PS4 هک شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Heska

کاربر سایت
«Playstation 4» توسط گروه «fail0verflow» هک شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

امروز یک ویدیو از کنسول PS4 منتشر شد که در آن یک نسخه هک شده «Pokemon» توسط سیستم عامل تغییر یافته «Linux» اجرا می‌شود. PS4 توسط گروه fail0verflow هک شده، این گروه این نسخه تغییر یافته سیستم عامل Linux را در دسترس عموم قرار داده‌است.

ویدیو منتشر شده:

[video=aparat;T8iC9]http://www.aparat.com/v/T8iC9[/video]

این ویدیو در اواخر ماه دسامبر، در کنفرانس «Chaos Communication Congress» که در شهر هامبورگ برگزار شد، توسط گروه fail0verflow به نمایش در آمد.

fail0verflow همان گروهی است که کنسول «Playstation 3» را در ژانویه سال 2011 هک کرد. (همچنین موفق به هک کنسول‌های Wii و Wii U نیز شده)

با توجه به گزارش «Digital Foundry»، این گروه، نرم‌افزاری را عرضه نکرده که بتواند قابلیت دسترسی پایین به سخت‌افزار را داشته باشد، به این دلیل که «سیستم امنیتی PS4 به قدری افتضاح است که به کمک ما [گروه fail0verflow] نیاز ندارید.».

انتظار می‌رود هکر‌های بیشتری در ماه‌های پیش رو به عرضه نرم‌افزارهای مختلف برای هک کنسول PS4 روی بیاورند، باید منتظر ماند و دید «سونی» چه واکنشی نشان خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
این سیستم عامل رو از کجا باید دانلود کرد ؟ چطور باید ریخت رو کنسول ؟ چه بازی هایی رو پشتیبانی میکنه؟
راجع به این ها توضیحی ندادن ؟

کلی بحث اینا رو خوندم، این دو روز هم فقط پست ها رو دنبال می کردم. با تمام این حرفا و اینکه درسته در اصل بازی کپی بازی کردن بحثی نیست، ولی به عنوان نمونه ای از کسی که اومد خارجه و یکی دو سالیه درآمد دارم برای خودم این رو باید بگم که قدرت خرید تو ایران واقعا کمتر از خارج (جای درست و حسابی و شغل مناسب) هست، هر چقدر هم داستان گفته بشه تو این فرقی نیست. کمبود امکانات و دولا پهنا تو پای مردم کردن هم بماند. من شغل پردرآمدی ندارم (تو دانشگاه کار می کنم) و بخواید حساب کنید حقوق من متوسط رو به پایین هست ولی تا دو بازی اریجینال تو ماه رو می تونم بخرم و فشار خاصی بهم نمیاد. ولی می دونم اکثریت یه بازی تو ماه هم واسشون فشار میاره مخصوصا قشر جوون که تازه سرکار رفته تو ایران. خودم هم تا ایران بودم کلا کپی باز بودم! البته چیز های دیگه هم هست:
-اینجا بازی های دست دوم رو معمولا میشه ارزونتر گیر اورد، Assassin Creed Unity رو 6 ماه پیش خریدم 18 یورو برای آشنام، ماه پیش فرختش 80 تومن سود هم کردم!
-خرید آنلاین خیلی راحته مثل آب خوردن. انواع و اقسام سایت های Grey market، خود Steam ، سایت Humblebundle و صدها سایت دیگه هست که برای خرید ازشون فقط یه حساب Papal نیاز دارید، کاملا safe! یکی دو بار به مشکل خوردم Paypal خیلی راحت پولم رو پس داد. بدون واسطه و ترس از مشکل خرید می کنم. اینترنت هم که بدون مشکل و دردسر V,p,,n میشه خرید. روزی که اومدم اینجا تو استیمم 3 تا بازی بود الان حدود 110 تا!

کلا خیلی راحته از بالا به پایین نگاه کرد، چه کسایی که درآمد بالایی دارن چه کسایی که خارج زندگی می کنن...

