(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی میخاستم ببینم اینترنت وایمکس برای شبکه پلی 3 خوبه؟؟؟؟؟؟
نه
من هر وایمکسی رو دیدم(وایمکس 512 3 4 نفر رو چک کردم ) پینگش بالای 300 بوده و اذیتت میکنه

---------- نوشته در 03:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:22 PM ارسال شده بود ----------

بکس مهندس خسته نباشین یه سوال :دی
الان من کد آنلاین U3 ( حالا هر بازی دیگه ) رو وارد کردم تو اکانتم و مولتیش رو زدم ! حالا اگه دیسک رو رد کنم بعدا دوباره بگیرم ( ایندفعه بدون کد یعنی آک نباشه ) می تونم وصل شم ؟ یعنی همون کدی که قبلا استفاده کردم جواب می ده یا نه باید برای هر نسخه یه کد وارد کنم ؟ :دی پیش پیش ممنون :دی
پوریا اولا که نفروشی هااااااااااا )x
دوما :d اره میتونی من تجربه کردم
من یه فیفا ریجن 3 گرفتم (فیفا 11 ) کدش رو زدم بازی کردم بعد بازی رو فروختم بعد از 2 ماه یکی دیگه گرفتم ریجنش 2 بود براحتی بازی کردم
البته گفت ریجن بازی با ریجن اکانت یکی نیست ولی من Ok کردم راحت بازی کردم

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=51685&p=1693081&viewfull=1#post1693081بچه ها من یه مشکل خیلی مسخره پیدا کردم با انلاین بازی....

بعد از اینکه رفتم مولتی پلیر و کد رو زدم و Pass رو دانلود کردم ،بازی هنگ کرد.کاملا صفحه فریز شد و دکمه های دسته هم جواب نمیداد.دستگاه رو ریستارت کردم و چند بار دیگه رفتم تو حالت مولتی ولی باز دوباره بعد از اینکه خط Sync پر میشه دوباره بازی فریز میشه....

کسی چنین مشکلی داشته؟ راه حلی به ذهنتون میرسه بگید!

راستی من جو گیر شدم دستگاهم رو به 3.73 اپدیت کردم.ممکنه مشکل از اون باشه؟

مشکلم رو با Support سونی در میون گذاشتم و الان که تقریبا 6 ساعت گذشته جواب بلند و بالایی بهم دادن....
Hello Dave,

Thank you Dave for taking the time to contact Sony Network Entertainment International, LLC (SNEI) for assistance with online access for UNCHARTED 3: Drake’s Deception™. Please accept my deepest apologies for any frustration this has created. I am more then happy to help you get the online pass code redeemed so you can start enjoying the multi-player option offered in the game.

From what you have told me it sounds like the PlayStation®3 system is having a hard time connecting to the game server. This can be caused by a firewall or security setting on the network preventing or limiting the PS3™ system access to the game server.

I have outlined some troubleshooting to help resolve the issue. First we will get the online code redeemed. To redeem the code please sign in your PlayStation®Network account. Once sign in please select [Account Management] > [Redeem Codes], this will pull up the field to redeem the online code. The letters in this code are case sensitive. Ensure that you are entering letters in the same case as the code on the card.

If you receive an error when redeeming the codes please follow the information below.

• Check the voucher to make sure it is of the same regions as your PSN account. These must match, if they do not match we recommend talking to the retailer, or contacting the manufacture of the game to see if they can offer a code for your region.

•Please make sure your PlayStation®3 system has been activated for game content. You may do this through your PlayStation® Network icon by selecting Account Management > System Activation > PS3™ System, and then select Activate.

Once the system is activated, from the XrossMediaBar™ (XMB™) on your PlayStation®3 system, go to the PlayStation®Network (PSN) icon and sign into your PSN account. Select Account Management > Redeem Codes. Enter the code printed on the voucher. (Please note, the code is case sensitive, so be sure to enter the code exactly as it appears).

If you have followed all these steps, and the online pass is still unsuccessful, please respond to this email with the following information:

- Your Sign-In ID (registered PlayStation®Network email address):
- Your Online ID:
- Voucher Code Number(s):

If you are able to redeem the code, but unable to connect to the game server to start playing online. Please try the following steps.

• First disable your Media Server Connection. From your XrossMediaBar™ (XMB™), go to Settings > Network Settings > Media Server Connection, and disable.

Power-Cycle ALL Network Devices:
• Unplug ALL of your network devices and equipment, making sure all lights on the modem and router are turned off for two (2) full minutes. Certain VOIP modems (where your telephone is connected to your modem) may
have a battery installed. You will need to remove the battery in order for the modem to be completely turned

If you are still not able to connect to the game server.

• Make sure all ports are open in the firewall of your modem and/or router. This will give you the complete detailed instructions on the port we use for communication with the PlayStation®Network. http://playstation.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/241

If this is unsuccessful:

• Try bypassing your router by connecting your PlayStation®3 system directly to your modem with an Ethernet cable. More instructions on wired connections can be found here: http://playstation.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/261

I look forward to hearing back from you, please let me know if you receive any error codes anytime during the troubleshooting.

