The Punisher
کاربر سایت
کار پیچیده ای نیست, شما یه سر به این تاپیک بزنن آخرشم نتونستم وصل شم
یعنی واقعا این قدر کار پیچیده ایه که هیشکی نمیدونه چی کار کنم؟:confused:
IP رو بزار اتوماتیک ببین وصل میشه یا نه؟
کار پیچیده ای نیست, شما یه سر به این تاپیک بزنن آخرشم نتونستم وصل شم
داداش میگم IP رو succeed میکنه ولی به DNS گیر میده. دی ان اس رو هم از isp گرفتم!!!!!
وقتی اونو میزنی ازت میپرسه میخوای بسازی یا اکانت داری. دومی رو بزن.مي خوام همين كارو بكنم ولي ميگه بايد ثبت نام كنيد به جاي sign in نوشته sign up وقتي ميزنم مي ياد كه نيو اكانت بسازه يه 2 دقيقه اي مي گذره ميگه the connection to server timed out
البته دستگاه من ntsc-j
و من يك بار اشتباهي با ريژن پال اپديتش كردم ميتونه از اين باشه اگر اره ميشه كمكم كنيد. همين اپديت اخري رو اين كار كردم(3.10).help
یک بار روش وصل شدن به اینترنت با کامپیوترت را کامل توضیح بده تا بگم چه کنی ؟داداش میگم IP رو succeed میکنه ولی به DNS گیر میده. دی ان اس رو هم از isp گرفتم!!!!!
شماره ارور:80710102
ن آخرشم نتونستم وصل شم
با پي اس 3 مي تونم برم تو اينتر نت ولي دو سه روزي هست كه براي psn همين ارور رو ميده (the connection server timed out)the connection server timed out داداش با کامپیوتر وصل میشی اگه وصل میشی با پلی 3 وصل نمی شه تا حالا وصل شدی برای یه بار برو تو جستجو گر پلی سه ببینم سایت میاره بالا اگه اورد بدون مشکل از اینترنت نیست ولی اگه نیاورد بدون از اون شرکتی که گرفتی اینترنت ای پی هات دست زده و فقط فقط روی اولین سیستمی که وصل بشه میشناسه و پلی سه رو نمی شناسه باید بری بگی درست کنن در غیر این صورتthe connection server timed out این ارور منظورش استراحت هستش که پلی 3 میده که اینم بعد 30 دقیقه خوب می شه اد دی منو که داری سوالی بود در خدمتیم
سرعت اینترنتت چقدره؟با پي اس 3 مي تونم برم تو اينتر نت ولي دو سه روزي هست كه همين ارور رو ميده (the connection server timed out)
خب اینترنت مشکل داره هر وقت اینترنت منم قاطی پاتی میکنه همین error رو میده.با پي اس 3 مي تونم برم تو اينتر نت ولي دو سه روزي هست كه براي psn همين ارور رو ميده (the connection server timed out)