(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من تازه میخوام adsl راه بندازم اگه بخوام بازیهایی مثل Battlefield: BC2 Multiplayer Betaوkillzon2و...رو روزی 2-3ساعت شبکه ای بازی کنم باید چقدر از ترافیک حجمی رو اختصاص بدم وآیا اینکه چه بازی باشه هم تاثیر داره؟

سلام من تازه میخوام adsl راه بندازم اگه بخوام بازیهایی مثل Battlefield: BC2 Multiplayer Betaوkillzon2و...رو روزی 2-3ساعت شبکه ای بازی کنم باید چقدر از ترافیک حجمی رو اختصاص بدم وآیا اینکه چه بازی باشه هم تاثیر داره؟

لطفا سریعتر جواب بدین.

سلام به همگی:smile:
من یه سوال داشتم؟ من یه بازی PsOne از store خریدم که هم قابل اجرا روی ps3 هست و هم psp روی خودش نوشته for ps3 and psp;)میشه اون رو کپی کرد روی یه PSP و بازی کرد فقط میخواستم بدونم که این بازی رو من چند بار روی چند تا psp می تونم کپی کنم؟؟ ایا بینهایت هستش؟؟؟؟ممنون.

سلام بچه ها.من به تازگی 1 modem wireless access point گرفتم که تو اتاق pc هستو با ps3 فاصلش زیاذه, ولی ps3 میگیرتش,خلاصه اینکه psn id بالا میاد و مشکلی نذاره.تنها مشکلش فقط اینه که نمیتونه توی mw2 آلنلاین بازی کرد,psn id هم بازه ولی توی قسمت match making یه ساعت طول میکشه که آخرشم نمیره تو روم.در صورتی که با wired راحت میتونستم بازی کنم و مشکل اینه.ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام دوستان من از كجا بايد كابل ethernal بگيرم بهد 16 مترش حدودا چقدر ميشه؟

CAT 5 متری 100 - CAT 5E متری 300 - CAT 6 متری 800 - اسمش هم Ethernet هستش نه ethernal برای بازی کردن هم همون cat5 کافی هستش . کراس بگیری در ضمن بهتره چون بعدا برای شبکه کردن کامپیوترم میتونی ازش استفاده کنی .

سلام دوستان امروز بعد از مدتها وارد PSN اروپا شدم. دیدم یک آیکون اضافه شده.!!!!!!!

در صورتی که در اکانت US خبری از این آیکون نیست.

1261067611.jpg

1261047753.jpg

در ضمن فایل هایی ویدیویی رو با کیفت بالا و بدون مکث کردمن پخش میکنه.

کسی میتونه توضیح بده جریان این BBC player چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or