(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هر وقت pes2010 انلاین بازی میکنم با این خارجی ها بازی میکنه. هیچی هم بارشون نیست.
چی کار کنم با ایرانی ها بشه بازی کرد. یعنی باید جای خاصی برم؟؟ اکانتم رو با united kingdom ساختم.
باید ایرانی ها رو توی لیست دوستات اد کنی, بعد هر وقت آن بودن میتونی باهاشون بازی کنی.

من حود 1 ماه هست تو استور که میخوام وارد شم ارور 80710d23 میده البته قبلش هم این ارور رو داده بود ولی درست شده بود ای اس پی میگه شایدvalid ip بخواد که ماهی 10 تومن خرجشه ممنون میشم راهنمایی کنید البته اینم بگم که انلاین میتونم بازی کنم فقط مشکل وارد شدن به playstation store هست

من حود 1 ماه هست تو استور که میخوام وارد شم ارور 80710d23 میده البته قبلش هم این ارور رو داده بود ولی درست شده بود ای اس پی میگه شایدvalid ip بخواد که ماهی 10 تومن خرجشه ممنون میشم راهنمایی کنید البته اینم بگم که انلاین میتونم بازی کنم فقط مشکل وارد شدن به playstation store هست
فک نکنم ربطی به ای پی داشته باشه با یه ای دی دیگه برو ببینم چی میشه

اونو ميدونم بايد تاريخ تولدتم بزنی که يادم نيست اونو چی زدم!
اگر تاریخ تولدی که وارد کردید رو یادتون نیست باید با بخش پشتیبانی Sony از طریق Email مکاتبه کنید و مشخصات کامل Account خودتون رو به همراه فراموش کردن Password براشون بفرستید .
رسیدگی میشه !
خوب E-mil پشتيبانی چيه؟
قبلا با Email میشد . طبق برنامه ای که توی این لینک وجود داره باید باهاشون تماس بگیرید تا Password شما رو ریست کنن .
http://playstation.custhelp.com/cgi...nduser/std_adp.php?p_sid=IkXM52Oj&p_faqid=492

آخرین ویرایش:
سلام
یه سوال داشتم لطفا هر کی هر چی میدونه بگه. ممنونش میشم.
اینجا تو دانشگاه برای اینترنت اتاق ها Privacy گذاشتن. همه راه های Community رو لطف کردن Block کردن.(یاهو،MSN،Meebo....) حتی PSN هم وصل نمیشه. میخواستم ببینم راهی هست که بشه اومد PSN ؟ از طریق اجرای Proxy رو PC بعد Share کنم رو PS3 میشه؟

سلام
یه سوال داشتم لطفا هر کی هر چی میدونه بگه. ممنونش میشم.
اینجا تو دانشگاه برای اینترنت اتاق ها Privacy گذاشتن. همه راه های Community رو لطف کردن Block کردن.(یاهو،MSN،Meebo....) حتی PSN هم وصل نمیشه. میخواستم ببینم راهی هست که بشه اومد PSN ؟ از طریق اجرای Proxy رو PC بعد Share کنم رو PS3 میشه؟
آره، ولی افت سرعت داری احتمال زیاد. اگه با همین شرایطی که میگی بتونی اون سایت هایی که بسته شده رو بری، قاعدتا تو PSN i هم میتونی بری. فقط یه چیزی، PS3 با یه سری پورت غیر از 80 که برای صفحات وب هست به اینترنت وصل میشه، باید ببینی اون پورت ها برات باز هستن یا نه که اگه باز نباشن ارتباطت NATـت از نوع 3 میشه و خوب نیست اصلا.

ضمنا شما ICS رو گوگل کن تا روش share کردن یه connection رو یادبگیری.

آره، ولی افت سرعت داری احتمال زیاد. اگه با همین شرایطی که میگی بتونی اون سایت هایی که بسته شده رو بری، قاعدتا تو PSN i هم میتونی بری. فقط یه چیزی، PS3 با یه سری پورت غیر از 80 که برای صفحات وب هست به اینترنت وصل میشه، باید ببینی اون پورت ها برات باز هستن یا نه که اگه باز نباشن ارتباطت NATـت از نوع 3 میشه و خوب نیست اصلا.

