Quantum Break بطور رسمی برای PC تایید شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
طبق توضیحات وبسایت رسمی QB ، با پیشخرید نسخه دیحیتالی این بازی برای Xbox one ، نسخه ویندوز 10 را به طور مجانی دریافت خواهید کرد .
سیستم مورد نیاز بازی را میتوانید در عکس زیر ملاحظه کنید :

3004850-quantum.jpg

هردو نسخه PC-XB1 در تاریخ 5 آپریل منتشر خواهند شد و این خبر توسط مایکروسافت و استدیو Remedy تایید شده است .

{اطلاعات زیر قبل از انتشار عکس بالا ثبت شده است }

طی گفتگوی مطبوعاتی اخیر هنگامی که نسخه pc تایید شد، رمدی جزئیات پورت نسخه PC را اعلام نکرد و مشخص نیست که بازی توسط خود تیم پورت میشه یا به دست یک تیم دیگر سپرده خواهد شد .

نسخه PC کوانتوم بریک ، جزو تلاش های اخیر مایکروسافت برای گسترش بازیهایش برای کنسول و ویندوز است . درحال حاضر غیر از QB بازیهای ReCore - Sea of Thieves - Fable Legends نیز برای هردو پلتفرم در دست ساخت هستند .

اطلاعاتی راجع به اینکه بازی از نظر گرافیکی چه تفاوت هایی بر روی هردوپلتفرم خواهد داشت ارائه نشده است . همچنین رمدی اعلام کرد نسخه X1 شامل دانلود نسخه کامل عنوان قبلی این استدیو یعنی Alan Wake و دو DLC آن یعنی The Writer و The Signal خواهد شد . و کسانی هم که نسخه دیسکی را از یک سری فروشگاه خاص پیشخرید کنند ، نسخه American Nightmare الن ویک را دریافت خواهند کرد

آپدیت خبری 1 :

از سیو بازی بین دو پلتفرم PC و XBOXONE میشه به صورت مشترک استفاده کرد ! بنابراین بازیکن میتونه از هر پلتفرمی خواست بازی را ادامه بده .
پورت بازی هم به عهده خود رمدی و ماکروسافت هست
https://twitter.com/remedygames/status/697794314634711041

آپدیت خبری 2 :

Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
داداش میخواد از سیستمی که بالاتر Oneاجرا کنه باید نزیدیک 4.5mخرج کنبد به نظرم بصرفه نیست

دیگه عزیز already من 980ti دارم حالا صرفه داره یا نداره البته من برای forza با halo sunset خریدم تا بعدشم این بازی که دیگه بعد از اینا تا گیرز بازی نمیاد براش. در کل من از این خبر خوشحالم نه تنها بازی در pc مزه خیلی بیشتری بلکه گرافیکشم مشخصا خیلی بهتر کردن

من کماکان معتقدم این تصمیم اشتباهی هست و در مجموع به ضرر X1 تموم میشه.

مثلا این بحثی که دوستان میگن (خرید PC یا X1) خیلی مطرح نیست. چون فرضش بر اینه که شخصی که میخواد QB بازی کنه هیچ کدوم این پلتفرم هارو نداره. اما مثلا من نوعی PC خفن دارم، پس خیلی راحت قید خرید X1 رو میزنم (در صورتی که مثلا نسل قبل 360 داشتم). حالا شاید انگیزه بازی کردن QB منجر به کوچ کردن به سمت Win 10 بشه (که میشه) و مایکرو یه مدل دیگه به یه هدف دیگه برسه، اما این یعنی نخریدن X1 و منزوی شدنش. و در نتیجه باز شدن دست سونی و PS4. وین 10 و اکوسیستم هم نمیتونه با سونی و PS4 رقابت کنه.

در نتیجه من فکر نمیکنم این تصمیم به نفع برند Xbox باشه. مایکرو از لحظه معرفی X1، کنسولش رو با این بازی معرفی کرده و الان قبل از عرضه داره میگه برای PC هم میاد. واقعا عجیبه برام. با تاخیر بود یه توجیهی داشت اما الان.... حالا باید دید چه میشه.

