mactavish1390
کاربر سایت
بچه ها من به Psn وصل میشم ولی 2 دقیقه dis میشم نمیدونم چشه کسی میتونه کمک کنه 2 روزه اینجوری شده
نبود کسی جواب ما رو بده
سلام ...
2 روزه نميتونم وصل بشم به نت مشكل از چي ميتونه باشه؟ 8001000A
مودم هم ريست كردم تنظيمات را دوباره دادم باز هم تست كه ميگيرم 2 تاي اول را PASS ميكنه به playstation network كه ميرسه FAIL ميده ديگه روتر را هم نميشناسه! هر كاري ميكنم ديگه تست هم نميگيره! ممكنه از شبكه ISP من باشه؟
سلام ...
2 روزه نميتونم وصل بشم به نت مشكل از چي ميتونه باشه؟ 8001000A
مودم هم ريست كردم تنظيمات را دوباره دادم باز هم تست كه ميگيرم 2 تاي اول را PASS ميكنه به playstation network كه ميرسه FAIL ميده ديگه روتر را هم نميشناسه! هر كاري ميكنم ديگه تست هم نميگيره! ممكنه از شبكه ISP من باشه؟
نه دوست عزیز اولا همه بازی ها اینطوری نیستن فقط یه تعدادی در آینده برای بخش آنلاین نیاز به کد دارن ...شما هم که گیم دست دو میگیری اگه کدش استفاده شده بود میتونی از تو Store کد انلاین رو بخری که 10 دلار قیمتشه ....وقتی گیم دست دو میخوای بخری که نیاز به کد آنلاین داره اگه دیدی استفاده شده بود 10 تومن باید کمتر پول بدی به طرف .سلام به همگی!
دیروز از یکی از دوستان شنیدم که بازی UC3 و BF3 هر دو برای اینکه بتونیم آنلاین بازی کنیم باید حتما کد رو استفاده کنیم!منظورم کدی هست که داخل بازی موجوده.
من کنسولم رو هک نکردم و دلم هم نمیخواد این کار رو بکنم!چون هم دوست دارم آنلاین بازی کنم و هم اینکه از psn store بعضی وقتا که مجانی داره استفاده کنم و هم از سیستم تروفی لذت ببرم.
اما چون بازی ها گرونه من اکثر مواقع دست 2 میخرم.حالا با این شرایط آیا من باید همیشه بازی نو بگیرم از این به بعد!؟ظاهرا بازی های جدید دارن اینطوری میشن؟ که بدون کد حتی نمیتونی 1 دقیقه هم آنلاین بازی کنی!