد . و کسانی هم که نسخه دیسکی را از یک سری فروشگاه خاص پیشخرید کنند ، نسخه American Nightmare الن ویک را دریافت خواهند کرد

آپدیت خبری 1 :

از سیو بازی بین دو پلتفرم PC و XBOXONE میشه به صورت مشترک استفاده کرد ! بنابراین بازیکن میتونه از هر پلتفرمی خواست بازی را ادامه بده .
پورت بازی هم به عهده خود رمدی و ماکروسافت هست
https://twitter.com/remedygames/status/697794314634711041

آپدیت خبری 2 :

Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
هیچوقت نتونستم یه کنسول گیمر درک کنم . یعنی شماها بخاطر یه بازی انحصاری کنسول میخرید ؟ اگه کنسولتون انحصاری نداشته باشه دیگه روش تعصب ندارید ؟
خوب این که خیلی بده اینجوری فقط خودتونو داغون میکنید که

داشتم فکر میکردم اگه مثلا ویچر3 فقط انحصاری PC بود چه حسی میتونستم داشته باشم . یا اگه مثلا بر فرض مثال یهو HL3 انحصاری استیم بشه چقدر میتونه خوب باشه.
یا مثلا دوتا از بازیهای انحصاری PC مثل COH و SCII که تعصب زیادی روشون دارم اگه بر فرض محال برای کنسولها منتشر بشن چقدر میتونه باعث ناراحتی من بشه

ولی باور کنید حتی یک درصد هم برام مهم نیست این بازیها بروی کنسول منتشر بشن یا نه کما اینکه حتی خوشحالم میشم چون ناشر بازی محبوبم بیشتر سود میکنه .

نمیدونم شاید برای این باشه کنسول گیمر ها یک جعبه خریداری میکن که میلیونها نفر عینا شبیه همون جعبه دارن .

چون معمولا ما PC GAMER ها هر قطعه از سیستممونو با عشق اسمبل میکنیم . نمیدونم ولی من شدیدا معتاد رابط کاربری PC هستم و غیر از PC نمیتونم رو هیچ پلتفرومی بازی کنم .
بازیهای AAA روی PC عرضه بشن خوشحال میشم ولی عرضه نشدنشونم هیچوقت باعث ناراحتیم نشده اهمیتی نداشته .

این صحبت درسته اما برعکس این صحبت هم صدق میکنه کسی که خودش فقط به PC محدود میکنه معنی بازی های مثل UC یا TLOU یا ICO یاSC یا BB یا ..... بازی دیگه از دست میده تجربه نشون داده چیزی که تجربه نشده شاید به نظر بودن یا نبودنش مهم نباشه وقتی ویدیو میبینی یا ... اما وقتی تجربه اون بازی داری میشه برات بهترین بازی عمرت .;)
اینجاست که یکی مثل من تلاش میکنه تا جایی که میتونه از بازی کردن لذت ببره حالا میخواد روی کنسول باشه یا PC اصلا مهم نیست اینها وسلیه هستن فقط برای اینکه ملت لذت بازی کردن ببرن بعضی ها این موضوع فراموش کردن .;)
به شخصه بازم به نظرم بسته به سلیقه هستش که شما طرف کدام یک بیشتر کشیده بشی وگرنه به نظر من بین PC و کنسول هیچ فرقی وجود نداره مگه اینکه درگیر گرافیک وجلوه های ویژه و استفاده از موس کیبورد فقط باشی .;)

من حقیقتا برام فرقی نداره چون من روی oneبازیش میکنم چون پول ندارم برم سیستم خیلی قوی اسمبل کنم با pcهشت ساله خودم هنوز راه رو ادامه میدم

ولی میتونم به جرت بگم به pc gamerای عزیز بگم کار مایکروسافت در این نسل در قبال گیم مشخص نیست دلتون رو خوش نکنید بهش

من نمی دونم چرا بعضی ها اهمیت اومدن این بازی روی PC رو درک نمی کنن و باز حرف خودشون رو میزنن!!!
بحث PC و Xbox one نیست

بحث Xbox one و PS4 هستش!!
وقتی نصف بازی های انحصاری Xbox one داره واسه PC میاد بهتر نیست یه PS4 + PC ( یک لپتاپ معمولی هم کافیه ) داشته باشیم؟
اینجوری با یه سیستم معمولی حداقل می تونم Recore و Sea of Thieves رو بازی کنم در کنارش یه PS4 واسه بازی های انحصاری و مولتی داشته باشم؟؟؟

وقتی جامعه بازیبار یه کنسول کم میشه رو همه کاربر های اون کنسول تاثیر داره!

