Ἁlireza
کاربر سایت
ولی فک کنم اگه بری تو بازی لیست دوستات کم کم میاد !!!خوب پس مشکل از سرعت اینترنتت هست:biggrin1: ماله من وقتی سرعتم کم بود Store رو باز نمی کرد و لیست دوستانم هم نمیومد.
ولی فک کنم اگه بری تو بازی لیست دوستات کم کم میاد !!!خوب پس مشکل از سرعت اینترنتت هست:biggrin1: ماله من وقتی سرعتم کم بود Store رو باز نمی کرد و لیست دوستانم هم نمیومد.
سوال، من چطور میتونم Theme Dynamic Africa از PSN Japan دانلود کنم، من که ژاپنی بلد نیستم، پیدا نکردم کسی میتونه کمک کنه؟
کلا من یه Theme Dynamic میخوام، اکانت ژاپن و آمریکا هم دارم
شاید اون به قول شما ارور , پیغام آپدیت بازی بوده! بازی تا آپدیت نباشه نمیشه آنلاین بود و بازی هم کرد!الان یه مشکل پیدا کردم، قبلا همه چیز خوب بود، سیگنال دهی خوب بود
این LBP گذاشتن، سریع Singout کرد بعد توی تست اینترنت همه ۲ فاکتور بود الان بیشتر شده و همینطور وصل شدن به PSN و sync trophy طول میکشه، اخرشم در بیشتر موارد هم وصل نمیشه و یا time out میده
هر وقت هم میرم LBP یه Error میده بعدش Singout میکنه
البته اینا همش امروز اینطوری شده، بعد از اینکه PSN وصل شدم امروز صبح برای اولین بار LBP گذاشتم
فکر کنم مشکلش ماله سرعت اینترنته !!!يكي از رفيقام وقتي ميخواد توي PSN ساين اپ كنه ارور ميده : the connection has time out
ولي ميتونه از PS3 به اينترنت بره و كلا اينترنتش به راه هست...
علت چيست ؟!؟ :confused:
والا ما تا اونجایی که دیدیم شما هی آنلاین میشدی هی آفلاین !!! :confused:ببخشید ولی من فرق آپدیپ و پیام خطا میفهمم
چند بار اول که تا بازی اجرا کردم، پیام میداد و singout میکرد بعدش یک بار وصل موند که اپدیت اومد و من گذاشتم دانلود بشه ولی باز همین خطا داد و قطع شد
تازه الان که میخواستم theme بگیرم متوجه شدم به Store هم وصل نمیشه
عليرضا جون خوبي برادر ؟!؟فکر کنم مشکلش ماله سرعت اینترنته !!!![]()
ولا منم همینو میگم، تا میرفتم توی LBP هی singout میشهفکر کنم مشکلش ماله سرعت اینترنته !!!
والا ما تا اونجایی که دیدیم شما هی آنلاین میشدی هی آفلاین !!! :confused::laughing:
![]()
مرسی !عليرضا جون خوبي برادر ؟!؟
نه سرعت اينترنتش 512 ميباشد...:biggrin1:
نه بابا من هم 128 دارم ولي اين كسي كه دارم راجبش ميگم 512 داره.مرسی !
خوب اون ربطی نداره من الان یکی رو میشناسم ADSL512 داره ولی سرعت دانلودش بین 50 تا 60 هستش !!!
من الان 128 دارم سرعت دانلودم بین 25تا30 هستش ولی یه سری میگن تو 256 داری !!!:biggrin1: