PS4 هک شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Heska

کاربر سایت
«Playstation 4» توسط گروه «fail0verflow» هک شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

امروز یک ویدیو از کنسول PS4 منتشر شد که در آن یک نسخه هک شده «Pokemon» توسط سیستم عامل تغییر یافته «Linux» اجرا می‌شود. PS4 توسط گروه fail0verflow هک شده، این گروه این نسخه تغییر یافته سیستم عامل Linux را در دسترس عموم قرار داده‌است.

ویدیو منتشر شده:

[video=aparat;T8iC9]http://www.aparat.com/v/T8iC9[/video]

این ویدیو در اواخر ماه دسامبر، در کنفرانس «Chaos Communication Congress» که در شهر هامبورگ برگزار شد، توسط گروه fail0verflow به نمایش در آمد.

fail0verflow همان گروهی است که کنسول «Playstation 3» را در ژانویه سال 2011 هک کرد. (همچنین موفق به هک کنسول‌های Wii و Wii U نیز شده)

با توجه به گزارش «Digital Foundry»، این گروه، نرم‌افزاری را عرضه نکرده که بتواند قابلیت دسترسی پایین به سخت‌افزار را داشته باشد، به این دلیل که «سیستم امنیتی PS4 به قدری افتضاح است که به کمک ما [گروه fail0verflow] نیاز ندارید.».

انتظار می‌رود هکر‌های بیشتری در ماه‌های پیش رو به عرضه نرم‌افزارهای مختلف برای هک کنسول PS4 روی بیاورند، باید منتظر ماند و دید «سونی» چه واکنشی نشان خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
ایالات متحده حداقل دستمزد فدرال در ایالات متحده ۷٫۲۵ $ در ساعت است

انگلستان £ ۶٫۱۹ (۹٫۸۳ دلار) در هر ساعت (۲۱ ساله و بالاتر)، £ ۴٫۹۸ ($ ۷٫۹۰) در ساعت (۱۸-۲۰ سال) £ ۳٫۶۸ (۵٫۸۴ دلار) در هر ساعت

هلند € ۱،۴۶۹٫۴۰ در هر ماه، ۳۳۳٫۸۵ € در هر هفته، € ۶۶،۷۷ در هر روز،

ایرلند € ۱،۴۶۱٫۸۵ در هر ماه و € ۸٫۶۵ یورو ($ ۱۱٫۰۹) در هر ساعت

فرانسه € ۹٫۴۳ در هر ساعت

کشور کانادا تعیین شده توسط هر استان و قلمرو، محدوده از C $ 9.75 به ۱۱٫۰۰ دلار در هر ساعت

استرالیا A $ 16.37 (15.74 دلار) در هر ساعت، $ ۶۲۲٫۲۰

کانادا و استرالیا به دلار خودشونه ... حداقل حداقل دستمزد در هر ساعت ساعت ساعت ساعت .... دیگه کاری ندارم مهاجر و کارگر غیر قانونی چقدر میگیره ... حداقل چیزی که سیتیزن این کشورا میگیره انقدره ... تازه این امار مال تیغ علی شاه قاجاره گه پایه حقوق تو ایران 473 هزار تومن بوده ..

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/فهرست_حداقل_دستمزد_کشورهای_مختلف_جهان

کف دستمزدها در,سوءد...

آشنایی با میزان حقوق و دستمزدها در سوئد - زیر آسمان سوئد

کف دستمزد در ایران 712425 تومن معادل ۱۹۸ دلار در ماه در سال ۹۴

واقعا موضع گیری ها اسف باره .... تنها فرق این سطح در امد بین ایران و کشورهای پیشرفته مقدار مالیاته .. وگرنه تمام هزینه هامون هم چیزی از کشورهای اروپایی کمی نداره .. چه پول بنزین چه حامل های انرژی چه مواد غذایی و چه پوشاک و یکی از سرسام اورترین سیسستم های پزشکی از لحاظ گرونی و بی فایده بودن بیمه های پزشکی تو دنیا رو داریم ....

اگه فکر میکنید کسی که فقیره ناتوانه ..حق نداره بازی کنه یا حق نداره زندگی کنه ..فرصت طلب باشه یه پیشنهاد خوب براتون دارم ...

برید پیچ اینستاگرام راه بندازید از کنسول و بازی های اورجینال وکیوم دار و تعدا تروفی ها و پلات هاتون عکس بزارید کیف کنید و پز بدید ... درست مثل اون پیج بچه پولدارای تهران ... موفق باشید ....

