PS4 هک شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Heska

کاربر سایت
«Playstation 4» توسط گروه «fail0verflow» هک شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

امروز یک ویدیو از کنسول PS4 منتشر شد که در آن یک نسخه هک شده «Pokemon» توسط سیستم عامل تغییر یافته «Linux» اجرا می‌شود. PS4 توسط گروه fail0verflow هک شده، این گروه این نسخه تغییر یافته سیستم عامل Linux را در دسترس عموم قرار داده‌است.

ویدیو منتشر شده:

[video=aparat;T8iC9]http://www.aparat.com/v/T8iC9[/video]

این ویدیو در اواخر ماه دسامبر، در کنفرانس «Chaos Communication Congress» که در شهر هامبورگ برگزار شد، توسط گروه fail0verflow به نمایش در آمد.

fail0verflow همان گروهی است که کنسول «Playstation 3» را در ژانویه سال 2011 هک کرد. (همچنین موفق به هک کنسول‌های Wii و Wii U نیز شده)

با توجه به گزارش «Digital Foundry»، این گروه، نرم‌افزاری را عرضه نکرده که بتواند قابلیت دسترسی پایین به سخت‌افزار را داشته باشد، به این دلیل که «سیستم امنیتی PS4 به قدری افتضاح است که به کمک ما [گروه fail0verflow] نیاز ندارید.».

انتظار می‌رود هکر‌های بیشتری در ماه‌های پیش رو به عرضه نرم‌افزارهای مختلف برای هک کنسول PS4 روی بیاورند، باید منتظر ماند و دید «سونی» چه واکنشی نشان خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
من به شدت استقبال میکنم دوست داشتم XO هک میشد ولی بازم خوبه
یک عده شاید قشر مرفهین بی درد باشن و دوست داشته باشن وکیوم بازی باز کنن ولی یک عده زیادی مثل من واقعا تهیه کردن این همه بازی با این قیمتها براشون امکان پذیر نیست خود من 80 درصد بازی های این نسل رو به خاطر اینکه پول خریدشو نداشتم نتونستم بازی کنم و یک سری بازی ها مجبور بود 3 - 4 ماه بگزره تا قیمتش بیاد پایین که این تاخیر اکثر لذت بازی رو ازم میگره

در کا من کاری با فاز روشنفکری یک عده ندارم و بسیار استقبال میکنم

چه آمارهایی داره رو میشه یه خورده دیگه این تاپیک ادامه پیدا کنه اقتصاد جهانی به چالش کشیده میشه

یعنی یه کارمند شرکت معمولی سالی 200 هزار دلار حقوقشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقآ
ولی حقوق متوسط یه امریکای باید بین 32 هزار تا 50 هزار دلار باشه یه فرد معمولی
برای افراد با پست بالاتر 80 هزار هم میرسه
ولی از اونور هزینه ای دیگشون بالاست مثه مالیات و بیمه و.......
من دیگه نمیدونم چه بحثیه راه انداختین

