(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کاش تا 31 می که store راه می افته امکانات cross chat راه بیوفته. اگر اینجور بمونه سونی کاربراشو یه بچه فرض کرده که با دادن آبنبات چوبی دلیشونو می خواد خوش کنه و همون psn چند ساله با فضای کاملا مرده رو برامون بذاره تازه اونایی که این بازی هارو که free داده دارن چی تو این همه گیمر یعنی کسی نبوده infamous یا LBP رو بازی نکرده باشه گند زده با این افر دادنش تازه شما که PSP دارید مگه بازی اورجینل استفاده می کنید که بخوایید با offer psp حال کنید.کلا حالا سونی در اوج پر رویی به کاربراش بی احترامی کرده که تا حالا اون xmb از مود افتاده و امکانات خیلی ضعیفش رو تحویل داده
من که از طرف خودم حاضرم بابت آنلاین بازی کردن پول بدم اما این امکانات رو ارتقاع بدن چند ساله که دست نخورده گندش در اومد دلشو خوش کرده همه می تونن آنلاین آزاد بازی کنند با امکانات ارتباطی افتضاح در حال که می تونن درستش کنن.
حالا خودتون تصمیم بگیرید سونی به غیر از سود خودش به چی فکر می کنه؟

شما انگار خوشتون میاد پول از جیبتون بره من تنها دلیلی که داشتم ps3 خریدم انلاین بازی کردن مجانی بود وگرنه الان هم میتونم برم لایو...

سوالی دارم :

این منوی xmb کی تغییر میکنه مگه قول نداده بود که عوض کنه ؟

الان میتونیم از قسمت موزیک و فیلم اینا استفاده کنیم یعنی الان آزاده یا نه ؟ چون فقط ps store الان غیر فعاله بقیه همه راه افتادن.

حالا سونی یه خالی بست گفت xmb عوض میشه شما چرا باور کردین.

یه کنسول خوب کنسولی که ارتباطات آنلاین قوی ای داشته باشه کلا بحث psn,live از ps3,x360 جداست.

دقیقا باهات موافقم.
اون اقایی هم که میگه ضرر کردم xbox گرفتم در بهتر بودن لایو و سرزنده بودنش شکی نیست.من نمیدونم شما تو کجاش ضرر کردین.احتمالا بازی 2000 تومان می خریدی ضرر می کردی.:))

قابل توجه بعضی از دوستان که همش لایو لایو میکنن
اول از همه بگم من خودم یه هفته که جز بدترین روزهای عمرمه ایکس ش.. داشتم که متاسفانه نتونستم یه هفته هم تحملش کنم و با کلی ضرر فروختمش
در اینکه xbl بهتر از psn هست هیچ شکی نیست اما از لحاظهای دیگه هم آیا ps3 از ایکس ش.. عقب تره؟
من به جرات میگم تنها مزیت ایکس ش.. xbl هست و در مورد بازیهای انحصاری گرفته تا خود کنسول همگی یه سروگردن از ps3 پایین تر هستن پس خواهشا اینقد xbl xbl نکنن اگرم خیلی xbl دوست دارن برن توی همون قسمت از این نظرات بدن
یه ثانیه با ps3 بازی کردن میارزه به یک قرن بازی با ایکس ش.. >:d<

خواهشن سعی کنید این نظرات تخیلیتون رو برای خودتون نگه دارید و از موضوع اصلی تایپیک خارج نشید،به خدا مجبورتون نمیکنن بیاین از این پست های خوشحال بدید
به خصوص جمله ی اخرتون ............................. lol

بچه ها کسی تونسته فیفا آنلاین بزنه ؟
من میخوام کد آنلاینش رو بزنم ارور بده میگه
there was an error verifying your online pass.please try again
اقا هومن redeem codes كار نميكنه به اين خاطر نميتونيد كد وارد كني بزار همه چيز درست شه تا با خيال راحت انلاين بازي كني.>:d<

سلام
نه دوست خوب این چیز ها رو psn نداره چون همه دستگاه ها اروجینال هستش و کپی خور ها اصلا نمیتونن لاگین کنن که فلگ بشن یا بن(مگر آپدیت کنن به ۳.۶۱ که دیگه دستگاشون از کپی خوری در میاد)
xbox چون کپی باز ها هم آنلاین میزنن این چیز ها رو داره.
خوب ماه اول آیا مثل xbox live رایگان هستش یا باید جداگانه باید خرید کنیم ؟ در ضمن من پول برای اورجینال ندارم، کپی خور شده اش رو دارم میگیرم یعنی کپی شده رو نمیشه در psn بازی کرد؟!!!؟ :-o:|

آخرین ویرایش:
خوب ماه اول آیا مثل xbox live رایگان هستش یا باید جداگانه باید خرید کنیم ؟ در ضمن من پول برای اورجینال ندارم دارم کپی خور شده اش رو میگیرم یعنی کپی شده رو نمیشه در psn بازی کرد؟!!!؟ :-o:|

خیر نمیشه
قید آنلاین و psn رو با jailbreak و cfw بزنید
هراز چند گاهی یه spoofer میاد (فکر کنم اسمش همین بود!)
که اونم یه هفته جواب نمیده!!!

خوب ماه اول آیا مثل xbox live رایگان هستش یا باید جداگانه باید خرید کنیم ؟ در ضمن من پول برای اورجینال ندارم دارم کپی خور شده اش رو میگیرم یعنی کپی شده رو نمیشه در psn بازی کرد؟!!!؟ :-o:|
PSN همیشه رایگان بوده وهست و کسایی که دستگاهشون رو هک کردن باید صبر کنن تا آپدیت هک همون فریمور بیاد تابتونن به PSN وصل شین که زمانش هم طولانی هست و احتماله بن شدن از PSN خیل بالاست . اگه شما قصد بازی آنلاین دارید بهتر XBOX 120GB تون رو نگه دارید .

اتفاقا من LBP رو بازی نکردم وقتی دیدمش تو لیست بال دراوردم!:d
به به شما چی داری که اینو نداری:d
این کاری که PSN کرد بیشتر به نفع کسایی بود که PS3 رو به عنوان دکوری استفاده می کردن حالا بهتر بحثو به احترام ناظم تموم کنیم و گفته های منو نقل و قول نکنید چون همش حقیقته VS هست
زمانی که ما از پلاس استفاده می کردیم تمام ایتم های رایگان بجز تم ها و آواتارها بقیه با تمام شدن پلاس اون بازی ها قابل اجرا نبودن و اون موقع باید می خریدیشون.حالا حجم این بازی ها بالاست و سرعت خیلی خوبی احتیاج دارید اگه ترافیک دارید پوله خوب هم لازم دارید.حالا شب تا صبح بذارید رو دانلود:d

آخرین ویرایش:
آخه اصلا با عقل جور در میاد بشینید infamous یا lbp دانلود کنید؟
هم نت مشغول میشه هم ترافیک میسوزه هم هارد ps3 پُر میشه!
دیسکش رو بخرید خوب :دی
خوب dead nation یا ratchet and clank یا wipeout خیلی بازی های خوبی هستن
من که خودم کلی بابت dead nation خوشحال شدم!
۱۰ دلار پولشه و میخواستم بخرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or