PS3 Trophy Ranking [پست اول تاپیک خوانده شود]

ملاک تشخیص برترین تروفی باز سایت از نظر شما ؟

• Platinum بیشتر

رای‌ها: 53 50.5%
  • level بالاتر

رای‌ها: 52 49.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
خوب نه دیگه! اگر فرار بر این باشه که از روی LVL بزاریم اون % رو باید در نظر بگیریم نه طلا و نقره و برنز
اما اگر از روی پلات در نظر بگیریم در صورت مساوی بودن پلات میریم سراغ طلا !
آره دیگه منم منظورم درصد بود.
هر دو درست می گید من بدون توجه به درصد لول رتبه بندی کرده بودم و کسایی که لولشون مساوی بود رو با توجه به بیشتر بودن تروفی های پلات و طلا و نقره و برنز بهشون رتبه داده بودم...
بابت این اشتباه از همه عذرخواهی می کنم.به هر حال بار اولمه و یکم نوبم:دی
رنکینگ هم بخاطر همین (محاسبه درصد لول بجای تروفی ها در مورد کسایی که لولشون مساویه) کلا تغییر کرد.

سلام من هم هستم فقط من خیلی کم بازی میکنم بیشتر به مولتی بازی اهمیت میدم تا تروفی گرفتم این من:

KING_OF_BLACK21.png

این هم دوست خوبم ارمان که الان داره کنکوری میخونه اسمش هم چزو رتبه ی 2 همین تاپیک هست :

ARMAN47.png

اقا دعوا نکنید که چرا مال یکی دیگه رو گزاشتی فقط خواستم TROPHY CARD رو ببنید

و زمانی که تاپیک مهم میشود:دی به در خواست دوستان این کار انجام شد.

این رو کاملا موافق هستم. خیلی از بازی های PSN وقت گیر و سخت هستند. در ضمن اگه به این دو تا بازی که امیر گفت GOW I , II رو و POP 1 , 2 , 3 رو اضافه کنیم تعداد بازی های پلات داره شبکه PSN به 7 عدد میرسه. البته اینایی که من گفتم بلو ریش رو هم میتونید تهیه کنید.
dead nation که جدید اومده هم هست.:d

• Like
Reactions: Fëanor
خوب دوستان طی یک اتفاق نادر من و امیر توی Level و درصدش باهم دیگه برابر شدیم:دی

hanzo_ninja.png

FalleN-AnJeL.png

هدفم از مطرح کردن این موضوع این هستش که حالا به نظر شما که تا حالا اکثریت به level رای دادین تو همچین وضعیتی چیکار کنیم؟ به تعداد طلاها نگاه کنیم یا به تعداد کل تروفی ها؟ مثلا من تعداد بازی کمتری انجام دادم و به این درصد رسیدم و امیر تعداد بازی بیشتری تا به این درصد رسیده. نظرتون چی هست؟

خوب دوستان طی یک اتفاق نادر من و امیر توی Level و درصدش باهم دیگه برابر شدیم:دی

hanzo_ninja.png

FalleN-AnJeL.png

هدفم از مطرح کردن این موضوع این هستش که حالا به نظر شما که تا حالا اکثریت به level رای دادین تو همچین وضعیتی چیکار کنیم؟ به تعداد طلاها نگاه کنیم یا به تعداد کل تروفی ها؟ مثلا من تعداد بازی کمتری انجام دادم و به این درصد رسیدم و امیر تعداد بازی بیشتری تا به این درصد رسیده. نظرتون چی هست؟

تعداد Trophy ها ... !! چون تعداد Trophy ها روی Level تاثیر میزاره (Plat بیشتر، طلا یکم کمتر و ... !
مثل ۳۶۰ که امتیاز Achievement ها هست دیگه برهان ... :d

آخرین ویرایش:
ای برهان بمیری :d تو درس و زندگی نداری؟ دوباره یکسال برو استراحت من یکم فاصله بگیرم! ازم رد کردی رفت :d در این مواقع چون من پلات بیشتر دارم بالای سر تو میرم :d
راستی برهان تو اینایی که گزاشتی من هنوز 1% بالاترم :d البته اینطور که تو پیش میری رد میکنی ازم! :d من نمیدونم این همه طلا از کجا اوردی :d

آخرین ویرایش:
تعداد Trophy ها ... !! چون تعداد Trophy ها روی Level تاثیر میزاره (Plat بیشتر، طلا یکم کمتر و ... !
مثل ۳۶۰ که امتیاز Achievement ها هست دیگه برهان ... :d
نه من که خودم اصلا و به هیچ وجه با تروفی بیشتر موافق نیستم چون حق افراد کاملا ضایع میشه. من 132 تا تروفی کمتر از امیر دارم.