حضور یکسری به اصطلاح روشن کر و متفکر که حالا نگران صلاح فروش کنسول ماکروسافت هستن جالبه . و نگران منزوی شدن کنسول و به فنا رفتن و نابود شدن اکس باکس ، هنوزم به قول اون دوستمون متوجه تفاوت بازار کنسول و PC نیستن
اتفاقا کمکی به اکوسیستم و به قولی این اعتمادی که ماکرو از دست داده نزد PC GAMER داره و فروش بهتر نرم افزاری و WIN 10 ... ، حالا جالبه نسل قبلم ماکرو این کار رو در قبال یکسری بازی ها کرد و اورد داخل PC ، دوستان دل نگرانی نداشتن حالا که برنامه تقریبا همونه و پشتیبانی از ویندوز 10 و...
نگرانی پیش اومده .
اانگار ماکرو فقط باید رو کنسول زوم کنه و بیخیال ویندز و بازی اومدن روش بشه

اگه مایکروسافت رو فروش هرکنسول مثلا 200 دلار سود خالص داشت بله حرفتون درست بود ولی اصلا مهم نیست به ضرر X1 تموم بشه چون در نهایت مایکروسافت سودشو میکنه . برد برده .
فراموش نکنید اون زمان که xbox هنوز بدنیا نیومده بود پلتفروم اول مایکروسافت ویندوزش بود

حالا گیریم هزینه ساخت بازی رو کنسولش در نیومد بعد تکلیف چیه ؟؟؟
حتی با یه نگاه ساده به فروش بینظیر Rise of the Tomb Raider روی PC میشه فهمید هیچ عاقلی همچین موقعیتی از دست نمیده .

البته مایکروسافت بهتر از هر کس دیگه ایی میدونه که با یه گل بهار نمیشه برای اینکه نظر PC GAMER هارو بیشتر به استور خودش جلب کنه باید عاص های بیشتری رو کنه

برای همین خدمت دوستان عزیز عرض کنم اینطور که از شواهد پیداس Gears Of War 4 هم قراره هدیه بعدی مایکروسافت باشه که البته عرضه ش فعلا در حد شایعه اس اما به احتمال قوی اتفاق میوفته

68984556882005449518.jpg

Seems Like It's Safe to Assume that Every Xbox One Exclusive Will Come to PC | SegmentNext

وین 10 و اکوسیستم هم نمیتونه با سونی و PS4 رقابت کنه.
اتفاقا بهتر از اون چیزی که فکرشو بکنی میتونه رقابت کنه ..فعلا که سونی توانایی رقابت با استیم نداره ( الان اکثر بازیهای PS3 باید پول زور بدی روی PS4 بازی کنی . ولی توی استیم به اقیانوسی از گیم از هر نسل میشه دسترسی داشت... پول اضافه هم برای انلاین بازی کردن نیازی نیست پرداخت بشه )
کما اینکه همین سونی چندین بازی مشترک با ویندوز داره

آخرین ویرایش:
اول خودتونو با سیستم مورد نیاز بازی کنار بیارید ، بعدش یه سخت افزار مناسب ویندوز ۱۰ و DX12 لازم دارید ... بعدش استور ویندوز ... دقیقا داستان به نفع مایکروسافت شد ... :))
برید همون ۳۰۰ دلار پول کنسولو بدین سنگین تره :/

من که مطمعن بودم برای PC میاد ولی فکرشم نمیکردم هم زمان با نسخه ی XO عرضه بشه :x

اونایی هم که میگفتن این بازی نباید به PC بیاد الان قیافشون دیدن داره >:)

