(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز داغونمون کرد :| از یه طرف فریز کردنای آنچارتد و از یه طرف به سختی کانکت شدن !!! حدود ساعت 6:30 برای من کلا بهم ریخت و بعد چند دقیقه بعد چند بار ارور دادن وصل شد ! امروز اصلا میزون نبود ! شاید بخاطر این تست هایی که قراره انجام بدن این مشکلات پیش میاد

امروز داغونمون کرد :| از یه طرف فریز کردنای آنچارتد و از یه طرف به سختی کانکت شدن !!! حدود ساعت 6:30 برای من کلا بهم ریخت و بعد چند دقیقه بعد چند بار ارور دادن وصل شد ! امروز اصلا میزون نبود ! شاید بخاطر این تست هایی که قراره انجام بدن این مشکلات پیش میاد

[h=3]خاموش شدن سرور های سونی در دو روز آینده[/h]

سلام
ببین دوسته من مشکل از مخابرات الان شما این دو تا صحفه اخیر را بخونید کاملا متوجه میشد که شما تنها نیستید که وصل نمیشد به psn کلا همه این جوری شدن یه مدت صبر کنید خودش درست میشه احتمالا تا دو روز دیگه باید هر روز تست بگیری تا وصل بشه
خسته نباشی اگه مشکل از مخابرات بود که اون یکی اکانتمم کار نمیکرد میگم فقط اکان ریجن یکم قعط شده

خوشحال :dرفتم PSN فقط 5min طول نکشید ... بعد:(وا رفتم .

گفتم دوباره تروریستا همه نفوذی کردن یه 1 ماهی آفلاین رفته تو پامون !

باز خوبه نهایتا شنبه راه می افته .

از دست این سرایدار PSN حتما برای تمیز کاری باید درو رو کاربرا ببنده! :d

خوشحال :dرفتم PSN فقط 5min طول نکشید ... بعد:(وا رفتم .

گفتم دوباره تروریستا همه نفوذی کردن یه 1 ماهی آفلاین رفته تو پامون !

باز خوبه نهایتا شنبه راه می افته .

از دست این سرایدار PSN حتما برای تمیز کاری باید درو رو کاربرا ببنده! :d
ای بابا یعنی امروز وصل نیست ؟؟؟؟؟ میپوسیم که از بیکاری

وصل بود که.......نشستم 3 ساعت پای BF3 آنلاین........حالیییی کردم:d.......تنها بدیش اینه که هلیکوپتر و ... نداره:(.......اما الان هی PSN قطع و وصل میشد...........(ریجن 2)

داداش دقیقا می خوام همین کارو بکنم من از سپنتا میگیرم .اینا رایگان حالیشون نیست.همه چی پولیه:-&
راستی میخوام با کنسول update کنم عیبی که نداره؟
در ضمن رفتم با خودم کلنجار رفتم دیدم نمیتونم این بچه رو هک کنم.دلم نیومد به سونی خیانت کنم:p
بازم دمت گرم رفیق

ای بابا چه بد شانسی حالا میله خودتت ولی به نظر من اول یه ماهی امتحان کن ببین چه جوری کم میاری و یا نه
اره ابدیت کن البته با خوده کنسول ابدیت کن بهتره اینم بگم که طول میکشه تا ابدیت بشه چون سرعتت پایین برای همین میگم
اورین اورین که خیانت نکردی
>:d<
خسته نباشی اگه مشکل از مخابرات بود که اون یکی اکانتمم کار نمیکرد میگم فقط اکان ریجن یکم قعط شده

نه کلا برای دو روز قطع پی اس ان برای همین یکمی طاقت بیاری تا روز شنبه ببینید وصل میشه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or