(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان مبتدیم به شدت کمک کنید
به تازگی یه ps3 250G خریدم که دقیقا بعدش psn قطع شد
والا حقیقتا فعلا نمیتونم برای خرید بازی اورجینال هزینه کنم و الان هم که psn وصل شده رفتم اکانت ساختم و آپدیت های موجودش رو هم نصب کردم ولی بلد نیستم آنلاین بازی کنم
میخوام یکی از دوستان زحمت بکشه و بهم بگه چطوری آنلاین بازی کنم وارد محیطش شدم ولی بلد نیستم کجا برم که بازی آنلاین انجام بدم
راهنمائی میخوام
اگه هیچی بازی نداری نمیتونی آنلاین بازی کنی اگه خیلی اصرار داری میتونی بری playstation home بازی های کوچول موجول بکنی.یا صبر کنی ps store که راه افتاد بری نسخه ترایل بازی ها رو بازی کنی.

راستی بچه ها dead nation بهتره یا ?wiped out

آخرین ویرایش:
دوستان لیست بازی هایی که free میذارن اومده ؟! میشه دانلود کرد؟
لیست بازی ها برای PS3 :
Dead Nation
inFAMOUS
LittleBigPlanet
Super Stardust HD
Wipeout HD + Fury

برای PSP :

LittleBigPlanet (PSP)
ModNation Racers
Pursuit Force
Killzone Liberation

فعلا نه باید وایسی تا Store راه بیفته ...

توجه توجه. بچه هاي كه دو سه تا اكانت ساختن قبلا ميتونن همه را بگيرن به اين فكر كرده بوديد تازه يه موقعه هم اگر فضاي خالي براي دستگاه نداريد اول يكي دانلود كنيد بعد ميره تو قسمت دانلود اونجا پاك كنيد بعد هر وقعه كه دوست داشتيد از قسمت دانلود توي psn دوباره دانلود كنيد چون يه قسمت داره توي psn كه هر چي قبلا دانلود كرديد ميتونيد دوباره دانلود كنيد .اين شرايط براي بچه هايي كه دو سه تا اكانت درست كردن بودند هست .عجب روشي پيدا كردم :dسوني هم براي هر اكانت دو بازي در نظر گرفته بود ديگه....... با يكي دو تا بازي انتخاب كنيد با اون يكي دوتاي ديگه .بريد حالشو ببريد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ayuna
توجه توجه. بچه هاي كه دو سه تا اكانت ساختن قبلا ميتونن همه را بگيرن به اين فكر كرده بوديد تازه يه موقعه هم اگر فضاي خالي براي دستگاه نداريد اول يكي دانلود كنيد بعد ميره تو قسمت دانلود اونجا پاك كنيد بعد هر وقعه كه دوست داشتيد از قسمت دانلود توي psn دوباره دانلود كنيد چون يه قسمت داره توي psn كه هر چي قبلا دانلود كرديد ميتونيد دوباره دانلود كنيد .اين شرايط براي بچه هايي كه دو سه تا اكانت درست كردن بودند هست .عجب روشي پيدا كردم :d

آره دیگه بهترین کار همینه من خودم هیچی فضا خالی ندارم باید یه 250 گیگ بگیرم :d

اگه هیچی بازی نداری نمیتونی آنلاین بازی کنی اگه خیلی اصرار داری میتونی بری playstation home بازی های کوچول موجول بکنی.یا صبر کنی ps store که راه افتاد بری نسخه ترایل بازی ها رو بازی کنی.

راستی بچه ها dead nation بهتره یا ?wiped out
ممنون دوست عزیز یعنی حتما باید یک بازی اورجینال بخرم نتا بتونم آنلاین بازی کنم؟؟
و اینکه اگر بازی بخرم فقط میتونم همون بازی رو انجامک بدم یا نه یک بازی میخرم و میتونم بازی های دیگه رو انجام بدم
مثلا اگر need for speed بخرم میتونم تیکن با غیره رو باری کنم؟؟

