(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی یه سوال داشتم بین ریجن 1و2 تو بازی کردن آنلاین فرقی هستش ؟(از نظر سرعت بازی کردن و پینگ و اذیت شدن)
اگر فرق دارن این فرق زیاده ؟
اگر ریجن 1 باشه بازی از نظر اینترنت تو ایران اذیت میکنه چون بعضی از دوستان میگن برای ما ریجن 2 بهتره میخوام دلیلش رو بدونم
اگر یکی از دوستان که هر دو ریجن رو تست کرده تو محیط آنلاین دقیق جوابمو بده ممنون میشم
من تمام بازی هار چک کردم فقط بازی Black Ops روی دو ریجن فرق داشت و روی ریجن 2 راحت تر پیدا میکرد ...

سلام ...
2 روزه نميتونم وصل بشم به نت مشكل از چي ميتونه باشه؟ 8001000A

مودم هم ريست كردم تنظيمات را دوباره دادم باز هم تست كه ميگيرم 2 تاي اول را PASS ميكنه به playstation network كه ميرسه FAIL ميده ديگه روتر را هم نميشناسه! هر كاري ميكنم ديگه تست هم نميگيره! ممكنه از شبكه ISP من باشه؟

سلام ...

مودم هم ريست كردم تنظيمات را دوباره دادم باز هم تست كه ميگيرم 2 تاي اول را PASS ميكنه به playstation network كه ميرسه FAIL ميده ديگه روتر را هم نميشناسه! هر كاري ميكنم ديگه تست هم نميگيره! ممكنه از شبكه ISP من باشه؟

PSN مشکلی نداره
یحتمل مشکل از isp یا روتر هستش
تنظیمات روتر که عوض نشده؟این ارور برای DNS پیش میاد

• Like
Reactions: Konami
سلام ...

2-3 روزی میشه اکثر ISP ـها مشکل افت سرعت ، افزایش پینگ و Pocket loss رو دارن ... می تونید با تستِ Ping و Speed ـتون از این موضوع مطمئن بشید .

• Like
احتمال 99% از وایرلس استفاده میکنی :D
این رو امتحان کن به احتمال 90 درصد مشکلت حل میشه . مودمت رو مستقیم به کنسول وصل نکن ، وصل کن به pc . بعد کنسول رو به پشت Mainboard با کابل کراس وصل کن ( همون پورت RJ ) رو کانکشن اینترنت تو PC راست کلیک کن و تو تب Sharing گزینه اول یعنی Allow Other ... رو تیک بزن و تو فیلد پایینش هم کانکشنی که به PS به PC وصله رو انتخاب کن.
کنسول رو یه بار Reset بده ، و دو باره تنظیمات Network رو روی Manual برو فقط اون مرحله آخر که میگه Test Connection رو نرو و Back بزن بیا بیرون. بعد مستقیم برو برای Sign In .
به احتمال 99% درصد مشکل شما حل میشه.
تا حالا 3 مورد این طوری برطرف شده مشکلشون . اگر هم نیاز مبرم به Wireless داری این روشو امتحان کن : ( البته من اینو تست نکردم )
1. Locate the PS3 MAC address number: Settings - System Settings - System Information
2. Open the software controlling the rounter. This is usually done my typing the router's IP address on your browser. ie http://192.168.0.1
3. Locate a tab for ******S
4. Slelect MAC ******s.
5. Enter the PS3 MAC address from previous step as an allowable MAC address.
6. Save entry. At this point rounter will reset itself.
7. Go back and set up the wireless connection on PS3. Select all settings automatic or EASY as the case maybe
نکته مهم اینکه که نباید مرحله آخر Test کانکشن رو بری

• Like
شاید مشکل آقا حامد واسه وصل شدن حل بشه ولی پینگ بالا و قطعی فعلا حل نمیشه چون مشکل از مخابراته ..الان گوگل رو که باز کردم دیدم بالا صفحه داره مینویسه مشکل نت از مخابراته :دی

سلام به همگی!

دیروز از یکی از دوستان شنیدم که بازی UC3 و BF3 هر دو برای اینکه بتونیم آنلاین بازی کنیم باید حتما کد رو استفاده کنیم!منظورم کدی هست که داخل بازی موجوده.

من کنسولم رو هک نکردم و دلم هم نمیخواد این کار رو بکنم!چون هم دوست دارم آنلاین بازی کنم و هم اینکه از psn store بعضی وقتا که مجانی داره استفاده کنم و هم از سیستم تروفی لذت ببرم.

اما چون بازی ها گرونه من اکثر مواقع دست 2 میخرم.حالا با این شرایط آیا من باید همیشه بازی نو بگیرم از این به بعد!؟ظاهرا بازی های جدید دارن اینطوری میشن؟ که بدون کد حتی نمیتونی 1 دقیقه هم آنلاین بازی کنی!

سلام به همگی!

دیروز از یکی از دوستان شنیدم که بازی UC3 و BF3 هر دو برای اینکه بتونیم آنلاین بازی کنیم باید حتما کد رو استفاده کنیم!منظورم کدی هست که داخل بازی موجوده.

من کنسولم رو هک نکردم و دلم هم نمیخواد این کار رو بکنم!چون هم دوست دارم آنلاین بازی کنم و هم اینکه از psn store بعضی وقتا که مجانی داره استفاده کنم و هم از سیستم تروفی لذت ببرم.

اما چون بازی ها گرونه من اکثر مواقع دست 2 میخرم.حالا با این شرایط آیا من باید همیشه بازی نو بگیرم از این به بعد!؟ظاهرا بازی های جدید دارن اینطوری میشن؟ که بدون کد حتی نمیتونی 1 دقیقه هم آنلاین بازی کنی!
نه دوست عزیز اولا همه بازی ها اینطوری نیستن فقط یه تعدادی در آینده برای بخش آنلاین نیاز به کد دارن ...شما هم که گیم دست دو میگیری اگه کدش استفاده شده بود میتونی از تو Store کد انلاین رو بخری که 10 دلار قیمتشه ....وقتی گیم دست دو میخوای بخری که نیاز به کد آنلاین داره اگه دیدی استفاده شده بود 10 تومن باید کمتر پول بدی به طرف .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or