Quantum Break بطور رسمی برای PC تایید شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
طبق توضیحات وبسایت رسمی QB ، با پیشخرید نسخه دیحیتالی این بازی برای Xbox one ، نسخه ویندوز 10 را به طور مجانی دریافت خواهید کرد .
سیستم مورد نیاز بازی را میتوانید در عکس زیر ملاحظه کنید :

3004850-quantum.jpg

هردو نسخه PC-XB1 در تاریخ 5 آپریل منتشر خواهند شد و این خبر توسط مایکروسافت و استدیو Remedy تایید شده است .

{اطلاعات زیر قبل از انتشار عکس بالا ثبت شده است }

طی گفتگوی مطبوعاتی اخیر هنگامی که نسخه pc تایید شد، رمدی جزئیات پورت نسخه PC را اعلام نکرد و مشخص نیست که بازی توسط خود تیم پورت میشه یا به دست یک تیم دیگر سپرده خواهد شد .

نسخه PC کوانتوم بریک ، جزو تلاش های اخیر مایکروسافت برای گسترش بازیهایش برای کنسول و ویندوز است . درحال حاضر غیر از QB بازیهای ReCore - Sea of Thieves - Fable Legends نیز برای هردو پلتفرم در دست ساخت هستند .

اطلاعاتی راجع به اینکه بازی از نظر گرافیکی چه تفاوت هایی بر روی هردوپلتفرم خواهد داشت ارائه نشده است . همچنین رمدی اعلام کرد نسخه X1 شامل دانلود نسخه کامل عنوان قبلی این استدیو یعنی Alan Wake و دو DLC آن یعنی The Writer و The Signal خواهد شد . و کسانی هم که نسخه دیسکی را از یک سری فروشگاه خاص پیشخرید کنند ، نسخه American Nightmare الن ویک را دریافت خواهند کرد

آپدیت خبری 1 :

از سیو بازی بین دو پلتفرم PC و XBOXONE میشه به صورت مشترک استفاده کرد ! بنابراین بازیکن میتونه از هر پلتفرمی خواست بازی را ادامه بده .
پورت بازی هم به عهده خود رمدی و ماکروسافت هست
https://twitter.com/remedygames/status/697794314634711041

آپدیت خبری 2 :

Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اينا همه بخاطر كم فروختن نرم افزار روي xbone هست ديدن مخارج بازي زياده از اول واسه pc زدن خرجش دراد
سياست خوبيه اول با كلي hype يه انحصاري رو براي xbone معرفي ميكنن بعد روز اخر مونده به ريليز اعلام ميكنن همزمان براي pc مياد اينجوري باعث فروش بيشتر xbone ميشه:))

آخرین ویرایش:
به عنوان شخصی که Xbox One داره از ته دل امیدوارم برند Xbox کلا نابود بشه
مایکروسافت در بخش گیمینگ لیاقت این فن ها و مشتری ها رو نداره

در مورد اکانت و ... دقیقاً درست میگی، ولی رابطه این قضایا با استفاده از سرویسهای مایکروسافت و استور و ... کاملاً مستقیم هستن. شاید برای گیمرهای حرفه‌ای که دوست دارن همه بازیهاشون رو از استیم بخرن انجام این کار حتی با داشتن مایکروسافت اکانت هم سخت و دشوار باشه و ... یا نخوان از استور دیگه‌ای خرید کنن یا هر چیز دیگه‎ای (تازه اونم نه همشون، خیلیهاشون هم با این قضیه مشکلی نخواهند داشت مطمعناً)، ولی تمام افرادی که برای خرید اپلیکشینهای مورد نیازشون از استورهای دیگه استفاده کردن روی W10 هم اول به همون استور سر میزنن و بدون مشکل خرید میکنن. حتی کورتانا که به صورت دیفالت روی W10 نصب هست به زودی قابلیت پیشنهاد بازی‌ها/appهای مورد علاقه و ... رو پیدا میکنه. همون کاربری که از Outlook و OneDrive و Groove و ... استفاده میکنه سمت Xbox هم میره. Xbox یکی از شناخته شده ترین برندهای گیمینگ هست، چرا اینطوری فکر میکنی در موردش؟
اینی که شما میگی میشه مگر اینکه EA و UBI و Acti همه باهم بساطشون رو توی MSS (ماکروسافت استور :دی) پهن کنن و از اون طرف تک تکه بازی های برند XBOX برای Win 10 عرضه بشه :دی دونه به دونه ی بازی های XBOX :دی.