زندگی واقعی همین حساب کتابای سطحی روی کاغذ نیست که شما دارید میگید! همینجوری میشه که یه عده مهاجرت میکنن بعد از 2 ماه میگن عجب اشتباهی کردیم دست از پا درازتر برمیگردن.
من دوستم مدیر فروش تو یه فروشگاه زنجیره ای لوازم خانگی تو کاناداست. ماهی 1200 دلار حقوق میگیره از اونجا، همش خرج پرداخت قبوض و اقساط میشه، ته تهش خیلی بخواد واسش بمونه که بخواد واسه خودش خرید کنه ماهی 100 دلاره!! این عددهای خیالی و درآمدهای خیالی و ایده آل رو بذارید کنار خواهشاً. درسته اینجا شرایط اقتصادی خوبی نیست ولی اونجا هم همچین که شما میگید نیست که یه نفر عادی بتونه هرماه واسه خودش بازی بخره. اینکه شما میخوای هرچی میاد رو بگیری بازی کنی به زیاده خواهی شما ربط داره نه چیز دیگه ای. ما داریم درمورد قشر معمولی جامعه صحبت میکنیم نه مرفح که روز اول میره 10 تومن پول گوشی آیفون میده عکسشو میذاره تو پیجش!
دوست دارید کپی بازی کنید کسی اینجا با این قضیه مشکلی نداره ولی اینکه میگید چون گرونه پس حق منه که برم کپی بازی کنم خیلی حرف بی پایه و اساسیه.
من کاری به بقیه حرفات ندارم ولی من خودم تو تورنتو زندگی میکنم و تا جایی که اطلاع دارم حداقل حقوق یک نفر ساعتی 11 دلار، حداقل حقوق تازه

حالا دوست شما مدیر فروش فروشگاه زنجیره ای هم هست و ماهی داره 1200تا درمیاره خیلی غیر منطقی به نظر میرسه

اجاره خونه نداره ؟ خرج خورد خوراک نداره ؟ خرج رفت امد نداره ؟ خرج لباس نداره ؟ خرج TV نداره ؟ خرج اینترنت نداره ؟ خرج دوست دختر و ... نداره ؟ خرج دانشگاه نداره ؟ شما TAX که باید بده حساب نمیکنی ؟ Save برای مسافرت و خرج روز مبادا نداره ؟

من نمیدونم شما کلا پاتون از ایران بیرون نزاشتین گزاشتین ؟ انقدر فیلم نگاه نکنین فکر کنم این راست میگن بعضی ها این فیلم های هالیودی یا ... خیلی روی ملت ما تاثیر میزاره فکر میکنن خارج الان بهشت منتظر که برن بیرون که پول دو دستی تقدیم ملت کنن از این خبرا نیست عزیز من .

زندگی در تمام دنیا سخته کسی که میگه نه فقط داره خودش گول میزنه .شما 5000 میدی برای گیگی اینترنت این دزدی درسته اما از اون طرف با 3 ساعت در روز کار مفید در کشور 2 برابر پولی که اون بد بخت کار میکنه در میاری(فقط به زمان مفید کار کردن در دنیا دقت کن در ایران زمان مفید کار در روز 3 ساعت میدونی یعنی چی ؟ یعنی شما بقیه پولی که در طول روز میگیری حتی مفتی در میاد برات داره بهت حال میده میدونی همین کار اگه همون بد بختی که تو فروشگاه کار میکنه چند ساعت در روز خودش پاره میکنه در بیاره ؟) شما پول مالیات و... سنگینی که اون میده نمیدی 2500تا پول میگره اما نصف بیشتر برای مالیات میره .
کاملا مشخصه ذهنیت شما دوستانی که چنین نظری رو دارن میشه درک کرد که واقعا حرف هایی که زدم هضمش برای ما جهان سومی ها خیلی سخته یعنی خدمات درمانی در کشوری مثل کانادا و سطح رفاه اجتماعی در اون کشور رو که هی انقدر مثال میزنم مشخصه که نمیتونین باور کنین من نزدیک ترین کسم داره اون جا زندگی میکنه و هر روز باهاش در تماسم و همین طور یه دوستم در سوئد زندگی میکنه و دیگری در ایتالیا ) ولی کانادا رو هی مثال میزنم چون کاملا از شرایط اجتماعی اون کشور اطلاع دارم و از روی هوا و فیلم های هالیوودی و فراماسونی و آمریکای جهان خوار که مغز ما جوانان رو شستشو میده حرف نمیزنم دوست عزیز و 32 سالمه قشنگ طعم سختی زندگی کردن تو ایران رو دارم میچشم ! شما راحتی و داره بهت خوش میگذره و راضی هستی خوش به حالت و حالش رو ببر ! من خودم کانادا و کشوری های پیشرفته تا حالا نرفتم ولی به خاطر کاری که دارم ترکیه زیاد میرم و همین ترکیه از ما جلوتر هستش و کشور های پیشرفته رو که اصلا مقایسه نکنم بهتره !

