PS4 هک شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Heska

کاربر سایت
«Playstation 4» توسط گروه «fail0verflow» هک شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

امروز یک ویدیو از کنسول PS4 منتشر شد که در آن یک نسخه هک شده «Pokemon» توسط سیستم عامل تغییر یافته «Linux» اجرا می‌شود. PS4 توسط گروه fail0verflow هک شده، این گروه این نسخه تغییر یافته سیستم عامل Linux را در دسترس عموم قرار داده‌است.

ویدیو منتشر شده:

[video=aparat;T8iC9]http://www.aparat.com/v/T8iC9[/video]

این ویدیو در اواخر ماه دسامبر، در کنفرانس «Chaos Communication Congress» که در شهر هامبورگ برگزار شد، توسط گروه fail0verflow به نمایش در آمد.

fail0verflow همان گروهی است که کنسول «Playstation 3» را در ژانویه سال 2011 هک کرد. (همچنین موفق به هک کنسول‌های Wii و Wii U نیز شده)

با توجه به گزارش «Digital Foundry»، این گروه، نرم‌افزاری را عرضه نکرده که بتواند قابلیت دسترسی پایین به سخت‌افزار را داشته باشد، به این دلیل که «سیستم امنیتی PS4 به قدری افتضاح است که به کمک ما [گروه fail0verflow] نیاز ندارید.».

انتظار می‌رود هکر‌های بیشتری در ماه‌های پیش رو به عرضه نرم‌افزارهای مختلف برای هک کنسول PS4 روی بیاورند، باید منتظر ماند و دید «سونی» چه واکنشی نشان خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
امیدوارم کامل هک بشه در این صورت منم شاید خریدم. من تا الان حتی یه لحظه هم به خرید کنسول فکر نکردم فقط به این خاطر که واقعا نمی تونم برای بازی اورجینال هزینه کنم، با خودم تعارف ندارم واقعا یه دانشجو نداره 200 تومن برای هر هزینه بازی کنه ... از طرف دیگه اصلا اهل اینکه بازی رو بخرم و چند روزه تموم کنم هم نیستم، من بازی های کاملا خطی و کوتاه رو نشده که کمتر چند هفته یا حتی چند ماه تموم کنم حالا نمی دونم یه بازی تو سبک AC رو چطور میشه چند روزه تموم کرد و ردش کرد ...

هک شدن کلا اتفاق خوبیه، تو نسل قبل هم زمانی که هر دو کنسول هک شده بودند، من واقعا کسی رو ندیدیم که ادعا کنه بازی کپی تهیه نکرده، به نظرم نباید خودمون رو گول بزنیم هک شدن کنسول به نفع همه ماست، اگر قرار بر تهیه بازی به صورت اورجینال هم باشه، بالاخره ممکنه یه بازی باشه که دوست داشته باشیم تجربه کنیم و اما هزینه خریدش رو نداشته باشیم در این صورت اگر کنسول هک شده باشه مشکلی وجود نداره ...

در کل زمان هک کنسول هم هر کس می تونه انتخاب کنه، اجباری وجود نداره اگر توانایش وجود داشت اوریجینال اگر نه هم دیگه مجبور نیست حداقل ... به نظرم اینکه تو خارج مردم دارن یا نه هم مهم نیست، این مهم تره که ما داریم یا نه، به شخصه تا جایی که بتونم حمایت می کنم...

10 صفحه بحث واسه چیزی که حتی سونی هنوز تاییدم نکرده؟! :| چند صفحه پیش یه نفر حرف قشنگی زد. موسی به دین خود عیسی هم به دین خود. اگر هک شد هرکی دوست داشت کپی بازی کنه هرکی هم نه اورجینال بازی کنه. مولتی هم اگه خراب شد اگه کسی بدش میاد خب بازی نکنه این همه بازی. دیگه نمیدونم سر چی واقعا بحث میکنین

به شخصه تا جایی که بتونم حمایت می کنم...
مثلا میخواین کمپین حمایت از هک کنسول راه بندازین؟! یا مثلا راهپیمایی ـی چیزی انجام بدین؟ :|

