Quantum Break بطور رسمی برای PC تایید شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
طبق توضیحات وبسایت رسمی QB ، با پیشخرید نسخه دیحیتالی این بازی برای Xbox one ، نسخه ویندوز 10 را به طور مجانی دریافت خواهید کرد .
سیستم مورد نیاز بازی را میتوانید در عکس زیر ملاحظه کنید :

3004850-quantum.jpg

هردو نسخه PC-XB1 در تاریخ 5 آپریل منتشر خواهند شد و این خبر توسط مایکروسافت و استدیو Remedy تایید شده است .

{اطلاعات زیر قبل از انتشار عکس بالا ثبت شده است }

طی گفتگوی مطبوعاتی اخیر هنگامی که نسخه pc تایید شد، رمدی جزئیات پورت نسخه PC را اعلام نکرد و مشخص نیست که بازی توسط خود تیم پورت میشه یا به دست یک تیم دیگر سپرده خواهد شد .

نسخه PC کوانتوم بریک ، جزو تلاش های اخیر مایکروسافت برای گسترش بازیهایش برای کنسول و ویندوز است . درحال حاضر غیر از QB بازیهای ReCore - Sea of Thieves - Fable Legends نیز برای هردو پلتفرم در دست ساخت هستند .

اطلاعاتی راجع به اینکه بازی از نظر گرافیکی چه تفاوت هایی بر روی هردوپلتفرم خواهد داشت ارائه نشده است . همچنین رمدی اعلام کرد نسخه X1 شامل دانلود نسخه کامل عنوان قبلی این استدیو یعنی Alan Wake و دو DLC آن یعنی The Writer و The Signal خواهد شد . و کسانی هم که نسخه دیسکی را از یک سری فروشگاه خاص پیشخرید کنند ، نسخه American Nightmare الن ویک را دریافت خواهند کرد

آپدیت خبری 1 :

از سیو بازی بین دو پلتفرم PC و XBOXONE میشه به صورت مشترک استفاده کرد ! بنابراین بازیکن میتونه از هر پلتفرمی خواست بازی را ادامه بده .
پورت بازی هم به عهده خود رمدی و ماکروسافت هست
https://twitter.com/remedygames/status/697794314634711041

آپدیت خبری 2 :

Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
این آمار به درد در کوزه می خوره. با توجه به سیاست پلت فرم های دیجیتال که به فروش بازی ها رو هیچ جا اعلام نمی کنن و این که اکثریت فروش PC به صورت دیجیتال هست، هیچ کس به جز خود publisher ها نمی تونه آمار دقیقی از فروش رو ارائه کنه. برای مثال آمار رسمی خود EA رو که این بالا دادم با این آماری که دادی ببین.
اولا مراقب حرف زدن ات باش.میگم گزارش مالی یوبی سافت که دیروز منتشر شد گذاشتم جلو ات.فروش دیجیتالی هم حساب شده.نکنه بیشتر از ناشر ها از فروش شون خبر داری؟
دوما همه ناشر ها باید مد نظر قرار بگیره.نه فقط EA.آمار همه ناشرها با هم حساب نگاه کنید خیلی راحت مشخص فروش بازی ها روی PS4 با اختلاف از همه بیشتر هست.بعد از اون روی XB1 و بعد روی PC
https://www.ubisoft.com/en-US/company/investor_center/earnings_sales.aspx

WhKPrVc.jpg

اولا مراقب حرف زدن ات باش.میگم گزارش مالی یوبی سافت که دیروز منتشر شد گذاشتم جلو ات.فروش دیجیتالی هم حساب شده.نکنه بیشتر از ناشر ها از فروش شون خبر داری؟
دوما همه ناشر ها باید مد نظر قرار بگیره.نه فقط EA.آمار همه ناشرها با هم حساب نگاه کنید خیلی راحت مشخص فروش بازی ها روی PS4 با اختلاف از همه بیشتر هست.بعد از اون روی XB1 و بعد روی PC
من ندیدم درست پستت مال ubisoft بود، edit کردم پستمو. دوما هم مگه آمار رو شما تولید کردی بهت بر می خوره؟ من می گم امار به درد نمی خوره تو ناراحت میشی؟! آمار هم که داری می دی مال Ubisoft هست، اگر جایی همه ناشر ها رو با هم زدن بده منم ببینم.
با توجه به رویه ای که خود ناشر ها پیش گرفتن و حتی اونایی که نسل قبل سراغ PC نمی اومدن دارن بازی هاشون رو روی PC میدن، واضحه که از فروش روی PC راضین. حالا هی بگید نه فروش خوب نیست افتضاحه. مثلا:
http://www.destructoid.com/capcom-is-very-happy-with-how-dragon-s-dogma-is-doing-on-pc-340662.phtml

