Naruto
کاربر سایت
کاش تا 31 می که store راه می افته امکانات cross chat راه بیوفته. اگر اینجور بمونه سونی کاربراشو یه بچه فرض کرده که با دادن آبنبات چوبی دلیشونو می خواد خوش کنه و همون psn چند ساله با فضای کاملا مرده رو برامون بذاره تازه اونایی که این بازی هارو که free داده دارن چی تو این همه گیمر یعنی کسی نبوده infamous یا LBP رو بازی نکرده باشه گند زده با این افر دادنش تازه شما که PSP دارید مگه بازی اورجینل استفاده می کنید که بخوایید با offer psp حال کنید.کلا حالا سونی در اوج پر رویی به کاربراش بی احترامی کرده که تا حالا اون xmb از مود افتاده و امکانات خیلی ضعیفش رو تحویل داده
من که از طرف خودم حاضرم بابت آنلاین بازی کردن پول بدم اما این امکانات رو ارتقاع بدن چند ساله که دست نخورده گندش در اومد دلشو خوش کرده همه می تونن آنلاین آزاد بازی کنند با امکانات ارتباطی افتضاح در حال که می تونن درستش کنن.
حالا خودتون تصمیم بگیرید سونی به غیر از سود خودش به چی فکر می کنه؟
شما انگار خوشتون میاد پول از جیبتون بره من تنها دلیلی که داشتم ps3 خریدم انلاین بازی کردن مجانی بود وگرنه الان هم میتونم برم لایو...
سوالی دارم :
این منوی xmb کی تغییر میکنه مگه قول نداده بود که عوض کنه ؟
الان میتونیم از قسمت موزیک و فیلم اینا استفاده کنیم یعنی الان آزاده یا نه ؟ چون فقط ps store الان غیر فعاله بقیه همه راه افتادن.
حالا سونی یه خالی بست گفت xmb عوض میشه شما چرا باور کردین.
یه کنسول خوب کنسولی که ارتباطات آنلاین قوی ای داشته باشه کلا بحث psn,live از ps3,x360 جداست.
دقیقا باهات موافقم.
اون اقایی هم که میگه ضرر کردم xbox گرفتم در بهتر بودن لایو و سرزنده بودنش شکی نیست.من نمیدونم شما تو کجاش ضرر کردین.احتمالا بازی 2000 تومان می خریدی ضرر می کردی.