ضمنا شما ICS رو گوگل کن تا روش share کردن یه connection رو یادبگیری.
واقعا لطف کردید،خیلی ممنون. درست شد. ولی Yahoo و ... درست نشد. حتی با Ultrasurf.
یکم سرعتم افت کرد ولی هر چی باشه از اینترنت تو ایران بهتره!!!
ویرایش: به PSN وصل میشم. ولی Friend list رو نمیاره. از تو PSN امتحانی یه ویدیو دانلود کردم،مشکلی نبود.
موفع Sync کردن تروفی ها هم ارور میده
فقط یه چیزی، PS3 با یه سری پورت غیر از 80 که برای صفحات وب هست به اینترنت وصل میشه، باید ببینی اون پورت ها برات باز هستن یا نه که اگه باز نباشن ارتباطت NATـت از نوع 3 میشه و خوب نیست اصلا.
.
در مورد این Port ها میشه بیشتر توضیح بدید؟

آخرین ویرایش:
مشکلت احتمالا باز نبودن پورت ها هستش، تو Test Internet Connection که تو Settingsـه PS3 هستش، ببین NATـت رو چند میزنه، اگه 3 باشه اوضاع بده، 2باشه خوبه، 1هم که عمرا نمیگیری.

پورت قضیه اش اینه که تو پروتوکل TCP/IP بسته های اطلاعات برای اینکه کمتر باهم قاطی بشن، بر حسب کاربرد خاصّ، یه عدد بهشون نسبت داده میشه. مثلا همه بسته هایی که به IP شما میاد، هرچی روش خورده باشه 80 تحویل Browser شما میشه، هرچی مثلا 2412 باشه تحویل Yaroo Messenger و الی آخر. این عدد همون پورت ـه.

خوب، نامردی قضیه کجاست؟ اینجاست که برای اینکه کارکردهای من و شما رو تو اینترنت محدود کنن میان پورت ها رو میبندن که شما مثلا Yaroo Messenger نری. خوب، چطوری ببندن؟ با پورتش. پورتش رو که ببندن (یعنی بسته هایی که با فلان عدد که مخصوصه Y!M هستش وقتی به دست ISP شما برسه، تحویل شما نمیده و قایمکی میریزه تو سطل آشغال!) دیگه شما ارتباطی نداری با اونجا. مثلا شما مسلما تورنت هم نمیتونین دانلود کنین.

خوب، این پسره (خودمو میگم) ظاهرا داره خزعبل میگه چون اگه پورت PS3 رو بسته بودن که من (شما) اصلا نباید به PSN وصل میشدم، پس چرا وصل میشم ولی یه سری چیزاش کار نمیکنه؟!

خوب من خزعبل نمیگم! یعنی میگم، الان نمیگم. جوابش هم اینطوریه که سرویس های مختلف PSN با پورت های مختلف کار میکنن، مثلا وقتی شما به یکی فحش میدی، با VoIP کار میکنه و برای خودش برنامه و پورت داره که با پورتی که مثلا بازی میکنی فرق داره. سرویس های عادی PSN با پورت 80 کار میکنن که ناگزیر هستن برای شما باز بذارن وگرنه هیچ صفحه ای رو نمیتونین ببینین ولی بقیه رو میبندن/بستن. برای همین سرویس های پایه رو دارین ولی سرویس های دیگه رو ندارین.

نمیدونم ارتباط شما با اینترنت چطوریه ولی اگه مودمی دارین، میتونین با برنامه SimpePortForwarding پورت های PS3 رو روش باز کنین، بعید میدونم مودم داشته باشین و این راه به دردتون بخوره. اگه مودم ندارین من راهی بلد نیستم چون تو سرورتون باید پورت برای شما باز بشه. بهتر بگم، اولین سروری که شما بهش وصل هستین، تازه اگه شانس بیارین (که اگه شانس داشتین که ایرانی نبودین پس شانس ندارین، همینکه برق نرفته و تا اینجای پست من رو خوندین خدا رو شکر کنین) و سرور های دیگه که تو مسیر هستن اون پورت ها رو نبسته باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or