این که در ایران به حقوق سازنده نرم افزار احترام نمی زاریم و مشکلات فرهنگی داریم و همه اینا درست و محترم. موظفیم که در حد توانمون سعی کنیم این مسئله رو اصلاح کنیم.
معجزه نمی شه کرد ولی حداقل بعضی قدمها رو میشه برداشت. اما ... اما مقایسه سطح رفاه در ایران با دنیای غرب کاملا خنده داره. کاملا و بدون هیچ شک و شبهه ای.
ما خوشمون بیاد یا نیاد یک جامعه جهان سومی و عقب افتاده هستیم در برابر کشورهای توسعه یافته. هر چند که دوستان درست می گن در غرب هزینه زندگی بالاست.اصلا ارزونی نیست.
مثلا لندن وحشتناک شهر گرونیه. تردیدی نمی شه داشت در این مورد. اما اونجا با پوند دست مزد میگیری و از پس گرونی اونجا با پوند باید بربیای. اینجا با ریال پول درمیاری اما با دلار و پوند
باید هزینه کنی انگار. ایران تو هیچ کدوم از شاخص های رفاه وضعیت مناسبی نداره. توی شاخص های انسانی هم نداره. ایران جزو بدترین کشورهای دنیا در مواجه شدن با نیروی انسانی
خودش هست.اصلا قدر و ارزش نیروی انسانی تو این کشور در حد جک هست. در کشوری که این امار وحشتناک بیکاری و ریسک سرمایه گذاری بالا به علت شرایط نابسامان سیاست داخلی و
سیاست خارجی رو داره واژه رفاه بی معنی هست مگر برای درصد خاصی از جامعه.امکان نداره که جامعه ما با این راهی که الان داره می ره حتی اپسیلونی نزدیک به شرایط زندگی در جوامع
متمدن و توسعه یافته بشه.
من تردیدی ندارم که دیر یا زود باید بریم به سمت احترام گذاشتن به حقوق مولف و مسلما استفاده از نرم افزار کپی نمیتونه پایدار باشه اما با وجودی که خودم حاضر نیستم ps4 خودمو هک بکنم
کسی رو هم سرزنش نمی کنم برای استفاده از هک الان برای اینکه می بینم یه خانواده الان با چه بدبختی داره خودشو اداره می کنه. تا زمانی که سیستم حاکم سیاسی اون کشور تنش زدایی
با دنیا نکنه ( نه اینکه هر روز با یه بامبولی تنش تازه ایجاد کنه! )و ریسک سرمایه گذاری رو از طریق ایجاد ارامش روانی در جامعه پایین نیاره و دست از انحصارطلبی و زورگویی و نگاه امنیتی به مسائل
مختلف خصوصا اقتصاد ورنداره امیدی به تحقق این رویا نداشته باشید.سیاستی که اخرش همون بلایی هست که سر اینترنت و ارتباطات این کشور اومده که اینترنت گیگی 4 هزار تومن. کاملا سر گردنه.
اونوقت یه بازی اورجینال بخواد فرد از استور سونی یا مایکروسافت یا استیم بگیره دیگه اقلا 25 تا 30 گیگ لازم داره. اینا سیاست های مشوق قانونگرایی نیست.اینا سیاستای تشویق کننده بی قانونیه.
بی قانونی رو تشویق می کنه.
البته باز به نسبت این شرایط بد الان به هر حال یه عده که کم نیستن و خودمم جزوشونم داریم مدیریت می کنیم منابعمون رو و حتی ترجیح می دیم هک رو استفاده نکنیم اما این نکته هم حتی ما رو
سر سوزنی نزدیک سطح زندگی در کشورهای پیشرفته نمی کنه با اینکه اونجا گرونیه ولی فشار مضاعف اقتصادی اونا به ملت خودشون وارد نمی کنن.

بعد از خوندن نظر بعضی از دوستان به این نتیجه رسیدم که ما داریم تو چه کشور خوبی زندگی میکنیم تا الان نمیدونستیم!
اصلا هم همه چیز روز به روز گرون نمیشه و همه چیز به قیمت واقعیش به فروش میرسه!
بازیها هم کاملا با قیمت واقعیشون به فروش میرسن!
اینجا بهشته گیمراس، وای ما چقدر بیوتیفولیم:)

واقعا چشمم رو باز کردید
خیلی ممنون:d

یکی از دوستای من تو کانادا زندگی میکنه. از مدت ها قبل منتظر بود کریسمس بشه اونجا تخفیف بزارن بتونه بره Tomb raider بگیره. الان 1 ساله X1 داره کلاً روی هم 10 تا بازی نخریده.
اینکه شما دوست دارید هرچی بازی میاد از دم بخرید و بازی کنید و چون پولشو ندارید پس حقتونه که کپی بازی کنید حرف بی پایه و اساسیه!! اگه محدودویت مالی دارید توی انتخاباتون بیشتر دقت کنید. نشه زمان PS3 که طرف نمیدونست چی داره میریزه تو هارد فقط میخواست پر کنه ، آخرشم بگه لست آو یو اس بازی درد نخوریه حال نکردم این چیه شماها بازی میکنید!

باز خوبه موقع عید اونجا چیزا تخفیف میخورن
اینجا فروشنده های محترم جنسهارو دوبله سوبله، سوبله چوبله و در بعضی مواقع حتی دیده شده که چوبله پوبله به فروش میرسونن...

