(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
PS HOME چرا باز نمیشه؟
من دانلودش کردم اون لودینگش که عکسه یک خونه هم هست پر میشه و لی هرچی صبر میکنم صفحه ای بازی نمیشه و فقط اون بالا تو یه دایره نوشته WWW

دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم BF3 رو آنلاین بازی کنم.......میرم تو Store و میرم رو Redeem Code.....وقتی کدی که توی جعبه بازی هست رو میزنم میگه اشتباه میزنی.......من باره اولمه که میخوام برم آنلاین بزنم.......نکنه کارت PSN باید بگیرم ؟
یکی کمک کنه خواهشا خودمو جر دادم که آپدیتش رو دان کنم و وقتی تموم شد حالا ضد حال میزنه.....

دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم BF3 رو آنلاین بازی کنم.......میرم تو Store و میرم رو Redeem Code.....وقتی کدی که توی جعبه بازی هست رو میزنم میگه اشتباه میزنی.......من باره اولمه که میخوام برم آنلاین بزنم.......نکنه کارت PSN باید بگیرم ؟
یکی کمک کنه خواهشا خودمو جر دادم که آپدیتش رو دان کنم و وقتی تموم شد حالا ضد حال میزنه.....
من خودم بازی رو ندارم اما چک کن ببین رجین بازیت با ریجن اکانت psn ات یکی باشه.اگه یکی نیست برو یه اکانت جدید بسازو از اونجا کدرو بزن و اکانت رو هم پاک نکن!
(داخل پرانتز میگم اکانتت اگه مال آمریکا باشه میشه رجین 1، اگه مال کشور های اروپایی یا امارات باشه میشه 2 و ریجن سه هم که فکر نکنم کسی بسازه)

من خودم بازی رو ندارم اما چک کن ببین رجین بازیت با ریجن اکانت psn ات یکی باشه.اگه یکی نیست برو یه اکانت جدید بسازو از اونجا کدرو بزن و اکانت رو هم پاک نکن!
(داخل پرانتز میگم اکانتت اگه مال آمریکا باشه میشه رجین 1، اگه مال کشور های اروپایی یا امارات باشه میشه 2 و ریجن سه هم که فکر نکنم کسی بسازه)
اکانت جدید چجوری بسازم ؟ یه بار ساختم حالا الان فقط Sign In میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من 512 دارم ولی بازم طول کشید!
چقدر صبر کنم خوبه؟ بیشتر از 1 ساعت؟تو اون دو روز اینو تست کردم که نت خراب بودا!(هی قطع میشد)

احتمالا از همون خرابی نت بوده
وگرنه خیلی طول نمیکشه
ولی باید بگم دانلود زیادی داره
یعنی پات رو از آپارتمان بخوای بذاری بیرون باید نزدیک ۱۰۰ مگ دانلود کنی
بخوای بری سالن بولینگ یه دانلود
سینما دانلود همینطور تا آخر
اگر دانلودش برات مشکل نیست امتحانش واسه بار اول جالبه

سلام بچه ها من چه کنم یه اکانت دارم همش با اون بازی میکنم الان 2 هفتس هر وقت sing in میکنم 2 دقیقه بعدش دوباره sing out میشه یه اکانت دیگه ساختم این مشکلو نداره چیکار کنم من تو killzone3_fifa12 و... لول هام توی این پروفایله چیکار کنم کمک پلیز

سلام بچه ها من یه 2 سالی هست که میام bazicenter ولی تا دیروز عضو نبودم و دیروز بالاخره عضو شدم:x
من سرویسه اینترنتم حجمیه میخواستم ببینم انلاین بازی کردن چقد حجم میبره(خیلی برام مهمه)
و یکی دیگه اینکه به نطرتون برم کنسولمو هک کنم یا آپدیتش کنمو بیام psn (کدوم بیشتر حال میده)
بازم ممنون:)

سلام بچه ها من چه کنم یه اکانت دارم همش با اون بازی میکنم الان 2 هفتس هر وقت sing in میکنم 2 دقیقه بعدش دوباره sing out میشه یه اکانت دیگه ساختم این مشکلو نداره چیکار کنم من تو killzone3_fifa12 و... لول هام توی این پروفایله چیکار کنم کمک پلیز

سلام
ببین دوسته من مشکل از مخابرات الان شما این دو تا صحفه اخیر را بخونید کاملا متوجه میشد که شما تنها نیستید که وصل نمیشد به psn کلا همه این جوری شدن یه مدت صبر کنید خودش درست میشه احتمالا تا دو روز دیگه باید هر روز تست بگیری تا وصل بشه

سلام بچه ها من یه 2 سالی هست که میام bazicenter ولی تا دیروز عضو نبودم و دیروز بالاخره عضو شدم:x
من سرویسه اینترنتم حجمیه میخواستم ببینم انلاین بازی کردن چقد حجم میبره(خیلی برام مهمه)
و یکی دیگه اینکه به نطرتون برم کنسولمو هک کنم یا آپدیتش کنمو بیام psn (کدوم بیشتر حال میده)
بازم ممنون:)

خوش آمدی دوست من

ببین پسر بستگی داره بستگیش هم به بازی هست مثلا یه بازی مبینی یه ساعت بازی میکنی فقط 40 مگ کم میکنه ولی یه بازی دیگه هست همون یه ساعت بازی میکنی 200 مگ کم میکنه کلا همش بستگی داره به خود بازی که انلاین بازیش میکنید
اگر من جاتون بودم 100 درصد ابدیت میکردم و با psn حالشو میبردم و بدون هیچ شکی
موفق باشی

حسین جان ممنون از توضیحت خیلی لطف کردی :x
پس با این حصاب باید برم سرویسمو نامحدود بگیرم چون الان 3gigه:(
نه سینا جان احتیاج نداری مگر در روز میخواهی چند ساعت بازی کنی که باید حتما نامحدود باشه
بعد خدا را چی دیدی یه دفعه دیدی گیگ رایگان هم بهتون دادن و راحت میتوانی بازی کنی
بنظر من اگر سرعت زیاده و همین را اشته باشه چون اگر بخواهی بری نامحدود بگیری مطعئنم که با سرعت پایین میگیری
سینا جان شما یه ماهی امتحان کن ببین برایت میصرفه که همین محمدود را داشته باش و اگر دیدی نه برو نامحدود بگیر
موفق باشی
;)

نه سینا جان احتیاج نداری مگر در روز میخواهی چند ساعت بازی کنی که باید حتما نامحدود باشه
بعد خدا را چی دیدی یه دفعه دیدی گیگ رایگان هم بهتون دادن و راحت میتوانی بازی کنی
بنظر من اگر سرعت زیاده و همین را اشته باشه چون اگر بخواهی بری نامحدود بگیری مطعئنم که با سرعت پایین میگیری
سینا جان شما یه ماهی امتحان کن ببین برایت میصرفه که همین محمدود را داشته باش و اگر دیدی نه برو نامحدود بگیر
موفق باشی
;)
داداش دقیقا می خوام همین کارو بکنم من از سپنتا میگیرم .اینا رایگان حالیشون نیست.همه چی پولیه:-&
راستی میخوام با کنسول update کنم عیبی که نداره؟
در ضمن رفتم با خودم کلنجار رفتم دیدم نمیتونم این بچه رو هک کنم.دلم نیومد به سونی خیانت کنم:p
بازم دمت گرم رفیق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or