درباره مالیاتی که صحبت میکنی هم اطلاعی نداری و مالیاتی که گرفته میشه با توجه به سطح در آمد اون شخص کم میشه و یه حقوق 2500 دلاری در کانادا فقط 20 دلار ازش کم میشه به خاطر مالیات و سطح درآمد تو کاناد هر چی بیشتر باشه ، مالیات هم به همون نسبت بیشتر گرفته میشه ( به خاطر توازن قشر ثروتمند و متوسط و ..... ) یعنی شما اگه تو کانادا ثروتمند باشی و یه خونه خریده باشی تا این جا مالیاتی نمیدی به خاطر خرید خونه اول ولی اکه بخوای خونه دومی بخری باید مالیات سنگینی پرداخت کنی ( این کار باعث میشه تقسیم ثروت بین مردم یک کشور تقسیم بشه و ثروت و پول دست یک عده ای خاص فقط نباشه )

تو کانادا خیلی از مردم خونه اجاره ای زندگی میکنن به خاطر قوانین عالی که داره و قیمت پایین اجاره ها خیلی از مردم خونه اجاره ای زندگی میکنن همین کسی که از نزدیکان من هستش و داره در کاناد زندگی میکنه میگه مستاجر بقلیشون 32 ساله که تو همین خونه اجاره ای داره زندگیش رو میکنه !!! باورش سخته میدونم و میدونم داری میخندی چون ذهنیت همه ما ها تو همین جهان سوم بودن باقی مونده و خیلی از ایرانی ها هیچ اطلاعی از حقوق اولیه زندگیشون هم ندارن چون همین طوری همه ما بار اومدیم و طوری تربیت شدیم که از ابتدایی ترین حقوق اولیه زندگیمون بی خبر باشیم به عبارتی هر چی کم تر بدونیم خب به طبعش راحت تر میشه سرمون رو شیره مالید و ازمون سواستفاده کرد !!!

هیچ نیازی هم نمیبینم بخوام چیزی رو ثابت کنم همین فرار مغز ها و مهاجرت از ایران و پناهندگی و خیلی اتفاقات درد آور دیگه که داره اتفاق میفته قشنگ داره نشون میده که کشور جهان سومی و اولی به کجا میگن !!!؟؟؟

به هر حال مشخصه همه دارن از آلمان و ایتالیا و آمریکا و کانادا و فرانسه و سوئد و دانمارک و سوئیس و خلاصه کشورهای پیشرفته دارن به ایران و خاور میانه مهاجرت میکنن و من دارم اشتباه میکنم و توهم زدم ....... اصلا کسی از ایران داره مهاجرت و پناهندگی داره نمیگیره که !!!!! ( کجای کاری عزیز بالای 70 درصد دانشجوی های صنعتی شریف و علوم پزشکی به راحتی پذیرش میگیرن و میرن اصلا هم فکر نکنی به خاطر اقتصاد و رفاه اجتماعی و ...... هستش !!! نه اصلا اینا همشون توهم زدن و غرب شستشوی مغزیشون داده و از همه مهمتر فیلم های هالیوودی زیاد نگاه میکنن !!!)