اینم برای عوض شدن فضا

سرچ انجین درحده اینترنت اکسپلورر :دی

نگاه کنید همه شما میدونید از فروش بازی 70درصدش روی کنسول ها هست 30درصد روی pcاین همیشه پابرجاست

اگه شما منظور از اکوسیستم سود مایکروسافت هست بله سود میکنه ولی سود چه قیمت به از دست دادن بخش اعظم از گیمر ها روی کنسول خودش و نابود کردن کنسول خودش

همه میدونید بخش کلود برا بازی هنوز مونده تا استفاده کامل بشه ازش و کنسول های نسل بعدی هم دارند به نظرتون از دست دادن این بخش برا مایکرو خوشایند هست

آپدیت خبری :
Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

Now we're talking !!!!

اگه کیفیت نسخه کنسول رو با سیستم پیشنهادی وسط در نظر بگیریم....فکر میکنم...سیستمی که باید جمع کرد از 350 دلار بیشتر باشه....16 گیگ رمش خیلی جالبه....

من نمیدونم آیا رتیه فعلی Quantum Break تو لیست بازیهای پرفروش Amazon UK بخاطر نزدیک شدن تدریجی به زمان عرضه بازی هست یا خیر !! ولی چیزی که مشخصه بازی که تا 7 روز پیش حتی تو لیست 100 تا بازی پرفروش قرار نداشته (البته بازی که هنوز در مرحله پیش فروش قرار داره رو نمیشه انتظار داشت بیاد تو جزو Top 10 با حتی Top 20) الان رتیه 18 رو پس از معرفی دیشب داشته باشه خودش بیانگر یکسری نکات هست! حالا بعضی از دوستان اینقدر سعی دارند این مسله رو به اخرالزمان و فروپاشی Silicon Valley ربط بدند خودش بحث دیگه ای هست!!
sale.jpg

یک کامنت هم بنظرم جالب اومد. من البته کاری به مورد 1 و 2 ندارم ولی مورد 3 بنظرم یک دلیل منطقی برای این استراتژی (مخصوصا این مدل exclusive ip ها که وضع فروششون حداقل عالی پیش بینی نشه) به حساب بیاد.

I can't believe these idiots:

1. You get to have the game on PC, for free.
2. If all MS exclusives follow this, it's like having backward compatibility forever when all your MS games are on the PC.
3. It helps build a bigger fanbase for a new, risky and clearly very expensive IP which could potentially ensure the IP survives and get sequels.

How can anyone, in the right state of mind think the above is bad is beyond me!

And guess what, I never preordered a console game in digital form. Following this news, I cancelled my physical copy pre-order for QuantumBreak and went digital.

آخرین ویرایش:
از کجا میدونی گرافیک نسخه PC بهتره ؟:d شاید در همون حد باشه

با این سیسم با dx12 بهتر که چه عرض کنم. rise of the tomb raider اگر اغراق نباشه 2 برابر گرافیکش بهتر شد اصلا برام باورش سخته بازی با همچین گرافیکی رو دارم بازی می کنم.

نگاه کنید همه شما میدونید از فروش بازی 70درصدش روی کنسول ها هست 30درصد روی pcاین همیشه پابرجاست

واسه من همیشه جالب هست که تو این بحث ها ps4 و x1 رو به عنوان یه پلتفرم حساب می کنن و جمعشون رو با PC مقایسه می کنن تا بگن فروش کمه!

واسه من همیشه جالب هست که تو این بحث ها ps4 و x1 رو به عنوان یه پلتفرم حساب می کنن و جمعشون رو با PC مقایسه می کنن تا بگن فروش کمه!