نمیدونم چرا دارید روز رو شب جلوه می دید تا نظرتون به کرسی بشینه ... ؟

من بازم تاکید میکنم من خودم اورجینال بازی میکنم .... از سیستم تخفیف ها و پلاز هم بهترین استفاده رو میکنم .... خودمم یه زمانی مدافع حقوق مادی و معنوی ناشر ها بودم ....

ولی از روزی که ۳۰۰ دلار دادم ویتا خریدم .... و یه مدت بعد سونی میاد با نهایت بیشرمی میاد یه انگشت میانی نشون میده و میگه مایل به سمت چپم میخواستید نخرید .. من که دیگه ساپورت نمیکنم ... وقتی میبینم یه بازی رو هزار تیکش میکنن و به هزار شکل و شمایل تو پاچه ملت میکنن وقتی سه سال منتظر نشستم بعضی از بازی ها قیمتشون بیاد پایین و بعد سه سال هنوز یه قرون کاهش پیدا نکردن و تو بازار مضخرف ما هم اصلا گیر نمیان ... این دفاع از حقوق ناشر منو میچزونه ...

هر وقت سونی و شرکت ها و ناشر های بزرگ اومدن این خراب شده شعبه زدن .. از همه خدمات و امکانات و ارشیوشون بهره مند شدیم .. هر وقت استودیو ها و ناشر ها بازی یا کیفست و و کامل بدوت تیکه تیکه کردن اون تحویل بازار دادن اونوقت من خودم دوباره متعهد به رعایت حقوقشون میشم ... ولی با این شرایط مزخرف این مملکت تز روشن فکری در این مورد دادن دو حالت بیشتر نداره ....

یک . اصلا ساکن این کشور نیستید
دو. خوشی زدع زیر دلتون ...

آخرین ویرایش:
اینجور که جاهای مختلف خوندم این کارها رو فرم ویر 1.7 انجام شده ( احتمالا با هارد اکسترنال ) ، که الان پوچ هست کل این حرکت !

+ اینکه فقط یه نسخه مخصوص از لینوکس رو نصب کردن و روش با شبیه ساز Game Boy Advance تونستن بازی Pokemon رو اجرا کنن !

میشه گفت قدم رو به جلوی اساسی و خوبی در هک پلی 4 هست ولی فرسنگ هاااااااااا با هک کامل پلی 4 و اجرای بازیهای کپی روش فاصله داره !!!

چه خوب چه بد فعلا دلتون اصلا خوش نکنید که آره پلی 4 هک شد رفت که این خبرا نیست !

هک هم بشه روزی معلوم نیست چجوری باشه ! بعید نیست دوباره داستان خرید دانگل ها و برد های چند صد هزار تومنی وسط باشه تازه با هزار دردسر !!

توی این تاپیک متوجه شدم خارجی ها ماهیانه 5 هزار دلار پوشاک جدید میخرن :دی جنگه مگه ؟ :دی

حساب کن اخر سال چند دست لباس تو کمداشون دارن :))

این دست امار رو از کجاها در میارید خداوکیلی ؟!

توی این تاپیک متوجه شدم خارجی ها ماهیانه 5 هزار دلار پوشاک جدید میخرن :دی جنگه مگه ؟ :دی

حساب کن اخر سال چند دست لباس تو کمداشون دارن :))

این دست امار رو از کجاها در میارید خداوکیلی ؟!

شما تیکه ننداز به من عزیز.دست بالا گرفتم و مثال زدم که مثلا میرن گرونترین مارک لباسا رو میخرن.راه دور نمیخواد بری.هموطنای پورش سوارمون توی جردن از اینا گرونتر میخرن
شماهم اگه اطلاع نداری یا ندیدی نظر ندی بهتره

شما تیکه ننداز به من عزیز.دست بالا گرفتم و مثال زدم که مثلا میرن گرونترین مارک لباسا رو میخرن.راه دور نمیخواد بری.هموطنای پورش سوارمون توی جردن از اینا گرونتر میخرن
شماهم اگه اطلاع نداری یا ندیدی نظر ندی بهتره

از نظر تو خارجیا قشر متوسط جامعه ندارن ؟! چند درصدشون به نظرت میتونن ماهیانه 5 هزار دلار خرج لباس کنن ؟!

چند درصد خارجیا پورش سوار میشن ؟ اتفاقاً توی ایرانه که همچین خرجای الکی و باد اورده ی صورت میگیره ...

یه جا خوندم پورش بیشترین سفارش تولید رو از ایران میگیره !