یا Division رو همین Ubisoft داره ورژن Pc رو اختصاصا میسازه، نه پورت می کنه (حالا راست و دروغ پای خودشون).

آخرین ویرایش:
رفتی گلچین کردی :d .. شما امار فروش Rise of the Tomb Raider روی PC و XBOX ONE بصورت مجزا اعلام کنید ممنون میشیم

خوب اینم مشخص شد میشه گفت MINIMUM = خروجی XBOX ONE حتی بهتر
yahoo_4.gif
تازه با DX12 که دیگه چه شود... . از اولشم تابلو بود اون مشخصات مالیخولیایی اولیه فقط مرهمی بر قلبهای سوختس

حالا باید بشینیم ببینیم گرافیک انچارتد4 میتونه با ULTRA SETTING 60FPS Quantum Break رقابت کنه یا نه
yahoo_15.gif

از همین الان برای مقاله DF لحظه شماری میکنم.

اتفاقا خیلی هم خوبه منبعد دیگه مایکروسافت تو رقابتهای گرافیکی کم نمیاره هروقت X1 جلوی رقیب زانو بزنه میتونیم پولتیک بزنیم به نسخه PC x_x:cheesygri

خوش باشی داداش من
دیگه ابیه که ریخته شده رو زمین نمیشه جمش کرد:d باید با حقیقت کنار اومد
ایشالله همه بتونن از بازیهای خوب لذت ببرن

آخرین ویرایش:
خوب دوست من شما امار فروش Rise of the Tomb Raider روی PC و XBOX ONE بصورت مجزا اعلام بکنید ممنون میشیم :d

خوب اینم مشخص شد میشه گفت MINIMUM = خروجی XBOX ONE حتی بهتر :d تازه با DX12 که دیگه چه شود... . از اولشم تابلو بود این مشخصات مالیخولیایی فقط مرهمی بر قلبهای سوختس

حالا باید بشینیم ببینیم گرافیک انچارتد4 میتونه با ULTRA SETTING 60FPS Quantum Break رقابت کنه یا نه :>

اتفاقا خیلی هم خوبه منبعد دیگه مایکروسافت تو رقابتهای گرافیکی کم نمیاره هروقت X1 جلوی رقیب زانو بزنه میتونیم پولتیک بزنیم به نسخه PC :))

خوش باشی داداش من

WhKPrVc.jpg

اینم گزارش مالی یوبی تو ربع اول سال مالی 2016 / 2015 هست:

adsdasdsa.jpg

اینم گزارش مالی EA تو ربع اول و دوم سال مالی 2016:
adsdasdsa.jpg

فک نکنم نیاز به توضیح باشه که درآمد حاصل از بخش PC تو بازه زمانی Q2 2016 و Q1 2016 به ترتیب 21% و 23% کل بوده و کنسول های نسل هشت در مجموع 41% درصد.
مجموع درآمد حاصل از بخش PC تو Q2 2016 $184 میلیون بوده و کنسول ها نسل هشت در مجموع $332 میلیون.

اگر قرار بر مقایسه هست، چندین آمار رو قرار بدید، نه اونی که حرفتون رو ثابت کنه.

adsdasdsa.jpg

adsdasdsa.jpg

فک نکنم نیاز به توضیح باشه که درآمد حاصل از بخش PC تو بازه زمانی Q2 2016 و Q1 2016 به ترتیب 21% و 23% کل بوده و کنسول های نسل هشت در مجموع 41% درصد.
مجموع درآمد حاصل از بخش PC تو Q2 2016 $184 میلیون بوده و کنسول ها نسل هشت در مجموع $332 میلیون.