Thank you Dave for your time, and allowing me to assist you with the online voucher and connection to the online game servers for UNCHARTED 3: Drake’s Deception™.

Sincerely,
Stephanie T.

Please Note: You may receive a brief survey regarding this correspondence. If you don't mind, I would love your feedback regarding how I did and any tips to better assist you in the future.

نمیدونم یارو نشسته این همه رو تایپ کرده یا کپی....در هر صورت دم سونی گرم همیشه جوابگو هستش!

• Like
Reactions: Mojtabadj88
آقا یه سوال الان یه بازی رو می خوایم آپدیت کنیم آپدیتش زیاده .. این ها رو جواب بدید ( ORGINAL CONSOLE )

میشه از pc دانلود کرد ؟؟

میشه مثلا کسی دانلود کنه تو DVD یا فلش بده به ما ؟؟

اگه مثلا زیر آپدیت نوشته باشه 1/2

اولی دانلود شه تموم شه .. واسه بعدا میشه بذاریش دومیش ؟/

نکته : قابلیت بک گراند کردن هم نیست ..

آره با pc میشه. جواب سوال دم هم بله .
نمیدونم ولی آنچارتد 2 که 9 تا آپدیت داشت نشد ! چون اون 9 تا آپدیت در واقع 1 فایل 9 تیکه هستن که به هم میچسبن و در نهایت 200 و خورده ای مگ میشن.

با سلام
میخاستم ببینم چه جوری میتونم یه بازی رو که از psn خریدم اونم با اکانت us واسه یه ps3 دیگه که تا حالا باهاش به اینترنت وصل نشدم و اکانت هم براش درست نکردم مجانی دوباره بخرم.اگه کسی از دوستان میدونه مختصر و مفید توضیح بدن.

بچه ها من الان بخوام آنلاین شم با پلی 3 حداقل سرعتم باید چند باشه و پینگ رو از کجا باید بفهمم؟ و یکی هم اینکه منکه کنسولم هک نیس چه جوری فایلای pKG رو که با PC دانلود کردم رو کنسولم نصب کنم؟

بچه ها من الان بخوام آنلاین شم با پلی 3 حداقل سرعتم باید چند باشه و پینگ رو از کجا باید بفهمم؟ و یکی هم اینکه منکه کنسولم هک نیس چه جوری فایلای pKG رو که با PC دانلود کردم رو کنسولم نصب کنم؟

شما از این سایت میتوانید به فهمید که پینتگتون چه قدره
http://forum.bazicenter.com/forumdisplay.php?f=151
و بعدش در این تاپیک اعلام کنید که دوستان جوابتون را بده فقط در مورد پینتگه
تست سرعت وصل شدن به PlayStation...

در مورد هک هم بهتر برید در این تاپیک سوال فرمایید

PS3 Jailbrea

موفق باشی

یه سوال در باره این 2 چیز

ریجن بازی - ریجن کنسول

==

الان ریجن کنسولم 2 است

خوب بازی های ریجن 1 و 3 بگیرم واسه مولتی برام مشکلی پیش میاد ؟/

خیلی برام مهمه + جواب سوال قبلی

یعنی الان میشه از و dvd کسی که آپدیت رو از pc دانلود کرده بگیری ؟؟ یا فلش ؟؟ بعد آپدیت بشه ؟؟

یه سوال در باره این 2 چیز

ریجن بازی - ریجن کنسول

==

الان ریجن کنسولم 2 است

خوب بازی های ریجن 1 و 3 بگیرم واسه مولتی برام مشکلی پیش میاد ؟/

خیلی برام مهمه + جواب سوال قبلی

هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط باید دقت کنی بازی با اکانتت هم ریجن باشه که اگه خواستی DLC بخری دیگه لازم نباشه یه آیدی دیگه بسازی !

سلام به همگی یه سوال داشتم بین ریجن 1و2 تو بازی کردن آنلاین فرقی هستش ؟(از نظر سرعت بازی کردن و پینگ و اذیت شدن)
اگر فرق دارن این فرق زیاده ؟
اگر ریجن 1 باشه بازی از نظر اینترنت تو ایران اذیت میکنه چون بعضی از دوستان میگن برای ما ریجن 2 بهتره میخوام دلیلش رو بدونم
اگر یکی از دوستان که هر دو ریجن رو تست کرده تو محیط آنلاین دقیق جوابمو بده ممنون میشم
سلام به همگی یه سوال داشتم بین ریجن 1و2 تو بازی کردن آنلاین فرقی هستش ؟(از نظر سرعت بازی کردن و پینگ و اذیت شدن)
اگر فرق دارن این فرق زیاده ؟
اگر ریجن 1 باشه بازی از نظر اینترنت تو ایران اذیت میکنه چون بعضی از دوستان میگن برای ما ریجن 2 بهتره میخوام دلیلش رو بدونم
اگر یکی از دوستان که هر دو ریجن رو تست کرده تو محیط آنلاین دقیق جوابمو بده ممنون میشم
من با ۲تاش امتحان کردم
الان هم ۲ ساله با اکانت US بازی میکنم
من که فرقی ندیدم!
پینگم هم رو ۳۰۰ هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or