چه آمارهایی داره رو میشه یه خورده دیگه این تاپیک ادامه پیدا کنه اقتصاد جهانی به چالش کشیده میشه

یعنی یه کارمند شرکت معمولی سالی 200 هزار دلار حقوقشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داداش من ایشون خودشون تو ناف اروپا هستن. یه جوری میگید روزی 3 تا 50 دلار در میاره انگار 150 دلار رو در میاره و و میره عشق و حال میکنه. خونه و زندگی و رفت و آمد و حمل و نقل و خورد و خوراک و پوشاک و ... هزینه نداره؟

شما کاملا خیالت تخت باشه که از نظر خرید و فروش گیم ایران بهشت گیمرهاست. متوسط تعداد بازی ای که یه فرد معمولی تو ایران انجام میده خیلی بالاتر از اروپاست. منتهی ماها هممون بد عادت کردیم و فکر میکنیم باید 10 تومن بدیم و بازی کنیم و این حق مسلم ماست و اینکه تمامی بازی ها رو حق دارم بازی کنیم و بعد از تموم کردن سریع بریم سر یکی دیگه و عقب نمونیم از هیچی. کلا این بحث خرید بازی در خارج کشور خیلی خنده داره چون تو موقعیتش قرار نگرفتید فکر میکنید اونجا گل و گلابه و همه روزانه 3 تا بازی میخرن و عین خیالشون نیست.
این حرف ها چیه فردین جان ؟؟؟؟!!!

از نظر خرید و فروش بازی ایران بهشت گیمر هاست ؟؟؟؟!!!!! ....... داری شوخی میکنی ؟؟ ..... سطح درآمد مثلا کشوری مثل کانادا رو داری با یه کشور جهان سومی مثل ایران مقایسه میکنی ؟؟؟!! شما تو همین کانادا فقط بری تو یه فروشگاه کار کنی ماهی 2500 دلار در آمد داری و 60 دلار خرید بازی برای یه آدم اونجا فکر میکنی خیلی پول هستش ؟؟؟!!

شما اصلا میدونی خدمات درمانی تو کشور های پیشرفته ای مثل انگلستان و کاناد و سوئد و آلمان و آمریکا و خیلی کشور های پیشرفته مجانی هستش ؟؟؟!! خرید دارو و معاینه پزشکی و خیلی چیزای دیگه اون جا مجانی هست ؟ ..... از وقتی یه انسان به دنیا میاد تو کشور ی مثل کانادا ماهی 400 دلار به حساب اون نوازد ریخته میشه که بشه پس اندازی برای خرج های آینده کالج و این جور چیزاش !

مردم اون جا در رفاه هستن وشما فقط کار کنید هزینه زندگی خودتون رو میتونین به راحتی در بیارین ! قوانین اجاره خانه در کشوری مثل کانادا بی نظیر هستش و مجتمع ها و ساختمان های ساخته میشن فقط برای اجاره دادن و قوانینش طوری طرحی شده که میتونی تا آخر عمر تو همون خونه اجاره ای زندگی کنی و این طوری نیست که یه باره صاحاب خونه صبح بیدا بشه بگه عمو جان خونه رو خالی کن و میخوام فامیلمون رو بیارم اینجا بشینه و هزار تا بهانه های دیگه بیاره و خلاصه شخص اجاره نشین هیچ حق و حقوقی نداشته باشه و بیاد مجبور باشه که خونه رو خالی کنه !!! و همین طوری چیزی به نام بنگاه ملکی و این جور چیزا وجود نداره یعنی دلال بازی و دزدی تعطیل شما میرین خونه اجاره میکنین به طور مستقیم با قسمت اون شرکت سازنده ساختمان قرار داد میبندین و این وسط هیچ واسطه و دلالی وجود نداره !

هزینه خوراک و پوشاک هم اون جا خیلی خیلی پایین تر از ایران هستش چون اقتصاد اون کشور قوی هستش و کلا این داستان خنده دار خرید بازی های ارجینال با یه سری کشور ها واقعا از خنده و جوک فرا تر هستش !

فروشگاه آمازون فقط برین ببینین بازی های دسته 2 اروزن چقدر راحت پیدا میشه و خیلی هم امن هستش و زیر نظر آمازن نظارت میشه و مردم از اون جا به راحتی خرید میکنن !

نکنین این کار رو .......... ایران رو میخواین مقایسه کنین میتونین با سومالی ، افغانستان و کشور های در این سطح مقایسه کنین .....

