اشکال از سرعت اینترنت باید باشه. توی 360 و ps3 زمانی که افت سرعت داشته باشه معمولا اینطوری میشه.دوستان من با این home مشکل پیدا کردم!اون لودینگ های اول بازی که میاد گیر میکنه و هیچکاری دیگه نمیتونم بکنم!!و حتما باید خاموشش کنم(از طریق خود دستگاه با دسته نمیشه!)کلا دسته هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمیکنه!
چندیدن بارم امتحان کردم هربار همونجا گیر کرده!
خوب چیکار میتونم بکنم الان؟
نه اونایی که Background نداره برق بره یا هر اتفاق دیگه ای بیافته باید از اول دانلود کنی:biggrin1:اشکال از سرعت اینترنت باید باشه. توی 360 و ps3 زمانی که افت سرعت داشته باشه معمولا اینطوری میشه.
راستی دانلود از psn ... چی میگن؟ اهان.. Resume داره. مثلا برقی بره یا هرچی. مثلا برای Life with PS که صدهزار مرتبه شکر Downloadbackgrund هم نداره !! چطور؟
ممنون
نمیشه !خوب حوصله نداری شب تا صبح بذار دانلود شه !!!سوال دموی بازیهایی مثل MAG و Uncharted2 هرچی توی استور آمریکا گشتم نبود
راستی نمیشه یه کاری کرد بدون دانلود آپدیت آنلاین بازی کرد، خسته شدم هر بازی که میرام پیام میده باید آپدیت کنی حالا ۵۰مگ ۱۰۰مگ نیست ها!! حجمش خیلی زیاده و از حوصله ی من خارج
خوب مسئله اینه که من مثلا چندتا دمو دانلود کردم ولی این آپدیت ، این آپدیت وقتی تموم میشه ۱۰۰ درصد کامل میشه یه خطا میده میگه در طول دانلود مشکل پیش اومدهنمیشه !خوب حوصله نداری شب تا صبح بذار دانلود شه !!!
۱۵۰مگه، با PC دانلود کن بعد آپدیتش کن یا برو https://store.playstation.com اشتراکت رو بسازیه سوال
الان میخوام یه اکانت رو اسلیمم بسازم ولی میگه باید اپدیت شه به 3.1 میخواستم بدونم میشه بدون اپدیت ساخت یا راهی نداره اخه نمیخوام اپدیت کنم