من این رو میبینم باز فروش نرم افزار روی ps4از pcبیشتر بوده

- - -ویرایش - - -

تا اوجایی که خاطر دارم فروش بازی های بزرگ از لحاظ فروش رو میگم روی کنسول های بیشتر بوده

ﻣﻤﻨﻮﻥ, ﻣﻦ ﺗﻨﺒﻠﻴﻢ ﺷﺪ ﺑﺮﻡ ﺁﻣﺎﺭ ﻛﻞ ﺳﺎﻝ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺑﻴﺎﺭﻡ. ﺑﺮ ﻓﺮﺽ ﻣﺜﺎﻝ ﻫﻢ ﻓﺮﻭﺵ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻱ ﻳﻮﺑﻲ ﺳﺎﻓﺖ ﻛﻢ ﺑﺎﺷﻪ اﻣﺴﺎﻝ(ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ AC: Syndicate اﮔﺮ ﺁﻣﺎﺭ steamspy ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﻭاﻗﻌﺎ ﺑﻮﺩ). ﻓﻜﺮ ﻧﻜﻨﻢ اﻳﻦ,ﺩﻟﻴﻞ ﺑﺸﻪ ﻛﻪ ﻛﻞ ﻓﺮﻭﺵ pc ﺯﻳﺮ ﺳﻮاﻝ ﺑﺮه. ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ QB ﻫﻢ اﻭﻣﺪﻧﺶ ﺭﻭ pc ﺿﺮﺭﻱ ﻧﻤﻴﺰﻧﻪ ﺑﻪ ﻓﺮﻭﺵ X1. ﻛﺴﻲ ﺑﻌﻴﺪ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﺮاﻱ اﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﻨﺴﻮﻝ ﺭﻭ ﺧﺮﻳﺪه ﺑﺎﺷﻪ. 100 ﺩﺭﺻﺪ ﺧﻮﺩ ﻣﺎﻳﻜﺮﻭﺳﺎﻓﺖ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﻛﺎﻓﻲ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻩ ﻛﻪ ﺩﻳﺪﻩ ﺑﻪ ﺻﺮﻓﻪ ﻫﺴﺖ اﻳﻦ ﻛﺎﺭ.

ملت کنسولهاشون رو دیوار گذاشتن برا فروش !! چه خبره!!!

بازیهایه رمدی از لحاظ فروش زیاد خوب عمل نمیکنن نمونش آلن ویک !! علت این کار هم همینه!! حالا یه عده این وسط خوب بلدن از آب گل آلود ماهی بگیرن
صبر کنین ببینین آخر قصه چی میشه

ملت کنسولهاشون رو دیوار گذاشتن برا فروش !! چه خبره!!!

بازیهایه رمدی از لحاظ فروش زیاد خوب عمل نمیکنن نمونش آلن ویک !! علت این کار هم همینه!! حالا یه عده این وسط خوب بلدن از آب گل آلود ماهی بگیرن
صبر کنین ببینین آخر قصه چی میشه

البته این قضیه که بازی های رمدی خوب فروش نمیکنن نمیدونم کی اینقدر بزرگ کرده مکس پین یک و دو تا قبل عرضه نسخه سوم روی هم هفت و نیم میلیون فروش کردند که به نظرم خوب هست. و الن ویک هم با تمام بازاریابی و عرضه نا مناسب (همزمان با رد دد) سال 2015 اعلام شد بیش از چهار نیم میلیون فروش رفته. اتفاقا بازی های رمدی اگر درست بازاریابی بشند به نظرم میتونند خیلی خوب بفروشند. مخصوصا همین کوانتوم بریک که پیش نمایش گیم اسپات رو دیدم میتونه مخاطب های علاقه مند به شوتر راحت به خودش جذب بکنه

رفتی گلچین کردی :d .. شما امار فروش Rise of the Tomb Raider روی PC و XBOX ONE بصورت مجزا اعلام کنید ممنون میشیم
طبق آخرین آمار تا پایان سال 2015 فروش Rise of the Tomb Raider بر روی کنسول های ماکروسافت به بالا 1 میلیون نسخه رسیده که البته بخش بزرگ اش برای X1 و بخش کمتر اش برای X360 بوده
در مورد فروش نسخه PC هم چند روز پیش خودم خبرش گذاشتم که فروشش به 420 هزار نسخه بر روی استیم رسیده
فکر می کنم خود شما هم قبول داشته باشی با توجه به روند فروش و رتبه الان نسخه PC بازی در استیم, فروش نسخه PC مطمئنا بیشتر از فروش نسخه X1 نخواهد شد حتی با توجه به تخفیف هایی که هر 2 نسخه در آینده خواهند داشت