ول کنین تو رو خدا با با ما این جا فقط برای اینترنت برای هر گیگ 5000 تومن پول میدیم !!! ( خرید حجم تو ایران یک دزدی در روز روشن هستش واقعا قانونی هست برای خودش این داستان خرید حجم !!! ) آخه اون بدبختی که ماهی 700 تا یک میلیون درامد داره چه جوری به بچش پول یه بازی اورجینال بده اونم با این همه بدبختی و وضع اقتصادی اسفبار در ایران .....

کلا سطح زندگی و رفاهی کشوری مثل ایران رو بخوایم با یه سری کشور پیشرفته مقایسه کنیم من هیچ حرفی برای گفتن ندارم و یا این که در این مملکت داریم زندگی میکنیم و چشمامون به این همه گرفتاری و فقر و بدبختی بسته هستش ..... خلاصه .................. بگذریم .......

ایران بهشتی برای گیمر ها !!! :|............. واقعا موندم چی بگم !!

آخرین ویرایش:
از نظر تو خارجیا قشر متوسط جامعه ندارن ؟! چند درصدشون به نظرت میتونن ماهیانه 5 هزار دلار خرج لباس کنن ؟!

چند درصد خارجیا پورش سوار میشن ؟ اتفاقاً توی ایرانه که همچین خرجای الکی و باد اورده ی صورت میگیره ...

یه جا خوندم پورش بیشترین سفارش تولید رو از ایران میگیره !

شما کل حرفای من رو ول کردی چسبیدی به ماهی 5000 $ پوشاک؟
اصل مطلب چیز دیگه ای بود

از نظر خرید و فروش بازی ایران بهشت گیمر هاست ؟؟؟؟!!!!! ....... داری شوخی میکنی ؟؟ ..... سطح درآمد مثلا کشوری مثل کانادا رو داری با یه کشور جهان سومی مثل ایران مقایسه میکنی ؟؟؟!! شما تو همین کانادا فقط بری تو یه فروشگاه کار کنی ماهی 2500 دلار در آمد داری و 60 دلار خرید بازی برای یه آدم اونجا فکر میکنی خیلی پول هستش ؟؟؟!!

شما اصلا میدونی خدمات درمانی تو کشور های پیشرفته ای مثل انگلستان و کاناد و سوئد و آلمان و آمریکا و خیلی کشور های پیشرفته مجانی هستش ؟؟؟!! خرید دارو و معاینه پزشکی و خیلی چیزای دیگه اون جا مجانی هست ؟ ..... از وقتی یه انسان به دنیا میاد تو کشور ی مثل کانادا ماهی 400 دلار به حساب اون نوازد ریخته میشه که بشه پس اندازی برای خرج های آینده کالج و این جور چیزاش !

مردم اون جا در رفاه هستن وشما فقط کار کنید هزینه زندگی خودتون رو میتونین به راحتی در بیارین ! قوانین اجاره خانه در کشوری مثل کانادا بی نظیر هستش و مجتمع ها و ساختمان های ساخته میشن فقط برای اجاره دادن و قوانینش طوری طرحی شده که میتونی تا آخر عمر تو همون خونه اجاره ای زندگی کنی و این طوری نیست که یه باره صاحاب خونه صبح بیدا بشه بگه عمو جان خونه رو خالی کن و میخوام فامیلمون رو بیارم اینجا بشینه و هزار تا بهانه های دیگه بیاره و خلاصه شخص اجاره نشین هیچ حق و حقوقی نداشته باشه و بیاد مجبور باشه که خونه رو خالی کنه !!! و همین طوری چیزی به نام بنگاه ملکی و این جور چیزا وجود داره یعنی دلال بازی و دزدی تعطیل شما میرین خونه اجاره میکنین به طور مستقیم با قسمت اون شرکت سازنده ساختمان قرار داد میبندین و این وسط هیچ واسطه و دلالی وجود نداره !

هزینه خوراک و پوشاک هم اون جا خیلی خیلی پایین تر از ایران هستش چون اقتصاد اون کشور قوی هستش و کلا این داستان خنده دار خرید بازی های ارجینال با یه سری کشور ها واقعا از خنده و جوک فرا تر هستش !

فروشگاه آمازون فقط برین ببینین بازی های دسته 2 اروزن چقدر راحت پیدا میشه و خیلی هم امن هستش و زیر نظر آمازن نظارت میشه و مردم از اون جا به راحتی خرید میکنن !

نکنین این کار رو .......... ایران رو میخواین مقایسه کنین میتونین با سومالی ، افغانستان و کشور های در این سطح مقایسه کنین .....

