(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

من تازه عضو شدم. و از pes 2011 کپی استفاده می کنم ولی با راهنمایی های شما دوستان عزیز توانستم یکی از دوستانم را به PSN وصل کنم و خودمم می خوام بیام تو جمع شما ,اما مشکلم اینه که سی دی اورجینال پیدا نمی کنم . اگه کسی از دوستان جایی را می شناسه که اورجینال2011 pes را داشته باشه خبر بده ممنونش می شم :">#:-s

من تازه عضو شدم. و از pes 2011 کپی استفاده می کنم ولی با راهنمایی های شما دوستان عزیز توانستم یکی از دوستانم را به PSN وصل کنم و خودمم می خوام بیام تو جمع شما ,اما مشکلم اینه که سی دی اورجینال پیدا نمی کنم . اگه کسی از دوستان جایی را می شناسه که اورجینال2011 pes را داشته باشه خبر بده ممنونش می شم :">#:-s
اقا تا دلت بخواد بازي اورجينال پرهست اگر تهران باشي ميتوني بري توپخونه بگيري قيمتش هم الان 40 الي 50 تومن هست.

اگه حوصله نداری بری بیرون از توی خونه هم میتونی خرید کنی:برو تو بخش مبادله بازی های ps3

یا برو تو بخش بازارچه/تازه سایت بازی رایانه هم(اگه خراب نباشه)هست.

اگه می خوای نو بخری(پلمپ-بسته-وکیوم...)برو تو سایت dcinpc.com

www.bazirayane.com

http://www.dcinpc.com/

fkzql2nhbwvxf477y7dr.jpg

دوستان من یه مشکل پیدا کردم
account اصلی رو به راحتی بدون email و تنها با عوض کردن پاسورد راه اندازی کردم
اما برای بقیه اکنتها یا میل نمیاد یا اگه برای یکیشون امروز اومد وقتی رو لینک کلیک میکنم با اینکه 24 ساعت هم نگذشته با این پیام رو به رو میشم که سرورها در حال تعمیر هستند در صورتی که کل psn الان راه افتاده!
کسی این مشکل رو داره؟

چییییییییییییی می گیییییییییییییییییییییییی یی

اين سايته كه واسه خريد گذاشتين كه خرابه مشكل فني داره ...

فعلا خرابه دوست عزیز درست می شه بزودی!!

بعدشم روی وب شماره گذاشتن میتونی سفارش بدی.

فقط زیاد سفارش نده-نمیتونیم همش رو بازی کنیم!!!;) وقت نمیشه!

Last edited by a moderator:
عزیز من بیخودی شایعه درست نکنید، اون بخشی که برای reset کردن پسورد استفاده میشده دارای مشکلی بوده برای همین سایت رو دارن درست می کنن. خود PSN به راحتی از طریق PS3 قابل دسترسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or