قابل توجه بعضی از دوستان که همش لایو لایو میکنن
اول از همه بگم من خودم یه هفته که جز بدترین روزهای عمرمه ایکس ش.. داشتم که متاسفانه نتونستم یه هفته هم تحملش کنم و با کلی ضرر فروختمش
در اینکه xbl بهتر از psn هست هیچ شکی نیست اما از لحاظهای دیگه هم آیا ps3 از ایکس ش.. عقب تره؟
من به جرات میگم تنها مزیت ایکس ش.. xbl هست و در مورد بازیهای انحصاری گرفته تا خود کنسول همگی یه سروگردن از ps3 پایین تر هستن پس خواهشا اینقد xbl xbl نکنن اگرم خیلی xbl دوست دارن برن توی همون قسمت از این نظرات بدن
یه ثانیه با ps3 بازی کردن میارزه به یک قرن بازی با ایکس ش.. >:d<
بحث vs رو لطفاً تمومش کنید.
اقا هومن redeem codes كار نميكنه به اين خاطر نميتونيد كد وارد كني بزار همه چيز درست شه تا با خيال راحت انلاين بازي كني.>:d<بچه ها کسی تونسته فیفا آنلاین بزنه ؟
من میخوام کد آنلاینش رو بزنم ارور بده میگه
there was an error verifying your online pass.please try again
خوب ماه اول آیا مثل xbox live رایگان هستش یا باید جداگانه باید خرید کنیم ؟ در ضمن من پول برای اورجینال ندارم، کپی خور شده اش رو دارم میگیرم یعنی کپی شده رو نمیشه در psn بازی کرد؟!!!؟ :-oسلام
نه دوست خوب این چیز ها رو psn نداره چون همه دستگاه ها اروجینال هستش و کپی خور ها اصلا نمیتونن لاگین کنن که فلگ بشن یا بن(مگر آپدیت کنن به ۳.۶۱ که دیگه دستگاشون از کپی خوری در میاد)
xbox چون کپی باز ها هم آنلاین میزنن این چیز ها رو داره.

وقتی که PS store راه افتاد می تونید کد رو وارد کنیدبچه ها کسی تونسته فیفا آنلاین بزنه ؟
من میخوام کد آنلاینش رو بزنم ارور بده میگه
there was an error verifying your online pass.please try again
خوب ماه اول آیا مثل xbox live رایگان هستش یا باید جداگانه باید خرید کنیم ؟ در ضمن من پول برای اورجینال ندارم دارم کپی خور شده اش رو میگیرم یعنی کپی شده رو نمیشه در psn بازی کرد؟!!!؟ :-o![]()
اتفاقا من LBP رو بازی نکردم وقتی دیدمش تو لیست بال دراوردم!:dتازه اونایی که این بازی هارو که free داده دارن چی تو این همه گیمر یعنی کسی نبوده infamous یا LBP رو بازی نکرده باشه گند زده با این افر دادنش
PSN همیشه رایگان بوده وهست و کسایی که دستگاهشون رو هک کردن باید صبر کنن تا آپدیت هک همون فریمور بیاد تابتونن به PSN وصل شین که زمانش هم طولانی هست و احتماله بن شدن از PSN خیل بالاست . اگه شما قصد بازی آنلاین دارید بهتر XBOX 120GB تون رو نگه دارید .خوب ماه اول آیا مثل xbox live رایگان هستش یا باید جداگانه باید خرید کنیم ؟ در ضمن من پول برای اورجینال ندارم دارم کپی خور شده اش رو میگیرم یعنی کپی شده رو نمیشه در psn بازی کرد؟!!!؟ :-o![]()
به به شما چی داری که اینو نداری:dاتفاقا من LBP رو بازی نکردم وقتی دیدمش تو لیست بال دراوردم!:d
صبر پیشه کنید![]()
31 می store وصل میشه ؟؟
میشه مثلا من با اکانته خودم 2 تا بازی با اکانت داداشم 2 تا بازیه دیگه دانلود کنیم ؟؟![]()
(قبلا اکانتامونو ساخته بودیم)
نقی ه ؟