Quantum Break بطور رسمی برای PC تایید شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
طبق توضیحات وبسایت رسمی QB ، با پیشخرید نسخه دیحیتالی این بازی برای Xbox one ، نسخه ویندوز 10 را به طور مجانی دریافت خواهید کرد .
سیستم مورد نیاز بازی را میتوانید در عکس زیر ملاحظه کنید :

3004850-quantum.jpg

هردو نسخه PC-XB1 در تاریخ 5 آپریل منتشر خواهند شد و این خبر توسط مایکروسافت و استدیو Remedy تایید شده است .

{اطلاعات زیر قبل از انتشار عکس بالا ثبت شده است }

طی گفتگوی مطبوعاتی اخیر هنگامی که نسخه pc تایید شد، رمدی جزئیات پورت نسخه PC را اعلام نکرد و مشخص نیست که بازی توسط خود تیم پورت میشه یا به دست یک تیم دیگر سپرده خواهد شد .

نسخه PC کوانتوم بریک ، جزو تلاش های اخیر مایکروسافت برای گسترش بازیهایش برای کنسول و ویندوز است . درحال حاضر غیر از QB بازیهای ReCore - Sea of Thieves - Fable Legends نیز برای هردو پلتفرم در دست ساخت هستند .

اطلاعاتی راجع به اینکه بازی از نظر گرافیکی چه تفاوت هایی بر روی هردوپلتفرم خواهد داشت ارائه نشده است . همچنین رمدی اعلام کرد نسخه X1 شامل دانلود نسخه کامل عنوان قبلی این استدیو یعنی Alan Wake و دو DLC آن یعنی The Writer و The Signal خواهد شد . و کسانی هم که نسخه دیسکی را از یک سری فروشگاه خاص پیشخرید کنند ، نسخه American Nightmare الن ویک را دریافت خواهند کرد

آپدیت خبری 1 :

از سیو بازی بین دو پلتفرم PC و XBOXONE میشه به صورت مشترک استفاده کرد ! بنابراین بازیکن میتونه از هر پلتفرمی خواست بازی را ادامه بده .
پورت بازی هم به عهده خود رمدی و ماکروسافت هست
https://twitter.com/remedygames/status/697794314634711041

آپدیت خبری 2 :

Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
این دیگه چه کاری که مایکرو انجام داد یعنی خبری از فروش نسخه برا pcنیست همه باید برن نسخه X1رو بخرن بازی کنن ؟
!!!
شما فقط بازی رو میخری فرقی نمیکنه روی چه پلتفرمی بازی کنی حتی میتونی روی هر دوتا پلتفرم بازی کنی.

مثل اینکه سیو روی PC و Xbox مشترک یعنی با Xbox میتونید تا یجا برید ادامه اش با PC
اینکه بازی رو بخری رو Xbox نسخه PC رو Free میده حرکت جالبی بود
و اینکه سیستم پیشنهادی خیلی تخیلی

!!!
شما فقط بازی رو میخری فرقی نمیکنه روی چه پلتفرمی بازی کنی حتی میتونی روی هر دوتا پلتفرم بازی کنی.

اهان متوجه شدم یعنی برا pcهم عرض میشه

کسانی که منتظر بودن با عرضه بازی برن X1بخرن الان منصرف شدن با pcبازشیون میکنن

قبول دارید ؟

- - -ویرایش - - -

!!!

قبول دارید ؟

همونطور که انتظار می رفت خبر رسمی شد، قبل از معرفی GEOW 4، من از میون انحصاری های مایکرو انتخابم فقط Quantum Break بود اما الان در حسرت عرضه GEOW هستم، امیدوارم سری GEOW رو هم برای PC عرضه کنه من نسخه اول رو تجربه کردم حیفه نسخه های بعدی انحصاری بمونه ...

اما در کل اتفاق خیلی خوبی بود و از طرف دیگه ثابت کرد که میشه به صحبت های اسپنسر در مورد حمایت PC اعتماد کرد، بیخود نبود که تو مراسم اختصاصی PC تو E3 حاضر شد و کلی وعده داده بود و ... منتظر سری GEOW هستم ...

همونطور که انتظار می رفت خبر رسمی شد، قبل از معرفی GEOW 4، من از میون انحصاری های مایکرو انتخابم فقط Quantum Break بود اما الان در حسرت عرضه GEOW هستم، امیدوارم سری GEOW رو هم برای PC عرضه کنه من نسخه اول رو تجربه کردم حیفه نسخه های بعدی انحصاری بمونه ...

اما در کل اتفاق خیلی خوبی بود و از طرف دیگه ثابت کرد که میشه به صحبت های اسپنسر در مورد حمایت PC اعتماد کرد، بیخود نبود که تو مراسم اختصاصی PC تو E3 حاضر شد و کلی وعده داده بود و ... منتظر سری GEOW هستم ...