فقط یه افسر معمولی پلیس تو امریکا سالی 57000 هزار دلار در امد داره که میشه ماهی حدود 4700 دلار تازه این درامد خیلی سطح پایین یا معمولی حساب میشه حالا یه افسر پلیس تو ایران چقدر حقوق میگیره ؟؟ در بهترین حالت ماهی 2 میلیون تومن. . من خودم نزدیک 10 سال خارج از ایران زندگی کردم فقط اینو بگم میزان درامد کشور های پیشرفته اصلا قابل مقایسه با ایران نیست . بهشت گیمره ها ؟؟؟؟ بیخیال بابا . درضمن اونجا (حالا من خودم دبی رو مثال میزنم چون خودم اونجا بودم) شما خیلی راحت میتونی بازی های
جدید رو اجاره کنی حتی همون 60 دلار هم لازم نیست بدی راحت با کمتر 5 دلار میتونی بازی رو اجاره کنی . یعنی هیچی نیست پول یه happy meal مکدوناله :d

آخرین ویرایش:
مشکل اینه که من نشنیدم و توهم و رویایی وجود نداره!به شخصه دیدم.خدارو صد هزار مرتبه شکر این روزا رسانه های اجتماعی قوی شدن و همه باهم توی همه جای دنیا در ارتباطن!یکی از آشناهای من که الان شهروند کانادا هست توی یه شرکت برق توی کانادا کار میکنه!نه رئیس شرکت هست نه معاون نه سرمایه دار.یه کارمند ارشده.ایشون ماهی 20 هزار $ حقوقشه.10 هزار $ هم که فرض کنیم بده مالیات بازم خیلیه.ولی خب از اونجایی که از نظر شما من مواد مخدر مصرف کردم و توهم میزنم ایران بهشت رو زمینه.دلفین ها هم پرواز میکنند
بنده دیگه صحبتی ندارم:|

خوب اینجوری باشه منم میگم دوست من 3 جا کار میکنه چون الان زن داره و بچه حقوقش در ماه 4 میلیون خوب نه معاون نه سرمایه دار نه پدر پولدار داره نه چیزی حقوقش هم از من 2 میلیون بیشتره وضعیت من و اون یکیه ؟

هر کسی بر مبنای کار و سختی و تلاشی که میکنه حقوق میگیره آیا همه مردم آمریکا و اروپا دارن در ماه 20000 دلار پول در میارن ؟ شما فکر نمیکنی همین آشنای شما چقدر داره اجاره خونه میده ؟چقدر Tax میده ؟ چقدر هزینه رفت امد میده ؟ چقدر پول لباس میده ؟ چقدر هزینه سرویس TV میده ؟ چقدر باید Save کنه ؟ خرج زن و بچه و...میده ؟

یک چیزی هم قبل گفتی خندم گرفت شما دقیقا نمیدونی اونجا چه خبر هستش اون شخصی که داره حقوق بیکاری میگیره از همون TAX که خودش پاره کرده داده دارن بهش هزینه بیکاری میدن دولت عاشق چش ابروی ملت نیست حقوق بیکاری به کسی بده اینجوری بود همه میشستن خونه کانادا حقوق بیکاری میگرفتن تازه اون حقوق به مدت زمان خاص داره تا شما دوباره شروع به کار کنی تازه از هزار و یک چیز دیگه شما کم میکنن مثل حقوق بازنشستگی و ... دیگه که پیر شدی بهت میدن .

خوب اینجوری باشه منم میگم دوست من 3 جا کار میکنه چون الان زن داره و بچه حقوقش در ماه 4 میلیون خوب نه معاون نه سرمایه دار نه پدر پولدار داره نه چیزی حقوقش هم از من 2 میلیون بیشتره وضعیت من و اون یکیه ؟

هر کسی بر مبنای کار و سختی و تلاشی که میکنه حقوق میگیره آیا همه مردم آمریکا و اروپا دارن در ماه 20000 دلار پول در میارن ؟ شما فکر نمیکنی همین آشنای شما چقدر داره اجاره خونه میده ؟چقدر Tax میده ؟ چقدر هزینه رفت امد میده ؟ چقدر پول لباس میده ؟ چقدر هزینه سرویس TV میده ؟ چقدر باید Save کنه ؟ خرج زن و بچه و...میده ؟

