PS4 هک شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Heska

کاربر سایت
«Playstation 4» توسط گروه «fail0verflow» هک شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

امروز یک ویدیو از کنسول PS4 منتشر شد که در آن یک نسخه هک شده «Pokemon» توسط سیستم عامل تغییر یافته «Linux» اجرا می‌شود. PS4 توسط گروه fail0verflow هک شده، این گروه این نسخه تغییر یافته سیستم عامل Linux را در دسترس عموم قرار داده‌است.

ویدیو منتشر شده:

[video=aparat;T8iC9]http://www.aparat.com/v/T8iC9[/video]

این ویدیو در اواخر ماه دسامبر، در کنفرانس «Chaos Communication Congress» که در شهر هامبورگ برگزار شد، توسط گروه fail0verflow به نمایش در آمد.

fail0verflow همان گروهی است که کنسول «Playstation 3» را در ژانویه سال 2011 هک کرد. (همچنین موفق به هک کنسول‌های Wii و Wii U نیز شده)

با توجه به گزارش «Digital Foundry»، این گروه، نرم‌افزاری را عرضه نکرده که بتواند قابلیت دسترسی پایین به سخت‌افزار را داشته باشد، به این دلیل که «سیستم امنیتی PS4 به قدری افتضاح است که به کمک ما [گروه fail0verflow] نیاز ندارید.».

انتظار می‌رود هکر‌های بیشتری در ماه‌های پیش رو به عرضه نرم‌افزارهای مختلف برای هک کنسول PS4 روی بیاورند، باید منتظر ماند و دید «سونی» چه واکنشی نشان خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
هروقتی سونی و مایکروسافت نمایندگی رسمی با پشتیبانی و گارارنتی توی ایران افتتاح کردن ماهم دزدی نمیکنیم
شک نکن اگه این اتفاق هم بیفته باز خیلی ها کپی بازی میکنن و تغییر محسوسی ایجاد نمیشه

- - -ویرایش - - -

یک عده جوری از اورژینال بازی کردن دفاع میکنن و میگن برا دزدی بازی کردنتون دلیل نیارید که هر کی باشه فکر میکنه همین ویندوزی که استفاده میکنن هم اورژینال هست.تمام صنعت موسیقی هم تو گوشیشون دزدی دارند! انگار نه انگار هم شبا از ساعت دو تا هشت صبح هالیود رو پایرت میکنن! از برنامه های کرکی و نسخه مد شده اندرویدی هم بگذریم!!!

نمیدونم والا فانتزی بعضیا چه چیزی هست چه طوری فکر میکنند.
اگه منظورت من هستم(آخه شبیه حرف های من ر زدی:d) خودم گفتم:
من خودم ویندوزم هک هست کلی آهنگ مفتی هم دان کردم
:d
یه زمانی هم کپی خور بازی میکردم
کل حرف من این هست که آدمی مثل من دزدی کنه بعد بیاد بگه ما کشورمون بد بخته مشکلی نیست !!
دزدی انقدر تو کشور چیزه عادی شده که بعضی ها در حال توجیه کردن اون هستن
من نمیگم پایرت بازی نکنید ولی فکت هم ندید

داداش من 50 دلار تو اروپا اصلا رقمی نیست شما درامدهای اونا رو ببینی طرف حداقل روزی سه تا 50 دلار درمیاره اصلا عین خیالش نیست ولی تو ایران به خاطر پایین بودن ارزش پول ما 50 دلار حقوق 6 روز یه کارمند هست پس فشارش روی ایرانی جماعت خیلی زیاده قیاستون اشتباهه تازه بماند افرهای ویژه ای که اونا دارن و ما در خواب هم نمیبینیم

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
اینارو از کجاتون در میارین؟ 50 تومن حقوق 6 روز کارمنده؟ یعنی مثلا من ماهی 250 تومن در میارم؟ خب با این پول نمیشه غذا بخورم :)) افغانستانم درآمدشون بیشتر از اینه دادا!
مشکل اینه نمیرین سر کار نشستین خونه فکت صادر میکنین! به قولی خودتونو توجیح میکنید! پول در بیارین میتونین راحت بازی بخرین!
در ضمن این هک هیچ ربطی به کپی خور شدن نداره دلتونو صابون نزنید

اینارو از کجاتون در میارین؟ 50 تومن حقوق 6 روز کارمنده؟ یعنی مثلا من ماهی 250 تومن در میارم؟ خب با این پول نمیشه غذا بخورم :)) افغانستانم درآمدشون بیشتر از اینه دادا!
مشکل اینه نمیرین سر کار نشستین خونه فکت صادر میکنین! به قولی خودتونو توجیح میکنید! پول در بیارین میتونین راحت بازی بخرین!