اگه x1کنار بزارید با فروش نرم افزاری روی ps4از pcبیشتر میشه

من این بحث رو متوجه نمیشم همیشه هم بوده که میگن pc gameاین نسل کنسول ها رو میخوره ولی هیچ وقت اتفاق نمیفته چون کنسول سخت اقراز گیمه فقط برا gameساخته شده

می خوای تکی حساب کنم؟برای مثال گزارش مالی یوبی سافت که دیروز منتشر شد
تو 3 ماه آخر سال 2015 فروش بازی ها روی PS4 نزدیک به 3 برابر و نیم بیشتر از PC بوده.روی XB1 هم بیشتر از 2 برابر PC بوده

WhKPrVc.jpg

خب اینم از لیست دلواپسیام خط خورد :d، تا باشه از این سیاستها ، ریگاتونو :whistling: مسلح کنید ، مال من که تشنه و وحشیه :d منتظره فقط یه ران بزنم تیکه پاره کنه جزییاتو . خیلی وقته بازی (درستو درمون) در این حدوجزییات روی PC ران نکردم . سوء تفاهم نشه ، مایکروسافت اومد بعضی از امکانات PS4 رو روی XBOX و ویندوز مثل : تصویر ، DS4 ، بیرون داد ، خیلی هم خوب ، میگم برای رضایت حال مشتریان (خیل عظیم) بیاد سیستم سینک تروفی برای PS4 دارا اضافه کنه تا تروفی بگیرنو به پروفایلشون اضافه بشه . مطمئنا کازو یوشیدا استقبال میکنن ، چون دیدم فنها توجیه دارن برای این کار مایکروسافت در زمینه فروش ، گفتم اینم جواب میده ، (:d)

اگه x1کنار بزارید با فروش نرم افزاری روی ps4از pcبیشتر میشه

من این بحث رو متوجه نمیشم همیشه هم بوده که میگن pc gameاین نسل کنسول ها رو میخوره ولی هیچ وقت اتفاق نمیفته چون کنسول سخت اقراز گیمه فقط برا gameساخته شده
-مهم اینه که چقدر بیشتر میشه. الان فروش یه سری بازی ها روی PS4 بیشتره پس واسه X1 دیگه نیان بدن بازی رو؟ بعد هم مدتیه فروش روی PC از X1 بیشتر شده:
The PC Is A Really Profitable Platform For Electronic Arts | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

-خط دوم هم من یکی که متوجه نشدم چی می گی.

- - -ویرایش - - -

می خوای تکی حساب کنم؟برای مثال گزارش مالی یوبی سافت که دیروز منتشر شد
تو 3 ماه آخر سال 2015 فروش بازی ها روی PS4 نزدیک به 3 برابر و نیم بیشتر از PC بوده.روی XB1 هم بیشتر از 2 برابر PC بوده
مال یه publisher چیزی نشون نمی ده، اونم تو یه محدوده. این رو ببین شما:
adsdasdsa.jpg

اول سال خیلی خوب شروع کرد، همین جور که رفت جلو با بازی ها و پورت های داغون فروشش افت کرد. اوضاعش اینقدر داغونه که خودش اومده بیخیال AC برای امسال شده. AC: syndicate فقط 130 هزار تا فروخته رو PC. اینو مقایسه کن با مثلا Rise of Tomb raider که 420 هزار تا فروخته و اگر آمار درست باشه از X1 بیشتر فروخته اونم تو کمتر از دو ماه!

آخرین ویرایش:
-مهم اینه که چقدر بیشتر میشه. الان فروش یه سری بازی ها روی PS4 بیشتره پس واسه X1 دیگه نیان بدن بازی رو؟ بعد هم مدتیه فروش روی PC از X1 بیشتر شده:
The PC Is A Really Profitable Platform For Electronic Arts | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

-خط دوم هم من یکی که متوجه نشدم چی می گی.

رفیق عزیز من نمیگم بازی رو منشر نکن منظورم این دوستان هی نگن این کار مایکرو خوبه درسنه سود براش داره ولی به قیمت از دست دادن گیمر های کنسولش طبق اطلاعاتی دارم از سیستم ابری هم تا 10 سال اینده فراگیر نمیشه پس از دست دادن مشتری برند xbox جایگاه مایکرو رو متنزل میکنه

از پسن قبلی منظورم این بود که تو این بازار نه pcمیتونه کنسول رو بزنه کنار نه کنسول میتونه pcکنار بزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or