Quantum Break بطور رسمی برای PC تایید شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
طبق توضیحات وبسایت رسمی QB ، با پیشخرید نسخه دیحیتالی این بازی برای Xbox one ، نسخه ویندوز 10 را به طور مجانی دریافت خواهید کرد .
سیستم مورد نیاز بازی را میتوانید در عکس زیر ملاحظه کنید :

3004850-quantum.jpg

هردو نسخه PC-XB1 در تاریخ 5 آپریل منتشر خواهند شد و این خبر توسط مایکروسافت و استدیو Remedy تایید شده است .

{اطلاعات زیر قبل از انتشار عکس بالا ثبت شده است }

طی گفتگوی مطبوعاتی اخیر هنگامی که نسخه pc تایید شد، رمدی جزئیات پورت نسخه PC را اعلام نکرد و مشخص نیست که بازی توسط خود تیم پورت میشه یا به دست یک تیم دیگر سپرده خواهد شد .

نسخه PC کوانتوم بریک ، جزو تلاش های اخیر مایکروسافت برای گسترش بازیهایش برای کنسول و ویندوز است . درحال حاضر غیر از QB بازیهای ReCore - Sea of Thieves - Fable Legends نیز برای هردو پلتفرم در دست ساخت هستند .

اطلاعاتی راجع به اینکه بازی از نظر گرافیکی چه تفاوت هایی بر روی هردوپلتفرم خواهد داشت ارائه نشده است . همچنین رمدی اعلام کرد نسخه X1 شامل دانلود نسخه کامل عنوان قبلی این استدیو یعنی Alan Wake و دو DLC آن یعنی The Writer و The Signal خواهد شد . و کسانی هم که نسخه دیسکی را از یک سری فروشگاه خاص پیشخرید کنند ، نسخه American Nightmare الن ویک را دریافت خواهند کرد

آپدیت خبری 1 :

از سیو بازی بین دو پلتفرم PC و XBOXONE میشه به صورت مشترک استفاده کرد ! بنابراین بازیکن میتونه از هر پلتفرمی خواست بازی را ادامه بده .
پورت بازی هم به عهده خود رمدی و ماکروسافت هست
https://twitter.com/remedygames/status/697794314634711041

آپدیت خبری 2 :

Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
کسانی که میگن دیگه دلیلی برای خرید X1 نمونده، نظرشون خیلی محترمه ولی در این خبر به من یکی ثابت شد که خرید X1 یکی از معقولانه ترین کارهاست. من به علاوه ی خیلی های دیگه، توانایی بستن سیستمی رو نداریم که بتونه QB رو حتی Low اجرا کنه. چه برسه به اینکه بتونیم از بازی با این گرافیک سنگین لذت ببریم.
تازه، با خرید QB نسخه ی وان، میتونیم جفت Alan Wake ها رو دریافت کنیم و هر سه بازی رو خیلی راحت و با کیفیت اجرا کنیم. اونم فقط با خرج 400 دلار.( با فرض اینکه اگه بخوایم کنسول رو هنگام ریلیز بازی خریداری کنیم.) در صورتیکه بستن سیستم خرج هنگفتی داره. این قاعده برای بقیه ی بازی های تأیید شده برای PC صدق میکنه. بازی های مایکروسافت.
لطفاً این رفتار ناپسند رو که در نقش دلسوز ظاهر میشید رو بَس کنید.

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
کسانی که میگن دیگه دلیلی برای خرید X1 نمونده، نظرشون خیلی محترمه ولی در این خبر به من یکی ثابت شد که خرید X1 یکی از معقولانه ترین کارهاست. من به علاوه ی خیلی های دیگه، توانایی بستن سیستمی رو نداریم که بتونه QB رو حتی Low اجرا کنه. چه برسه به اینکه بتونیم از بازی با این گرافیک سنگین لذت ببریم.
تازه، با خرید QB نسخه ی وان، میتونیم جفت Alan Wake ها رو دریافت کنیم و هر سه بازی رو خیلی راحت و با کیفیت اجرا کنیم. اونم فقط با خرج 400 دلار.( با فرض اینکه اگه بخوایم کنسول رو هنگام ریلیز بازی خریداری کنیم.) در صورتیکه بستن سیستم خرج هنگفتی داره. این قاعده برای بقیه ی بازی های تأیید شده برای PC صدق میکنه. بازی های مایکروسافت.
لطفاً این رفتار ناپسند رو که در نقش دلسوز ظاهر میشید رو بَس کنید.

منم باحات موافقم فقط یه مشکل دارم
باندل x1 رو حال نکردم
به 2 دلیل
1 سادست(منتظر یه طراحی تاپ بودم)
2 500 گیگ هست که هنوز نفهمیدم فاز ماکرک چیه ؟
بعضی از دوستان که میگن 4.4 و... پول باید بدین یه چیزی هم من بگم با این پول میتونن کل سبستم رو تا اخر نسل 8 حداقل ببندن و خیلی خوب میشه براشون
من موندم xone چه طوری میخواد بازی رو اجرا کنه(نگرانم کرد) چون این سیستم اصلا در خور یه کنسول ..... نمیدونم

یعنی رسما مایکرو چیزی رو نگه نداشت انحصاری کنسولش بمونه و کسی رو که PC داره مثلا تحریک به خرید X1 کنه

