PS3 Trophy Ranking [پست اول تاپیک خوانده شود]

ملاک تشخیص برترین تروفی باز سایت از نظر شما ؟

• Platinum بیشتر

رای‌ها: 53 50.5%
  • level بالاتر

رای‌ها: 52 49.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
تو نگرفتی من چی میگم:دی

جمع امتیازهای xbox که بحثش جداست و ربطی به تعداد تروفی ها نداره. در مورد رنگ درست میگی اما من دارم میگم یکی 1400 تا تروفی داره و با کسی که 1200 تا تروفی داره درصدشون برابر هست. به شخصه به کسی رای میدم که تعداد تروفی کمتری داره چون مهارتش بالاتر هست و از تعداد بازی کمتری به این درصد رسیده. در مجموع من نظر اکثر دوستان رو متوجه شدم که خودم هم باهاش موافق هستم:دی اگه 2 نفر درصدشون باهم دیگه تو یک لول مساوی شد به ترتیب از پلات و طلا و .... شروع می کنم و هرکی بیشتر داشت. یعنی اگه پلات جفتشون 17 تا بود و طلای یکی از اونکی بیشتر بود اونی که طلاش بیشتر هست اول میشه.

الان گرفتم ناناز ... این بخش آخری اره خوبه ! منم قبول دارم :d

مثلا اگه Level یکی بود ... ون زمان رنگ مدل ها ... تصویبش کن آقا ! :d

با سلام دوستان.
بعد از چند وقتی امروز تعطیل بود و تونستم یه سری بزنم به سایت که این تاپیک رو دیدم.
به نظر من هم ملاک Platinum بیشتر باشه بهتره چون وقتی شما یک بازی رو پلات میکنی یعنی تمام تروفی هاش رو گرفتی ولی وقتی لولت میره بالا فقط معنیش اینه که بازیهای زیادی رو بازی کردی که از هم کدوم هم حدودا نصف تروفی ها رو بگیری باز لولت بالاتر از پلات میشه.به نظر من از نظر پلاتینیوم باشه بهتره.
راستی نامردا یه 7 ماهی صبر کنید تا منم بیام :d کنکور دارم اصلا نمیتونم بازی کنم :((:((:((

دوست عزیز خوب باید عکسش رو اینجا بزارید تا توی لیست قرارتون بدم. فعلا هم چون سهیل به خاطر یک سری مسائل بن شده خودم این کار رو می کنم. جدول بر حسب level هست. در ضمن دقت کنید برای آپدیت شدن رنکینگ خودتون تنها در صورت تعویض level یا گرفتن پلات لینک PSN تروفی خودتون رو اینجا بزارید.

اینم من:دی
ks_trooper.png

میزارم قعر جدول پر تر بشه و رقابت سخت تر:دی..پلات هم که ندارم:دی
تا حالا واسه گرفتن تروفی زحمت نکشیدم...اینا رو همین طوری در حین بازی گرفتم:دی

دوست عزیز خوب باید عکسش رو اینجا بزارید تا توی لیست قرارتون بدم. فعلا هم چون سهیل به خاطر یک سری مسائل بن شده خودم این کار رو می کنم. جدول بر حسب level هست. در ضمن دقت کنید برای آپدیت شدن رنکینگ خودتون تنها در صورت تعویض level یا گرفتن پلات لینک PSN تروفی خودتون رو اینجا بزارید.
ببخشيد . حواسم نبود .

من صحفه اول را که نگاه کردم دیدم نفره دهم یعنی توی تمام بچه های بازی سنتر من نفر دهم اره:dچه خوب :dسعی میکنم به نظم جلوی تیان:d
ای بابا فایده نداره کسی به پلات رای نمیده افسوس واقعا افسوس:|#:-s

یعنی توی ۱ ساعت من رفتم ناهار خوردم اومدم ... همچین تاپیک غیر فعالی ... حدود ۸ تا رای میگیره ؟ اونم همش به یک گزینه ؟

یکی میشه IP ها رو چک کنه و کسی که اینطوری رای داده رو بن کنه ؟ مرسی

اگه BaziCenter به سیستم Cookie Detector یا همون Multiple Detector هم مجهز هست رسیدگی لازم انجام بده

اين اقا برهان چرا به تاپيك سر نميزنه ؟ من كارتمو 2 روزه گذاشتم اينجا ولي ليست اپديت نشده! :|
برهان جان فعلا یک عدد کلنگ گرفتن و رفتن به جون کوه GT5 ... و هی از تو اون معدن برنز، نقره و طلا ... و احتمالا Plat استخراج کنن !
:|
ايشالا سالم برگرده .....

آخرین ویرایش:
اين اقا برهان چرا به تاپيك سر نميزنه ؟ من كارتمو 2 روزه گذاشتم اينجا ولي ليست اپديت نشده! :|

برهان جان فعلا یک عدد کلنگ گرفتن و رفتن به جون کوه GT5 ... و هی از تو اون معدن برنز، نقره و طلا ... و احتمالا Plat استخراج کنن !

یعنی توی ۱ ساعت من رفتم ناهار خوردم اومدم ... همچین تاپیک غیر فعالی ... حدود ۸ تا رای میگیره ؟ اونم همش به یک گزینه ؟

یکی میشه IP ها رو چک کنه و کسی که اینطوری رای داده رو بن کنه ؟ مرسی

اگه BaziCenter به سیستم Cookie Detector یا همون Multiple Detector هم مجهز هست رسیدگی لازم انجام بده
تورج من چک کردم. متاسفانه آریا وقتی نظرسنجی رو گذاشته گزینه نشون دادن رای برای عموم رو نزاشته. به همین دلیل نمیشه فهمید کی به چی رای داده و کاری از دست من بر نمیاد.

:|
ايشالا سالم برگرده .....
دوست عزیز این تاپیک رو اگر پست اولش رو هم دقت کنید من اصلا ایجاد نکردم. سهیل متاسفانه بن شده و نمی تونه این کارها رو انجام بده. من هم این چند روز درگیر GT و یک سری کار دیگه بودم نتونستم انجام بدم. سعی می کنم به سرعت این کار رو انجام بدم چون الان هم باید برم.

استخراج کیلو چنده تورج:دی این لامصب رو که نمیشه پلات کرد:دی خیلی بشینی بازی کنی می تونی 80-85% رو بگیری:دی البته دوستان ریسینگ باز خفن مطمئنا پلات می کنند اما من انرژی خودم رو برای KZ نگه داشتم:دی

ببخشید الان این رنکینگ بر اساس چیه؟LEVEL یا PLATINUM?
به نظر من اگر بر اساس Platinum باشه خیلی خیلی دقیق تره چون وقتی یه بازی رو پلاتینیوم میکنید بسیار سخت تر از اونه که دو تا بازی رو 60 درصد کنید!دقیقا مثل جریانی که در اچیومنت ها به وجود میاد وقتی یه بازی رو 1000 کنید خیلی سخت تره تا دوتا بازی رو 500 کنید.خواهشا یه کمی فکر کنید !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or