دوستان کسی نیست سوال مارو جواب بده ؟
من یه اکانت US قبلا ساخته بودم و باهاش آنلاین هم زده بودم.
ولی بعدا چون یه سری بازیام ریجن 2 هستن نشد که با اون اکانت Redeem Code بزنم... برای همین یه اکانت UK ساختم... ولی الان وقتی میخوام با اکانت UK لوگین کنم میگه نمیتونی با یه اکانت دیگه وارد PSN بشی...!
در ضمن این PSN + که میگید دقیقا کجای PSN هست که میشه بازی دانلود کرد ؟

ممنون دوست عزیز یعنی حتما باید یک بازی اورجینال بخرم نتا بتونم آنلاین بازی کنم؟؟
و اینکه اگر بازی بخرم فقط میتونم همون بازی رو انجامک بدم یا نه یک بازی میخرم و میتونم بازی های دیگه رو انجام بدم
بله باید بازی بگیرین تازه باید روی کاور بازی (جلدش ) بالاش نوشته باشه PlayStation Network یعنی این بازی آنلاین داره اونایی که بالای جلدشون نزده PlayStation Network آنلاین ندارن اصلن آنلاین نمیشه بازی کرد

نه فقط همون بازی رو که گرفتین میتونین انجام بدین

نه فقط همون Need For Speed رو میشه بازی کرد

:-o!!!!!!مثه این میمونه که بگی من که توپ بسکتبال بخرم میتونم باهاش تنیس بازی کنم!!!!:-o

ممنون از دوستان که جواب میدن
و اینکه منظور از بازی پلات چیه؟شندیم انگار فقط کاورش فرق میکنه؟
و اینکه بازی ها بسته به فریمور تقسیم میشن؟
یعنی مثلا فریمور 3.61 که هست الان بازی مخصوص خودش رو داره؟یا اینکه میشه هر بازی رو فارغ از فریمور خرید و استفاده کرد؟
پس کلا باید اورجینال بخرم که بازی کنم

ممنون از دوستان که جواب میدن
و اینکه منظور از بازی پلات چیه؟شندیم انگار فقط کاورش فرق میکنه؟
و اینکه بازی ها بسته به فریمور تقسیم میشن؟
یعنی مثلا فریمور 3.61 که هست الان بازی مخصوص خودش رو داره؟یا اینکه میشه هر بازی رو فارغ از فریمور خرید و استفاده کرد؟
پس کلا باید اورجینال بخرم که بازی کنم

دقیقا فقط کاورش نقره ایه(خوشگلتره که) و کلی ارزونتره فقط بعضی از دوستان که از پارو بالا میرن و آرشیو جمع میکنن از اینا دوست ندارن.:d;;)منتهی باید هر بازی کلی صبر کنی تا پلاتش بیاد و فقط بهترینها و پرفروشترینها پلات دارند.
در مورد فرمویر هم واسه کسایی که اوریجینال بازن هیچ محدودیتی نیس و کپیخوران عزبز فقط جدیدتزین عناوینو از دست میدن و مدام باس هر رور چشم به راه هک جدید باشند.

کاش تا 31 می که store راه می افته امکانات cross chat راه بیوفته. اگر اینجور بمونه سونی کاربراشو یه بچه فرض کرده که با دادن آبنبات چوبی دلیشونو می خواد خوش کنه و همون psn چند ساله با فضای کاملا مرده رو برامون بذاره تازه اونایی که این بازی هارو که free داده دارن چی تو این همه گیمر یعنی کسی نبوده infamous یا LBP رو بازی نکرده باشه گند زده با این افر دادنش تازه شما که PSP دارید مگه بازی اورجینل استفاده می کنید که بخوایید با offer psp حال کنید.کلا حالا سونی در اوج پر رویی به کاربراش بی احترامی کرده که تا حالا اون xmb از مود افتاده و امکانات خیلی ضعیفش رو تحویل داده
من که از طرف خودم حاضرم بابت آنلاین بازی کردن پول بدم اما این امکانات رو ارتقاع بدن چند ساله که دست نخورده گندش در اومد دلشو خوش کرده همه می تونن آنلاین آزاد بازی کنند با امکانات ارتباطی افتضاح در حال که می تونن درستش کنن.
حالا خودتون تصمیم بگیرید سونی به غیر از سود خودش به چی فکر می کنه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or