بله مشکلی نیست...(اگه منظورتون از Live ع Online باشه!)من یه گیم دارم رجیون 2 هست و دستگاه من رجیون 3 هست . میشه بگین چه مشکلی پیش میاد ؟ گیم که باز میشه. live میشه بازی کرد ؟ ممنون
مال من که نداره، کار خاصی کردی که اومد؟سلام دوستان امروز بعد از مدتها وارد PSN اروپا شدم. دیدم یک آیکون اضافه شده.!!!!!!!
در صورتی که در اکانت US خبری از این آیکون نیست.
در ضمن فایل هایی ویدیویی رو با کیفت بالا و بدون مکث کردمن پخش میکنه.
کسی میتونه توضیح بده جریان این BBC player چیه؟
؟؟؟؟؟؟سلام
میشه پول برای کسی بفرستیم؟
ممنون
فقط برای اروپا هست. برای شما احتمالا اروپا نیست.مال من که نداره، کار خاصی کردی که اومد؟
=========
؟؟؟؟؟؟
باید اکانت بسازی. آموزشش توی همین بخش هست.سلام دوستان من چجوري مي تونم به psn وصل شم ps3 اينترنت داره
برای بار اول باید چند بار تکرار کنی اگه سرعتت پایین باشه دوستم همین مشکل رو داشتممنون اكانت ساختم ولي تروفي ها رو نميشه اژلود كرد چه كنم ميگه سرور تايم اوت
کار خاصی لازم نیست انجام بدید در صورتی که شما تو اطلاعاتت کشورتو uk زده باشی اینو داری و فقط هم تو uk میشه استفادش کرد ! حالا این دوستمون چطور میگه پلی میشه نمیدونم شاید از vpn استفاده میکنه!مال من که نداره، کار خاصی کردی که اومد؟
=========
؟؟؟؟؟؟
کار خاصی لازم نیست انجام بدید در صورتی که شما تو اطلاعاتت کشورتو uk زده باشی اینو داری و فقط هم تو uk میشه استفادش کرد ! حالا این دوستمون چطور میگه پلی میشه نمیدونم شاید از vpn استفاده میکنه!
نه برای من که این طوری نیست احتمالا از نتان هست که کندهیک مشکل دارم(البته مشکل که نیست ولی خوب :d )
وقتی می خوام کسی رو از FRIEND LIST پاک کنم خیلی طول میکشه تا پاک کنه طرف رو!شاید حدود 5 دقیقه و یا بیشتر!
می خواستم بدونم برای همه اینجوریه یا نه؟؟؟و مشکل از چیه؟
نه نمیشه ولی اگر بخواهی بهش پول بدی باید رمزه کارتت را بهش بدی که اون هم ریسک داره امکان داره سونی به فهمه بعد مشکل برایت درست کنه از ما گفتن بودسلام
میشه پول برای کسی بفرستیم؟
ممنون