ول کنین تو رو خدا با با ما این جا فقط برای اینترنت برای هر گیگ 5000 تومن پول میدیم !!! ( خرید حجم تو ایران یک دزدی در روز روشن هستش واقعا قانونی هست برای خودش این داستان خرید حجم !!! ) آخه اون بدبختی که ماهی 700 تا یک میلیون درامد داره چه جوری به بچش پول یه بازی اورجینال بده اونم با این همه بدبختی و وضع اقتصادی اسفبار در ایران .....

کلا سطح زندگی و رفاهی کشوری مثل ایران رو بخوایم با یه سری کشور پیشرفته مقایسه کنیم من هیچ حرفی برای گفتن ندارم و یا این که در این مملکت داریم زندگی میکنیم و چشمامون به این همه گرفتاری و فقر و بدبختی بسته هستش ..... خلاصه .................. بگذریم .......

والا به خدا همینه :| ایران کلا بهشته ..

آره من حتی شنیدم خارجی ها انقدر در رفاه هستن دولت یه کارتی به همه میده به اسم Credit Card، هر چقدر دوست داشته باشن با اون کارته خرید میکنن. پولشم دولت میده.

:-j:-j:-j

چنان دیدگاه های ساده انگارانه ای تو این تاپیک میبینم که حد و مرز نداره. طرف یه چیزی شنیده، تو فانتزی های خودش اونو به واقعیت تبدیل کرده. از درآمد یه کارمند معمولی ماهی 20 هزار دلار! گرفته تا هزینه خوراک و پوشاک مفته و افسانه اینکه دولت همه چیز در اختیارتون میذاره و هیچ چیزی ازتون طلب نمیکنه.
کشورهایی مثل کانادا و خیلی از کشورهای اروپای غربی که چنین امکاناتی در اختیار شهرونداشون میذارن، درصد مالیات بالایی هم سوای بر ارزش افزوده، بر روی درآمد میگیرن. تو اروپا این درصد حتی تا 70% هم میره.

اجاره خونه نداره ؟ خرج خورد خوراک نداره ؟ خرج رفت امد نداره ؟ خرج لباس نداره ؟ خرج TV نداره ؟ خرج اینترنت نداره ؟ خرج دوست دختر و ... نداره ؟ خرج دانشگاه نداره ؟ شما TAX که باید بده حساب نمیکنی ؟ Save برای مسافرت و خرج روز مبادا نداره ؟

من نمیدونم شما کلا پاتون از ایران بیرون نزاشتین گزاشتین ؟ انقدر فیلم نگاه نکنین فکر کنم این راست میگن بعضی ها این فیلم های هالیودی یا ... خیلی روی ملت ما تاثیر میزاره فکر میکنن خارج الان بهشت منتظر که برن بیرون که پول دو دستی تقدیم ملت کنن از این خبرا نیست عزیز من .

زندگی در تمام دنیا سخته کسی که میگه نه فقط داره خودش گول میزنه .شما 5000 میدی برای گیگی اینترنت این دزدی درسته اما از اون طرف با 3 ساعت در روز کار مفید در کشور 2 برابر پولی که اون بد بخت کار میکنه در میاری(فقط به زمان مفید کار کردن در دنیا دقت کن در ایران زمان مفید کار در روز 3 ساعت میدونی یعنی چی ؟ یعنی شما بقیه پولی که در طول روز میگیری حتی مفتی در میاد برات داره بهت حال میده میدونی همین کار اگه همون بد بختی که تو فروشگاه کار میکنه چند ساعت در روز خودش پاره میکنه در بیاره ؟) شما پول مالیات و... سنگینی که اون میده نمیدی 2500تا پول میگره اما نصف بیشتر برای مالیات میره .

مردم اون جا در رفاه هستن وشما فقط کار کنید هزینه زندگی خودتون رو میتونین به راحتی در بیارین ! قوانین اجاره خانه در کشوری مثل کانادا بی نظیر هستش و مجتمع ها و ساختمان های ساخته میشن فقط برای اجاره دادن و قوانینش طوری طرحی شده که میتونی تا آخر عمر تو همون خونه اجاره ای زندگی کنی و این طوری نیست که یه باره صاحاب خونه صبح بیدا بشه بگه عمو جان خونه رو خالی کن و میخوام فامیلمون رو بیارم اینجا بشینه و هزار تا بهانه های دیگه بیاره و خلاصه شخص اجاره نشین هیچ حق و حقوقی نداشته باشه و بیاد مجبور باشه که خونه رو خالی کنه !!! و همین طوری چیزی به نام بنگاه ملکی و این جور چیزا وجود داره یعنی دلال بازی و دزدی تعطیل شما میرین خونه اجاره میکنین به طور مستقیم با قسمت اون شرکت سازنده ساختمان قرار داد میبندین و این وسط هیچ واسطه و دلالی وجود نداره !