وگرنه کسی باید بخیل باشه که از اومدن یه بازی روی PC و لذت بردن دوستان دیگه ناراحت بشه!!!!!!!!!!!!!!
کل چیزی که از اول هم داشتیم میگفتیم دقیقا همینه! اصلا نوش جون PC بازها !امیدوارم مایکروسافت بازی های بیشتری هم برای PC تدارک ببینه! اما نه از داشته ها و انحصاری های one!!!!! یه دونه هیلو و فورتزا رو هم بده روی PC دیگه کلا هیچ دلیلی برای خرید one باقی نمی مونه! همون طور که تو عکسا بچه ها گذاشتن ،یکی برگشته بود به اسپنسر گفته پیش خریدم رو کنسل کردم به خاطر این ماجرا و اسپنسر یه جواب به ظاهر دیپلماتیک بهش داده! گفته شما خریدتون رو به خاطر اینکه یه نفر دیگه هم می تونه روی PC این بازی رو تجربه کنه کنسل کردین؟؟؟ شاید منطقی به نظر بیاد حرفش اما کاملا احمقانه هست! مسئله اون شخصی نیست که روی PC می تونه بازی رو تجربه کنه! مسئله اون کسی هست که 400 دلار داده بابت کنسول در حالی که کافی بود فقط پول بازی رو بده و روی سیستم نه چندان گرون توی خونش بازی رو در حد ONE اجرا کنه! این کار توهین مستقیم هست به همه ی اون کسایی که کنسول رو خریدن چون عملا انحصاری زیادی باقی نمونده (البته در صورتی که همینام فردا مالتی نشن!!) و می مونه بازی های مالتی که روی کنسول رقیب تا حدودی بهتر اجرا می شن !! و همین طور کسایی که هنوز کنسول نخریدن رو هم مسلما می فرسته سمت سونی چون مالتی پلتفورم ها با کیفیت بالاتر و انحصاری های PS4 رو دارن و در کنارش یه pc نچندان گرون تمامی انحصاری های one رو براشون به ارمغان میاره! واقعا این حرکت توهین مستقیم بود به همه ی کسایی که 400 دلار دادن به کنسولی که با این سیاست کم کم داره تبدیل می شه به یه PC متوسط و نه بیشتر! نتیجه اینکه در این نسل احتمالا اختلاف فروش کم سابقه ای به وجود بیاد ! خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که الان هست شاید یه چیزی در حد نسل 6 و این که این حرکت احمقانه، کنسول بعدی مایکروسافت رو هم در خطر انداخت!

این صحبت درسته اما برعکس این صحبت هم صدق میکنه کسی که خودش فقط به PC محدود میکنه معنی بازی های مثل UC یا TLOU یا ICO یاSC یا BB یا ..... بازی دیگه از دست میده تجربه نشون داده چیزی که تجربه نشده شاید به نظر بودن یا نبودنش مهم نباشه وقتی ویدیو میبینی یا ... اما وقتی تجربه اون بازی داری میشه برات بهترین بازی عمرت .;)
اینجاست که یکی مثل من تلاش میکنه تا جایی که میتونه از بازی کردن لذت ببره حالا میخواد روی کنسول باشه یا PC اصلا مهم نیست اینها وسلیه هستن فقط برای اینکه ملت لذت بازی کردن ببرن بعضی ها این موضوع فراموش کردن .;)
به شخصه بازم به نظرم بسته به سلیقه هستش که شما طرف کدام یک بیشتر کشیده بشی وگرنه به نظر من بین PC و کنسول هیچ فرقی وجود نداره مگه اینکه درگیر گرافیک وجلوه های ویژه و استفاده از موس کیبورد فقط باشی .;)
نه اصلا منظور من چیز دیگه ایی بود . هرکس بنا یه صلاح دید و سلیقه خودش میره سمت پلتفروم مورد علاقش ممکنه اون انحصاری که در نظر شما شاهکار دو عالم باشه در نظر دیگران بی اهمیت باشه

الان فرض کنیم TLOU برای PC عرضه بشه چیزی از اعتبار ناتی داگ کم میشه ؟ یا دیگه بازی کردنش بهتون مزه نمیده ؟؟؟؟

چون من الان احساس میکنم یه عده ازین که QB اومده روی PC دارن شدیدا عذاب میکشن خودشونو شکنجه میکنن و اصلا دوست ندارم داغون شدن این دوستانو ببینم