ایشون گفتن 50دلار نه 50تومن

ایشون گفتن 50دلار نه 50تومن
بازم کمه! بازم شما با 3-4 سال سایقه کار 2 برابر اینو الان میگیری!

- - -ویرایش - - -

اگر ما کپی استفاده نکنیم یکی دیگه می کنه.پس بهتره که خودمون این کار رو بکنیم خصوصا در مورد نرم افزار.این تنها ضرریه که ما میتونیم به شرکت های غربی که با تحریم باعث گرانی در ایران شدند بزنیم
یاد یه سریال ایرانی افتادم میگفت اگه سر بقیه کلاه نزاری اونا سرت کلاه میزارن! دیگه فرهنگ ایرانی همینه دیگه نمیشه کاریش کرد

بازم کمه! بازم شما با 3-4 سال سایقه کار 2 برابر اینو الان میگیری!

- - -ویرایش - - -

یاد یه سریال ایرانی افتادم میگفت اگه سر بقیه کلاه نزاری اونا سرت کلاه میزارن! دیگه فرهنگ ایرانی همینه دیگه نمیشه کاریش کرد
قیمت روز دلار =3700
حقوق یه کارمند جوان =850000
850000/3700=230 دلار در ماه
230/30=7.66 دلار در روز
7ِ66*6=45.9 دلار در 6 روز هنوزم 50 دلار نمیشه
اوکی شد یا بازم توضیح بدم؟

هیچ خبری از هک نیس با توجه به اطلاعاتی که من دارم از لینوکس..این گروه اومده با توجه به باگی که تو مرورگر کنسول وجود داشته روش لینوکس نصب کرده و یه شبیه ساز
هم براش ساختن که مثل یه PC عمل میکنه و اصلا ابدا نتونستن بازی خود کنسول رو اجرا کنن...اگه بخوان پروسه هک رو کامل کنن باید دست به دامن هک سخت افزاری بشن و اینو
خودشون هم اشاره کردن...
هکم بشه فروشنده های محترم تا الان سوبله میکردن تو پاچه مردم از این به بعد که اگه هک بشه کنسول میشه شیش برابر اینجا ایرانه
هک فقط یه ضرر داره اونم اینکه دیگه توجیح اقتصادی برای اون استودیویی که 4 سال وقت گزاشته بازیشون رو ساختن و قیمتش 60 دلاره و میتونه اگه خبری از هک نباشه چند میلیون نسخه
بفروشه چون همه مجبورن دیسک بخرن اما اگه هک بشه شاید به 1.2 میلیون ختم بشه و بزارن برا دانلود همه هم برن بریزن بازیو با قیمت 2000 تومن..
اینجوریه که دیگه ای پی جدید وجود نخواهد داشت چون توجیح اقتصادی نداره.

قیمت روز دلار =3700
230/30=7.66 دلار در روز

الان شما اگه یکم درس خونده باشی و بتونی درست کار کنی زیر 1300 نمیگیری! اوکی شد یا باز توضیح بدم؟
هر 6 روز 50 دلار میشود 250 دلار در ماه! که دلار الان هست 3600 که میشه 800 هزارتومن در ماه!
همونطوری که گفتم با 3-4 سال سابقه کار میشه دو برابرش درآورد!
حقوق یک کارمند جوان :)) من روز اولی که رفتم سر کار حداقل حقوق 500 بود من 800 میگرفتم! یه چیزایی میگین آدم فکر میکنه از خونه در نیومدین

