مشکلت احتمالا باز نبودن پورت ها هستش، تو Test Internet Connection که تو Settingsـه PS3 هستش، ببین NATـت رو چند میزنه، اگه 3 باشه اوضاع بده، 2باشه خوبه، 1هم که عمرا نمیگیری.
پورت قضیه اش اینه که تو پروتوکل TCP/IP بسته های اطلاعات برای اینکه کمتر باهم قاطی بشن، بر حسب کاربرد خاصّ، یه عدد بهشون نسبت داده میشه. مثلا همه بسته هایی که به IP شما میاد، هرچی روش خورده باشه 80 تحویل Browser شما میشه، هرچی مثلا 2412 باشه تحویل Yaroo Messenger و الی آخر. این عدد همون پورت ـه.
خوب، نامردی قضیه کجاست؟ اینجاست که برای اینکه کارکردهای من و شما رو تو اینترنت محدود کنن میان پورت ها رو میبندن که شما مثلا Yaroo Messenger نری. خوب، چطوری ببندن؟ با پورتش. پورتش رو که ببندن (یعنی بسته هایی که با فلان عدد که مخصوصه Y!M هستش وقتی به دست ISP شما برسه، تحویل شما نمیده و قایمکی میریزه تو سطل آشغال!) دیگه شما ارتباطی نداری با اونجا. مثلا شما مسلما تورنت هم نمیتونین دانلود کنین.
خوب، این پسره (خودمو میگم) ظاهرا داره خزعبل میگه چون اگه پورت PS3 رو بسته بودن که من (شما) اصلا نباید به PSN وصل میشدم، پس چرا وصل میشم ولی یه سری چیزاش کار نمیکنه؟!
خوب من خزعبل نمیگم! یعنی میگم، الان نمیگم. جوابش هم اینطوریه که سرویس های مختلف PSN با پورت های مختلف کار میکنن، مثلا وقتی شما به یکی فحش میدی، با VoIP کار میکنه و برای خودش برنامه و پورت داره که با پورتی که مثلا بازی میکنی فرق داره. سرویس های عادی PSN با پورت 80 کار میکنن که ناگزیر هستن برای شما باز بذارن وگرنه هیچ صفحه ای رو نمیتونین ببینین ولی بقیه رو میبندن/بستن. برای همین سرویس های پایه رو دارین ولی سرویس های دیگه رو ندارین.
نمیدونم ارتباط شما با اینترنت چطوریه ولی اگه مودمی دارین، میتونین با برنامه
SimpePortForwarding پورت های PS3 رو روش باز کنین، بعید میدونم مودم داشته باشین و این راه به دردتون بخوره. اگه مودم ندارین من راهی بلد نیستم چون تو سرورتون باید پورت برای شما باز بشه. بهتر بگم، اولین سروری که شما بهش وصل هستین، تازه اگه شانس بیارین (که اگه شانس داشتین که ایرانی نبودین پس شانس ندارین، همینکه برق نرفته و تا اینجای پست من رو خوندین خدا رو شکر کنین) و سرور های دیگه که تو مسیر هستن اون پورت ها رو نبسته باشن.