PS4 هک شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Heska

کاربر سایت
«Playstation 4» توسط گروه «fail0verflow» هک شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

امروز یک ویدیو از کنسول PS4 منتشر شد که در آن یک نسخه هک شده «Pokemon» توسط سیستم عامل تغییر یافته «Linux» اجرا می‌شود. PS4 توسط گروه fail0verflow هک شده، این گروه این نسخه تغییر یافته سیستم عامل Linux را در دسترس عموم قرار داده‌است.

ویدیو منتشر شده:

[video=aparat;T8iC9]http://www.aparat.com/v/T8iC9[/video]

این ویدیو در اواخر ماه دسامبر، در کنفرانس «Chaos Communication Congress» که در شهر هامبورگ برگزار شد، توسط گروه fail0verflow به نمایش در آمد.

fail0verflow همان گروهی است که کنسول «Playstation 3» را در ژانویه سال 2011 هک کرد. (همچنین موفق به هک کنسول‌های Wii و Wii U نیز شده)

با توجه به گزارش «Digital Foundry»، این گروه، نرم‌افزاری را عرضه نکرده که بتواند قابلیت دسترسی پایین به سخت‌افزار را داشته باشد، به این دلیل که «سیستم امنیتی PS4 به قدری افتضاح است که به کمک ما [گروه fail0verflow] نیاز ندارید.».

انتظار می‌رود هکر‌های بیشتری در ماه‌های پیش رو به عرضه نرم‌افزارهای مختلف برای هک کنسول PS4 روی بیاورند، باید منتظر ماند و دید «سونی» چه واکنشی نشان خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
به نظر من هک این نسل هم کمه... این نسل هیچی واسه گفتن نداشت ..مضخرف ترین نسل با این بازیهای تکراری و بیمزش!هک هم بشه چی میخواید بازی کنید ؟ همش مزخرفه!4تا بازی درست توش تا به امروز پیدا نمیشه !
به نظرم همون تایپک رو قفل کنید بهتره :d

دوستانی که از منبعی اطلاعات بدرد بخور دارن ممنون میشم اینجا گذاشته بشه تا جنبه اطلاع رسانی داشته باشه تا کل کل که بشخصه مجبور شدم چند صفحه رو الکی هی بگردم دنبال مطلب مفید .

ممنون از همه

دوستانی که از منبعی اطلاعات بدرد بخور دارن ممنون میشم اینجا گذاشته بشه تا جنبه اطلاع رسانی داشته باشه تا کل کل که بشخصه مجبور شدم چند صفحه رو الکی هی بگردم دنبال مطلب مفید .

ممنون از همه

یرادر به محض اوکی شدن یه تاپیک جدید می زنن نیاز نیس اینجا دنبال کنی.

البته اینکه 3DM کامنت داده ربطی به PS4 نداره! ولی همونجور که خیلی بازی های غیر قابل هک، با گذشت زمان هک شدن، گذر زمان قفل بقیه ی بازی ها رو هم میشکونه! هرچند واقعا این قفل Denuvo برای بازی های PC عذابی شده برای خودش! ولی اینم حل میشه!

یادم میاد یک زمانی برای بازی کردن Prince of Persia 3 باید کابل CD Rom رو جدا می کردیم! یا با یک نسخه ی مخصوص از Daemon Tools تازه اگر شانسمون می گرفت بازی رو اجرا می کردیم! ولی الآن همون بازیا با حجم کم هم قابل دانلود شدن و هم این دردسر ها رو ندارن!

تنها مشکلی که هست اینه که یک راه درست حسابی برای کرک کردن بازیا پیدا کنن، تا یه مدت مشکلی نداشته باشیم!

اسم قفلش StarForce بود اگر اشتباه نکنم.
روی یک نسخه از splinter cell هم بود.
یادش بخیر...

من نمیدونم چرا از هک شدن PS4 یه سری خوشحال میشن!!! یه گیمر واقعی این میتونه بدترین خبر براش باشه!

واقعآ آفلاین بازی کردن به نظر من دیگه هیچ احساسی توش نیست.

به نظر من هک این نسل هم کمه... این نسل هیچی واسه گفتن نداشت ..مضخرف ترین نسل با این بازیهای تکراری و بیمزش!هک هم بشه چی میخواید بازی کنید ؟ همش مزخرفه!4تا بازی درست توش تا به امروز پیدا نمیشه !
نسل مضخرف ؟ :| 4 تا بازی درست توش پیدا نمیشه ؟؟ @-)

فقط همین امسال 5 . 6 تا شاهکار عرضه شد !!
Bloodborne MGSV Witcher3 Halo5 Fallout کشک بودن :silenced:؟؟
بازی های مولتی معمولی هم مثل nba cod fifa assasin farcry و ... هم که همینطور دارن عرضه میشن ! دیگه چی میخواین ؟ /:)

من نمیدونم چرا از هک شدن PS4 یه سری خوشحال میشن!!! یه گیمر واقعی این میتونه بدترین خبر براش باشه!