خوبه ها همه بازی کنن چه اشکالی داره ولی دم PS گرم که واسه کسایی ک کنسول خریدن ارزش قائله چیزی بهشون میده که جای دیگه پیدا نشه

من نمی‌دونم یه عده کی می‌خوان بفهمن که مخاطبای کنسولی و PC کلاً با هم فرق دارن. هنوز عده بسیار زیادی از مشتری‌های دنیای گیم، ترجیح می‌دن یه دستگاه بخرن و یه دیسک بزارن داخلش و بشینن راحت و بدون دردســر بازی کنن. خودتون رو نبینید که یه عده گیمرِ هاردکـــــــور هستید که توی یه فروم اختصاصی گیم عضو هستید و سر کوچکترین اختلافِ گرافیکیِ کنسول بحث می‌کنید! خیلی‌ها اصلاً خبر ندارن کدوم کنسول چه بازی‌های انحصاری داره!

خلاصه اون پدری که می‌ره برای بچه 10-15 سالش کنسول می‌خره، هیچ وقت بخاطر اومدنِ بازی‌هایِ انحصاری XBox رو Windows Store نمی‌ره یه سیستم ببنده برا بچش! مایکروسافت با این کار فقط باعث می‌شه محتوای نرم‌افـــزاریش بیشتر فروش کنه، کمی از اون اعتماد از دست رفتش (بین PC Gamerــها) برگرده و در نهایت اکوسیستمِ خودشون رو قوی می‌کنه.

یه چیزی که من متوجه نشدم اینه که بازی انحصارا روی استور ویندوز عرضه می شه یا رو استیم هم میاد؟ اگه انحصاری استور ویندوز باشه به نظر می رسه مایکرو تحرکاتشو رسما شروع کرده.

اصلا کاری به این ندارم به شخصه که بازی واسه PC منتشر میشه
ولی وقتی کلی فکر میکنی این عمل باعث میشه خیلی ها از Xbox one زده بشن برن

این یعنی:
- نفرات کمتری Xbox one دارن یعنی سرور های خالی تر تو بخش آنلاین
- نفرات کمتر وقتی Xbox one داشته باشن یعنی بازی های گرون و نایاب تر

واقعا این رویه ماکروسافت امروز منو از Xbox one زده کرد.
حداقل 3 ماه بعد منتشر میکردن نمی سوختم.

یه چیزی که من متوجه نشدم اینه که بازی انحصارا روی استور ویندوز عرضه می شه یا رو استیم هم میاد؟ اگه انحصاری استور ویندوز باشه به نظر می رسه مایکرو تحرکاتشو رسما شروع کرده.

تا جایی که من مطلب توی اینترنت خوندم و البته نه منبع قابل اطمینانی! رو استوره ویندوز میاد و خبری از استیم نی!

اصلا کاری به این ندارم به شخصه که بازی واسه PC منتشر میشه
ولی وقتی کلی فکر میکنی این عمل باعث میشه خیلی ها از Xbox one زده بشن برن

این یعنی:
- نفرات کمتری Xbox one دارن یعنی سرور های خالی تر تو بخش آنلاین
- نفرات کمتر وقتی Xbox one داشته باشن یعنی بازی های گرون و نایاب تر

واقعا این رویه ماکروسافت امروز منو از Xbox one زده کرد.
حداقل 3 ماه بعد منتشر میکردن نمی سوختم.

واقعا چی فکر کردن واس خودشون!!! حتی نزاشتن xo فروشش رو بکنه بعد واسه pc تایید کنن. باز خوبه شما الان از ایکس باکس زده شدی. من که از سال 2007 که زرت و زرت کنسولاش 3 چراغ میشد زده شدم ازش و توبه کردم دیگه سمت ایکس باکس برم

اتفاقا یکی از دلایلی که باعث شد PC GAMER بشم همینه که حیات پلتفروم محبوبم PC بستگی به هیچ عنوان انحصاری نداره .

کما اینکه اومدن عناوین انحصاری کنسولی روی PC باعث فروش بیشترشون شده به ناشرینشون بیشتر کمک کرده .
مثلا دیابلو 3 برای کنسولها منتشر شد ( هیچ پی سی گیمری حتی اعتراض هم نکرد اصلا براش مهم نبود ) ولی باز هم PC محبوبیت خودشو داره اگرم عرضه نمیشد تو ماهیت کلی داستان فرقی نداشت.

همونطور که سالها پیش پیشبینی کرده بودم دوران طلایی PC GAMING ( نسل بی پایان ) شروع شده و مطمئن باشید این پیشرفت برای همیشه ادامه خواهد داشت .

آخرین ویرایش:
داستان کوانتوم با گیرز و هیلو فورتزا فرق داره شرایط این بازی جوریه که مث الن احتمال اینکه تو فروش فیل بشه خیلی خیلی زیاده و رمدی و مایکروسافتم نمیتونن سر این بازی که یجوراییم سرنوشت کل رمدی بش بستگی داره ریسک کنن و اینکه برای pc بیاد یجورایی بهترین تصمیم ممکن بود دیر تایید شدنشم نشون میده که از اول تصمیم این نبوده برا pc ام بیاد اما فروش عالی الن رو pc باعث شده این تصمیمو بگیرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or