دقیقا مشکل همینه اکثر دوستان دانشجو هستن و یا دوران تحصیل دبیرستان یا پایین تر هستن به خاطر همین اکثرا بی کار هستن و به قولی وابسته به پدر و مادر
یه چیز کاملا روشنه {{ کار -------> کسب در آمد و پول -----------------> خرید بازی یا تفریحات دیگه}}
اینکه من بی کارم و انتظار دارم هر جور تفریحاتی داشته باشم یه تفکر اشتباهه که تو ایران اکثرا این تفکر رو دارن
حالا دوستان پول نداریم پس بازی باید کپی باشه یه تفکر اشتباهه
و یه موضوع دیگه :
من خودم برنامه نویسم و سر تفکر های اینچنینی خیلی ضرر کردم وقتی کارفرما میبینه میتونه یه ویندوز رو با 5 هزار تومن از سر کوچه بخره برا منی که برنامه نویسم و میتونم
یه برنامه در اختیارش بزارم هزینه نمیکنه و همیشه دستمزدم پایین تر از اون حدی هست که باید باشه
همین مشکل تو صنعت گیم کشورمون هست بازی در ایران تولید میشه به قیمت خیلی نازل که اصلا قابل قیاس با بازار جهانی نیست
که باز هم این قیمت پایین قابل رقابت با بازی کپی نیست در نتیجه کاربر ایرانی به جای خرید یه بازی کوچیک ایرانی با قیمت 10 هزار تومن میره آساسین رو با قیمت 5 یا 10 هزار تومن از مغازه میخره (نمیدونم قیمت بازی pc چنده)
همین میشه که بعد از اولین بازی شرکت ها ایرانی اکثرا از نظر مالی دچار مشکل میشن و کارشون تخته میشه و صنعت گیم ما پیشرفت نمیکنه

دلیل حمایت من از بازی ارجینال اینه که تفکر نرم افزار مفتی رو حداقل یه قشر کوچیکی از جامعه نداشته باشن
وکیوم و پلاستیک و از این جور جفنگیاتی که بعضیا میگن چرته محضه
به هر حال امیدوارم شرایط به نحوی باشه که هر جوونی بتونه هر تفریحاتی که دوست داره رو انجام بده

قیمت روز دلار =3700
230/30=7.66 دلار در روز

برای خودتون هر امار کذبی رو به عنوان فکت میدین ؟ شما یه لیاسنس چسکی داشته باشی و یکم عرضه بیشتر از این حرفا میتونی دربیاری.

واقعا جای تاسف داره که یه عده از وضعیت زندگی داخل ایران و همچنین درآمد و قدرت خرید مردم دفاع میکنن و حتی اینجارو بهشت خطاب میکنن !!
با هیچ‌منطق و دلیلی این‌کشور در حال حاضر در هیچ زمینه ای نمیتونه با کشورهای پیشرفته برابری کنه
البته کپی خور شدن یا نشدن برای کسی که به نون شب محتاجه فرقی نخواهد داشت ! این بحثا مال افرادی هستش که فقط خودشون و در بهترین حالت نوک دماغشون رو‌میبینن

موفق باشیم

قیمت روز دلار =3700
230/30=7.66 دلار در روز

حالا درسته تو شهری مثل تهران اوایل کار به شما کمتر از ۱۲۰۰۰ یا ۱۳۰۰۰ نمیزنن ولی تو شهرهای دیگه هم اوایل کار اگر با تحصیلات استخدام بشی کم کمش ۹۰۰ اینا برات میزنن که بازم از اون ۵۰ دلار تو ۶ روز بیشتر(تازه کلی راه دیگم برای افزایش حقوق داری)
در کل درسته وضع خارج به مراتب بهتر ولی دیگه اینقدر هم فاصله نیس که بعضی دوستان میگن(تو هر دو طرف برخی از دوستان سیاه سفید می بین اوضاع اونجا رو)

مشکل اصلی هم با خرید بازی ارجینال نیس بلکه مالکیت رو بازی هست(اینکه مجبوری تو یه مدت کوتاهی پسش بدی) و این مجبورت می کنه یا بازی رو خیلی دیر بگیری یا روش هزینه بیشتری بکنی(که تو خارج راحت تر در‌دسترس)

.

