(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فهمیدم خودم!
دوستانی که از روتور و همون مودم استفاده می کنن و مودمشون رو PC به وسیله یوزر پسورد به اینترنت وصل میشه باید PPPOE رو بردارن و یوزر پسوردشون رو وارد کنن و بقیه رو به صورت اتو ماتیک بزارن!همین!

من تازه کارم!یکی میشه یه توضیح در مورد آنلاین بازی کردن توی پلی 3 بده!
دیشب رفتم آنچارتد 2 بزنم کوئک مچ رو زدم بعد رفت یه 7-8 نفر رو پیدا کرد و بعد که رفت توی بازی 3 ثانیه بعد تصویر وایستاد و ارور داد!یه بار دیگه هم سعی کردم همین جوری شد!

NAT ت چنده؟ 2 یا 1 یا 3؟ تو همون test internet connection که زیر Settings هست ببین NATت رو چند میزنه. اگه 2 یا 1 نباشه بدرد نمیخوره و احتمالا واسه همین وایساده. پینگت رو هم یه تستی بزن با این سایتای معروفش.

NAT ت چنده؟ 2 یا 1 یا 3؟ تو همون test internet connection که زیر Settings هست ببین NATت رو چند میزنه. اگه 2 یا 1 نباشه بدرد نمیخوره و احتمالا واسه همین وایساده. پینگت رو هم یه تستی بزن با این سایتای معروفش.
آیدین جان برای من 3 هست، زیاد اذیت نمیشم. ولی 1و2 خیلی بهتره.

آیدین جان برای من 3 هست، زیاد اذیت نمیشم. ولی 1و2 خیلی بهتره.
کیا جان، چندین جای مختلف از بد بودن NAT 3 خوندم، وقتی NAT شما 3 هستش یعنی پشت Firewall هستی یا یه سری پورت هایی که "کونسول"ت میخواد Forward نشده.

برای این کار باید Port هایی که Ps3 میخواد رو Forward کنی براش و اگه میتونی IP کنسولت رو تو DMZ وارد کنی.

یکی از بدی های NAT 3 اینه که بعضی اوقات Voice کار نمیکنه تو بازیها.

تیپ 1 بود!
پینگ رو با چی تست کنم؟
فقط یه مشکل وجود داشت اونم upnp بود که زده بود موجود نیست!

چرا مثله متال گیر4 بعداز یک مدتی بعد دموش هم امد حالا باید صبر کنی تا دموش بیاد حالا کی بیاد خدا داند:biggrin1:

وعده سر خرمن میدی..!؟ این PSN هم که دیشب اصلا وصل نمیشد میخواستم دمو TURK رو بگیرم..

پینگ من 320 هستش به نظر شما چطوریه ؟

متوسط روبه پایین..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or