(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه اکانت UK داشتم بعد با از سایت US هم یک اکانت ساختم ولی وقتی میخوام با استفاده از PS3 برم میگه که شما نمیتونین با اکانت دیگران Sign in بشین! راه حلی هست که بتونم با اکانت جدیدم Sing in بشم؟ (یک Redeem code دارم که ریجن یک هست میخوام از اون استفاده کنم)
باید از آخرین منوی سمت چپ PS3 یعنی USERS یک یوزر جدید بسازید و با اون لوگین کنید. سپس با PSN اکانت جدیدی که ساختید وارد Playstation Network شوید که بهش میگن SUB ACCOUNT.
تمام.

چرا این همه شایعه می کنید ما که هر روز داریم میریم مشکلی نیست.
توی بازی call هم دلیل اینکه پیدا نمیکنه اینه که بازی با تلورانس 10 میلی ثانیه میاد host هارو search میکنه تا به پینگ شما برسه برای همین برای کسانی که پینگ بالایی دارن خیلی طول میکشه که بازی پیدا کنه.البته این مسئله بعد از modern 2 شروع شده.

درباره ی sign out شدن هم بگم که این مسئله به ISP که از ش خدمات میگیرین برمیگرده که تو هر شهر و هر منطقه ی مخابراتی فرق میکنه متاسفانه....

بچه ها یه سوال فنی!

من الان Redame Code دارم! میتونم بزنم؟ فایل دانلود میشه؟ یا باید صبر کنم تا PSN Store وصل بشه؟

اگر بزنم Code ـم میسوزه؟ ( DLC های مورتال کامبت هست!)

بچه ها یه سوال فنی!

من الان Redame Code دارم! میتونم بزنم؟ فایل دانلود میشه؟ یا باید صبر کنم تا PSN Store وصل بشه؟

اگر بزنم Code ـم میسوزه؟ ( DLC های مورتال کامبت هست!)

اگه كد رو داخل بازي ازتون بخواد چرا ميشه و مشكلي نيست ..ولي اگه بايد از قسمت مخصوص redame code كد رو وارد و چيزي دانلود كنيد به شما احازه نميده...پس بايد صبر كنيد تا همه چيز به حالت قبل برگرده...

خوب من یک بار توی قسمت Redame Code زدم! که ارور داد! الان مشکلی برای Code ـه من بوجود نمیاد؟

نمیسوزه؟ وقتی Store راه بیوفته میشه دانلود کرد دیگه؟ مشکلی نیست؟

خوب من یک بار توی قسمت Redame Code زدم! که ارور داد! الان مشکلی برای Code ـه من بوجود نمیاد؟

نه هيچ اتفاقي نميفته....خيالت راحت...وقتي استور برگرده ميتوني وارد كني..

ولی اون هکر کار چندین میلیارد وتیلیارد درامد داشته ها
80 میلیون نفر رو معتل خودش کرده
بعدشم گفته که برای من کاری نداره هک کردن پاش برسه چیزای دیگر رو هم هک می کنم
خدا ازش نگذره :(
من این هارو توی مجله ی کلیک خوندم

منم دیروز برای hot pursuit خواستم تو بازی کد رو وارد کنم اصلا نمیرفت تو کد وارد کردن.

Last edited by a moderator:
ما که نفهمیدیم داری مسخره می کنی یا تحسین اگه مسخره می کنی که هیچی اگه تحسین میکنی که واقعا خاک تو سر هر چی برنامه نویس تو سونی هست که گذاشتن سرور ها هک بشن.

منم دیروز برای hot pursuit خواستم تو بازی کد رو وارد کنم اصلا نمیرفت تو کد وارد کردن.
چرا من توی قسمتی که اکانت خودم هست وارد شدم! readme Code داره! همیشه اونجا وارد میکنم!

آقا فعلا کد مودو بیخیال شین استور هم ول کنین فعلا بیاین uncharted 2 بزنیم که سروراش حل شده:x

اقا این دوست ما 20 روز پیش UNCHARTED خودش رو فروخت (سر همین مشکلات سرور)

حالا دوستان انقدر گفتن :مشکل حل شده-از اولش هم بهتر شده واز این جور حرفا که دوستم

میخواد بازیو دوباره بخره.

حالا از دوستان خواهش میکنم این فریب خورده رو نصیحت کنین!!

از عکسم خبری نیست

اخطاررررررر گرفتم.......

چرا من توی قسمتی که اکانت خودم هست وارد شدم! readme Code داره! همیشه اونجا وارد میکنم!

من الان دوباره نگاه کردم باز هم نشد!!!فک کنم باید وایسم تا PSN store وصل بشه.
من از این به بعد خیالم راحته پست میدم ویرایش میکنن دوستان:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or