darinoos47
عضو جدید
از همه بهتر آمریکا و اروپا هست. ولی آمریکا بهتره.من میخواستم اکانت PSN بسازم ولی شک دارم که کجا رو انتخاب کنم، ریجن کنسولم ۳ هست، نمیدونم ژاپن یا آمریکا یا جالی دیگه رو انتخاب کنم، کسی میتونه کمک کنه؟
من میخواستم اکانت PSN بسازم ولی شک دارم که کجا رو انتخاب کنم، ریجن کنسولم ۳ هست، نمیدونم ژاپن یا آمریکا یا جالی دیگه رو انتخاب کنم، کسی میتونه کمک کنه؟
اگه ایشون میخوان بازی های psn هم خریداری کنند ریجن آمریکا از همه بهتره چون میتونن از PSN card استفاده کنه. اما اگه ریجن اروپا باشه باید برای خریداری بازی از Creadit یا Master یا ... استفاده کنه که تو ایران زیاد گیر نمیاد.سلام
ربطی به رجین دستگاهت نداره.
شما هرجا خواستی میتونی اکانت درست کنی.
پیشنهاد میکنم اروپا باشه. بهتره.
سلام
چرا من نمیتونم وصل بشم به اینترنت ؟
آخه هیچ کدوم از بازی هام به جز 3 تاش , تروفی هاش نمیاد. بهم گفتن باید از رو اینترنت آپدیت کنم تا بیاد.
adsl 128 دارم . تمام کار هارو انجام میدم اما از DNS ایراد میگیره . عدد هارو هم درست وارد میکنم اما باز ایراد میگیره.
لطفا کمک کنید.
ممنون.
سلام
اگه از Router استفاده میکنی که همه چیرو بذار رو اتوماتیک. خودش پیدا میکنه.
اما اگه نه که یا غلط وارد میکنی یا مراحلی که رفتی اشتباه بوده. مثلا Wireless وصل هست شما wired رو انتخاب کردی
سلام ، نه هنوز نیومده . از تاریخ اول اکتبر منتشر میشه . :smile:سلام ببخشید کارت های خرید از پی اس ان اروپا تو ایران است ؟ قیمت هایش چند نوع دارد ؟
من هم از لایو استفاده کردم هم از PSN (ولی بیشتر از PSN) میتونم بگم هیچ تفاوتی با هم ندارن. تنها برتری که لایو دارم امکان ارسال پیام صوتی هست. وگنه هر امکانی تو لایو هست، تو PSN هم هست. در ضمن Home تو ps3 هم یه برتری کامل حساب میشهدوستان من لایو بازم
یه سوال دارم پی اس ان content های مجانی زیاد داره یا مثل لایو همه چیش پولیه؟
در کل لایو و پی اس ان چه تفاوت هایی دارن؟
کدوم بهتره؟
پس تو وارد کردن اشتباه داری! مطمئنی 2 تا DNS رو درست وارد کردی؟ کابل Lan رو مستقیما از مودم وارد کردی دیگه؟wireless نیست کلا .
این مشکل همه ماست ، از دیروز بعد از ظهر به علت مغایرت PSN با اسلام فعلا قطعهسلام ps3 من یه مشکل عجیبی پیدا کرده :biggrin1: باهاش دانلود میتونم بکنم صفحه های اینترنت رو هم باز می کنه ولی وقتی میخوام به psn وصل شم میگه an error has occurred you have been signed out of psn(80710B23(
لطفا کمک کنید دیگه دارم میمیرم