طبیعت انسان اینه که دنبال بهترین و راحت ترین راهه نه اینکه بیاد پولشو رو هدر بده و رکب بخوره
یعنی الان شما رکب خوردی ؟ :d طبیعت انسان یا طبیعت شما ؟ وقتی قراره QB بازی کنی چرا فکر میکنی پولتو هدر دادی ؟
فقط خیلی های دیگه قراره درکنار شما از بازی لذت ببرن چه ربطی داره به هدر دادن پول شما ؟؟؟

آخرین ویرایش:
کل چیزی که از اول هم داشتیم میگفتیم دقیقا همینه! اصلا نوش جون PC بازها !امیدوارم مایکروسافت بازی های بیشتری هم برای PC تدارک ببینه! اما نه از داشته ها و انحصاری های one!!!!! یه دونه هیلو و فورتزا رو هم بده روی PC دیگه کلا هیچ دلیلی برای خرید one باقی نمی مونه! همون طور که تو عکسا بچه ها گذاشتن ،یکی برگشته بود به اسپنسر گفته پیش خریدم رو کنسل کردم به خاطر این ماجرا و اسپنسر یه جواب به ظاهر دیپلماتیک بهش داده! گفته شما خریدتون رو به خاطر اینکه یه نفر دیگه هم می تونه روی PC این بازی رو تجربه کنه کنسل کردین؟؟؟ شاید منطقی به نظر بیاد حرفش اما کاملا احمقانه هست! مسئله اون شخصی نیست که روی PC می تونه بازی رو تجربه کنه! مسئله اون کسی هست که 400 دلار داده بابت کنسول در حالی که کافی بود فقط پول بازی رو بده و روی سیستم نه چندان گرون توی خونش بازی رو در حد ONE اجرا کنه! این کار توهین مستقیم هست به همه ی اون کسایی که کنسول رو خریدن چون عملا انحصاری زیادی باقی نمونده (البته در صورتی که همینام فردا مالتی نشن!!) و می مونه بازی های مالتی که روی کنسول رقیب تا حدودی بهتر اجرا می شن !! و همین طور کسایی که هنوز کنسول نخریدن رو هم مسلما می فرسته سمت سونی چون مالتی پلتفورم ها با کیفیت بالاتر و انحصاری های PS4 رو دارن و در کنارش یه pc نچندان گرون تمامی انحصاری های one رو براشون به ارمغان میاره! واقعا این حرکت توهین مستقیم بود به همه ی کسایی که 400 دلار دادن به کنسولی که با این سیاست کم کم داره تبدیل می شه به یه PC متوسط و نه بیشتر! نتیجه اینکه در این نسل احتمالا اختلاف فروش کم سابقه ای به وجود بیاد ! خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که الان هست شاید یه چیزی در حد نسل 6 و این که این حرکت احمقانه، کنسول بعدی مایکروسافت رو هم در خطر انداخت!

داداش خودت خسته نکن بعضی ها قبول نمیکنن مرعشون پا داره

نه اصلا منظور من چیز دیگه ایی بود . هرکس بنا یه صلاح دید و سلیقه خودش میره سمت پلتفروم مورد علاقش ممکنه اون انحصاری که در نظر شما شاهکار دو عالم باشه در نظر دیگران بی اهمیت باشه

الان فرض کنیم TLOU برای PC عرضه بشه چیزی از اعتبار ناتی داگ کم میشه ؟ یا دیگه بازی کردنش بهتون مزه نمیده ؟؟؟؟

چون من الان احساس میکنم یه عده ازین که QB اومده روی PC دارن شدیدا عذاب میکشن خودشونو شکنجه میکنن و اصلا دوست ندارم داغون شدن این دوستانو ببینم

برای من هم مهم نیست TLOU میدومد اتفاقا اگه میومد یک بار دیگه هم روی PC تمامش میکردم من تا الان بالای 7 دفعه تا الان بازی تمام کردم 2دفعه روی PS3 و 5 دفعه هم روی PS4 همین الان که باشما صحبت میکنم دارم برای بار 8 ام روی ایدی PSN US ام بازی میکنم که مثل ID UKام بازی کاملا 100% کنم از تک تک لحظه های بازی لذت بردم و تمام این دفعات تمام کات سین های بازی با لذت تماشا کردم به خاطر اینکه به نظر من بهترین بازی هستش که به عمرم بازی کردم تمام معیار های که من برام در بازی مهمه رعایت شده در بازی و بازی به صورت کلی میتونم بگم یک بازی کامل از نظر من .;)

۶ ۷ سال قبل به ی بابایی گفتم همین مورتال کامبتی که داری روی کنسولت بازی می کنی، چند سال دیگه رو pc میاد،
الانم میگم یواش یواش منتظر عناوین انحصاری کنسولی بیشتری از هر دو پلتفرم بر روی pc باشید!
به پلتفرم معظم تون pc ایمان بیاورید >:)

برادر شما چرا نگران هستی؟ نمی خواد جوش کنسول اونا رو بزنی. اگر خیلی از نظرت این حرکت بیخوده، همین الان برو کنسول رو بفروش یه PC بگیر شما. قرارداد نبستی که ازش حمایت کنی. سر جمع هم فقط یه بازی اومده برای PC شما به این زودی فاتحه کنسول رو بستی.

