(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه واسه اکس باس چیش از xmb ps3 بهتره اینقدم بچه گونه و جواده که نگو فقط مزیتش اینه که فروشگاه تپلتری داره که اونم مساویه سود خودش.
ها ها ها شما اصلا فرق بینlive, psn رو نمیدونی اگر می دونستی
1.cross chat مهمترین چیز که بیشری ها رو به live جذب کرده
2.party
3.پخش موزیک در تمامی موقعیتها

5.friend list که بهترین نحو در لایو اجرا شده که اصلا زنده بودنوشنو حس می کنی
6.store که برای انجام یک خرید ساده اگه تا حالا انجام داده باشی می فهمی .پیام بدت دادن باید از فروشگاه بیای بیرون کلا یه بخش کاملا جدا از ps3 کار شده
و......یه عالمه دیگه که جاش نیست بگم .

Last edited by a moderator:
مگه واسه اکس باس چیش از xmb ps3 بهتره اینقدم بچه گونه و جواده که نگو فقط مزیتش اینه که فروشگاه تپلتری داره که اونم مساویه سود خودش.
ROFL!
بیبین دوست عزیز، من و مهرداد رو که میبنی هم Live هستیم و هم PSN ، هر روزو و هر موقع هم اونجاییم، وقت بیکاریمون توی BCــه، این مسئله Ok? مسئله بعدی اینه که آدم 2 زار چشمشو به دور از فن بازیو این حرفا، رو به واقعیت شل میکنه تا بتونه بفهمه خیلی چیزا رو، ببین اینو میگم که جای دیگه مسخرت نکنن، PS توی هرچی قوی باشه، از لحاظ شبکه نزدیکای XBl هم نمیتونه برسه؛ پشتیبانی XBL فوقالعدس، اینو از هر کی دوست داری میتونی بپرسی.
اینم نظرات دوستان عشاق PS در ps Blog که واقعا جالبه!:
oww come on after all this you give us games that we already had from playstation plus our people already bought a year ago?

really after all that time you cant give us something new?

from those 5 games i own 4 payed full prize

come on……

otherwise give us some good demos

duke nukem fear 3 our naything else

this is bad …..

آخرین ویرایش:
چرا مال المان infamous رو نداره /:) :-/
Details zum “Willkommen Zurück” Programm für SCEE User

Zwei PS3-Spiele aus der folgenden Liste:

LittleBigPlanet
Super Stardust HD
WipEout HD/Fury
Ratchet & Clank: Quest for Booty
Hustle Kings

Spieler mit PSP-Konten können außerdem zwei PSP-Spiele aus der folgenden Liste downloaden:

LittleBigPlanet (PSP)
ModNation Racers (PSP)
Buzz Junior: Jungle Party
Everybody’s Golf 2

http://blog.de.playstation.com/2011/05/16/details-zum-willkommen-zurck-programm-fr-scee-user/

سوالی دارم :

این منوی xmb کی تغییر میکنه مگه قول نداده بود که عوض کنه ؟

الان میتونیم از قسمت موزیک و فیلم اینا استفاده کنیم یعنی الان آزاده یا نه ؟ چون فقط ps store الان غیر فعاله بقیه همه راه افتادن.

قابل توجه بعضی از دوستان که همش لایو لایو میکنن
اول از همه بگم من خودم یه هفته که جز بدترین روزهای عمرمه ایکس ش.. داشتم که متاسفانه نتونستم یه هفته هم تحملش کنم و با کلی ضرر فروختمش
در اینکه xbl بهتر از psn هست هیچ شکی نیست اما از لحاظهای دیگه هم آیا ps3 از ایکس ش.. عقب تره؟
من به جرات میگم تنها مزیت ایکس ش.. xbl هست و در مورد بازیهای انحصاری گرفته تا خود کنسول همگی یه سروگردن از ps3 پایین تر هستن پس خواهشا اینقد xbl xbl نکنن اگرم خیلی xbl دوست دارن برن توی همون قسمت از این نظرات بدن
یه ثانیه با ps3 بازی کردن میارزه به یک قرن بازی با ایکس ش.. >:d<