فیلم های هالیوودی !!!!؟؟؟؟ ..... شستشوی مغزی ؟؟؟!!! طنز بسیار زیبایی بود !!! .......... باشه دوست عزیز اصلا ایران قطب اقتصادی جهان و خلاصه نمایندگی تمامی برند های بزرگ در ایران هستش و اصلا AMD و اینتل و اپل و مایکروسافت و سونی و نیتندو خلاصه شعبه اصلی این شرکت ها در ایران هستش !!! و همین طور قدرتمند ترین استودیو های بازی سازی های جهان هم در ایران هستش و از همه مهم تر ارزش دلار آمریکا برابری میکنه با یک ریال ایران !!! و همین طور صنعت خود رو سازی ایران که ایران خود رو داره با ماشین های فوق پیشرفتش مرسدس بنز رو نابود میکنه ( اوباما خودش ماشین های ایران خودرو رو سوار میشه ) صنعت هواپیما سازی هم که دیگه هیچی !!! غول تمامیم و ایر باس و بوئینگ باید لنگ بندازن ! صنعت وسائل الکتریکی هم هیچی خود سونی این بار لنگ میندازه از صنعت دارو سازی هم که هیچی نگم بهتره و تو جذب توریست هم که در جهان اولیم خلاصه مشکلی نداریم ....................... اصلا ما انتهای قدرتیم !!! خود خودشیم ..............

آقا امثال من غرب زده و بیچاره و متوهم رو غرب و استکبار جهانی شستشوی مغزی داده و سر آخر همه چی آرومه من چقدر خوشحالم ..........................

آخرین ویرایش:
تااین تاپیک رو الان دیدم دیدم 12 صفحه اومده جلو فهمیدم چه خبره!!!
بحث های کلیشه ای که قبلا هزار بار بحث شده
من و اکثر دوستان اگه کپی بشه بازی کرد حتما این کارو میکنیم.هیچ توجیه خاصی هم نداریم غیر گرون بودن.هک بشه واقعا استقبال میکنیم این که بقیه هم چیزی بگن واقعا برام مهم نیست!

ببنید دوستان همینجوری از روی معده نمیشه که در مورد اقتصاد و قدرت خرید در کشورهای مختلف بحث کرد.واقعیت اینه که هر دوتای اینها باتوجه به آمار جهانی در ایران وضعیت خوبی ندارن.

طبق رتبه بندی جهانی ایران به لحاظ شاخص رفاهی لگوتام در سال 2010 در رتبه 92 جهانی قرار داشته و این رتبه حتی تا سال 2014 به 107 هم سقوط کرده.

تعریف شاخص رفاه لگوتام :

شاخص رفاه لگاتوم رتبه‌بندی سالانه موسسه پژوهشی لگاتوم است که درباره سطح رفاه در ۱۴۲ کشور مختلف منتشر می‌شود. لگاتوم از سال ۲۰۰۷ این گزارش را منتشر می‌کند و پژوهشگران آن، شاخص رفاه را براساس ترکیبی از وضعیت کشورها در هشت حوزه مختلف تعریف کرده‌اند. سطح رفاه در کشورها با مقایسه وضعیت آنها در هشت حوزه اقتصاد، فرصت‌های کسب و کار، حکومت‌داری، آموزش، سلامت، امنیت و ایمنی، آزادی‌های فردی و سرمایه اجتماعی سنجیده می‌شود.

اگر به لحاظ شاخص قدرت خرید هم به مسئله نگاه کنیم ایران رتبه 73 در سال 2010 بین تمام کشورهای دنیا را برای نمونه داشته است.

خوشبختانه منابع در این مورد توی اینترنت ریخته و میشه با کمی مطالعه فهمید که کجا میشه راحت تر بازی کرد.

با سپاس فراوان از اطلاعات ارزنده مشکل ایران هم دقیقا همینه که کسی دنبال اطلاعات یا منابع نیست اگر جای چک کردن این همه زمان برای اینستا یا فیس یا تلگرام کمی زمان برای کسب اطلاعات در زمینه هایی که دوست داشتیم جمع می کردیم الان اوضاع خیلی بهتر بود.