دوستان چرا فقط امار فروش رو مقایسه میکنن ....؟

چرا مقیاس رو در نظر نمیگیرن ....؟

الان ps4 ...سی و شش میلیون بیشتر نفروخته و تعداد بازی هاش شاید به ۳۰۰ تا هم نرسیده ..ولی باز بیشترین سهم رو از بازار فروش بازی داره ...

چه تعداد pc خوب و high تو دنیا وجود داره ؟ و تعداد بازی ها .. والا ما با هر pc فنی بحث کردم از library .. عظیم و بی نهایت حرف زده ... !

بی خیال این بحثا

...... ......... ..............

حالا که مایکرو سیاست جدید در پیش گرفته نمیشه حداقل این recore و sea of thieves رو برای ps4 منتشر کنه .... ؟ بد جور تو کف این بازیام .. ارزشم نداره برای دو بازی کنسول خرید.

هم سود بیشتری نصیب مایکرو میشه .. همه با بازگشت مالیش بازی های بیشتری برای w10 و x1 ساخته میشه ...

برای من هم مهم نیست TLOU میدومد اتفاقا اگه میومد یک بار دیگه هم روی PC تمامش میکردم من تا الان بالای 7 دفعه تا الان بازی تمام کردم 2دفعه روی PS3 و 5 دفعه هم روی PS4 همین الان که باشما صحبت میکنم دارم برای بار 8 ام روی ایدی PSN US ام بازی میکنم که مثل ID UKام بازی کاملا 100% کنم از تک تک لحظه های بازی لذت بردم و تمام این دفعات تمام کات سین های بازی با لذت تماشا کردم به خاطر اینکه به نظر من بهترین بازی هستش که به عمرم بازی کردم تمام معیار های که من برام در بازی مهمه رعایت شده در بازی و بازی به صورت کلی میتونم بگم یک بازی کامل از نظر من .;)

حتی نسخه بازسازی شده Tlou روی ps4 هم تو ذوق میزد، ps3 که بماند، با اون aa داغون و فریم ریتش کل ps4 رو زیر سوال برد،
کنسولی که تو پردازش همین ی مورد، aa مونده توقعی ازش نیست که برای تجربه 4 تا انحصاریش بخوای هزینه کنی، خب با این وضع صبر میکنی تا روی pc تجربش کنی، حداقل برای من توجیح پذیره.

یعنی الان شما رکب خوردی ؟ :d طبیعت انسان یا طبیعت شما ؟ وقتی قراره QB بازی کنی چرا فکر میکنی پولتو هدر دادی ؟
فقط خیلی های دیگه قراره درکنار شما از بازی لذت ببرن چه ربطی داره به هدر دادن پول شما ؟؟؟

شما و چند نفر دوست عزیز دیگه بهترین کار اینه تو گوگل این عبارت رو سرچ کنید:
"تاریخچه کنسولها"
بعد یه مقاله کامل و خوب پیدا کردین، Ctrl+F رو بگیرید بزنید "بازی انحصاری" خودتون دستتون میاد همه چیز.
بقیه صحبتهاتون هم قبلا جواب دادم، شما فکر میکنین پول دادن اضافی خوبه باشه من حرفی ندارم. و از اونجایی که حرفام رو زدم و رسما هیچکس جواب نداره فقط یه عده حرفهای نخ نما میزنن و الانم هست دوستان عزیز دیگه ای به جمعمون اضافه شن و اتهامهای خفنتری بهمون وارد شه؛ رفع زحمت میکنم.

حتی نسخه بازسازی شده Tlou روی ps4 هم تو ذوق میزد، ps3 که بماند، با اون aa داغون و فریم ریتش کل ps4 رو زیر سوال برد،
کنسولی که تو پردازش همین ی مورد، aa مونده توقعی ازش نیست که برای تجربه 4 تا انحصاریش بخوای هزینه کنی، خب با این وضع صبر میکنی تا روی pc تجربش کنی، حداقل برای من توجیح پذیره.