من به شدت استقبال میکنم دوست داشتم XO هک میشد ولی بازم خوبه
یک عده شاید قشر مرفهین بی درد باشن و دوست داشته باشن وکیوم بازی باز کنن ولی یک عده زیادی مثل من واقعا تهیه کردن این همه بازی با این قیمتها براشون امکان پذیر نیست خود من 80 درصد بازی های این نسل رو به خاطر اینکه پول خریدشو نداشتم نتونستم بازی کنم و یک سری بازی ها مجبور بود 3 - 4 ماه بگزره تا قیمتش بیاد پایین که این تاخیر اکثر لذت بازی رو ازم میگره

در کا من کاری با فاز روشنفکری یک عده ندارم و بسیار استقبال میکنم
دلایل جالبی دیدم برا هکی بازی کردن امشب بحث تخصصی اقتصاد شد :)) الان کسی که سالی چندتا بازی میخره ارزشش هم میدونه مرفه بی درده ؟:-j درسته از نظره اقتصادی ایران مثل خیلی از کشورهای پیشرفته نیست ولی از یه طرف اینطوری هم نیست که 60دلار برا اونا مثل خرید آدامس باشه ! و از طرف دیگه در ایران هم به قیمت میشه بازی کرد الان BO3 و F4 رو 140 گذاشتن برا فروش , منکر وضعیت اقتصادی بده ایران نمیشم ولی برا دزدی بازی کردنتون بهونه نیارید :) دلیل اینکه همین کمپانی ها ایرانو حساب نمیکنن همین رعایت نکردن قانون کپی رایته .
در جواب قسمتی که قرمز کردم
وای چه فاجعه ای :))

زندگی واقعی همین حساب کتابای سطحی روی کاغذ نیست که شما دارید میگید! همینجوری میشه که یه عده مهاجرت میکنن بعد از 2 ماه میگن عجب اشتباهی کردیم دست از پا درازتر برمیگردن.
من دوستم مدیر فروش تو یه فروشگاه زنجیره ای لوازم خانگی تو کاناداست. ماهی 1200 دلار حقوق میگیره از اونجا، همش خرج پرداخت قبوض و اقساط میشه، ته تهش خیلی بخواد واسش بمونه که بخواد واسه خودش خرید کنه ماهی 100 دلاره!! این عددهای خیالی و درآمدهای خیالی و ایده آل رو بذارید کنار خواهشاً. درسته اینجا شرایط اقتصادی خوبی نیست ولی اونجا هم همچین که شما میگید نیست که یه نفر عادی بتونه هرماه واسه خودش بازی بخره. اینکه شما میخوای هرچی میاد رو بگیری بازی کنی به زیاده خواهی شما ربط داره نه چیز دیگه ای. ما داریم درمورد قشر معمولی جامعه صحبت میکنیم نه مرفح که روز اول میره 10 تومن پول گوشی آیفون میده عکسشو میذاره تو پیجش!
دوست دارید کپی بازی کنید کسی اینجا با این قضیه مشکلی نداره ولی اینکه میگید چون گرونه پس حق منه که برم کپی بازی کنم خیلی حرف بی پایه و اساسیه.

چه سنگ هایی که به سینه زده نمیشه:|
بجای حمایت از بازی هایی مث star wars که 50 دلار تو پاچه ی ملت میکنن،کمی از گرشاسب حمایت کرده بودیم،الان GOW میشد:d

@The End Of Ps
هنوز فاجعه ندیدی !
من 2 سال کارگر سوپر مارکت بودم پدری میومد بستی برای بچش بخره فقط به خاطر 100 تومان !!! نمیتونست بستنی که بچش میخواست بخره مجبور میشد یکجوری بچش راضی کنه بستنی ارزونتر براش بخره

همون طور که بقیه گفتند خارج از کشور هم مشکلات هست و بیشتر درامدشون باید بابت مالیات پول اب برق و اجاره بدند و اخر کار فوقش 100-200 دلار براشون بمونه ( یکی از دوستای در استیمم خودش همین حرفا ها را به من زده و تاییده هست بر حرف بقیه ! )

