(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من همش ارور DNS میده!مشکل از چیه؟
با لن وصل میشم
آی پی رو قبول می کنه ولی می خواد کانکت بشه این مشکل پیش میاد!
یا مشکل از DNS هست. یا سرعت اینترنت یا اگه از کامپیوتر استفاده کردی درست Share نشده.

توضیحات خیلی کاملی در این زمینه می خوام تا بفهمم که چی میگین ؟
به عیارت دیگر این یعنییییییییییی چه ؟
پینگ یعنی این که شما مقدار معینی از اطلاعات رو ( مثلا 32 Byte ) رو در چه مقدار زمانی برحسب میلی ثانیه دریافت یا ارسال میکنید. هر چی کمتر باشه بهتر. مثلا برای بازی کردن CoD پینگ از 300 یا 250 کمتر باشه خوبه.

یا مشکل از DNS هست. یا سرعت اینترنت یا اگه از کامپیوتر استفاده کردی درست Share نشده
نه از کامپیوتر استفاده نکردم.این مشکل DSN چیه؟میشه توضیح بدی باید چه جور درستش کنم

نه از کامپیوتر استفاده نکردم.این مشکل DSN چیه؟میشه توضیح بدی باید چه جور درستش کنم
سلام
باید زنگ بزنی به ISP و DNS رو ازشون بپرسی تا بهت بگن و شما Manual وارد کنی تو Setting.
میتونی از کامپیوتر هم بفهمی.
برو رو کانکشنی که تو کامپیوتر ساختی Right click کن، بعد Properties بعد توی همون قسمت General یه سری لیست هست. آخریش نوشته Internet protocol ، روی اون کلیک کن و DNS رو تو PS3 وارد کن.

سلام
باید زنگ بزنی به ISP و DNS رو ازشون بپرسی تا بهت بگن و شما Manual وارد کنی تو Setting.
میتونی از کامپیوتر هم بفهمی.
برو رو کانکشنی که تو کامپیوتر ساختی Right click کن، بعد Properties بعد توی همون قسمت General یه سری لیست هست. آخریش نوشته Internet protocol ، روی اون کلیک کن و DNS رو تو PS3 وارد کن.
توی اونجا من بصورت اتوماتیک قرار دادم و بهش DNS ندادم.

از Router استفاده میکنی؟
اگه از روتر استفاده میکنی، PS3 نباید DNS ارور بده و باید بشناسه.پس اشکال از سرعتت هست.(اگه از روتر استفاده میکنی)
اخه سرعتم خوبه راحت 70-80 تا می گیرم توی دانلود.ظاهرا 128 هست ولی به اندازه 512 سرعت داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or