PS3 Trophy Ranking [پست اول تاپیک خوانده شود]

ملاک تشخیص برترین تروفی باز سایت از نظر شما ؟

• Platinum بیشتر

رای‌ها: 53 50.5%
  • level بالاتر

رای‌ها: 52 49.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
به نظر من هم باید روی پلات باشه>:d<
حق با شماست داش میثم:x
کنعان چی چی میگی تو!:d
روی پلات چرا باشه!؟میرین بازیای PSN رو پلات میکنین فکر میکنین خیلی شاخین دیگه...!:d
درسته پلات با ارزش تره ولی خیلی از بازیا مثل آب خوردن پلات میشه دلیل نشد که!

کنعان چی چی میگی تو!:d
روی پلات چرا باشه!؟میرین بازیای PSN رو پلات میکنین فکر میکنین خیلی شاخین دیگه...!:d
درسته پلات با ارزش تره ولی خیلی از بازیا مثل آب خوردن پلات میشه دلیل نشد که!
این یکی از اوناست:))=))
اصلا بازی های psn پلات نداره اگه هم داره خیلی کم هستن مثل گاد اف وار 1.2 که اونا هم بازیشون موجوده :-* سر هم فک کنم 5 تا نشن #:-s

سلام
این تاپیک رو زدم تا رنکینگ تروفی بچه های فروم مشخص بشه.
لطفا دوستانی که مایلند تو این رنکینگ باشن گیمر تگ هاشون رو بذارن تا رتبه شون تو رنکینگ مشخص شه.رتبه ها به پست اول تاپیک اضافه خواهند شد و با افزایش تعداد تروفی ها و اضافه شدن افراد جدید هم این پست ویرایش می شه.
ضمنا برای مشاهده جایگاهتون در رنکینگ جهانی هم می تونید تو این سایت ثبت نام کنید.

• نکته1: در صورتیکه دو نفر لول تروفی هاشون شون مساوی باشه (مثلا هر دو 11 باشن) کسی که تروفی پلاتینوم بیشتری داشته باشه بالاتر قرار می گیره و در صورتیکه تعداد تروفی های پلاتینومشون مساوی باشه رتبه شون بر حسب تروفی های طلاشون محاسبه می شه و اگه تروفی های طلاشون هم مساوی باشه رتبه شون بر حسب تروفی های نقره شون حساب می شه و اگه نقره هاشون هم مساوی باشه بر حسب تروفی های برنز رتبه شون محاسبه می شه.(با تشکر از برهان)

• نکته2: موقتا رتبه بندی بر اساس لول خواهد بود تا اینکه نظر سنجی انجام بشه و مشخص شه نظر اکثریت بر این هست که مبنای رتبه بندی برحسب لول باشه یا بر حسب بیشتر بودن تروفی های پلاتینوم.
================================================

PS3 Trophy Ranking :

1. akiba
  2. Captain_Black
  3. BoRiX_HiDeN
  4. Kenji
  5. masterboy
  6. A.Silent Hill
  7. taker-sos
  8. BEHDAD_TNT
  9. Optimus Prime
  10. se.phi.roth
  11. EJI
  12. ™Alireza
  13. SaDrA-HhH
  14. علی رضا
  15. spn
  16. Captain Mitchell
  17. kourosh10
  18. m360x
  19. S0HEIL
  20. John Doe
  21. Ayuna
  22. shepard
  23. LegendGamer

منم بوقم دیگه :d ....

بنظر من تعداد Plat خیلی مهمتره ، چون ممکنه 1 نفر هر چی بازی دم دستش رسید یه انگولکی بکنه و Level ش بره بالا ، ولی وقتی Plat میکنی یعنی خیلی وقت گذاشتی برای هر بازی و سختی بیشتری هم متحمل شدی .
بنظر من که اصلا قابل مقایسه نیستند !

پ.ن : برهان جان اون Salvation ت رو به ما هم بده که 4 ساعته بکنیمش 12 تا :d

آخرین ویرایش:
منم بوقم دیگه :d ....