مثلا این بحثی که دوستان میگن (خرید PC یا X1) خیلی مطرح نیست. چون فرضش بر اینه که شخصی که میخواد QB بازی کنه هیچ کدوم این پلتفرم هارو نداره. اما مثلا من نوعی PC خفن دارم، پس خیلی راحت قید خرید X1 رو میزنم (در صورتی که مثلا نسل قبل 360 داشتم). حالا شاید انگیزه بازی کردن QB منجر به کوچ کردن به سمت Win 10 بشه (که میشه) و مایکرو یه مدل دیگه به یه هدف دیگه برسه، اما این یعنی نخریدن X1 و منزوی شدنش. و در نتیجه باز شدن دست سونی و PS4. وین 10 و اکوسیستم هم نمیتونه با سونی و PS4 رقابت کنه.

در نتیجه من فکر نمیکنم این تصمیم به نفع برند Xbox باشه. مایکرو از لحظه معرفی X1، کنسولش رو با این بازی معرفی کرده و الان قبل از عرضه داره میگه برای PC هم میاد. واقعا عجیبه برام. با تاخیر بود یه توجیهی داشت اما الان.... حالا باید دید چه میشه.

اتفاقاً تنها چیزی که به راحتی می‌تونه سوددهی Xbox رو الان به صورت نمایی زیاد کنه همین Win10 و اکوسیستمش هستن. حالا این که به ضرر کنسول Xone هست یا نه رو نمی‌شه قطعی گفت ولی از نظر سودکلی برای مایکروسافت مطمئناً به نفعشون هست.
به صورت کلی الان کاری کردن که Xbox رو فرستاند حوزه قدرت خودشون (Windows) و قراره با امثال Steam رقابت کنن که از هر نظر از PSN کیفیت خدماتی اجرایی بهتری داره, پس قاعدتاً نباید نگران رقابتش با سونی باشیم توی این مورد.

اگه مایکروسافت رو فروش هرکنسول مثلا 200 دلار سود خالص داشت بله حرفتون درست بود ولی اصلا مهم نیست به ضرر X1 تموم بشه چون در نهایت مایکروسافت سودشو میکنه . برد برده .
فراموش نکنید اون زمان که xbox هنوز بدنیا نیومده بود پلتفروم اول مایکروسافت ویندوزش بود

حالا گیریم هزینه ساخت بازی رو کنسولش در نیومد بعد تکلیف چیه ؟؟؟
حتی با یه نگاه ساده به فروش بینظیر Rise of the Tomb Raider روی PC میشه فهمید هیچ عاقلی همچین موقعیتی از دست نمیده .

البته مایکروسافت بهتر از هر کس دیگه ایی میدونه که با یه گل بهار نمیشه برای اینکه نظر PC GAMER هارو بیشتر به استور خودش جلب کنه باید عاص های بیشتری رو کنه

برای همین خدمت دوستان عزیز عرض کنم اینطور که از شواهد پیداس Gears Of War 4 هم قراره هدیه بعدی مایکروسافت باشه که البته عرضه ش فعلا در حد شایعه اس اما به احتمال قوی اتفاق میوفته

68984556882005449518.jpg

Seems Like It's Safe to Assume that Every Xbox One Exclusive Will Come to PC | SegmentNext

اتفاقا بهتر از اون چیزی که فکرشو بکنی میتونه رقابت کنه ..فعلا که سونی توانایی رقابت با استیم نداره ( الان اکثر بازیهای PS3 باید پول زور بدی روی PS4 بازی کنی . ولی توی استیم به اقیانوسی از گیم از هر نسل میشه دسترسی داشت... پول اضافه هم برای انلاین بازی کردن نیازی نیست پرداخت بشه )
کما اینکه همین سونی چندین بازی مشترک با ویندوز داره