پ.ن:البته خود من از اول هم یکی از کسانی بودم که مثل بقیه افراد گفتم که این کار اسکوار اشتباه بود و انحصاری زمانی اون هم با این نوع قرارداد برای کنسول های ماکروسافت اشتباه بزرگی بود.با توجه به اینکه فن بیس اصلی این سری بر روی کنسول های سونی و در درجه بعدی بر روی PC بوده و نسخه قبلی بازی با خبر فروش 5 میلیونی باز هم اسکوار از فروش بازی راضی نبود و زمانی از فروش بازی راضی بود که خبر فروش 8 میلیونی نسخه قبلی اعلام کرد.البته مطمئنا اسکوار برای این قرارداد انحصاری زمانی پول خوبی از ماکروسافت دریافت کرده اما چیزی که نباید فراموش کرد راضی نگه داشتن فن بیس این سری بر روی PS4 و PC برای نسخه های بعدی بازی هست

بنده سیستم مناسب برای گیمینگ دارم و Xbox One رو برای بازی های انحصاری اش گرفتم
الان نه تنها بازی های انحصاریش دارن روی PC میان، بلکه حتی تاخیر هم ندارن به صورت همزمان ریلیز می شن

خیلی خوشحال می شم با این اکوسیستمی که ساختید الان من رو قانع کنید که بنده الان نباید از دست مایکروسافت شاکی باشم و باید عاشق این اکوسیستم بشم
به عبارتی بنده در حال حاضر لیست شدن یک بازی Xbox One Exclusive که حدود 2 سال از معرفیش می گذره و حدود 2 ماه مونده به عرضه اش برای PC لیست می شه رو توهین از سمت مایکروسافت می دونم، خیلی علاقه دارم ببینم اکوسیستم در این مورد چی داره بگه

خوب اینم مشخص شد میشه گفت MINIMUM = خروجی XBOX ONE حتی بهتر :d تازه با DX12 که دیگه چه شود... . از اولشم تابلو بود اون مشخصات مالیخولیایی اولیه فقط مرهمی بر قلبهای سوختس

حالا باید بشینیم ببینیم گرافیک انچارتد4 میتونه با ULTRA SETTING 60FPS Quantum Break رقابت کنه یا نه :>

اتفاقا خیلی هم خوبه منبعد دیگه مایکروسافت تو رقابتهای گرافیکی کم نمیاره هروقت X1 جلوی رقیب زانو بزنه میتونیم پولتیک بزنیم به نسخه PC x_x:cheesygri

دیگه ابیه که ریخته شده رو زمین نمیشه جمش کرد:d باید با حقیقت کنار اومد
ایشالله همه بتونن از بازیهای خوب لذت ببرن
دوست عزیز محض اطلاعتون باید خدمتتون عرض کنم که نه DF نه هیچ جای دیگه ای نمیان گرافیک کنسول 300 دلاری رو با گرافیک کیس خدا تومنیِ ابر کامیپوتر-که QB رو با 60 فریم رو تنظیمات الترا اجرا میکنه-مقایسه کنن و بعد نتیجه بگیرن: چه بد، گرافیکی که روی ابر کامپیوتر داره اجرا میشه، از کنسول خیلی بهتره! :) این امر از بدیهیاته و نیاز به بررسی هم نداره.
ممنون هم که نگران ما هستید ولی خیالتون راحت باشه چون ما از بازیمون لذت میبریم. جوری که باور کنین اگه همین انچارتد4 هم برای پی سی هم میومد شما الان آواتارتون Nathan Drake میبود;)

