فعلا بر حسب لول هستش تا نظر سنجی انجام شه.(تو پست اول تاپیک هم توضیح دادم)
چک کردم رتبه تون درسته و رده بندی مشکلی نداره.
هر موقع برهان یا آریا اعلام کنند.كي نظر سنجي تمام ميشه
shaperd کم تره
هفته دیگه آزادم برا بازی
نکته1: در صورتیکه دو نفر لول تروفی هاشون شون مساوی باشه (مثلا هر دو 11 باشن) کسی که تروفی پلاتینوم بیشتری داشته باشه بالاتر قرار می گیره و در صورتیکه تعداد تروفی های پلاتینومشون هم مساوی باشه رتبه شون بر حسب تروفی های طلاشون محاسبه می شه و اگه تروفی های طلاشون هم مساوی باشه رتبه شون بر حسب تروفی های نقره شون حساب می شه و اگه نقره هاشون هم مساوی باشه بر حسب تروفی های برنز رتبه شون محاسبه می شه.(با تشکر از برهان)
هر موقع برهان یا آریا اعلام کنند.
شما و shepard هر دو لولتون 6 هست با این تفاوت که شما 2 تا تروفی طلا کمتر از ایشون دارید بخاطر همین تو رده بندی باید پایین تر از ایشون قرار بگیرید.این نکته رو هم برهان جان بهش اشاره کردن و هم خودم تو پست اول تاپیک گفتم:
خوب نه دیگه! اگر فرار بر این باشه که از روی LVL بزاریم اون % رو باید در نظر بگیریم نه طلا و نقره و برنز
اما اگر از روی پلات در نظر بگیریم در صورت مساوی بودن پلات میریم سراغ طلا !
اهم :dحالا کجاشه دیدی میترکونمبه به only powerful sephiroth
تروفیات یکم از من بیشتر بود یهو رفتی بالا
با این رای ها فکر نکنم نظرسنجی تغییری بکنه چون اختلاف نسبتا زیاد هست. البته 2-3 روز دیگه هم صبر می کنیم تا همه کامل شرکت کنند و بعد نظر پایانی رو اعلام می کنیم.
موفق باشید
از روی پلات بگذارید بهتره چون کسی که یه بازی رو پلات میکنه کارش خیلی سخت تره تا اینکه 3 بازی رو 30 درصد میکنه تازه اگه من بودم پلات ها رو هم از هم جدا میکردم مثلا کسی که پلات کیل زون 2با کسی که پلات ترمیناتور رو داره یک اندازه نیست و....(زیاد توی حاشیه نمیریم دیگه ):d
اونوقت ranking به کسی باید داد که بهترین باشه که اونم بهترین گزینه به نظر من پلات کردن بازی هست
چون هر بچه ای راحت میتونه 30 درصد از بازی بگیره
یه مثال ساده
پلات=کسب طلا در جام جهانی
طلا=کسب طلا در المپیک
نقره=کسب طلا کشوری
برنز= کسب مقام استانی
حالا من روی طلا مثال زدم که بهتر جا بیوفته