آقا من یه سوالی دارم : توی ایران که نمیشه مثل آدم آنلاین بازی کرد خداییش فایده اورجینال خریدن چیه؟ :d

برای کسانی که آفلاین میزنن هک شدن کنسول بهترین خبره
من که استقبال میکنم

Sent from LG_G4

دوستان گیمر ایرانی !!!

این یه نمونه خیلی کوچیک !

بازی استار وارز تو آمازون ..... اون جا عیده و بر خلاف ایران که همه چیز گرون میشه !!! اون جا خیلی چیزا تخفیف میخوره الان این بازی که بازی به روزی هستش 44 دلار قیمت داره و تخفیف خورده !!!

http://www.amazon.com/Star-Wars-Bat...&qid=1452030818&sr=1-5&keywords=playstation+4

بعدش بازی های دسته 2 تو آمازون یه قسمتی داره به نام USED که آدمای عادی بازی هاشون رو گذاشتن برای فروش که الان چند نفر گذاشتن ( دائم عوض میشه و هی اضافه میشه و کم میشه چون خرید و فروش انجام میشه ) تا الانی که من دیدم شما این بازی رو به صورت دسته 2 میتونین 37 دلار هم بخرین ! ........

Amazon.com: Buying Choices: Star Wars: Battlefront & SteelBook (Amazon Exclusive) - PlayStation 4

کلی از این مثال ها هستش و برین تو بازی های مختلف و میتونین ببینین حالا این بازی جدید هستش و بازی های قدیمی تر رو که خیلی ارزون تر میتونین به راحتی بفروشین و بخرین !!! و خیلی هم امن هستش چون زیر نظر آمازون هستش ......... دوستم تو سوئد از آمازون انگلیس بازی ها رو میخره حالا بعضی اوقات دسته یک و بعضی اوقات دسته 2 !!! از انگلستان براش پست میشه و دو روز بعد هم به دستش میرسه و البته یه سری سایت های سوئدی هم هستن که از اون جا هم خرید میکنه و حتی فروش هم میذاره به راحتی ..........

آخرین ویرایش:
یک سری از این ور بوم افتادن یکسری از اونور
یکی میگه اینجا بهشت گیمرهاست یکی میگه درامد اونور اب حداقل ماهی 20 هزار دلار
من کاری به حرفاتون ندارم.ولی یک چیزی این وسط واضح و روشن هست.وضعیت اقتصادی کشور ما در حال حاظر اصلا جوری نیست که بشه با خیلی از کشورهای دیگه مقایسه کرد
تورم تو ایران 2 رقمی هست ولی تو خیلی از کشورهای اروپایی و اسیایی و امریکا 1 رقمی.در نتیجه قدرت خرید مردم بالا نیست.کسی که با 1 ملیون تومن داره خرج 1خانواده رو میده نمیتونه حتی هر 3 ماه 1 بار هم 100تومن به بچش بده بگه برو بازی بخر واسه خودت
تو خیلی از خانواده ها اگه بدونن بچشون مثلا یه بازی خریده 200 تومن جنگ و دعوا میشه.خیلی وقتا طرف با کلی پس انداز و این داستانا باید یه بازی بخره اونم مجبوره زودتر بازی کنه دوباره بفروشه که از قیمتش زیاد کم نشه

زیاد سخت نگیرید این بحثها رو ما 6 سال پیش سر PS3 انجام دادیم و آخرش مشخص شد چرا یک عده از وکیوم حمایت میکردن الان هم همون شخصها اول تاپیک حضور پر رنگی داشتن در کل نمیشه بیشتر از این حرف ز

========

من یادمه وقتی بازی PS3 میخریدم 70 تومن تا چند روز تو شوک بودم که چرا همچین پولی دادم و سعی میکردم به اعضای خانواده و دوستان نگم همچین پولی دادم حالا فکر کنید که با توجه به اینکه در آمد ها به همون اندازه مونده حالا باید ضربدر3.5 خرید کنیم و بازی رو بخریم 250 تومن!
ما هرچی بودیم الان منفیم 350 درصدیم . یعنی به نسبت دنیا ما 350 درصد سطح در آمدمون اومده پایین