خوب به سلامتی شما کارشناس فریم شماری هستی و گشتن و دیدن لبه دیوار ها یا بازیکن ؟
اصلا حال این بحث کنسول و PC ندارم اما پیشنها میکنم بزرگ بشین بازی چیزیه که لذت بخش باشه نه این حرف های 100 من یک غاز شما , من هم یک PC خوب و قوی دارم هم کنسول روی هر کدام که بازی خوبی بیاد که نتونم روی اون یکی تجربه کنم روی یکیشون تجربه میکنم خودم هم در بند این حرف های الکی نمیکنم که وای چمیدونم افت فریم داره یا AA بازی ... هستش این حرف ها فقط برای بچه های هستش که تازه 2 روزه بازیکن شدن نه یکی مثل من که از کمودور و آتاری شروع کردم بازی کردن با بازی پیگسلی به اینجا رسیدم الان 28 سالمه وقت برای این جنگولک بازی های دعوای شما جدیدی ها رو هم ندارم پس بهتره این نظرات خنده دار واقعا برای خودتون نگه دارین همین کم مونده بود TLOU شاهکار داستان و ... بیاد توسط شما زیر سوال بره ممنون میشم بازم این حرف ها رو برای هم سن سال های خودتون نگه دارین با تشکر .

چه خبره بابا
تو مایکروسافت هم این همه بحث پیش نیومده که اینجا اومده
در مورد فروش عناوین اول بگم اگه انحصاری بازیها روی کنسولها یه تعداد محدوده رو pc در سال بالغ بر 1000 عنوان هر سال عرضه میشه مسخره بازی هم نیست مثلا همین american truck simulator تو هفته اول 160 هزار نسخه فروخت تنوع بازی pc بالاست و تنوع سلیقه ها بیشتر،بنابر این عناوین مولتی پلتفرم رو pc معمولا کمتر میفروشه .البته این بیشتر خیلی زیاد نیست. در ضمن در نظر داشته باشید یه سری بازی بدرد کنسول میخوره و حس بهتری باهاش دست میده البته نه برای ما pc گیمرای فسیل،ولی از اونطرف یه سری بازیها منحصر به pc هست کمپانی پول پرست تر از ea نداریم اما همین ea سیمز 4 رو برا کنسول نداد.
در وهله دوم بابا قبول کنید مایکروسافت مجبور شده برا کشوندن مردم به ویندوز 10 کاری کنه،اشتباهات مایکروسافت در گذشته و بها ندادن به pc باعث کاهش فروش ویندوز نسبت به نسخ قبلیش شده و باید بکشونه مردم رو به این سمت.
میدونم کنسول بازا میگن به من چه؟اما در جواب اگه ویندوزی نبود مایکروسافتی نبود xbox one ای هم نبود که بخوای باهاش بازی کنی
مایکروسافت نمیتونه عظیمترین حوزه سودیشو ول کنه ،یه مدت به حرف کنسول بازا گوش کرد ول کرد تو اواخر و اوایل دهه قبل و دید چه سود هنگفتی رو از دست داد و استیم همشو گرفت
امروز برای مایکروسافت مهم استورش نیست مهم کشوندن مردم به ویندوز ده هست

بهنرین کاری که ماکرو در قبال عناوینی مثل GEOW و HALO میتونه انجام بده که دو سر برد برای ویندوز و کنسولش باشه
نسخه های اصلی و شماره دار فقط رو کنسول بزارخ و نسخه های فرعی مثل HALO وارز 2 که قراره بیاره رو ویندوز برای هر دو عرضه کنه
عرضه نسخه 4 گرز رو ویندوز خوشایند نیست واسه طرفداران کنسول X1

اگر قراره کنسول بازی انحصاری نداشته باشه پس اصلا فلسفه ساختش چیه؟این کار ماکروسافت فقط x1 رو تبدیل به یه کیس کوچک کامپیوتر میکنه که فقط بازیهای مشترک با win10 رو روی تنظیمات پایین اجرا میکنه.

چیزی که برای ماکروسافت مهمه پوله .اینطوری فروش بازی بالاتر میره .هر کی کامپیوتر قدرتمند نداره میره x1 میخره و رو تنظیمات گرافیک معمولی بازی میکنه هر کی هم کامپیوتر قدرتمند داره رو ultra بازی میکنه و کف میکنه:d

کلا بنظرم سیاست خوبی هست برای منی که فن پلتفرم خاصی نیستم ولی برای فنهای xbox واقعا سخته این موضوع و درکشون میکنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or