اینو توی PSN EU مینویسه ، در ضمن وقتی میخوایم به PS Store US وصل بشیم میگه This service not available in your country . این با اون فرق می کنه .دوستان چرا شلوغش میکنید؟ :smile:
Down for Maintenance
ایران هم نیست، همه جای دنیاست.
اینو توی PSN EU مینویسه ، در ضمن وقتی میخوایم به PS Store US وصل بشیم میگه This service not available in your country . این با اون فرق می کنه .
کلا من که از خدامه قطع نشه ولی چون یه چیزایی قبلا شنیده بودم و دیده بودم واسه همین میگم اینجوریه .
امیدوارم برطرف بشه ، نشه فردا از ایران میرم
بابا حساب قلب ما رو نمی کنن سرزده قطع می کنن ما پس میفتیمبه بقیه ملت هم که میخوان وصل بشن همینو میگه، تو کامنتهای PSU از بیشتر کشورها گزارش قطعی دادن. اون هم نه فقط برای Store بلکه برای کل PSN
عجیبه که اینبار از قبل اعلام نشده بود، احتمالا اوضاع طبق برنامه پیش نرفته! :biggrin1:
دقت کردی چقدر اسپم میدی؟:smile:شایدم هک شدن :cheesygri کاره بروبچه ها خودمونه احتمالا
آره برهان ، آخه خیلی ترسیده بودیم دو تایی با نیما ، وقتی اون پیغام رو دیدم تا به نیما گفتم گفت دعا کن خبری نشده باشه وگرنه بیچاره شدیمپ.ن: آرش دیدی بهت گفتم دلم روشن:biggrin1: تا من رو داری غم نداشته باش:biggrin1: بهت که گفتم نمیان همچین کاری رو بکنند. در هر صورت وقتی گفتی یک سکته ناقص زدم
این پیامی که جدیدا پخش شده که به بیستا از دوستات بفرستی 20 دلار بهت میده فیکه دیگه نه؟
منم فرستادم ولی نوشته بود این پیام برای اینه که سیستم مسیجینگ PSN رو چک کنن؟!؟!والا من اینکارو کردم ولی سر کاریه فکر کنم.فیکه