بنظر من تعداد Plat خیلی مهمتره ، چون ممکنه 1 نفر هر چی بازی دم دستش رسید یه انگولکی بکنه و Level ش بره بالا ، ولی وقتی Plat میکنی یعنی خیلی وقت گذاشتی برای هر بازی و سختی بیشتری هم متحمل شدی .
بنظر من که اصلا قابل مقایسه نیستند !

پ.ن : برهان جان اون Salvation ت رو به ما هم بده که 4 ساعته بکنیمش 12 تا :d
سلام نیما:دی

تو فکر کنم الان 4-5 اینا باشی تو لیست. دقیقا من هم 2-3 صفحه پیش همین حرف ها رو زدم و واقعا ارزش پلات اصلا قابل مقایسه نیست با Level. فعلا که نظرسنجی مساوی شده:دی چند روز دیگه هم صبر کنیم ببینم چی میشه.

پ.ن: نیما تاریخش رو بری نگاه کنی میبینی برای یک سال پیش هست:دی من خودم بازی رو تابستون اون سال از رفیقم گرفتم:دی

مثلا کسی که پلات کیل زون 2با کسی که پلات ترمیناتور رو داره یک اندازه نیست و....(زیاد توی حاشیه نمیریم دیگه ):d
الان به من می خوای تیکه بندازی؟ من KZ2 رو هم پلات کردم. چند تا بازی سخت دیگه هم که شما فکرش رو هم نمی تونی بکنی پلات کردم که بسیار هم وقت گیر بوده. نمونش Infamous ، POP Trilogy و NFS Shift هست. بقیش رو هم تو امضا ببین.

سلام !
خب منم هستم البته تا همین چند روز پیش به دلیل مشغله بیش از حد کاری نمیتونستم زیاد وقت بزارم برای گرفتن تروفی ها اما کم کم دارم دارم شروع میکنم تا ببینیم چی میشه :دی
فعلا هم دارم سعی میکنم از بازیهای قدیمیتر شروع کنم به گرفتن تروفی ها !
بچه های قدیمی که تو لایو بودن هم حتما من رو به خاطرشون هست :دی

Mehdi-iii.png

آخرین ویرایش:
سلام !
خب منم هستم البته تا همین چند روز پیش به دلیل مشغله بیش از حد کاری نمیتونستم زیاد وقت بزارم برای گرفتن تروفی ها اما کم کم دارم دارم شروع میکنم تا ببینیم چی میشه :دی
فعلا هم دارم سعی میکنم از بازیهای قدیمیتر شروع کنم به گرفتن تروفی ها !

Mehdi-iii.png

eeeee ، تو بودی منو Add کرده بودی ؟! نمیدونستم کیه Accept نکردم :d Add ت میکنم .

پلات کردن بازی ها که کار نداره فقط یکم حال میخواد حوصله در کل پلات کردن بعضی از بازی ها FUN هستش بعضی ها رو اعصاب برای من اون ها که به بخش آنلاین میشه رو اعصاب هستش برای این انترنت ذغالی که دارم .

من خودم به شخصه نظرم این هستش که تعداد بازی های که طرف بازی کرده رو با تعداد بازی که پلات کرده رو ملاک قرار بدین یعنی ببینین چند تا بازی انجام داده چند تاش رو پلات کرده .

در کل من که تو حالش نیستم بعضی از بازی های که زیاد خوشم بیاد رو شاید اما نه برای همه .

من شما رو به خاطر نمیارم شما ؟
biggrin1.gif
اما در کل مهدی وارد میشود
biggrin1.gif

مهدی فقط کافیه اون امیر هم یکم بزنه تو خط پلات میومد کل میشود برای همه دوستان که پلات میکنن .

آخرین ویرایش:
متاسفانه چنین فردی رو هرگز به خاطر ندارم :دی

بله الان مشخصه واقعا اما من شما رو خوب یادمه ! :دی

eeeee ، تو بودی منو Add کرده بودی ؟! نمیدونستم کیه Accept نکردم :d Add ت میکنم .

اره دیگه Username اینجا هم یه جورایی شبیه Username لایومِ :دی

من شما رو به خاطر نمیارم شما ؟
biggrin1.gif
اما در کل مهدی وارد میشود
biggrin1.gif

مهدی فقط کافیه اون امیر هم یکم بزنه تو خط پلات میومد کل میشود برای همه دوستان که پلات میکنن .

