Quantum Break بطور رسمی برای PC تایید شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
طبق توضیحات وبسایت رسمی QB ، با پیشخرید نسخه دیحیتالی این بازی برای Xbox one ، نسخه ویندوز 10 را به طور مجانی دریافت خواهید کرد .
سیستم مورد نیاز بازی را میتوانید در عکس زیر ملاحظه کنید :

3004850-quantum.jpg

هردو نسخه PC-XB1 در تاریخ 5 آپریل منتشر خواهند شد و این خبر توسط مایکروسافت و استدیو Remedy تایید شده است .

{اطلاعات زیر قبل از انتشار عکس بالا ثبت شده است }

طی گفتگوی مطبوعاتی اخیر هنگامی که نسخه pc تایید شد، رمدی جزئیات پورت نسخه PC را اعلام نکرد و مشخص نیست که بازی توسط خود تیم پورت میشه یا به دست یک تیم دیگر سپرده خواهد شد .

نسخه PC کوانتوم بریک ، جزو تلاش های اخیر مایکروسافت برای گسترش بازیهایش برای کنسول و ویندوز است . درحال حاضر غیر از QB بازیهای ReCore - Sea of Thieves - Fable Legends نیز برای هردو پلتفرم در دست ساخت هستند .

اطلاعاتی راجع به اینکه بازی از نظر گرافیکی چه تفاوت هایی بر روی هردوپلتفرم خواهد داشت ارائه نشده است . همچنین رمدی اعلام کرد نسخه X1 شامل دانلود نسخه کامل عنوان قبلی این استدیو یعنی Alan Wake و دو DLC آن یعنی The Writer و The Signal خواهد شد . و کسانی هم که نسخه دیسکی را از یک سری فروشگاه خاص پیشخرید کنند ، نسخه American Nightmare الن ویک را دریافت خواهند کرد

آپدیت خبری 1 :

از سیو بازی بین دو پلتفرم PC و XBOXONE میشه به صورت مشترک استفاده کرد ! بنابراین بازیکن میتونه از هر پلتفرمی خواست بازی را ادامه بده .
پورت بازی هم به عهده خود رمدی و ماکروسافت هست
https://twitter.com/remedygames/status/697794314634711041

آپدیت خبری 2 :

Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اگه منطق شما اینه که کسی برای بازی Quantum Break که حالا معلوم شده برای PC میاد میره n دلار خرج PC میکنه و 350دلار پول Xbox نمیده؟
یکم رو جمله بالا فکر کنید

من خودمو میگم ، به هیچ وجه حاضر نیستم کنسول xb1 رو بخرم ! پس اگه بخوام یه روزی اینو بازی کنم احمق نیستم 350 دلار پول کنسول بدم +60 دلار برای یه بازی و بعد هم یا بذارم کنسولم خاک بخوره یا بفروشمش بره ( با ضرر )چون بقیه بازیارو اگه بخوام میتونم رو پلتفرم اصلیم ( PS4 ) با کیفیت بهتر از 1 بازی کنم . متاسفانه یا خوشبختانه ایکسباکس وان انحصاری کامل ( فقط رو وان ) هم خیلی کم داره هم باب سلیقه من نیستند .
پس میرم چندهزار دلار خرج سیستم میکنم و همین بازیو ( و سایر انحصاریای این پلتفرمو ) با کیفیت بالاتر میگیرم n تا بازی دیگم که رو همون پلتفرم مشابهه رو با کیفیت بهتر بازی میکنم .( پایرت یا اوریج که با هزار روش مختلف میشه بازیای اوریجینال رو ارزون تر تهیه کرد و کلا مشکل خرید و ... هم رفع میشه ) حالا اگه از نظرت استدلال من ایرادی داره ، بحثو ادامه نده .

استیم کجا بود عزیز جان! این بازیای ویندوز استور با اکانت انحصاری دانلود خواهند شد. 100 درصد هم هک نمی شوند بنظر من. با مشخصاتش خیلی بازی سنگینی بنظر میاد برا من مینیممش هست بجز گرافیگکه 770 دارم.