عزیز من اگه Geowهم بیاد که دیگه هیچ اون 20mباید برن

کار مایکروسافت اشتباهه اگه از همون اول میگفت براpcمیومر فرق میکرد

مایروسافت بهتره بچسبه به همون بازار کنسولٰ‌ها. میخواد ۱۰ تا بازی AAA هم انحصاری مارکتش کنه. هیج جوره نمیتونه با استیم رقابت کنه. EA که خیلی بازیهای کلفت تر از مایکروساقت واسه جلب مشتری داشت نتوسنت جلو استیم و ولو دووم بیاره.
این اکو سیستم هم یه چیز من دراوردی که One دار ها دارن دل خودشون رو باش صابون میزنن. کل اتفاقی که میوفته این وسط اینه که بازی انحصاری وان واسه پی سی هم میاد و این وسط مایکروسافت یه پول بیشتری میخوره البته بازار کنسول رو با سونی میبازه بازار پی سی هم به ولو.

اتفاقاً مایکروسافت تازه داره استورش رو راه میندازه و برنامه های زیادی هم براش داره. میدونم منظورت چیه ولی خیلی فرقه بین Origin و Steam و استور ویندوز. مایکروسافت اینجا صاحب پلتفرم ویندوز هست (مثل گوگل و اپل)، از منوی استارتش گرفته تا ... .مخاطب های این استورها هر کسی میتونه باشه و هر چیزی رو هم میتونه توی استور پیدا کنه و دامنه نفوذش هم بالطبع بیشتره. مایکروسافت چیزی داره به اسم Xbox با کلی استدیو و سابقه و رابطه با پابلیشرهای مطرح و بازیسازهای بزرگ و کوچک. ضمناً همگی متفق القول هستیم که بزرگترین و توانمندترین شرکت نرمافزاری حاضر در صنعت بازی هم همین مایکروسافت هست مثلاً همین آپدیتهای ماهانه XB1 و Xbox app رو ببینید یا توانایی آوردن BC و عناوین 360 روی XB1 یا در نظر گرفتن اینکه MS خالق DX12 هست، متوجه میشی که چی میگم.
[/SPOILER]
ماکروسافت میخواد استارت چیزی رو بزنه که بقیه ته دیگش رو خوردن :دی. %100 هم پیشرفت میکنه، کسی هم نگفت نمیکنه ولی خب زمان برای دیگرون متوفق نمیشه توی پروسه پیشرفت ماکروسافت بقیه هم تلاش میکنن سرویس بهتری ارائه کنن.
بعد این بهبود و یک پارجه شدن win 10 & XB1 تا کجا قراره پیش بره؟ چندتا عنوان مشترک قراره داشته باشن؟ سرویس لایو برای کاربران PC مجانی هست؟ و هزار تا سئوال دیگه.

شیطونه میگه شبونه برم یه Xbox one بخرم ، دیگه نمیشه بدون وان طاقت آورد ...
ماکروسافت دوتا پلتفروم با گیمهای مشترک داره که گیمرها با توجه به وسع مالیشون میتونن انتخاب کنن فلان بازی رو با کنسول 350$ بازی کنن یا PC ـه 5000 دلاری :دی.

الان سونی فنهای که PC قوی دارن و ماکروسافت هیترهای که نمیخوان XB1 بخرن میتونن از یه سری AAA ّینهایت با کیفیت بهرهمند بشن بعد یه سری ها اینجا ناراحتن :دی.

دیگه عزیز already من 980ti دارم حالا صرفه داره یا نداره البته من برای forza با halo sunset خریدم تا بعدشم این بازی که دیگه بعد از اینا تا گیرز بازی نمیاد براش. در کل من از این خبر خوشحالم نه تنها بازی در pc مزه خیلی بیشتری بلکه گرافیکشم مشخصا خیلی بهتر کردن

از کجا میدونی گرافیک نسخه PC بهتره ؟:d شاید در همون حد باشه

ماکروسافت از فروش نرم افزار سود به دست میاره نه چیز دیگه. الانم حیرت انگیز عمل کرده خرید Cross platform بعد سیو مشترک بین هر دونگارش، مجانی دادن Alan Wake به پیش خریدارها. دیگه اکوسیستم از این بالاتر داریم؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or