برای خودتون هر امار کذبی رو به عنوان فکت میدین ؟ شما یه لیاسنس چسکی داشته باشی و یکم عرضه بیشتر از این حرفا میتونی دربیاری.
من هی میخوام بحث به بیراهه نره نمیذارین
لیسانسای چسکی الان بیشترین درصد بیکاری تو
ایران رو دارن مثل اینکه شما تو این کشور تشریف ندارین اگه با لیسانس چسکی شما کار پیدا میکنین تا من همین الان 20 نفر رو راهی شهرتون کنم چون الان دو ساله بیکارن
پایه حقوق اداره کار این مملکت از 800 تومن هم کمتره
آمار کذب نیست داداش حقیقت محضه
بعدشم شما حقوق رو دو برابر در نظر بگیرین بازم فرسنگها با کشورهای پیشرفته فاصله ست

امیدوارم جوری هک شه که به راحتی بشه به psnوصل شود اصلا ترس بن شدن نداشته باشیم

- - -ویرایش - - -

شما مملکت رو طوری می بینی که این مملکت اصلا بیکاری نداره. و همه به راحتی میتواند کار پیدا کنند

کل سیستم این مملکت شده تو سر فقرا زدن .... به خدا اگه حرصی که بعضی ها اینجا برای حق ناشرین میخورن و کسایی که تنها سرگرمی سالمشون همین بازیه و درامدشون کشش رو نداره متهم به دزدی میکنن ... این توان رو برای اختلاص های چندین هزار میلیاردی این کشور میزاشتن ... شاید الان وضع این کشور بهتر بود ....

دو تا سوال از اقایون قانونمند و طرفداران کاپیتالیسم و سرمایه داران داشتم ...

من امروز رفتم تو استور خواستم ببینم بازی های comming soon برای ویتا چی داریم ... یه انگشت شصت نشون من میده ... این اسمش چیه ..این دزدی نیست ... اگه نیست اسمش چیه .. کنسولس که به هزار وعده و وعید یه میلسون تو پاچه من کردن و کل بازی های خوبی که براش دادن به ده تا نمیرسه اسمش چیه ... دزدی نیست ..بی احترامی به 12تا۱۵میلیون خریدا نیست .. حقش نیست همین ویتا رو بکوبی تو صورت اندرو هاوس ...؟

مورد دوم من یادمه یه جا خوندم که فیل اسپنسر گفته یک میلیارد بابت کنسول های سه چراغه هزسنه رو دستشون افتاده ...

میخواستم بدونم سهم گیمر ایرانی از این یک میلیارد چقدر بوده ... ؟ کدوم گیمر تونست کنسولش رو پس بفرسته یا تعویض کنه ...؟ سهم گیمیر ایرانی شد اوارگی از این تعمیرگاه به اون تعمیرگاه و صرف هزینه های اضافی و بی نتیجه ... این دزدی از مردم نیست .. بی احترامی به حقوق به مردم بع اصطلاح جهان سومی نیست ... یعنی کسی تو امریکا کنسول رو به همون قیمتی که یه نفر دیگه تو ایران خریده چرا باید این همه تفاوت بینشون باشه ...

کی اصلا از شرایط مادی قضیه حرف زد .. هی این رو گرفتید دستتون رو دوره میچرخید و داد میزنید دزدی دزدی و به همه بی احترامی میکنید ... من خودم هیچ مشکلی با قسمت مادی قضیه ندارم ... مشکلاتی که جلوی پای یه گیمر ایرانیه خیلی خیلی بیشتر از قضیه مادی قضیه است .

من خودم در به در یک ساله دارم دنبال تکن تگ تورنومنت ۲ و فاینال فانتزی ۱۳-۲ بازی هایی به این معروفی میگرذم تو هیچ حلبی ابادی پیدا نکردم .... چه برسه به بازی های که شاید خیلی هاتون اسمش رو هم نشنیده باشید ... رفتم تو استور جفت بازی ها رو زده ۲۰دلار ... اوکی ولی وقتی حجم بازی ها رو میبینم گیرپاج میکنم که دقیقا پولی که برای بازی ها میدم باید برای حجم دانلودشون هم بدم ... ۱۴۵ تومن پول بازی ها و ۱۵۰ تومن تومن هم برای ۲۹گیگ ترافیک میشه ۳۰۰هزار تومن ... تازه تو شرایط منی که کنسولم ۱۶۰گیگه و کلی حجمم رو پر میکنه و میمونم باهاش چی کار کنم ... از طرف دیگه هر جا هم بخوام برم باید خود کنسول رو با خودم ببرم ... خوب درد دارم ... موندم چرا نمیرم سمت کنسولکپی خور ... ۵ هزار تومن ناقابل بدم بریزم رو هارد و هر جا خواستم با خودم ببرم با کلیه امکانات ... تازه سرعت اینترنت و قطع و وصلی و دانلود بشه و نشه ... چند روز کنسول روشن بزاری و پول برق و همه اینا رو نادیده بگیری...