متوجهم. منتهی خواستم از آماری که میدن استفاده کنم تا یه برآیندی از تعداد افرادی که سیستم (بیشتر گرافیک) دارای توانایی اجرای این بازی رو دارن محاسبه کنم. استیم باید حدوداً 120 میلیون کاربر داشته باشه و از این میون بین 18 تا 24 میلیون نفر نهایتاً میتونن بازی رو با کیفیت XB1 یا بهتر بازی کنن. منم مثل شما فقط گرافیکم بیشتر از مینیمم هست و بقیه سیستمم داره کم کم از رده خارج میشه. :|

احتمالا بعدا شاهد Gears of War 4, ReCore, Scalebound, و Fable Legends هم روی PC که شایعه شده باشیم.حالا همزمانی یا تاخیرش بماند

بعید میدونم همه بازیهای XB1 رو برای W10 تأیید کنن. قبلاً که اسپنسر یه جورایی سعی میکرد بگه قرار نیست همه بازیهای وان بیان برای W10 ولی الان رو نمیدونم. در کل احتمالش هست که همچین اتفاقاتی هم بیافتن ولی الان بعیده و خیلی زوده که منتظر همچین خبرهایی باشیم. توی کنفرانس 13-14 روز دیگه خیلی از سؤالهامون رو جواب میدن.

از قبل هم مثل روز روشن بود برای پلتفروم محبوب PC منتشر میشه . فروش عالیه عناوین مختلف روی PC هر ناشری وسوسه میکنه ;)
رمدی هم میتونه با توجه به قدرت بی پایان پلتفروم PC یه نمایش خیره کننده از کیفیت بصری بازی خودش ارائه بده.

از همین الان با گرافیک ترین بازی 2016 مشخص شد.

متوجهم. منتهی خواستم از آماری که میدن استفاده کنم تا یه برآیندی از تعداد افرادی که سیستم (بیشتر گرافیک) دارای توانایی اجرای این بازی رو دارن محاسبه کنم. استیم باید حدوداً 120 میلیون کاربر داشته باشه و از این میون بین 18 تا 24 میلیون نفر نهایتاً میتونن بازی رو با کیفیت XB1 یا بهتر بازی کنن. منم مثل شما فقط گرافیکم بیشتر از مینیمم هست و بقیه سیستمم داره کم کم از رده خارج میشه. :|

بعید میدونم همه بازیهای XB1 رو برای W10 تأیید کنن. قبلاً که اسپنسر یه جورایی سعی میکرد بگه قرار نیست همه بازیهای وان بیان برای W10 ولی الان رو نمیدونم. در کل احتمالش هست که همچین اتفاقاتی هم بیافتن ولی الان بعیده و خیلی زوده که منتظر همچین خبرهایی باشیم. توی کنفرانس 13-14 روز دیگه خیلی از سؤالهامون رو جواب میدن.
عرضه GEOW بعید اندر بعیده اونم نسخه 4 ، فکر نمکینم HALO ، GEOW ، FORZA راهی به PC داشته باشن ، مگر این که سیاست دیگه ای در پیش داشته باشن

البته اینو قبلش یه دوستی اشاره کرد که Fable Legends و ReCore واسه PC تایید شدن که الان بررسی کردم درست گفتن.میمونه Gears of War 4 و Scalebound که در مورد Scalebound چون سازندش Platinum Games هست احتمال زیاد اونم واسه PC میاد(حالا همزمان یا با تاخیرش رو نمیدونم).از بین این 4تا فقط یه Geow4 باقی میمونه نمیشه پیش بینی درستی در موردش انجام داد.من هیچ دلیلی نمیبینم که مایکروسافت نخواد از پلتفرم ویندوز خودش سود نکنه!

تمام این IPها (SB، QB، ReCore، F:L و GeoW) برای خود مایکروسافت هستن، یعنی در نهایت خودشون تصمیم میگیرن چی عرضه بشه روی ویندوز و چی نشه. بحث سود کوتاه مدت و ... هم مطرح نیست که بگیم مایکروسافت حتماً این کار رو میکنه. شما بیشتر یک صفحه شطرنج رو تصور کنید و W10 و XB1 و بازیها هم مهره‎‌هاش هستن. ممکنه مایکروسافت این وسط یسری بازی رو از نظر یسری دوستان و دارندگان XB1 قربانی کنه برای رسیدن به هدف بزرگتر (تبدیل کردن W10 و استورش به یک پلتفرم و استور مطرح برای بازیها) ولی این به این معنی نیست که دیگه کلاً توجیهی برای خرید XB1 باقی نذاره. اگر بخوان این کار رو بکنن عملاً به چیزی نمیرسن و وقتی اسپنسر علاوه بر اینکه میگه میخوایم از PC Gaming حمایت کنیم و به سمتش بریم بیان میکنه XB1 برای ما از اهمیت بالایی برخوردار هست و ... یعنی واقعاً چنین جایگاهی براشون داره و تا یک مدت زمانی به یک XB1 قوی برای قدرت دادن به W10 نیاز خواهند داشت. در نتیجه چنین انتظاری نداشته باشید (حداقل نه به این زودی).

