test84
کاربر سایت
تو DNS بزن 4.2.2.3 و 4.2.2.4 ببین حل میشه یا نه.اخه سرعتم خوبه راحت 70-80 تا می گیرم توی دانلود.ظاهرا 128 هست ولی به اندازه 512 سرعت داره
تو DNS بزن 4.2.2.3 و 4.2.2.4 ببین حل میشه یا نه.اخه سرعتم خوبه راحت 70-80 تا می گیرم توی دانلود.ظاهرا 128 هست ولی به اندازه 512 سرعت داره
آیدین جان برای من 3 هست، زیاد اذیت نمیشم. ولی 1و2 خیلی بهتره.NAT ت چنده؟ 2 یا 1 یا 3؟ تو همون test internet connection که زیر Settings هست ببین NATت رو چند میزنه. اگه 2 یا 1 نباشه بدرد نمیخوره و احتمالا واسه همین وایساده. پینگت رو هم یه تستی بزن با این سایتای معروفش.
کیا جان، چندین جای مختلف از بد بودن NAT 3 خوندم، وقتی NAT شما 3 هستش یعنی پشت Firewall هستی یا یه سری پورت هایی که "کونسول"ت میخواد Forward نشده.آیدین جان برای من 3 هست، زیاد اذیت نمیشم. ولی 1و2 خیلی بهتره.
تیپ 1 بود!NAT ت چنده؟ 2 یا 1 یا 3؟ تو همون test internet connection که زیر Settings هست ببین NATت رو چند میزنه. اگه 2 یا 1 نباشه بدرد نمیخوره و احتمالا واسه همین وایساده. پینگت رو هم یه تستی بزن با این سایتای معروفش.
تیپ 1 بود!
پینگ رو با چی تست کنم؟
فقط یه مشکل وجود داشت اونم upnp بود که زده بود موجود نیست!
یک زمانی بود اونم فقط انلاینش بود بعد دیگه تمام شداین دمو Uncharde 2 چرا تو PSN نیست..؟
چرا مثله متال گیر4 بعداز یک مدتی بعد دموش هم امد حالا باید صبر کنی تا دموش بیاد حالا کی بیاد خدا داند:biggrin1:یعنی هیچ راهی نیست..