همین بازی های tales رو تو همین بازار سنتر خودمون بچه های خودمون بعضی وقت ها گزاشتن برای فروش من ندیدم کسی زیر ۱۵۰قیمت بده ... چرا جون نایابه ... خوب این چه وضعیتیه ....

منی که سلیقم تا حدودی تفاوت داره چرا باید پا سوز این بازار بشم ... یارو یه بتلفیلد و یه cod و چند تا انحصاری با متای بالا بیشتر بازی نمیکنه که امثال این بازی ها تو بازار فت و فراوونش ... تو فانتزی های خودش سیر میکنه و فکر میکنه گیمر شده ... سواره چه میدونه درده پیاده ...

اینا همش مشکلاته ... اینا اماره ... اینا حرف صد من یه غازه خوشکل مشکل نیست .. اینا تز های بی سرته کوته فکرانه نیست ... اینا مشکلات و بدبختی این مردمه ...

ایران بهشت گیمرا این چه بهشتیه ... که هر کی بخواد بازی کنه باید چهار لا پهنا هزینه کنه ... چه بهشتیه که موقع تعطیلات که تا فرصت بازی پیدا میشه همه دنیا با تخفیف های ۷۰ درصدی مواجه میشن بدون هزینه های اضافی .. تو این بهشت ابدی .. باید ۷۰ درصد اضافه پرداخت کنن ...

احترام به سازنده رو من تا حد مقدور میزارم ... همون طور که به احترام پونصد باری که رزیدنت ۳ رو مفت و مجانی تموم کردم و کلی کیف کردم رفتم جاش ۶دلار دادم بدون اینکه حتی تا الان دانلودش نکردم ... بله بازی که ارزش داره رو باید بابتش پول داد ...

من خودم دوست دارم ps4 هک بشه ... تا همین سیستم ps3 رو روش پیاده کنم ... بازی ها رو دوستم رو کنسول کپی خورش میگرفت .. من اونجا بازی میکردم ... اگه بازی خوب بود ... ارزش تکرار داشت .. میرفتم برای خودم اورجینالش رو میگرفتم یا بازی های مورد علاقم که اگه گیرم بیاد باید ناجوانمرادانه پاش هزینه کنم رو اینطوری حداقل بتونم تجریه کنم . ... نه اینگه بری بابت هر اشغالی کلی پول بدی .. حتی اگه هم خوب باشه یه سلیقت نخوره ... من رفتم escape plan رو خر شدم خریدم ... ده دقیقه هم نتونستم تحملش کنم و پولم به باد رفت ...

مشکلات خیلی زیاده ... انقدر که باید تا دو روز نوشت .... همین سونی عزیز اگه ذره که دوستان ما به فکر سود و حقوق قانونیش هستن ... اگه ذره ای اون به فکر ما باشه حداقل کاری که میتونه بکنه اینه که ایران رو به استورش اضافه کنه ... اگه بهونه تحریم و مبادلات بانکی بود که اونم داره رفع میشه .... وضع ما که دیگه از قبرس بدتر نیست که دو ماه بانک هاش رو بست تا مردم و سرمایه گذارای خارجی پولاشون رو خارج نکنن ...

آخرین ویرایش:
سلام
با توجه به هزینه های زندگی و ارزش پول ملی، فارغ از نوع کار برای عموم مردم 60 دلار مبلغ قابل توجهی هست. وقتی از طرف پدر مادر تامین میشی تنها دغدغه گرفتن بازی هست ولی پدر و مادر هزینه نمیکنن، وقتی هم مستقل بشی دیگه تنها دغدغت بازی نیست و هزار گیر و گرفتاری. اینا باید یه ریجن برای کشورهایی مثل ما بزنن و بازی ها رو قیمتش رو یکم تعدیل کنن یا مثلا رو آی پی ایران تخفیف بدن، باور کنید فروششون چنیدن برابر میشه:d ولی از فردای اون روز همه دنیا دنبال وی پی ان ایران میگردن:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or