(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سوال، من چطور میتونم Theme Dynamic Africa از PSN Japan دانلود کنم، من که ژاپنی بلد نیستم، پیدا نکردم کسی میتونه کمک کنه؟
کلا من یه Theme Dynamic میخوام، اکانت ژاپن و آمریکا هم دارم

سوال، من چطور میتونم Theme Dynamic Africa از PSN Japan دانلود کنم، من که ژاپنی بلد نیستم، پیدا نکردم کسی میتونه کمک کنه؟
کلا من یه Theme Dynamic میخوام، اکانت ژاپن و آمریکا هم دارم

باید تو قسمت news یا top سمت چپ بگردی بعد دقت کنی انگلیسی نوشته Afrika رو اون برو بقیشم معلومه

-------------

راستی برهان من چند روز پیش میرفتم لیست دوستانم هم میاد:دی

الان یه مشکل پیدا کردم، قبلا همه چیز خوب بود، سیگنال دهی خوب بود
این LBP گذاشتن، سریع Singout کرد بعد توی تست اینترنت همه ۲ فاکتور بود الان بیشتر شده و همینطور وصل شدن به PSN و sync trophy طول میکشه، اخرشم در بیشتر موارد هم وصل نمیشه و یا time out میده
هر وقت هم میرم LBP یه Error میده بعدش Singout میکنه
البته اینا همش امروز اینطوری شده، بعد از اینکه PSN وصل شدم امروز صبح برای اولین بار LBP گذاشتم

الان یه مشکل پیدا کردم، قبلا همه چیز خوب بود، سیگنال دهی خوب بود
این LBP گذاشتن، سریع Singout کرد بعد توی تست اینترنت همه ۲ فاکتور بود الان بیشتر شده و همینطور وصل شدن به PSN و sync trophy طول میکشه، اخرشم در بیشتر موارد هم وصل نمیشه و یا time out میده
هر وقت هم میرم LBP یه Error میده بعدش Singout میکنه
البته اینا همش امروز اینطوری شده، بعد از اینکه PSN وصل شدم امروز صبح برای اولین بار LBP گذاشتم
شاید اون به قول شما ارور , پیغام آپدیت بازی بوده! بازی تا آپدیت نباشه نمیشه آنلاین بود و بازی هم کرد!

ببخشید ولی من فرق آپدیپ و پیام خطا میفهمم
چند بار اول که تا بازی اجرا کردم، پیام میداد و singout میکرد بعدش یک بار وصل موند که اپدیت اومد و من گذاشتم دانلود بشه ولی باز همین خطا داد و قطع شد
تازه الان که میخواستم theme بگیرم متوجه شدم به Store هم وصل نمیشه

قبلا ( تا همین یکی دو ماه پیش ) آنونس و فری ویدئو از فیلم ها رو تو بخش مدیای پی اس ان می شد دانلود کرد ولی جدیدا این بخش رفته تو قسمت ویدئو و دیگه حتی ویدئو های مجانی رو هم نمیشه دانلود کرد !
این محدودیت استفاده از ویدئو استور بر میگرده به آی پی ؟ چطور میشه حلش کرد ؟

يكي از رفيقام وقتي ميخواد توي PSN ساين اپ كنه ارور ميده : the connection has time out
ولي ميتونه از PS3 به اينترنت بره و كلا اينترنتش به راه هست...
علت چيست ؟!؟ :confused:

يكي از رفيقام وقتي ميخواد توي PSN ساين اپ كنه ارور ميده : the connection has time out
ولي ميتونه از PS3 به اينترنت بره و كلا اينترنتش به راه هست...
علت چيست ؟!؟ :confused:
فکر کنم مشکلش ماله سرعت اینترنته !!!:-"
ببخشید ولی من فرق آپدیپ و پیام خطا میفهمم
چند بار اول که تا بازی اجرا کردم، پیام میداد و singout میکرد بعدش یک بار وصل موند که اپدیت اومد و من گذاشتم دانلود بشه ولی باز همین خطا داد و قطع شد
تازه الان که میخواستم theme بگیرم متوجه شدم به Store هم وصل نمیشه
والا ما تا اونجایی که دیدیم شما هی آنلاین میشدی هی آفلاین !!! :confused::eek::laughing::sick:

عليرضا جون خوبي برادر ؟!؟
نه سرعت اينترنتش 512 ميباشد...:biggrin1:
مرسی !
خوب اون ربطی نداره من الان یکی رو میشناسم ADSL512 داره ولی سرعت دانلودش بین 50 تا 60 هستش !!!
من الان 128 دارم سرعت دانلودم بین 25تا30 هستش ولی یه سری میگن تو 256 داری !!!:biggrin1:

مرسی !
خوب اون ربطی نداره من الان یکی رو میشناسم ADSL512 داره ولی سرعت دانلودش بین 50 تا 60 هستش !!!
من الان 128 دارم سرعت دانلودم بین 25تا30 هستش ولی یه سری میگن تو 256 داری !!!:biggrin1:
نه بابا من هم 128 دارم ولي اين كسي كه دارم راجبش ميگم 512 داره.
دانلودشم خوبه
يعني مشكل از سرعتش نيست.
ميخواد يوزر بسازه ميره توي اون قسمتي كه 2 تا گزينه مياد ولي رو هر كودوم كليك ميكنه همون اروري كه گقتم رو ميده داش عليرضا...
اگه تو رو نداشتيم چيكار ميكرديم ؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or