هنو فوتبال 2 دسته و کل کلاشو نداشتی بفهمی هنوزم که هنوزه آفلاین میترکونه عمو:دی من یه PS4 دارم و فیفارو گرفتم خونه ی یکی از دوستان هست و جمع میشیم هر شب کل و کل بازی:دی 4 دسته بازی میکنیم اصن یه وضعیتیه:دی

من مطمئنم اگر فردا خبر هک 1 بیاد همه خوشحال می شن کسی هم حرفی نمی زنه اما ظاهرا اینجا اینجا بچه ها سهم دار سونی هستن طوری هم ناراحت می شن که انکار سهامشون دیگه بی ارزش شده باور کنید خود مسئولان سونی هم خوشحال شدن از هک شدن دستگاه چرا که باعث فروش به مراتب بیشتر دستگاهشون می شه شما اورجینال باز هستید انلاین باز هستید خوب هکش نکنید عین سابق بازی کنید چرا دیگه حسودی می کنید:d

من مطمئنم اگر فردا خبر هک 1 بیاد همه خوشحال می شن کسی هم حرفی نمی زنه اما ظاهرا اینجا اینجا بچه ها سهم دار سونی هستن طوری هم ناراحت می شن که انکار سهامشون دیگه بی ارزش شده باور کنید خود مسئولان سونی هم خوشحال شدن از هک شدن دستگاه چرا که باعث فروش به مراتب بیشتر دستگاهشون می شه شما اورجینال باز هستید انلاین باز هستید خوب هکش نکنید عین سابق بازی کنید چرا دیگه حسودی می کنید:d

همه خوشحال میشن اینایی که ادا درمیارن یا از جیب باباشون خرج میکنن یا میخان باکلاس نشون بدن فقط ما نیستیم که کرک شده بازی میکنیم اکثر ترافیک همین تورنت سمت امریکاست

منم خوشحال ميشم اگه هك نشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
چون همه اینترنت 8 مگ ندارن!
شارژ psn خرید کد آنلاین و هزینه اینترنت مورد نیاز برای بازی آنلاین که با همونم شاید نشه بازی کرد و بعضی بازیها هم که کلا دسترسی نداریم یه رقم بالایی میشه که خیلیا قیدش رو میزنن. فقط اینترنت درست و حسابی بخوای بگیری سال یه میلیون باید بدی باقی مواردی که عنوان کردم حالا بماند.
محض اطلاعتون همین PS4 کلی بازی تمام آفلاین داره خصوصا بازیهای ژاپنیش مثل یاکوزا و نقش آفرینیها.
کلا مردم جالبی هستیم! نسل قبل که اوضاع اقتصادی بهتر بود و PSN پولی نبود و اینترنتم اوضاع بهتری داشت تو زمان خودش مخالفتها دربرابر هک به اندازه الان نبود! می فرمایید با نت خرابمون بریم استاروارز بتل فرانت بازی کنیم؟

نمیخواستم تو این تاپیک کلا نظر بدم ولی صرفا جهت اطلاع
دوستانی که مشتاقانه منتظر هک کنسول سونی هستن ایا حواس شون به این تاپیک هست ؟؟؟؟ :d

ساخت شبیه ساز PS4 و Xbox One برای PC بسیار آسان خواهد بود

شاید سونی خیلی بیشتر از شماها حواس جم باشه به همین دلیل اجازه هک کنسولشو نده .
این نسل مثل نسل قبلی نیست معماری کنسولها عیا شبیه PC عه .فرایند ساخت شبیه ساز بسیار ساده تره
و ممکنه هک کنسول باعث فروش بیشترش نباشه

همیشه احتمالاتو مد نظر قرار بدید:d

آخرین ویرایش:
ایشالا شبیه ساز بیاد ارزوی بعضی ها به واقعیت بپیونده که انقدر خودشون رو به در ودیوار نزنند. علی الحساب با شبیه ساز ps2سرگرم باشید تا بعد. روی پی سی پورت درست درمون بیاد من خدا رو شکر میکنم.
ولی در رابطه با هک من نظرم کاملا مثبته. امیدوارم این اتفاق بیافته

نمیخواستم تو این تاپیک کلا نظر بدم ولی صرفا جهت اطلاع
دوستانی که مشتاقانه منتظر هک کنسول سونی هستن ایا حواس شون به این تاپیک هست ؟؟؟؟ :d

ساخت شبیه ساز PS4 و Xbox One برای PC بسیار آسان خواهد بود

شاید سونی خیلی بیشتر از شماها حواس جم باشه به همین دلیل اجازه هک کنسولشو نده .
این نسل مثل نسل قبلی نیست معماری کنسولها عیا شبیه PC عه .فرایند ساخت شبیه ساز بسیار ساده تره
و ممکنه هک کنسول باعث فروش بیشترش نباشه

همیشه احتمالاتو مد نظر قرار بدید:d

ولی بشه هم تا دونسل سخت افزاری دیگه طول میکشه. کلا امولاتور ها اکثرا یکی دو نسل عقبن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or