ﻣﻤﻨﻮﻥ, ﻣﻦ ﺗﻨﺒﻠﻴﻢ ﺷﺪ ﺑﺮﻡ ﺁﻣﺎﺭ ﻛﻞ ﺳﺎﻝ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺑﻴﺎﺭﻡ. ﺑﺮ ﻓﺮﺽ ﻣﺜﺎﻝ ﻫﻢ ﻓﺮﻭﺵ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻱ ﻳﻮﺑﻲ ﺳﺎﻓﺖ ﻛﻢ ﺑﺎﺷﻪ اﻣﺴﺎﻝ(ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ AC: Syndicate اﮔﺮ ﺁﻣﺎﺭ steamspy ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﻭاﻗﻌﺎ ﺑﻮﺩ). ﻓﻜﺮ ﻧﻜﻨﻢ اﻳﻦ,ﺩﻟﻴﻞ ﺑﺸﻪ ﻛﻪ ﻛﻞ ﻓﺮﻭﺵ pc ﺯﻳﺮ ﺳﻮاﻝ ﺑﺮه. ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ QB ﻫﻢ اﻭﻣﺪﻧﺶ ﺭﻭ pc ﺿﺮﺭﻱ ﻧﻤﻴﺰﻧﻪ ﺑﻪ ﻓﺮﻭﺵ X1. ﻛﺴﻲ ﺑﻌﻴﺪ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﺮاﻱ اﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻛﻨﺴﻮﻝ ﺭﻭ ﺧﺮﻳﺪه ﺑﺎﺷﻪ. 100 ﺩﺭﺻﺪ ﺧﻮﺩ ﻣﺎﻳﻜﺮﻭﺳﺎﻓﺖ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﻛﺎﻓﻲ اﻧﺠﺎﻡ ﺩاﺩﻩ ﻛﻪ ﺩﻳﺪﻩ ﺑﻪ ﺻﺮﻓﻪ ﻫﺴﺖ اﻳﻦ ﻛﺎﺭ.

خیلیها بودن حتی تو همین تاپیک هم شاهدش بودیم. (حالا کار به دوستان پی سی گیمر که خشنود هستن ندارم-حرف من در مورد سیاست مایکروسافته که قید انحصاری رو زده کلا) در مورد اکوسیستم هم که دوستان زیاد اشاره کردن؛ خواستم اشاره کنم والا تو همون امریکاشم همه محصولات مایکروسافت رو ندارن براشون اکوسیستم مهم باشه مثلا خیلیها مک دارن و فقط ایکس باکس دارن. خب چطور بیان بازی رو روی ایکس باکس بازی کنن بعد تو مک ادامه بدن؟ شک ندارم خیلیها چنین اوضاعی رو دارن و واسشون اکوسیستم مهم نیست مگه خریدن PC، موبایل، تبلت که سیستم عامل ویندوز رو داشته باشه زوره؟ نمونه ش همین دوستانی که اینجا ناراحتن. کسی شاید تبلت، موبایل و PC ش سیستم عامل ویندوز نباشه (که خیلیها مثل خودم چنین وضعی رو دارن) این اکوسیستم براشون چه منفعتی داره؟ جز کنسول گیمری که بازی انحصاری براش مهم بوده رو دست خورده. اینکه میگید چنین چیزی نیست هم توصیه میکنم یه سر به فرومهای خارجی بزنید، دقیقا هست.

این کار که مایکرو الان استارتش زده کاریه که قبلا اپل کرد. الان مثلا ویندوزش رو با افرهای ویژه راحت میده، یکم که کارش گرفت اونوقت رسما میشه اپل شماره 2
همیشه طی بیش از ربع قرن عمر بازیهای کامیپوتری بازی انحصاری برگ برنده ی کنسولها طی این 8 نسل تا الان بوده. طوریکه مثلا زمان سگا و نینتندو سگا با سونیک و نینتندو با ماریو با هم رقابت میکردن یا زمان PSX و N64 سونی با یه لاین آپ بینظیر قدم علم کرد و بعدش تو نسل ششم دوباره این روند رو با بازیهای انحصاری جدیدش مثل God of War حفظ کرد. نسل قبل هم مایکرو با هیلو، گیرز، فورزا و امثالهم که از هر آی پی انحصاریهای متعددی رو منتشر کرد و عناوینی مثل آلن ویک که با تاخیر زیاد برای پی سی عرضه شدند یا انحصاریهایی که با فاصله نسبت اندک مالتی شدن (نظیر مس افکت) تونست رقابت نزدیک با سونی داشته باشه
به نظرم به قول دوستمون بیاد تروفی و امکانات PS4 هم به کنسولش اضافه کنه راحت کنه خودش رو.
E3 بعدی رو نمیتونم تصور کنم حتما مایکروسافت تو کنفرانسش فقط میخواد بگه اکوسیستم، سرویسهای ابری، اپلیکشن و.... دریغ از چهارتا بازی انحصاری اونوقت!

