کاملا مشخصه ذهنیت شما دوستانی که چنین نظری رو دارن میشه درک کرد که واقعا حرف هایی که زدم هضمش برای ما جهان سومی ها خیلی سخته یعنی خدمات درمانی در کشوری مثل کانادا و سطح رفاه اجتماعی در اون کشور رو که هی انقدر مثال میزنم مشخصه که نمیتونین باور کنین من نزدیک ترین کسم داره اون جا زندگی میکنه و هر روز باهاش در تماسم و همین طور یه دوستم در سوئد زندگی میکنه و دیگری در ایتالیا ) ولی کانادا رو هی مثال میزنم چون کاملا از شرایط اجتماعی اون کشور اطلاع دارم و از روی هوا و فیلم های هالیوودی و فراماسونی و آمریکای جهان خوار که مغز ما جوانان رو شستشو میده حرف نمیزنم دوست عزیز و 32 سالمه قشنگ طعم سختی زندگی کردن تو ایران رو دارم میچشم ! شما راحتی و داره بهت خوش میگذره و راضی هستی خوش به حالت و حالش رو ببر ! من خودم کانادا و کشوری های پیشرفته تا حالا نرفتم ولی به خاطر کاری که دارم ترکیه زیاد میرم و همین ترکیه از ما جلوتر هستش و کشور های پیشرفته رو که اصلا مقایسه نکنم بهتره !
درباره مالیاتی که صحبت میکنی هم اطلاعی نداری و مالیاتی که گرفته میشه با توجه به سطح در آمد اون شخص کم میشه و یه حقوق 2500 دلاری در کانادا فقط 20 دلار ازش کم میشه به خاطر مالیات و سطح درآمد تو کاناد هر چی بیشتر باشه ، مالیات هم به همون نسبت بیشتر گرفته میشه ( به خاطر توازن قشر ثروتمند و متوسط و ..... ) یعنی شما اگه تو کانادا ثروتمند باشی و یه خونه خریده باشی تا این جا مالیاتی نمیدی به خاطر خرید خونه اول ولی اکه بخوای خونه دومی بخری باید مالیات سنگینی پرداخت کنی ( این کار باعث میشه تقسیم ثروت بین مردم یک کشور تقسیم بشه و ثروت و پول دست یک عده ای خاص فقط نباشه )
تو کانادا خیلی از مردم خونه اجاره ای زندگی میکنن به خاطر قوانین عالی که داره و قیمت پایین اجاره ها خیلی از مردم خونه اجاره ای زندگی میکنن همین کسی که از نزدیکان من هستش و داره در کاناد زندگی میکنه میگه مستاجر بقلیشون 32 ساله که تو همین خونه اجاره ای داره زندگیش رو میکنه !!! باورش سخته میدونم و میدونم داری میخندی چون ذهنیت همه ما ها تو همین جهان سوم بودن باقی مونده و خیلی از ایرانی ها هیچ اطلاعی از حقوق اولیه زندگیشون هم ندارن چون همین طوری همه ما بار اومدیم و طوری تربیت شدیم که از ابتدایی ترین حقوق اولیه زندگیمون بی خبر باشیم به عبارتی هر چی کم تر بدونیم خب به طبعش راحت تر میشه سرمون رو شیره مالید و ازمون سواستفاده کرد !!!
هیچ نیازی هم نمیبینم بخوام چیزی رو ثابت کنم همین فرار مغز ها و مهاجرت از ایران و پناهندگی و خیلی اتفاقات درد آور دیگه که داره اتفاق میفته قشنگ داره نشون میده که کشور جهان سومی و اولی به کجا میگن !!!؟؟؟
به هر حال مشخصه همه دارن از آلمان و ایتالیا و آمریکا و کانادا و فرانسه و سوئد و دانمارک و سوئیس و خلاصه کشورهای پیشرفته دارن به ایران و خاور میانه مهاجرت میکنن و من دارم اشتباه میکنم و توهم زدم ....... اصلا کسی از ایران داره مهاجرت و پناهندگی داره نمیگیره که !!!!! ( کجای کاری عزیز بالای 70 درصد دانشجوی های صنعتی شریف و علوم پزشکی به راحتی پذیرش میگیرن و میرن اصلا هم فکر نکنی به خاطر اقتصاد و رفاه اجتماعی و ...... هستش !!! نه اصلا اینا همشون توهم زدن و غرب شستشوی مغزیشون داده و از همه مهمتر فیلم های هالیوودی زیاد نگاه میکنن !!!)