قابل توجه بعضی از دوستان که همش لایو لایو میکنن
اول از همه بگم من خودم یه هفته که جز بدترین روزهای عمرمه ایکس ش.. داشتم که متاسفانه نتونستم یه هفته هم تحملش کنم و با کلی ضرر فروختمش
در اینکه xbl بهتر از psn هست هیچ شکی نیست اما از لحاظهای دیگه هم آیا ps3 از ایکس ش.. عقب تره؟
من به جرات میگم تنها مزیت ایکس ش.. xbl هست و در مورد بازیهای انحصاری گرفته تا خود کنسول همگی یه سروگردن از ps3 پایین تر هستن پس خواهشا اینقد xbl xbl نکنن اگرم خیلی xbl دوست دارن برن توی همون قسمت از این نظرات بدن
یه ثانیه با ps3 بازی کردن میارزه به یک قرن بازی با ایکس ش.. >:d<
یه کنسول خوب کنسولی که ارتباطات آنلاین قوی ای داشته باشه کلا بحث psn,live از ps3,x360 جداست.

گفته بودن امکاناتی قرار بهش اضافه کنن
که تا الان ما چیزی ندیدیم.آدم الان یاد اون موقها که psn تازه اومده بود می افته فقط بازی آنلاین

آقا به خدا واسه تزئینات و تغییر دکوراسیون PSN تعطیل نشده بود من نمیدونم کی گفته شده که قراره امکانات به PSN اضافه کنن ... که حالا زیر قولشون زده باشن ..؟

کاش تا 31 می که store راه می افته امکانات cross chat راه بیوفته. اگر اینجور بمونه سونی کاربراشو یه بچه فرض کرده که با دادن آبنبات چوبی دلیشونو می خواد خوش کنه و همون psn چند ساله با فضای کاملا مرده رو برامون بذاره تازه اونایی که این بازی هارو که free داده دارن چی تو این همه گیمر یعنی کسی نبوده infamous یا LBP رو بازی نکرده باشه گند زده با این افر دادنش تازه شما که PSP دارید مگه بازی اورجینل استفاده می کنید که بخوایید با offer psp حال کنید.کلا حالا سونی در اوج پر رویی به کاربراش بی احترامی کرده که تا حالا اون xmb از مود افتاده و امکانات خیلی ضعیفش رو تحویل داده
من که از طرف خودم حاضرم بابت آنلاین بازی کردن پول بدم اما این امکانات رو ارتقاع بدن چند ساله که دست نخورده گندش در اومد دلشو خوش کرده همه می تونن آنلاین آزاد بازی کنند با امکانات ارتباطی افتضاح در حال که می تونن درستش کنن.
حالا خودتون تصمیم بگیرید سونی به غیر از سود خودش به چی فکر می کنه؟

شما انگار خوشتون میاد پول از جیبتون بره من تنها دلیلی که داشتم ps3 خریدم انلاین بازی کردن مجانی بود وگرنه الان هم میتونم برم لایو...

سوالی دارم :

این منوی xmb کی تغییر میکنه مگه قول نداده بود که عوض کنه ؟

الان میتونیم از قسمت موزیک و فیلم اینا استفاده کنیم یعنی الان آزاده یا نه ؟ چون فقط ps store الان غیر فعاله بقیه همه راه افتادن.

حالا سونی یه خالی بست گفت xmb عوض میشه شما چرا باور کردین.

یه کنسول خوب کنسولی که ارتباطات آنلاین قوی ای داشته باشه کلا بحث psn,live از ps3,x360 جداست.

دقیقا باهات موافقم.
اون اقایی هم که میگه ضرر کردم xbox گرفتم در بهتر بودن لایو و سرزنده بودنش شکی نیست.من نمیدونم شما تو کجاش ضرر کردین.احتمالا بازی 2000 تومان می خریدی ضرر می کردی.:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or