دیگه حمید خان به نظرت اگه Geow و haloرو بدن دیگه چی برا پلتفرم X1میمونه که مردم مجاب به خریدش کنه

بحث اکو سیستم هم ول کنید

قبول دارید ؟

- - -ویرایش - - -

قبول دارید ؟

کسی که میخواسته برای این بازی بره 350دلار پول کنسول بده حالا چون برای PC اومده دیگه نمیره 350تا بده One بگیره میره چند هزارتا خرج میکنه سیستم پیشنهادی رو ببنده8-|

کسی که میخواسته برای این بازی بره 350دلار پول کنسول بده حالا چون برای PC اومده دیگه نمیره 350تا بده One بگیره میره چند هزارتا خرج میکنه سیتم پیشنهادی رو ببنده8-|

چندهزارتا خرج میکنه که هم این هم بقیه بازیا رو با بالاترین کیفیت ممکن بزنه نه با رزولوشن و فریم درب و داغون ( منظور از رزولوشن و فریم داغون qb نیست ) !

کسی که میخواسته برای این بازی بره 350دلار پول کنسول بده حالا چون برای PC اومده دیگه نمیره 350تا بده One بگیره میره چند هزارتا خرج میکنه سیستم پیشنهادی رو ببنده8-|

به نظر شما کسی که pc داشته باشه که بتونه این بازی اجرا کنه میره یه کنسول بخره برا این بازی فقط این رو بازی کنه

چندهزارتا خرج میکنه که هم این هم بقیه بازیا رو با بالاترین کیفیت ممکن بزنه نه با رزولوشن و فریم درب و داغون ( منظور از رزولوشن و فریم داغون qb نیست ) !
جدا پست و میخونید فکرم میکنید بعد پست میدید؟
من حرفم سر خرید کنسول برای این بازی بود
حالا کسی که برای تجربه بهتر میخواد پول خرج کنه ربطی به پست من نداشت

- - -ویرایش - - -

به نظر شما کسی که pc داشته باشه که بتونه این بازی اجرا کنه میره یه کنسول بخره برا این بازی فقط این رو بازی کنه

آره کسی که PC داشته باشه که بازی رو اجرا کنه نه ولی کسی که PS4 داشته و یه PC معمولی میره همون Xbox رو میخره

جدا پست و میخونید فکرم میکنید بعد پست میدید؟
من حرفم سر خرید کنسول برای این بازی بود
حالا کسی که برای تجربه بهتر میخواد پول خرج کنه ربطی به پست من نداشت

- - -ویرایش - - -

آره کسی که PC داشته باشه که بازی رو اجرا کنه نه ولی کسی که PS4 داشته و یه PC معمولی میره همون Xbox رو میخره

داری میگی اونی که میخواسته بخاطر این کنسول بخره با دیدن سیستم مورد نیاز پی سیش دیوانه نیست که نظرشو عوض کنه و n هزار دلار اضافه خرج سیستم کنه و همون کنسولو میخره ! منم گفتم کسی که بخواد بالاترین کیفیتو بگیره میره چندهزار دلار اضافه خرج میکنه .

پ.ن : سعی کنیم در بحث ها مثل انسان های متشخص باهم رفتار کنیم و همیشه پاچه بقیه رو نگیریم . کسی با شما دعوا نداره که حمله میکنی .

از تاییدش که اصلا تعجب نکردم و حتی روز اولی که رونمایی هم شد یادمه تو تاپیکش گفتم یک زمانی برا پی سی میاد اما اینکه تاریخش همزمان باشه جالبه :دی
مایکروسافت بشدت داره روی بخش گیمینگ ویندوز 10 سرمایه گذاری میکنه که عالیه :x

باید توجه کنیم که بحث این بازی شبیه اون بحث استاندارد 4k با فرم۱۲۰ نیست .... کسی که برای انجام بازی های نسل ۸ سیستم بسته ... چیزی بسته که کفاف این بازی رو بده ....

داری میگی اونی که میخواسته بخاطر این کنسول بخره با دیدن سیستم مورد نیاز پی سیش دیوانه نیست که نظرشو عوض کنه و n هزار دلار اضافه خرج سیستم کنه و همون کنسولو میخره ! منم گفتم کسی که بخواد بالاترین کیفیتو بگیره میره چندهزار دلار اضافه خرج میکنه .

پ.ن : سعی کنیم در بحث ها مثل انسان های متشخص باهم رفتار کنیم و همیشه پاچه بقیه رو نگیریم . کسی با شما دعوا نداره که حمله میکنی .

یعنی منطق شما اینه که کسی برای بازی Quantum Break که حالا معلوم شده برای PC میاد میره n دلار خرج PC میکنه و 350دلار پول Xbox نمیده؟
یکم رو جمله بالا فکر کنید

آخرین ویرایش:
به لطف مایکروسافت با این سیاست های مسخرش پلتفرم Xbox One هر روز داره بیشتر طرفدار به سمت خودش جذب می کنه

احتمالا بعدا شاهد Gears of War 4, ReCore, Scalebound, و Fable Legends هم روی PC که شایعه شده باشیم.حالا همزمانی یا تاخیرش بماند

ReCore و Fable Legends که خیلی وقته برای PC تایید شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or