یک چیزی هم قبل گفتی خندم گرفت شما دقیقا نمیدونی اونجا چه خبر هستش اون شخصی که داره حقوق بیکاری میگیره از همون TAX که خودش پاره کرده داده دارن بهش هزینه بیکاری میدن دولت عاشق چش ابروی ملت نیست حقوق بیکاری به کسی بده اینجوری بود همه میشستن خونه کانادا حقوق بیکاری میگرفتن تازه اون حقوق به مدت زمان خاص داره تا شما دوباره شروع به کار کنی تازه از هزار و یک چیز دیگه شما کم میکنن مثل حقوق بازنشستگی و ... دیگه که پیر شدی بهت میدن .

من که میگم من توهم زدم و کلا مردم مظلوم کانادا و امریکا توی جهنم به سر میبرن و زیر مالیات کمرشون راست نمیشه و منم همه این چیزا رو از خودم در آوردم

ولی نمیدونم شاید گوگل هم داره دروغ تحویل ما میده و این ها همش سیاست های امریکای جهان خواره تا مارو گول بزنه!یا شایدم این آمارا بر اساس فیلم های علمی تخیلی هالیووده!

خب فرض مثال بگیریم در بدترین حالت این جناب مهندس کامپیوتر از این 100 هزار دلاری هم که سالیانه در میاره نصفش رو هم بده برای مالیات و اجاره و کوفت و زهر مار!بازم 50 هزار دلار توی یه سال در آورده!به دوازده ماه که تقسیمش کنیم خوردش رو هم بزنیم میشه ماهی 4000 دلار فیکس که معادل سیزده میلیون تومن برای ما در یه ماه هست
از این 4000 دلار در ماه اگه ماهی 3 تا بازی 60 دلاری هم بگیره بازم خیلیش اضافه هست
و این هم فقط و فقط حقوق یه مهندس کامپیوتر ساده هست

آخرین ویرایش:
اگر ما کپی استفاده نکنیم یکی دیگه می کنه.پس بهتره که خودمون این کار رو بکنیم خصوصا در مورد نرم افزار.این تنها ضرریه که ما میتونیم به شرکت های غربی که با تحریم باعث گرانی در ایران شدند بزنیم

مثلا میخواین کمپین حمایت از هک کنسول راه بندازین؟! یا مثلا راهپیمایی ـی چیزی انجام بدین؟ :|
متوجه منظور من نشدی...
منظورم از اون قسمت حمایت از سازنده بازی بود، یعنی در صورت هک هم تا جایی که بشه بازی اوریجینال تهیه می کنم ...

من که میگم من توهم زدم و کلا مردم مظلوم کانادا و امریکا توی جهنم به سر میبرن و زیر مالیات کمرشون راست نمیشه و منم همه این چیزا رو از خودم در آوردم

ولی نمیدونم شاید گوگل هم داره دروغ تحویل ما میده و این ها همش سیاست های امریکای جهان خواره تا مارو گول بزنه!یا شایدم این آمارا بر اساس فیلم های علمی تخیلی هالیووده!

خب فرض مثال بگیریم در بدترین حالت این جناب مهندس کامپیوتر از این 100 هزار دلاری هم که سالیانه در میاره نصفش رو هم بده برای مالیات و اجاره و کوفت و زهر مار!بازم 50 هزار دلار توی یه سال در آورده!به دوازده ماه که تقسیمش کنیم خوردش رو هم بزنیم میشه ماهی 4000 دلار فیکس که معادل سیزده میلیون تومن برای ما در یه ماه هست
از این 4000 دلار در ماه اگه ماهی 3 تا بازی 60 دلاری هم بگیره بازم خیلیش اضافه هست
و این هم فقط و فقط حقوق یه مهندس کامپیوتر ساده هست
حالا شما هی بگو نره
دوستان اروپا رو با افغانستان اشتباه گرفتن گرچه درامد سالانه در افغانستان هم الان شاید از ایران بیشتر باشه
من تعجبم از اینه اگه ایران به قول دوستان اینقدر بهشته و همه چی ارزونه و درامدم بالاست چرا ملت دارن برعکس مهاجرت میکنن؟:-/واقعا عجیبه نه؟

ببنید دوستان همینجوری از روی معده نمیشه که در مورد اقتصاد و قدرت خرید در کشورهای مختلف بحث کرد.واقعیت اینه که هر دوتای اینها باتوجه به آمار جهانی در ایران وضعیت خوبی ندارن.