به حرفاتون اضافه کنم که شهروندان کانادا و کشورهایی مثل سوییس حقوق بیکاری میگیرن!یعنی اگه یه بنده خدا یک ماه مریض شد نتونست کار کنه یا تصادف کرد یا اصلا دلش نخواست کار کنه ماهی حدود 500 تا 1000 دلار ناقابل بهش میدن اندازه ای که بتونه خرج خورد و خوارک تامیین بشه!
متاسفانه از اول اینکه ما اینجا بدنیا اومدیم مدام بهمون تلقین شده که همیشه گرونیه بدبختیه بیچارگیه و همه دنیا همینه پس بسوزید و بسازید!
برنامه های تلویزیونی هم همش همینو نشون میده!جنگ ،بدبختی، خیانت، افسردگی ،نبود امکانات.مردم هم قبول میکنن و میگن به به ما تو بهشتیم

مطمئن باشید بابای خارجی که ارزش پولش بالاست 60$ واسش پولی نیست تا صد سال حاضر نیست بیاد از کنسول کپی خور استفاده کنه که هم ریسک بن شدن داشته و هم آنلاینش تعطیل بشه
الان یه سری پیدا میشن و میگن کو؟ کجا؟سقف درآمد توی کشورای دیگه هم 1000 دلاره پس 60 دلار خیلییییییییییییی زیاده

دیگه طوری نظر ندید که فکر کنیم سطح رفاه ایران و اروپا یکیه ...
درسته اونجا مسائل و گرفتاری های خاص خودشو داره اما هر چی باشه رفاه از ایران بیشتره ...
جوری می گید انگار فرقی ندارن ...

آره من حتی شنیدم خارجی ها انقدر در رفاه هستن دولت یه کارتی به همه میده به اسم Credit Card، هر چقدر دوست داشته باشن با اون کارته خرید میکنن. پولشم دولت میده.

:-j:-j:-j

چنان دیدگاه های ساده انگارانه ای تو این تاپیک میبینم که حد و مرز نداره. طرف یه چیزی شنیده، تو فانتزی های خودش اونو به واقعیت تبدیل کرده. از درآمد یه کارمند معمولی ماهی 20 هزار دلار! گرفته تا هزینه خوراک و پوشاک مفته و افسانه اینکه دولت همه چیز در اختیارتون میذاره و هیچ چیزی ازتون طلب نمیکنه.
کشورهایی مثل کانادا و خیلی از کشورهای اروپای غربی که چنین امکاناتی در اختیار شهرونداشون میذارن، درصد مالیات بالایی هم سوای بر ارزش افزوده، بر روی درآمد میگیرن. تو اروپا این درصد حتی تا 70% هم میره.

مشکل اینه که من نشنیدم و توهم و رویایی وجود نداره!به شخصه دیدم.خدارو صد هزار مرتبه شکر این روزا رسانه های اجتماعی قوی شدن و همه باهم توی همه جای دنیا در ارتباطن!یکی از آشناهای من که الان شهروند کانادا هست توی یه شرکت برق توی کانادا کار میکنه!نه رئیس شرکت هست نه معاون نه سرمایه دار.یه کارمند ارشده.ایشون ماهی 20 هزار $ حقوقشه.10 هزار $ هم که فرض کنیم بده مالیات بازم خیلیه.ولی خب از اونجایی که از نظر شما من مواد مخدر مصرف کردم و توهم میزنم ایران بهشت رو زمینه.دلفین ها هم پرواز میکنند
بنده دیگه صحبتی ندارم:|

دیگه طوری نظر ندید که فکر کنیم سطح رفاه ایران و اروپا یکیه ...
درسته اونجا مسائل و گرفتاری های خاص خودشو داره اما هر چی باشه رفاه از ایران بیشتره ...
جوری می گید انگار فرقی ندارن ...
حتی اگه سطح درامد و ارزش پولی رو یکی بگیریم
با 250 تومن میشه 4 تا گیم گرفت!نه یه دونه!
ما بد بختا پول 4 تا گیم رو داریم به یدونه گیم میدیم!اونم با هزار چور دردسر!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or