در کل اینکه بازیها کناره x1 چپ راست برای ویندوز هم تایید میشن اونم به صورت عرضه همزمان امیداروام حداقل در نهایت منجر به تولید بیشتر بازی و گسترش استدیو های مایکروسافت تو زمینه گیم باشه. اینطوری نباشه به دلیل یک موج عظیم از بازی هاش + و سیاست کلی گسترش ویندوز ده یک موجی بیاد و بعده یکی دو سال تموم بشه.

یه عده زیادی(که منم جزوشونم:d) کنسول رو برای انحصاریش می گیرن......یعنی اگه یکی دو تا انحصاری مد نظر من تو ps4 نبود میرفتم سمت سیستم و pc (یعنی یکی از معیارهای انتخاب کنسول همینه) این طیف دوستدار انحصاریهای x1 با دیدین عرضه شدن بازیهایی که می خواستن بخاظرش کنسول بگیرن رو همون pc شون میمونن
حالا اینکه این عده چند درصد هستن کامل مشخص نیس ولی یه طیفی هستن بالاخره و مایکرو با اینکاراش اونا رو از دست میده........

البته مایکرو همه اینها رو به امید ایجاد یه استور قدرتمند و پلتفرم یکپارچه انجام میده که اولا سرنوشتش در آینده مشخص میشه و مهمتر اینکه برا این طیفی که گفتم ناامیدی و رویگردانی از خرید x1 رو سبب میشه.

.

یه عده زیادی(که منم جزوشونم:d) کنسول رو برای انحصاریش می گیرن......یعنی اگه یکی دو تا انحصاری مد نظر من تو ps4 نبود میرفتم سمت سیستم و pc (یعنی یکی از معیارهای انتخاب کنسول همینه) این طیف دوستدار انحصاریهای x1 با دیدین عرضه شدن بازیهایی که می خواستن بخاظرش کنسول بگیرن رو همون pc شون میمونن
حالا اینکه این عده چند درصد هستن کامل مشخص نیس ولی یه طیفی هستن بالاخره و مایکرو با اینکاراش اونا رو از دست میده........

.

حرف شما در این که تو ذوق دارندگان کنسولمیخوره تا حدی درسته ولی دونکته نباید فراموش کرد. 1-یکی اینکه داشتن یک همچین سیستمی که بازی رو بهتر از دارندگان ایکس باکس اجرا کنه شاید 4 برابر قیمت کنسول تمام شه وکار هر کسی نیست. بعد نکته ای که هیچکی بش توجه نمی کنه فرمت بازی روی استور انحصاریه و بعدش اینکه به هیچوجه این بازی کرک نخواهد داشت بخاطر ماهیتش و فکر پیریت رو کسی نکنه که تو ذوقش می خورد.

البته مایکرو همه اینها رو به امید ایجاد یه استور قدرتمند و پلتفرم یکپارچه انجام میده که اولا سرنوشتش در آینده مشخص میشه و مهمتر اینکه برا این طیفی که گفتم ناامیدی و رویگردانی از خرید x1 رو سبب میشه.

.
بحث یه خورده بزرگتر از این حرفاست
میخواستم یه مقاله بنویسم در مورد علت عرضه بازیهای x1 رو pc
ولی چون همشون حذف و قفل میشن ننوشتم
در کل علت اصلی
مایکرو بازار بسیار بزرگیی رو داره از دست میده
بزرگتر از کل کنسول x1
فروش pc ،افت فروش pc از 308 میلیون به 276 میلیون در یکسال
خیلی ساده هست نگاه کنید 32 میلیون pc کمتر ،32 میلیون ویندوز کمتر .50% هم ویندوز اورجینال داشته باشن میشه چقدر
میلیون 16* دلار 100=1.6 میلیارد دلار ضرر در یکسال
خوب مایکرو مجبور این افت فروشو حداقل ثابت کنه با رایگان کردن ویندوز برای یکسال ،عرضه انحصاری رو pc و جذب گیمر،عنوان مجانی رو pc و کلی خدمات دیگه. کاهش قیمت ویندوز از 150 دلار به 100 دلار
تبلت و اندروید داره بازار pc رو میگیره از 2013 تا الان فروش pc چهل و شش میلیون کم شده
این یعنی زنگ خطر
مایکروسافت شاید خواب بود چون میدونست سیستم عامل قدرتمند برای کامپیوتر وجود نداره و نمیتونه پیدا بشه
اما فکرشو نمیکرد تبلت ،اندروید و ios بازارشو بگیرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or