نرخ بیکاری جوانان رکورد زد - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK

یک عده جوری از اورژینال بازی کردن دفاع میکنن و میگن برا دزدی بازی کردنتون دلیل نیارید که هر کی باشه فکر میکنه همین ویندوزی که استفاده میکنن هم اورژینال هست.تمام صنعت موسیقی هم تو گوشیشون دزدی دارند! انگار نه انگار هم شبا از ساعت دو تا هشت صبح هالیود رو پایرت میکنن! از برنامه های کرکی و نسخه مد شده اندرویدی هم بگذریم!!!

نمیدونم والا فانتزی بعضیا چه چیزی هست چه طوری فکر میکنند.

اگر یکی میخواد کپی بخره و بازی کنه خودش می دونه ولی اینکه چون بازی گرون میفته و من ایرانی پولم نمی رسه پس کپی بخرم "اشکالی" نداره، این حرف مفته!!
خیلی هم اشکال داره... حالا تو میخوای این کار رو بکنی بکن ولی نگو که "اشکال" نداره...
من خیلی دوست دارم مرسدس بنز سوار شم... ولی خب گرونه... حالا برم بدزدمش اشکالی نداره؟؟؟
اینی هم که میگین که ما جزو بازار گیم حساب نمیشیم و فلان و بسار، خب اگر جزو بازار حساب نمیشی، کلاً اون کنسول رو هم خب نخر!!! اگر اون کنسول رو خریدی یک PS4دار حساب میشی و جزو بازار!!! برای ساخت بازی هم زحمت کشیده میشه. اصلاً کار ساده ای نیست... چند ده نفر چند سال روی یک بازی ساعت ها کار می کنن. 60 دلار قیمت عادلانه ای هست.
مورد بعدی هم اینکه قرار نیست شما همه بازیها رو انجام بدی! شما مجبور نیستی همه بازیها رو انجام بدی! بازی کردن یک تفریحه و نه اجبار! فقط خوب خوبا رو بازی کن خب...

مخلص کلام همونطور که اولش گفتم... اگر کپیخوری می کنید، بکنید ولی لااقل قبول داشته باشید که این کار مثل زیر پا گذاشتن قوانین رانندگی میمونه و به هر حال غیراخلاقی و نادرست و تضییع حقوق تولید کننده اثر هست.
---------------------------------
این ویندوز کرکی رو هم ول کنید دیگه باو... الآن خیلیها ویندوزشون ارجیناله و از اول رو لپتاپ شون بوده یا اصلاً کاربر مکینتاش یا لینوکسن
آهنگ و فیلم هم هر کسی ممکنه دانلود کنه یا نکنه... شما دلت نمیاد ترافیک مجانی 2 تا 8 صبحت بی استفاده بمونه و باس حتماً یه چیزی دانلود کنی، معنیش این نیست که همه همینطورن!!
این توجیه مسخره "حالا تو خودت مگه کارت درسته و هیچ اشتباهی نداری؟" رو بزارین کنار...