زندگی واقعی همین حساب کتابای سطحی روی کاغذ نیست که شما دارید میگید! همینجوری میشه که یه عده مهاجرت میکنن بعد از 2 ماه میگن عجب اشتباهی کردیم دست از پا درازتر برمیگردن.
من دوستم مدیر فروش تو یه فروشگاه زنجیره ای لوازم خانگی تو کاناداست. ماهی 1200 دلار حقوق میگیره از اونجا، همش خرج پرداخت قبوض و اقساط میشه، ته تهش خیلی بخواد واسش بمونه که بخواد واسه خودش خرید کنه ماهی 100 دلاره!! این عددهای خیالی و درآمدهای خیالی و ایده آل رو بذارید کنار خواهشاً. درسته اینجا شرایط اقتصادی خوبی نیست ولی اونجا هم همچین که شما میگید نیست که یه نفر عادی بتونه هرماه واسه خودش بازی بخره. اینکه شما میخوای هرچی میاد رو بگیری بازی کنی به زیاده خواهی شما ربط داره نه چیز دیگه ای. ما داریم درمورد قشر معمولی جامعه صحبت میکنیم نه مرفح که روز اول میره 10 تومن پول گوشی آیفون میده عکسشو میذاره تو پیجش!
دوست دارید کپی بازی کنید کسی اینجا با این قضیه مشکلی نداره ولی اینکه میگید چون گرونه پس حق منه که برم کپی بازی کنم خیلی حرف بی پایه و اساسیه.

در مورد اون دوستتم که قضیه خیلی جالبه من تقریبا 80 90 نفر اعضای خانوادم خارج از کشوره و همه هم وضعشون خوبه
میتونی به لینک زیر مراجعه کنی که کم در آمد ترین شغل ها هست که با ساعتی 9 دلار اگر روزی 10 ساعت کار کنن 2700 دلار درآمد دارن اون در مورد کم در آمد ترین شغلها

۱۵ شغل کم درآمد در آمریکا - زومیت

در مورد اینکه ما بلوف میزنیم خرید بازی 240 هزارتومنی چیزی نیست و ماهی دو تا هم میشه خرید نمی دونم شما منبع در امدتون کجا هست ولی زندگی فقط خرید گیم نیست که بابام تا خرجی بهم داد فوری ببرمش توپ خونه بازی کلاف دیوتی بخرم! زندگی هزار خرج دیگه داره که از خیلی هاش نمیشه گذشت مثلا پول بنزین یا تاکسی که نمیشه ندی یا هزینه موبایل یا اینترنتت یا شاید ماهی دو سه بار بیرون غذا خوردن یا خرید کتاب دانشگاه که یک هو میبینی ماهی 500 600 تومن خرج کردی در حالی که پدرت معلم بازنشسته هست و ماهی 1 میلیون بیشتر حقوق نمیگره اونوقت مجبوری از خیلی چیزای ضروریت هم بگزری چه برسه به خرید بازی!

دوستان من کلی رفیق خارج کشور دارم نمیخوام بگم 60$ مثل خرید پفک هست ولی اونقدر ها هم براشون سخت نیست (کلا میخوام بگم از ما خیلی راحت تر هست خریدشون که خوب کسی فکر نمیکنم منکر این قضیه بشه )
کسی که پول نداره یک جنسی ر بخره میتونه دزدی کنه و بگه وضعیت ما بده ؟ من خودم ویندوزم هک هست کلی آهنگ مفتی هم دان کردم:d یه زمانی هم کپی خور بازی میکردم
بهتره برای دزدیمون دلیل نیاریم

همین شغل ما که تو ایران رنجش ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ دلاره .... تو یه کشور داغونی مثل عراق هم قبل از پیدایش داعش ۴ الی ۶ هزار دلار بود ...

البته از وقتی پای پیمانکاران شریف ایرانی اون اواخر اونجا باز شد ... رنج حقوق رو در حد ایران پایین اوردن به لطف حجم عظیم بیکاران بهشت ایران ....