فیلم های هالیوودی !!!!؟؟؟؟ ..... شستشوی مغزی ؟؟؟!!! طنز بسیار زیبایی بود !!! .......... باشه دوست عزیز اصلا ایران قطب اقتصادی جهان و خلاصه نمایندگی تمامی برند های بزرگ در ایران هستش و اصلا AMD و اینتل و اپل و مایکروسافت و سونی و نیتندو خلاصه شعبه اصلی این شرکت ها در ایران هستش !!! و همین طور قدرتمند ترین استودیو های بازی سازی های جهان هم در ایران هستش و از همه مهم تر ارزش دلار آمریکا برابری میکنه با یک ریال ایران !!! و همین طور صنعت خود رو سازی ایران که ایران خود رو داره با ماشین های فوق پیشرفتش مرسدس بنز رو نابود میکنه ( اوباما خودش ماشین های ایران خودرو رو سوار میشه ) صنعت هواپیما سازی هم که دیگه هیچی !!! غول تمامیم و ایر باس و بوئینگ باید لنگ بندازن ! صنعت وسائل الکتریکی هم هیچی خود سونی این بار لنگ میندازه از صنعت دارو سازی هم که هیچی نگم بهتره و تو جذب توریست هم که در جهان اولیم خلاصه مشکلی نداریم ....................... اصلا ما انتهای قدرتیم !!! خود خودشیم ..............
آقا امثال من غرب زده و بیچاره و متوهم رو غرب و استکبار جهانی شستشوی مغزی داده و سر آخر همه چی آرومه من چقدر خوشحالم ..........................
واقعا حال ندارم جواب 5000 خطی بدم وقت هم ندرام اما :
بحث به بیراهه کشوندن هم حدی داره اول از همه کی گفت ایران بهتر از کاناداست ؟ من گفتم هر کشوری زندگی سختی خودش داره یا شما این درک نمیکنی یا نمیخوای درک کنی .
شما وقتی کانادا زندگی میکنی باید سخت تلاش کنی بله رفاه اجتماعی بالاست اما همه ملت جوری نیستن که بخوان زندگیشون ول کنن ماهی 10 تا بازی بخرن اگه شما این درک نمیکنید مشکل من نیست .
دوم شما داری از تجربه کس دیگه ای مثال میزنی من رفتم دیدم 3 ماه هم نروژ زندگی کردم تمام خانواده مادریم آمریکا و کانادا و نروژ هستن حتی پسر خاله هام من نمیتونم به بعضی هاشون بگم ایرانی.
سوم در کانادا همه جا اون وضعیت مالیات نیست بعضی جاها 5% بعضی جاها به 20 % حقوق هم میرسه حالا شما مالیات خرید ها و موارد دیگه هم اضافه کن منم با ایران مقایسه نکردم گفتم چی گفتم اگه فکر کردین همه حقوق که شما فکر میکنن میگیرن سخت در اشتباهی .
اون خونه ای که شما داری میگی اول از همه مربوط به یک چیزی مثل خونه های که دولت خودمون میده مسکن مهر همین الان پسر خاله خودم ونکوور اجاره خونش 1000 دلار در ماه من خودم از دانشگاهUniversity OHIO که پزیرش گرفته بودم اجاره یک خونه 1 اتاق خابه برام 500$ در میومد که به دلایلی نرفتم .
مگه من گفتم داریم در کشور گل بلبل زندگی میکنم کشور وضعیتش خرابه درست کیوان چی گفت بهشت بازی دسته دو درست هم گفته وقتی یه احمقی میاد بازی 240 میخره هفته بعد 180 میفروشه آمریکا و کاناداش بعد یک ماه بازی قیمتش اینجوری افت نمیکنه بعد 3 ماه به 110 برسه .
من نمیدونم جایی گفته باشم اینجا رفاه اجتماعی ش از آمریکا و کانادا بیشتر یا درامد ملت بیشتر بلکه گفتم ملت اینجا با کار کمتر دارن حقوق کاری که نکردن هم میگیرن یک نفر در آمریکا به صورت عمومی میره سر کار ساعت 5 بعظهر بر میگرده اما اینجا چی 1 ساعت میره 1 ساعت داره صبحانه میخوره 1 ساعت برای نماز تعطیل میکنه بعدش هم 2 بر میگرده سر خونش اگه شما واقعا اینجور کار کردن با اون بد بختی که امریکا یا کانادا کار میکنه یکی میدونی و انتظار داری حقوق برابر بگیرن واقعا نمیدونم چی بگم .
کشور تعطیل شکی درش نیست ملت دارن میرن خود من یکی از اونها کسی نگفت زندگی اینجا بهشته همچی آرومه من چقدر خوش بختم بر عکس دارم میگم وضعیت ما اصلا قابل مقایسه نیست همه هم در امریکا و کانادا یک وضعیت ندارن از یک رفاه اجتماعی ثابت بر خوردار نیستنن .
فلیم هالیودی برای این مثال زدم که اگه فکر میکنید همه اونجا دارن در خوشی مطلق زندگی میکنن سخت در اشتباهی زندگی اونجا هم سختی خودش داره کار و تلاش بیشتر میخواد همه امکان موفق شدنشون وجود نداره دقیقا این مورد مثل ایرانه در ایران یکی داریم 800 حقوق میگیره یکی داریم 1-5 میلیارد درامد داره کانادا هم همینه .
بازم اگه شما فکر میکنی من کانادا یا آمریکا زندگی در اونجا از نظر رفاه اجتماعی در حد ایران پایین اوردم سخت در اشتباهی من فقط گفتم همه ملت اونجا هم از یک رفاه ثابت همگانی برخوردار نیستن هرکسی بر مبنای کار و تلاش خودش به رفاه بیشتری دست پیدا میکنه .