طبق رتبه بندی جهانی ایران به لحاظ شاخص رفاهی لگوتام در سال 2010 در رتبه 92 جهانی قرار داشته و این رتبه حتی تا سال 2014 به 107 هم سقوط کرده.

تعریف شاخص رفاه لگوتام :

شاخص رفاه لگاتوم رتبه‌بندی سالانه موسسه پژوهشی لگاتوم است که درباره سطح رفاه در ۱۴۲ کشور مختلف منتشر می‌شود. لگاتوم از سال ۲۰۰۷ این گزارش را منتشر می‌کند و پژوهشگران آن، شاخص رفاه را براساس ترکیبی از وضعیت کشورها در هشت حوزه مختلف تعریف کرده‌اند. سطح رفاه در کشورها با مقایسه وضعیت آنها در هشت حوزه اقتصاد، فرصت‌های کسب و کار، حکومت‌داری، آموزش، سلامت، امنیت و ایمنی، آزادی‌های فردی و سرمایه اجتماعی سنجیده می‌شود.

اگر به لحاظ شاخص قدرت خرید هم به مسئله نگاه کنیم ایران رتبه 73 در سال 2010 بین تمام کشورهای دنیا را برای نمونه داشته است.

خوشبختانه منابع در این مورد توی اینترنت ریخته و میشه با کمی مطالعه فهمید که کجا میشه راحت تر بازی کرد.

آخرین ویرایش:
]اگر ما کپی استفاده نکنیم یکی دیگه می کنه.پس بهتره که خودمون این کار رو بکنیم

=)):)) چقدر تاپیک خوبه!!

من چند باری خواستم PS4 بخرم بیشتر هم سر انحصاریهاش هست... منتها به این دلیل که خیلی اهل بازی نیستم نگرفتم... در کل فقط برخی بازیها که واقعا بهشون علاقه دارم رو بازی می کنم... مثلا از فال اوت خوشم نمیاد اما عاشق ویچر هستم... از اساسینز بدم میاد اما مجذوب متال گیر هستم... . هر چند در نهایت PS4 خواهم خرید...:d.... هک بشه یه سری مزایا داره و یه سری معایب... نکته قوتش وقتی هست که PS4 و ONE هر دو هک بشند!

کلا اف تاپیک شده... بحث خارج و پول و دار و ندار رو رها کنید اینجا به هیچ وجه جای این بحث ها نیست... به زندگی خودتون برسید و ... .
هر کسی بر مبنای کار و سختی و تلاشی که میکنه حقوق میگیره
رویایی هست که بعید می دونم در این جهان وجود خارجی داشته باشه! ... .

نشستم این 10 صفحه رو مو به مو خوندم دریغ از یک پست مفید درباره موضوع اصلی تاپیک:|
خدایی الان با این اطلاعات اقتصادی که از غرب به دست آوردم میتونم برم بورس وال استریت سرمایه گذاری:|

ملت اینجا آمار رو می‌کنن که سطح درامد و رفاه تو آمریکا اروپا بالاتر از ایرانه، بعد یه سری میگن هزینه خورد و خوراک و پوشاک و رفت و آمد و سیو رو چرا در نظر نمی‌گیرین! ببینم نکنه تو ایران این خرج‌ها رو دولت میده؟
از نظر خرید و فروش گیم ایران بهشت گیمرهاست
امشب در گفتگوی ویژه خبری 20:30

همین شغل ما که تو ایران رنجش ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ دلاره .... تو یه کشور داغونی مثل عراق هم قبل از پیدایش داعش ۴ الی ۶ هزار دلار بود ...

البته از وقتی پای پیمانکاران شریف ایرانی اون اواخر اونجا باز شد ... رنج حقوق رو در حد ایران پایین اوردن به لطف حجم عظیم بیکاران بهشت ایران ....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or