آخرین ویرایش:
فاز این دوستانی که حمایت از ارجینال میکنن دقیقا چیه ؟ دوست عزیز دوست محترم کسی همچین حرفی میزنه که تمام فیلم و اهنگ برنامه چه برای گوشی چه برای PC و خیلی از چیزا دیگه رو اورجینال تهیه کنه اکی ! ؟ دانلود فلان البوم متال یا اصلا فلان اهنگ ایرانی دزدی نیست ؟ شما برای تک تک برنامه ای که استفاده می کنی باید پول بدی فوتوشاپ - دانلود منیجر - پلیر برای پخش فیلم و اهنگ - انتی ویروس - و و و و لیست زیاده تو ایران ممکنه هم چین چیزی ؟ ! ( در صورتی ممکنه بالا 5 6 میلیون در ماه داشته باشی یا بابات میلیاردی درامد داشته باشه که بتونی همه چیز رو ارجینال تهیه کنی )
من خودم مخالف هک هستم اما تو ایران با این وضع واقعا سخته کسی بخواد بازی بخره جااااااان اینجا بهشته گیمه !!!! ؟ اون وقت جهنم گیم کجاست باهاش اشنا بشیم حتما جیبوتی جهنم گیمه ( LOL ) بعضی از دوستان یک حرف های میزنن ادم شاخ در میاره دوست عزیز چرا بحث مالیات میاری وسط بعد هیچی هم ازش نمیدونی! میگی طرف خرج پوشاک داره کرایه میده مالیات میده نکنه تو ایران خرج کرایه خونه پوشاک با دولته ما نمی دونستیم! بعد می گین شما نرفتین اونطرف نمیفهمین نه دوست من الان خیلی ها میفهمن نیاز به رفتن نیست نه اینکه کشور گل و بلبل سمبلی داریم و رفاع بیش از حد هست فامیل و دوستان اکثر بچه ها متاسفانه خسته شدن از این همه خوشی پا میشن میرن اونطرف سختی بکشن الان هم که علم پیشرفت کرده میتونی با فامیل و دوستانی که گول فیلم های هالیوودی خوردن ارتباط برقرار کنی و خیلی راحت امار بگیری از وضع کار و دارمدشون جویا بشی پس نیا بگو نرفتی نمیدونی . میای حرف از مالیات میزنی اما نمیدونی نسبت به درامد هر کس مالیات ازش کسر میشه کسی که در ماه 2000 دلار داره برادر من 70 % 50 % مالیات ازش کسر نمیشه در حد نهایت 100 دلار یا کمتر رو هوا حرف نرن الکی وقتی چیزی نمیدونی پسر خاله من امریکا ( شهر دالاس ) زندگی میکنه 2 3 سال پیش تو فست فوت کار میکرد 1300 در ماه میگرفت بعد مدیر فروشگاه در ماه 1200 میگیره ؟ بعضی دوستان هم البته اشتباه میکنن 20 هزار دلار اونجا خبری نیست مگر که کار درست حسابی داشته باشی درس خونده باشی خلاصه داداش حرف از مالیان میزنی درامد هم نگاه کن از کسی 70 % مالیات کم میشه که دارمد بسیار بالایی داره مثل زلاتان در فرانسه مثل کریس در اسپانیا 54% و افراد با منبع درامد بالا نه فرد معمولی خلاصه حرفا جالبی شنیدیم خوبه ادامه بدین ایران < امریکا ایران < اروپا

حداقل حقوق توی ایران (دقت کنید حداقل حقوق قانونی) حدود 800 هزار تومن برای روزی 8 ساعت کار هست . یعنی با یک ضرب و تقسیم ساده می بینیم که برای هر ساعت 1$ پرداخت میشه.
حداقل حقوق توی اکثر کشورهای جهان اول حدود 10$ هست. پس از اونجایی که بازی توی همه دنیا یک قیمت هست می بینیم دست کم توی زمینه خرید بازی قدرت خرید 10 برابر هست.
البته اگر کسی توی ایران در آمدش 10 برابر حداقل باشه یعنی ماهی حدود 8 میلیون تومن در قدرت خرید در زمینه بازی با یک در آمد حداقل توی کشورهای غربی برابره
البته این نقصیر شرکتهای بازی سازی نیست و تقصیر ما هست که درآمدمون پایین هست. ولی اینجا 10 برابر از نظر اقتصادی خرید بازی سخت تره.

کنسولها هم برای این بوجود اومدن که امکان بازی کردن رو ارزون کنند و دیگه نیاز به هزینه بالا برای یک PC نباشه. گیمینگ مال طبقه مرفه جامعه نیست.

کسانی هم نگراند مثل دوران PS3 بازی ازجینال گیر نیاد در اشتباه هستند چون الان تمام بازیها رو دیجیتالی میشه گرفت. من و اکثر دوستان الان به همین طریق خرید میکنیم.
حالا اگر کسی از باز کردن وکیوم بازی لذت میبره نه از بازی کردن بازی خی هزینش رو هم میده و لدتش رو هم میبره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or