chenche
کاربر سایت
خوب من آی دی از کجا بیارم؟ یه تاپیک بزنم که کسایی که pes2010 دارن آی دی هاشونو بذارن یا همچین تاپیکی وجود داره؟؟؟باید ایرانی ها رو توی لیست دوستات اد کنی, بعد هر وقت آن بودن میتونی باهاشون بازی کنی.
خوب من آی دی از کجا بیارم؟ یه تاپیک بزنم که کسایی که pes2010 دارن آی دی هاشونو بذارن یا همچین تاپیکی وجود داره؟؟؟باید ایرانی ها رو توی لیست دوستات اد کنی, بعد هر وقت آن بودن میتونی باهاشون بازی کنی.
بیشتر بچه ها آیدی هاشون رو توی پروفایلشون نوشتن. میتونی اینجوری اد کنی یا یک تاپیک بزنی.خوب من آی دی از کجا بیارم؟ یه تاپیک بزنم که کسایی که pes2010 دارن آی دی هاشونو بذارن یا همچین تاپیکی وجود داره؟؟؟
فک نکنم ربطی به ای پی داشته باشه با یه ای دی دیگه برو ببینم چی میشهمن حود 1 ماه هست تو استور که میخوام وارد شم ارور 80710d23 میده البته قبلش هم این ارور رو داده بود ولی درست شده بود ای اس پی میگه شایدvalid ip بخواد که ماهی 10 تومن خرجشه ممنون میشم راهنمایی کنید البته اینم بگم که انلاین میتونم بازی کنم فقط مشکل وارد شدن به playstation store هست
موقع Sign In اگه Forgot Password بزنی مگه پسوردت رو برات email نمیکنه؟

اگر تاریخ تولدی که وارد کردید رو یادتون نیست باید با بخش پشتیبانی Sony از طریق Email مکاتبه کنید و مشخصات کامل Account خودتون رو به همراه فراموش کردن Password براشون بفرستید .اونو ميدونم بايد تاريخ تولدتم بزنی که يادم نيست اونو چی زدم!
قبلا با Email میشد . طبق برنامه ای که توی این لینک وجود داره باید باهاشون تماس بگیرید تا Password شما رو ریست کنن .خوب E-mil پشتيبانی چيه؟
آره، ولی افت سرعت داری احتمال زیاد. اگه با همین شرایطی که میگی بتونی اون سایت هایی که بسته شده رو بری، قاعدتا تو PSN i هم میتونی بری. فقط یه چیزی، PS3 با یه سری پورت غیر از 80 که برای صفحات وب هست به اینترنت وصل میشه، باید ببینی اون پورت ها برات باز هستن یا نه که اگه باز نباشن ارتباطت NATـت از نوع 3 میشه و خوب نیست اصلا.سلام
یه سوال داشتم لطفا هر کی هر چی میدونه بگه. ممنونش میشم.
اینجا تو دانشگاه برای اینترنت اتاق ها Privacy گذاشتن. همه راه های Community رو لطف کردن Block کردن.(یاهو،MSN،Meebo....) حتی PSN هم وصل نمیشه. میخواستم ببینم راهی هست که بشه اومد PSN ؟ از طریق اجرای Proxy رو PC بعد Share کنم رو PS3 میشه؟
واقعا لطف کردید،خیلی ممنون. درست شد. ولی Yahoo و ... درست نشد. حتی با Ultrasurf.آره، ولی افت سرعت داری احتمال زیاد. اگه با همین شرایطی که میگی بتونی اون سایت هایی که بسته شده رو بری، قاعدتا تو PSN i هم میتونی بری. فقط یه چیزی، PS3 با یه سری پورت غیر از 80 که برای صفحات وب هست به اینترنت وصل میشه، باید ببینی اون پورت ها برات باز هستن یا نه که اگه باز نباشن ارتباطت NATـت از نوع 3 میشه و خوب نیست اصلا.
ضمنا شما ICS رو گوگل کن تا روش share کردن یه connection رو یادبگیری.
در مورد این Port ها میشه بیشتر توضیح بدید؟فقط یه چیزی، PS3 با یه سری پورت غیر از 80 که برای صفحات وب هست به اینترنت وصل میشه، باید ببینی اون پورت ها برات باز هستن یا نه که اگه باز نباشن ارتباطت NATـت از نوع 3 میشه و خوب نیست اصلا.
.
متاسفانه اینجا مودم نداره.مشکلت احتمالا باز نبودن پورت ها هستش، تو Test Internet Connection که تو Settingsـه PS3 هستش، ببین NATـت رو چند میزنه، اگه 3 باشه اوضاع بده، 2باشه خوبه، 1هم که عمرا نمیگیری.
نمیدونم ارتباط شما با اینترنت چطوریه ولی اگه مودمی دارین، میتونین با برنامه SimpePortForwarding پورت های PS3 رو روش باز کنین، بعید میدونم مودم داشته باشین و این راه به دردتون بخوره. اگه مودم ندارین من راهی بلد نیستم چون تو سرورتون باید پورت برای شما باز بشه. بهتر بگم، اولین سروری که شما بهش وصل هستین، تازه اگه شانس بیارین (که اگه شانس داشتین که ایرانی نبودین پس شانس ندارین، همینکه برق نرفته و تا اینجای پست من رو خوندین خدا رو شکر کنین) و سرور های دیگه که تو مسیر هستن اون پورت ها رو نبسته باشن.
تازه اگه شانس بیارین (که اگه شانس داشتین که ایرانی نبودین پس شانس ندارین، همینکه برق نرفته و تا اینجای پست من رو خوندین خدا رو شکر کنین)