(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من بازی Operation Creature Feature رو از Store خریدم اما وقتی میرم تو بازی تو لودینگش هنگ میکنه و هیچ وقت لودنیگ تموم نمیشه...:((
چی کار کنم؟

دوستان من با این home مشکل پیدا کردم!اون لودینگ های اول بازی که میاد گیر میکنه و هیچکاری دیگه نمیتونم بکنم!!و حتما باید خاموشش کنم(از طریق خود دستگاه با دسته نمیشه!)کلا دسته هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمیکنه!

چندیدن بارم امتحان کردم هربار همونجا گیر کرده!
خوب چیکار میتونم بکنم الان؟

من به نت وصل میشم انلاین هم بازی میکنم ولی هر وقت میخوام به پلی استیشن استور وصل شم ارور 80710d23 میده در ضمن پی اس 3 ام هم جی اسیا است مشکل چیه؟ بقیه مشکل من رو ندارند؟

دوستان من با این home مشکل پیدا کردم!اون لودینگ های اول بازی که میاد گیر میکنه و هیچکاری دیگه نمیتونم بکنم!!و حتما باید خاموشش کنم(از طریق خود دستگاه با دسته نمیشه!)کلا دسته هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمیکنه!

چندیدن بارم امتحان کردم هربار همونجا گیر کرده!
خوب چیکار میتونم بکنم الان؟
اشکال از سرعت اینترنت باید باشه. توی 360 و ps3 زمانی که افت سرعت داشته باشه معمولا اینطوری میشه.
راستی دانلود از psn ... چی میگن؟ اهان.. Resume داره. مثلا برقی بره یا هرچی. مثلا برای Life with PS که صدهزار مرتبه شکر Downloadbackgrund هم نداره !! چطور؟
ممنون

اشکال از سرعت اینترنت باید باشه. توی 360 و ps3 زمانی که افت سرعت داشته باشه معمولا اینطوری میشه.
راستی دانلود از psn ... چی میگن؟ اهان.. Resume داره. مثلا برقی بره یا هرچی. مثلا برای Life with PS که صدهزار مرتبه شکر Downloadbackgrund هم نداره !! چطور؟
ممنون
نه اونایی که Background نداره برق بره یا هر اتفاق دیگه ای بیافته باید از اول دانلود کنی:biggrin1:

سوال دموی بازیهایی مثل MAG و Uncharted2 هرچی توی استور آمریکا گشتم نبود
راستی نمیشه یه کاری کرد بدون دانلود آپدیت آنلاین بازی کرد، خسته شدم هر بازی که میرام پیام میده باید آپدیت کنی حالا ۵۰مگ ۱۰۰مگ نیست ها!! حجمش خیلی زیاده و از حوصله ی من خارج

سوال دموی بازیهایی مثل MAG و Uncharted2 هرچی توی استور آمریکا گشتم نبود
راستی نمیشه یه کاری کرد بدون دانلود آپدیت آنلاین بازی کرد، خسته شدم هر بازی که میرام پیام میده باید آپدیت کنی حالا ۵۰مگ ۱۰۰مگ نیست ها!! حجمش خیلی زیاده و از حوصله ی من خارج
نمیشه !خوب حوصله نداری شب تا صبح بذار دانلود شه !!!

نمیشه !خوب حوصله نداری شب تا صبح بذار دانلود شه !!!
خوب مسئله اینه که من مثلا چندتا دمو دانلود کردم ولی این آپدیت :mad:، این آپدیت وقتی تموم میشه ۱۰۰ درصد کامل میشه یه خطا میده میگه در طول دانلود مشکل پیش اومده
بعدشم میگه از اول دانلود کن، بابا من چندبار از اول دانلود کنم، اونی نه یکی نه دوتا نه سه تا
یعنی هر بازی که میزارم کلی دانلود میخواد این دانلود هایی که توی بک گروند نمیرن خطا میده

یه سوال
الان میخوام یه اکانت رو اسلیمم بسازم ولی میگه باید اپدیت شه به 3.1 میخواستم بدونم میشه بدون اپدیت ساخت یا راهی نداره اخه نمیخوام اپدیت کنم

یه سوال
الان میخوام یه اکانت رو اسلیمم بسازم ولی میگه باید اپدیت شه به 3.1 میخواستم بدونم میشه بدون اپدیت ساخت یا راهی نداره اخه نمیخوام اپدیت کنم
۱۵۰مگه، با PC دانلود کن بعد آپدیتش کن یا برو https://store.playstation.com اشتراکت رو بساز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or