آخرین ویرایش:
بنده سیستم مناسب برای گیمینگ دارم و Xbox One رو برای بازی های انحصاری اش گرفتم
الان نه تنها بازی های انحصاریش دارن روی PC میان، بلکه حتی تاخیر هم ندارن به صورت همزمان ریلیز می شن

خیلی خوشحال می شم با این اکوسیستمی که ساختید الان من رو قانع کنید که بنده الان نباید از دست مایکروسافت شاکی باشم و باید عاشق این اکوسیستم بشم
به عبارتی بنده در حال حاضر لیست شدن یک بازی Xbox One Exclusive که حدود 2 سال از معرفیش می گذره و حدود 2 ماه مونده به عرضه اش برای PC لیست می شه رو توهین از سمت مایکروسافت می دونم، خیلی علاقه دارم ببینم اکوسیستم در این مورد چی داره بگه

این رو میگه که اگر فقط برای QB خریدید کنسول رو، خیلی راحت بفروشید بره دلیلی برای نگه داشتنش ندارید.

خیلیها بودن حتی تو همین تاپیک هم شاهدش بودیم. (حالا کار به دوستان پی سی گیمر که خشنود هستن ندارم-حرف من در مورد سیاست مایکروسافته که قید انحصاری رو زده کلا) در مورد اکوسیستم هم که دوستان زیاد اشاره کردن؛ خواستم اشاره کنم والا تو همون امریکاشم همه محصولات مایکروسافت رو ندارن براشون اکوسیستم مهم باشه مثلا خیلیها مک دارن و فقط ایکس باکس دارن. خب چطور بیان بازی رو روی ایکس باکس بازی کنن بعد تو مک ادامه بدن؟ شک ندارم خیلیها چنین اوضاعی رو دارن و واسشون اکوسیستم مهم نیست مگه خریدن PC، موبایل، تبلت که سیستم عامل ویندوز رو داشته باشه زوره؟ نمونه ش همین دوستانی که اینجا ناراحتن. کسی شاید تبلت، موبایل و PC ش سیستم عامل ویندوز نباشه (که خیلیها مثل خودم چنین وضعی رو دارن) این اکوسیستم براشون چه منفعتی داره؟

الان منظور از این حرفا چیه؟ کسی که واسش سودی نداره و رو کنسول بازی می کنه اصلا چرا براش مهمه این قضیه؟ سونی اومد سیستم Stream برای PS4 رو گذاشت منی که ویتا ندارم اومدم شاکی بشم؟
بیاید خودمون رو گول نزنیم، کسانی که ناراحتن فن بوی محض هستن، دلشون می خواد کنسولشون بازی انحصاری داشته باشه کسه دیگه نتونه بازی کنه پز اش رو بدن. مثل تمام دوستانی که با نام بردن Halo و Uncharted سرو کله هم می زنن که بگن کنسول من بهتره دماغ تو بسوزه. کسی که PC واسه بازی نداره چرا اصلا واسش مهمه خدا می دونه. نمی گم هم پول نداره حالا یه عده بدون ثرتمند بودنشون رو به رخ بکشن، من به شخصه 2 نفر رو می شناسم که خیلی راحت می تونن PC به روز جمع کنن ولی کلا اهل بازی روی PC نیستن و کنسول رو ترجیح می دن.
بماند که یکیشون خیلی رک به من گفت می دونم کار بدیه، ولی هر بازی که از انحصاری کنسول ها در میاد من شاکی می شم!
این کار که مایکرو الان استارتش زده کاریه که قبلا اپل کرد. الان مثلا ویندوزش رو با افرهای ویژه راحت میده، یکم که کارش گرفت اونوقت رسما میشه اپل شماره 2

اگر می خواست تا حالا این کار رو می کرد. بازار PC دست مایکروسافته، حالا حالا ها هم کسی حرفش نمیشه. البته من نمی دونم چه کاریش رو دارید با اپل مقایسه می کنید کلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or