LazaR AngeloV
کاربر سایت
از یه طرف فریز کردنای آنچارتد و از یه طرف به سختی کانکت شدن !!! حدود ساعت 6:30 برای من کلا بهم ریخت و بعد چند دقیقه بعد چند بار ارور دادن وصل شد ! امروز اصلا میزون نبود ! شاید بخاطر این تست هایی که قراره انجام بدن این مشکلات پیش میادامروز داغونمون کرداز یه طرف فریز کردنای آنچارتد و از یه طرف به سختی کانکت شدن !!! حدود ساعت 6:30 برای من کلا بهم ریخت و بعد چند دقیقه بعد چند بار ارور دادن وصل شد ! امروز اصلا میزون نبود ! شاید بخاطر این تست هایی که قراره انجام بدن این مشکلات پیش میاد
خسته نباشی اگه مشکل از مخابرات بود که اون یکی اکانتمم کار نمیکرد میگم فقط اکان ریجن یکم قعط شدهسلام
ببین دوسته من مشکل از مخابرات الان شما این دو تا صحفه اخیر را بخونید کاملا متوجه میشد که شما تنها نیستید که وصل نمیشد به psn کلا همه این جوری شدن یه مدت صبر کنید خودش درست میشه احتمالا تا دو روز دیگه باید هر روز تست بگیری تا وصل بشه
کجاش نوشته 2 روز؟
تمامی اکانتها قطع شده:اروپا-امریکا...اسیا هم که مهم نیست!!...احتمالا به خاطر نظافته!!
امیدوارم تا یه هفته ی اینده وصل نشه:الدر اسکرولز

ای بابا یعنی امروز وصل نیست ؟؟؟؟؟ میپوسیم که از بیکاریخوشحال :dرفتم PSN فقط 5min طول نکشید ... بعدوا رفتم .
گفتم دوباره تروریستا همه نفوذی کردن یه 1 ماهی آفلاین رفته تو پامون !
باز خوبه نهایتا شنبه راه می افته .
از دست این سرایدار PSN حتما برای تمیز کاری باید درو رو کاربرا ببنده! :d
ای بابا یعنی امروز وصل نیست ؟؟؟؟؟ میپوسیم که از بیکاری
بشین درس بخون....:d
احتمال قوی تا 6 بعد از ظهر ردیف میشه!

داداش دقیقا می خوام همین کارو بکنم من از سپنتا میگیرم .اینا رایگان حالیشون نیست.همه چی پولیه
راستی میخوام با کنسول update کنم عیبی که نداره؟
در ضمن رفتم با خودم کلنجار رفتم دیدم نمیتونم این بچه رو هک کنم.دلم نیومد به سونی خیانت کنم
بازم دمت گرم رفیق
خسته نباشی اگه مشکل از مخابرات بود که اون یکی اکانتمم کار نمیکرد میگم فقط اکان ریجن یکم قعط شده