ای برهان بمیری :d تو درس و زندگی نداری؟ دوباره یکسال برو استراحت من یکم فاصله بگیرم! ازم رد کردی رفت :d در این مواقع چون من پلات بیشتر دارم بالای سر تو میرم :d
راستی برهان تو اینایی که گزاشتی من هنوز 1% بالاترم :d البته اینطور که تو پیش میری رد میکنی ازم! :d من نمیدونم این همه طلا از کجا اوردی :d
این چند وقت تعطیلی زیاد بود امیر:دی آره دوباره باید برم استراحت یک ساله:دی
می دونم بالاتر رفتی چون Shoot رو داری میری. اما بحث من اصلا این نیست که من اول باشم یا تو. این شرایط رو دیدم جالب بود برام و گفتم یک قانون برای این در بیاریم که تو همچین شرایطی کی بالاتر باشه. نظر شخصی خود من رو تعداد پلات هست، اگه اون مساولی بود میریم رو طلا و ....

ویرایش: امیر من همین الان دیدم 16 شدی:دی اون موقع که من این پست رو زدم تو 15 بودی:دی

من به هنزو رای میدم خودت بگو برهان :d پلات بیشتر :d
بنده هم موافقم:دی پلات باید تو اولویت باشه. البته تو این شرایط وگرنه در کل که نظر اکثریت دوستان روی level بوده. اما اگه لول مساوی بود روی پلات میریم.

نه من که خودم اصلا و به هیچ وجه با تروفی بیشتر موافق نیستم چون حق افراد کاملا ضایع میشه. من 132 تا تروفی کمتر از امیر دارم.

می دونم بالاتر رفتی چون Shoot رو داری میری. اما بحث من اصلا این نیست که من اول باشم یا تو. این شرایط رو دیدم جالب بود برام و گفتم یک قانون برای این در بیاریم که تو همچین شرایطی کی بالاتر باشه. نظر شخصی خود من رو تعداد پلات هست، اگه اون مساولی بود میریم رو طلا و .....

:d چه فرقی داره برهان ... نگاه ...

Level هم با توجه به ارزش اون Trophy که رنگش چی هست زیاد میشه ...
مثل Achievement میشه ... کی میفهمه یکی ۵۰ گرفته ... کی ۱۰ و ... آخر جمع اون امتیاز هست (مگه اینکه بری تو پروفایل طرف ببینی !)

اینم همین میشه دیگه ... سیستم همونه فقط خیلی جدا جدا کرده سونی !

درواقع Level هم همون سیستمی که شما فکر میکنی به حساب میاد ... کسی که Plat میگیره باز هم % رشد Levelش خیلی بیشتر هست نگاه کن خودت و امیر رو (ماشالا نابود کردید :d)...

اینطوری به جریان نگاه کن :
حق ضایع نمیشه ... مثلا یکی مثل من حدودا ۴۰ تا بازی کرده ... خوب ؟ بعد اون شده اندازه Levelش !
یکی هم مثل تو ۴۰ تا بازی کرده ... شده اون اندازه ... ولی چرا Level تو بیشتره؟ چون شما زحمت بیشتر کشیدی و وقت گذاشتی و Plat و یا ... کردی ...

اینطوری سیستم خودش بالا میره ...

پس سیستم حق ضایع شدن نیست :d آخیش مردم چقد توضیح دادم !

• Like
Reactions: capitanrayan
:d چه فرقی داره برهان ... نگاه ...

Level هم با توجه به ارزش اون Trophy که رنگش چی هست زیاد میشه ...
مثل Achievement میشه ... کی میفهمه یکی ۵۰ گرفته ... کی ۱۰ و ... آخر جمع اون امتیاز هست (مگه اینکه بری تو پروفایل طرف ببینی !)

اینم همین میشه دیگه ... سیستم همونه فقط خیلی جدا جدا کرده سونی !

درواقع Level هم همون سیستمی که شما فکر میکنی به حساب میاد ... کسی که Plat میگیره باز هم % رشد Levelش خیلی بیشتر هست نگاه کن خودت و امیر رو (ماشالا نابود کردید :d)...

اینطوری به جریان نگاه کن :
حق ضایع نمیشه ... مثلا یکی مثل من حدودا ۴۰ تا بازی کرده ... خوب ؟ بعد اون شده اندازه Levelش !
یکی هم مثل تو ۴۰ تا بازی کرده ... شده اون اندازه ... ولی چرا Level تو بیشتره؟ چون شما زحمت بیشتر کشیدی و وقت گذاشتی و Plat و یا ... کردی ...

اینطوری سیستم خودش بالا میره ...

پس سیستم حق ضایع شدن نیست :d آخیش مردم چقد توضیح دادم !
تو نگرفتی من چی میگم:دی

جمع امتیازهای xbox که بحثش جداست و ربطی به تعداد تروفی ها نداره. در مورد رنگ درست میگی اما من دارم میگم یکی 1400 تا تروفی داره و با کسی که 1200 تا تروفی داره درصدشون برابر هست. به شخصه به کسی رای میدم که تعداد تروفی کمتری داره چون مهارتش بالاتر هست و از تعداد بازی کمتری به این درصد رسیده. در مجموع من نظر اکثر دوستان رو متوجه شدم که خودم هم باهاش موافق هستم:دی اگه 2 نفر درصدشون باهم دیگه تو یک لول مساوی شد به ترتیب از پلات و طلا و .... شروع می کنم و هرکی بیشتر داشت. یعنی اگه پلات جفتشون 17 تا بود و طلای یکی از اونکی بیشتر بود اونی که طلاش بیشتر هست اول میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or