(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باید چیکار کنم که ping بره بالا ؟
یعنی سرعتمو زیاد کنم ؟
شرکت adsl رو عوض کنم و .... ؟
در ضمن تو تبریز میشینیم و نزدیک مخابرات هم هستیم .

دوست عزیز ملت میخوان پینگشون بیاد پایین بعد شما میخوای بره بالا !!!؟؟؟

این پینگ ربطی به سرعت نداره چه 128 بگیری چه 1 مگ ربطی نداره

همش مربوط به ISP هاست با اون تجهیزات داغونشون.

دوست عزیز اگه سعی کنی Ip static بگیری پینگت کمتر خواهد شد.

الان خیلی از ISp ها ساعت رایگان دارن سعی کن از این سرویس ها برای انلاین استفاده نکنی چون همه میان واسه دانلود مجانی پینگ سر به آسمون میکشه و اصلآ جالب نیست

سلام دوستان! من 0 کیلومتر هستم هرچی گشتم یه تاپیک پیدا نکردم واسه سوالم!! من XBOX داشتم ولی میخوام PS3 بخرم! میخواستم بدونم PSN NETWORK با LIVE برابری میکنه؟؟ یعنی راحت میشه بازی آنلاین انجام داد؟؟؟ بعد هیچگونه GOLD ACCOUNT یا چیزی مثله این نمیخواد؟؟ راحت میشه رایگان آنلاین بازی کرد؟؟ ممنون میشم کمکم کنید!

سلام دوستان! من 0 کیلومتر هستم هرچی گشتم یه تاپیک پیدا نکردم واسه سوالم!! من XBOX داشتم ولی میخوام PS3 بخرم! میخواستم بدونم PSN NETWORK با LIVE برابری میکنه؟؟ یعنی راحت میشه بازی آنلاین انجام داد؟؟؟ بعد هیچگونه GOLD ACCOUNT یا چیزی مثله این نمیخواد؟؟ راحت میشه رایگان آنلاین بازی کرد؟؟ ممنون میشم کمکم کنید!
اره داداش مفته مفت هستش
تا حالا لایو بازی نکردم ولی بچه های ایرانی فک کنم بیشتر باشه توی پی ای ان خلاصه لذت می بری اگه انلاین بازی کنی کیل و انچارتد2و... می فهمی

سلام دوستان ميشه يه اموزش كامل از share كردن ps3 با pc بزاري چون نبود جاييي ممنون
بفرمایید اینم اموزش کامل که خودم نوشتم امیدوارم بدردت بخوره
خوب داخله جهبه کنسوله پلی 3 یک کابل هست تو اول اون کابل را وصل کن به پشته لپ تاپ بعد دو تا مانیتور اون پایین صحفه سمته راست مانیتور باز میشه که وقتی موس را روش نگه دارید به ای اسمهLocal Area Connection تو همیشه این را بذار Enable باشه و از پلی 3 اون را خاموش یا روشن کن بهتره بعداز این کار اون سر را به پلی بزن و حالا تنظیماته پلی 3 روی گزینه اخری یعنی network setting خوب بعد میری روی گزینه سومی یعنی internet connection setting بعد اوکی را میزنی بعد همون جا که زدی دو تا گزینه برایت میاد یکی easy و اونکی هم custom هست تو اولی را بزن که این کار خودش اتوماتیک انتخاب میکنه بعداز این کار تو دایره بزن و میره یکجایی دیگر که زده internet connection test را بزن اگر سه تای اولی succeeded زد یعنی همه مراحل را درست رفتی و همین الان پلی تو وصله به نت
اگر مشکلی بود بگو تا بهت بگم

کمک فوری

دوستان من ps3 slim u/c خریدم و اینو تا 3.01 update کردم حالا می خوام یه account واسه خودم بسازم اما میگه باید بازم update کنی مگه روی 3.01 update دیگه ای هم اومده ؟ اگه اومده خواهشا لینک u/c شو بزارین تا من دانلود کنم و یه اکانت واسه خودم بسازم . ممنون .

بفرمایید اینم اموزش کامل که خودم نوشتم امیدوارم بدردت بخوره
خوب داخله جهبه کنسوله پلی 3 یک کابل هست تو اول اون کابل را وصل کن به پشته لپ تاپ بعد دو تا مانیتور اون پایین صحفه سمته راست مانیتور باز میشه که وقتی موس را روش نگه دارید به ای اسمهLocal Area Connection تو همیشه این را بذار Enable باشه و از پلی 3 اون را خاموش یا روشن کن بهتره بعداز این کار اون سر را به پلی بزن و حالا تنظیماته پلی 3 روی گزینه اخری یعنی network setting خوب بعد میری روی گزینه سومی یعنی internet connection setting بعد اوکی را میزنی بعد همون جا که زدی دو تا گزینه برایت میاد یکی easy و اونکی هم custom هست تو اولی را بزن که این کار خودش اتوماتیک انتخاب میکنه بعداز این کار تو دایره بزن و میره یکجایی دیگر که زده internet connection test را بزن اگر سه تای اولی succeeded زد یعنی همه مراحل را درست رفتی و همین الان پلی تو وصله به نت
اگر مشکلی بود بگو تا بهت بگم
ممنون دوست عزيز من adsl دارم ومودمم هم usb خور هست با اين روش ميشه share كرد بعد اسم اون كابل چيه بخوام برم بخرم.

دوستان من ps3 slim u/c خریدم و اینو تا 3.01 update کردم حالا می خوام یه account واسه خودم بسازم اما میگه باید بازم update کنی مگه روی 3.01 update دیگه ای هم اومده ؟ اگه اومده خواهشا لینک u/c شو بزارین تا من دانلود کنم و یه اکانت واسه خودم بسازم . ممنون .
رفیق دقیقا 3 جا پست دادی, توی تاپیک مربوط بهش پست بدی زودتر به جوابت میرسی.
توی تاپیک PS3 Firmware جوابت رو دادم.

دوستان من mgs 4 رو خریدم حالا کسایی هستند که با هاشون آنلاین بازی کنم ؟
در ضمن میگه باید mgs رو از ورژن 1.00 تا 1.34 آپدیت کنم به نظر شما چند مگ میشه ؟ بذارم دانلود بشه با adsl 128 یا زیاد روشن موندن به دستگاه آسیب می رسونه ؟

دوستان برای بازی به نظرتون کدوم شرکت از همه بهتره؟
من از شاتل میگیرم پینگم 150 هست تو بازی شرکت دیگه ای هست که پایینتر بده؟
از همین شاتل بگیر بهتره :love:

همون کابل Cross رو میگی؟
اره همونه که میگی:biggrin1:
دوستان من mgs 4 رو خریدم حالا کسایی هستند که با هاشون آنلاین بازی کنم ؟
در ضمن میگه باید mgs رو از ورژن 1.00 تا 1.34 آپدیت کنم به نظر شما چند مگ میشه ؟ بذارم دانلود بشه با adsl 128 یا زیاد روشن موندن به دستگاه آسیب می رسونه ؟
اره یکیش که خوده بنده هستم الانم که فعلا اینترنت ندارم و هر وقت که گرفتم میام
دقیقا اگر میخواهی بدونی چه قدر باید ابدیت کنی برو به تاپیکه خودش Metal Gear online :biggrin1::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or