اره باید به امیر هم بگیم بیاد :دی
کلا الان اکثر بچه هایی که تو لایو بودن تو PSN هم هستند اما مثل گرفتن اچیومنت تو 360 برای گرفتن تروفی تو PS3 وقت نمیزارن !
خودمم قبلا همینطوری بودم اما از این بعد تصمیم گرفتم که تو کار تروفی گرفتن هم بریم :دی
البته یه تعداد از بچه ها هم هستن که تو PSN هم ترکوندن ! :دی

میرین بازیای PSN رو پلات میکنین فکر میکنین خیلی شاخین دیگه...!
دوستان گفتند که بازی های پلات غیر از worms و trine دیگه هیچکدوم پلات ندارن! (فکر کنم :d )
ولی باید بگم که به نظرم 100% کردن بازی های psn واقعا سخته! اصلا تروفی گرفتن ازشون سخت تر از بازی های دیگست! :d نمونش shank ! متلاشی شدم تا تونستم 100%ـش کنم! :d حیف پلات نداشت :d

و زمانی که تاپیک مهم میشود:دی به در خواست دوستان این کار انجام شد.

دوستان گفتند که بازی های پلات غیر از worms و trine دیگه هیچکدوم پلات ندارن! (فکر کنم :d )
ولی باید بگم که به نظرم 100% کردن بازی های psn واقعا سخته! اصلا تروفی گرفتن ازشون سخت تر از بازی های دیگست! :d نمونش shank ! متلاشی شدم تا تونستم 100%ـش کنم! :d حیف پلات نداشت :d
این رو کاملا موافق هستم. خیلی از بازی های PSN وقت گیر و سخت هستند. در ضمن اگه به این دو تا بازی که امیر گفت GOW I , II رو و POP 1 , 2 , 3 رو اضافه کنیم تعداد بازی های پلات داره شبکه PSN به 7 عدد میرسه. البته اینایی که من گفتم بلو ریش رو هم میتونید تهیه کنید.

به نظر من لول هم خیلی مهمه چون مثلا کسی که در کل 5 تا بازی کرده و 5 تا پلات داره باکسی که 20 تا بازی رو انجام داده و 1 پلات داره ...!! کدوم گیمر واقعی هستن ؟؟؟
کدوم بیشتر بازی کردن ؟؟ کی حقشه که بالاتر باشه ؟؟؟:-/

الان به من می خوای تیکه بندازی؟ من KZ2 رو هم پلات کردم. چند تا بازی سخت دیگه هم که شما فکرش رو هم نمی تونی بکنی پلات کردم که بسیار هم وقت گیر بوده. نمونش Infamous ، POP Trilogy و NFS Shift هست. بقیش رو هم تو امضا ببین.
:))=))
نه منظورم تو نبود :-* ولی خدا وکیلی خیلی اسونه خودت بگو کیل زون 2 سخته یا ترمیناتور :-/

به نظر من لول هم خیلی مهمه چون مثلا کسی که در کل 5 تا بازی کرده و 5 تا پلات داره باکسی که 20 تا بازی رو انجام داده و 1 پلات داره ...!! کدوم گیمر واقعی هستن ؟؟؟
کدوم بیشتر بازی کردن ؟؟ کی حقشه که بالاتر باشه ؟؟؟:-/
آره مهم هستش اما گیمر واقعی اون نفر اولی هست که گفتی و حقش اینه که بالاتر باشه. اما این جور که دوستان دارن نظر میدن به احتمال زیاد بر حسب لول میشه. البته هنوز معلوم نیست چون هی بالا پایین میشه:دی

:))=))
نه منظورم تو نبود :-* ولی خدا وکیلی خیلی اسونه خودت بگو کیل زون 2 سخته یا ترمیناتور :-/
آره تو آسون بودنش که شکی نیست و تو یک روز می تونی بگیری و سختی کل بازی به اندازه مرحله آخر KZ2 نیست اما بالاخره بازی هست دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or