(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مشکلت احتمالا باز نبودن پورت ها هستش، تو Test Internet Connection که تو Settingsـه PS3 هستش، ببین NATـت رو چند میزنه، اگه 3 باشه اوضاع بده، 2باشه خوبه، 1هم که عمرا نمیگیری.
نمیدونم ارتباط شما با اینترنت چطوریه ولی اگه مودمی دارین، میتونین با برنامه SimpePortForwarding پورت های PS3 رو روش باز کنین، بعید میدونم مودم داشته باشین و این راه به دردتون بخوره. اگه مودم ندارین من راهی بلد نیستم چون تو سرورتون باید پورت برای شما باز بشه. بهتر بگم، اولین سروری که شما بهش وصل هستین، تازه اگه شانس بیارین (که اگه شانس داشتین که ایرانی نبودین پس شانس ندارین، همینکه برق نرفته و تا اینجای پست من رو خوندین خدا رو شکر کنین) و سرور های دیگه که تو مسیر هستن اون پورت ها رو نبسته باشن.
متاسفانه اینجا مودم نداره.
NAT هم 3 هست.
پس آنلاین تعطیل!!

تازه اگه شانس بیارین (که اگه شانس داشتین که ایرانی نبودین پس شانس ندارین، همینکه برق نرفته و تا اینجای پست من رو خوندین خدا رو شکر کنین)

همین که به عنوان یه ایرانی تو کشورم نیستم و اینجام باید کلاهم رو بندازم بالا!!

به هر حال ممنون.
حداقل یه چیزی یاد گرفتم!

آخرین ویرایش:
باز اگه اشکان جان لطف کنن نظرشون رو بگن شاید نکته ای باشه که کمکت کنه.
آنلاین "تعطیل" نیست ولی مثلا صدا درست نمیاد، اذیت میکنه ولی شدنیه.

من میخوام رنگ آی دی رو عوض کنم.میرم تو پروفایل بعد یه صفحه هست که مال تروفی هست اون میاد تا 9 درصد میره بعد ارور میده میاد بیرون.مشکل از چیه؟

ویرایش:منظورم مثل همین پست پایینی هست

آخرین ویرایش:
2-3 امتحان کنید درست میشه منم هروقت ارور میده دوباره میزنم حالا بار دومم نشد حداکثر بار پنجم درست میشه!

ببخشین دوستان من تازه کارم توروخدا راهنمایم کنین
من تازه یه اکانت واسه خودم ساختم اگه الان بخام یه بازی مثل فیفارو بارفیقم انلاین بازی کنم چه طوری باید addش کنم وچطوری باید همدیگرو پیدا کنیم :)
باتشکر از همه دوستان زحمتکش

ببخشین دوستان من تازه کارم توروخدا راهنمایم کنین
من تازه یه اکانت واسه خودم ساختم اگه الان بخام یه بازی مثل فیفارو بارفیقم انلاین بازی کنم چه طوری باید addش کنم وچطوری باید همدیگرو پیدا کنیم :)
باتشکر از همه دوستان زحمتکش
این کاری نداره باید ایدی که ساختی با دقت به دوستت بدی چون اگر اشتباه باشه قبول نمی کنه چون همون لحظه سرج میکنه
همون قسمت ایدی خودت بالای نامه هات یک گزینه داره به اسم ادد فرند البته انگلیسیش بلد نیستم :biggrin1:
ایشاله که متوجه شده باشی :cool:

سلام من یه مشکل دیگه دارم یکی از بچه ها bbc 2 داشت یوزر و پس داد من با یوزر اون وصل شدم یازی از جعبه دانلودش برداشتم دانلودش کردم الان که می خواهم بازی کنم ارور the game protcion invalide می ده مشکل چیه؟

سلام
اگه رو PS3 دوتا اکانت باشه تو، یه بازی رو با یه اکانت بخری و دانلود کنی میتونی با اون یکی اکانت بازی کنی؟؟؟
بله میشه

من تروفی هامو sync کردم!!! فعلا که روی نت نشون نمیده!! میخواستم ببینم کی قراره نشون بده؟!؟
باید برید تو سایت ps اروپا از ایونجا هم آپدیت کنید!!(اگر منظورتون همینه که تو پروفایل نشون میده! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or