مگه کارت چیه؟

- - -ویرایش - - -

در مورد اون دوستتم که قضیه خیلی جالبه من تقریبا 80 90 نفر اعضای خانوادم خارج از کشوره و همه هم وضعشون خوبه
میتونی به لینک زیر مراجعه کنی که کم در آمد ترین شغل ها هست که با ساعتی 9 دلار اگر روزی 10 ساعت کار کنن 2700 دلار درآمد دارن اون در مورد کم در آمد ترین شغلها

در مورد اینکه ما بلوف میزنیم خرید بازی 240 هزارتومنی چیزی نیست و ماهی دو تا هم میشه خرید نمی دونم شما منبع در امدتون کجا هست ولی زندگی فقط خرید گیم نیست که بابام تا خرجی بهم داد فوری ببرمش توپ خونه بازی کلاف دیوتی بخرم! زندگی هزار خرج دیگه داره که از خیلی هاش نمیشه گذشت مثلا پول بنزین یا تاکسی که نمیشه ندی یا هزینه موبایل یا اینترنتت یا شاید ماهی دو سه بار بیرون غذا خوردن یا خرید کتاب دانشگاه که یک هو میبینی ماهی 500 600 تومن خرج کردی در حالی که پدرت معلم بازنشسته هست و ماهی 1 میلیون بیشتر حقوق نمیگره اونوقت مجبوری از خیلی چیزای ضروریت هم بگزری چه برسه به خرید بازی!

احسنت

چرا نشستی پس؟ پاشو برو شما هم وضعت خوب بشه!
شما با منبع درآمد من کاری نداشته باش، دلیلی هم نداره بدونی. مشکل بازی 240 تومنی نیست. یه سریال 3-4 هزار تومنی رو هم میخواید مجانی دانلود کنید نگاه کنید. مشکل اینه که برای کپی رایت تو این کشور تعریفی وجود نداره، در نتیجه کسی درکی از این موضوع هم نداره. یکی میاد کلی هزینه میکنه سریال میسازه باید نیم ساعت التماس کنه که آقا بابت چیزی که داری استفاده میکنی باید پولشو بدی. نداری بدی؟ مگه همتون ماشین مدل بالا و بهترین البسه تنتونه؟ اگه کپی رایت داشتیم و حمایت میشد ازش چه بسا ایران هم میومد جزء مارکتینگ سونی و دیگه دردسر سود فروشنده ها رو نداشتیم ولی تا وقتی به تولیدات داخلی رحم نمیکنیم انتظار بیخودیه که من و امثال من از افرادی مثل شما میتونیم داشته باشیم.

هروقتی سونی و مایکروسافت نمایندگی رسمی با پشتیبانی و گارارنتی توی ایران افتتاح کردن ماهم دزدی نمیکنیم و ۶۰ دلار رو بابت هر بازی دو دستی تقدیم ناشر عزیز میکنیم
دو سال پیش من یه اکس باکس وان خریدم و در کمال ناباوری دستگاه پلمپ درایو بلو ریش خراب بود و هیچ دیسکی رو نمیخوند.بعد ۴ ساعت با پشتیبانی مایکروسافت حرف زدن گفت ببرش نمایندگی و منم گفتم نمیاندگی نداریم من اهل ایرانم اونم گفت ببخشید پس دیگه کاری از دستم بر نمیاد.فروشنده نسبتا محترم هم گفت به من چه من پلمپ تحویلت دادم و منم کنسول رو با ۷۰۰ هزارتومن ضرر ناقابل رد کردم رفت.خب الان اینجا به نظر شما وقتی توی کشور ما یه ساپورت درس درمون نداره من بیام بخاطر خدمات ارزنده مایکرو و سونی ۶۰ دلار پول بدم واسه هر بازی؟

کیوان اگه ما بهشتو نمیبینیم بخاطر اینه که بهشت رومون نشسته :d ول کن ماجرا هم نیست !! ، کالکتور بازیها ، نمایشگاههای بازی ، توپخونه و پشت شهرداری اوووووف نگو ضعف کردم :d
مورد داشتیم فروشنده گفته من نماینده ی gamestop م !! (البته من هم در خودباوریشون کمک کردم):d

همه جا زندگی سخته منتهی کشور ما رو با جا دیگه مقایسه نکنید. بهترین جمله ای که شنیدم این چند وقت این بوده که: کسی که گفته ما جهان سومی هستیم، تا سه بیشتر بلد نبوده بشمره!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or