(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی چی دارم درست میبینم
22.gif

حالا شبکه هم قطع میشه یعنی انلاین بازی کردن پرید
22.gif

دوستان چرا شلوغش می‌کنید؟ :smile:

Down for Maintenance

ایران هم نیست، همه‌ جای دنیاست.
اینو توی PSN EU مینویسه ، در ضمن وقتی میخوایم به PS Store US وصل بشیم میگه This service not available in your country . این با اون فرق می کنه .
کلا من که از خدامه قطع نشه ولی چون یه چیزایی قبلا شنیده بودم و دیده بودم واسه همین میگم اینجوریه .
امیدوارم برطرف بشه ، نشه فردا از ایران میرم :دی
Update : خوب مثل اینکه قضیه اونجوری ها هم جدی نیست ، کامنت های دوستان خارجی رو در این زمینه که میخوندم تو یه سری کشورها مثل یونان و ایتالیا و حتی امریکا هم این پیغام رو میده .
یکم خیالم راحت شد :دی

اینو توی PSN EU مینویسه ، در ضمن وقتی میخوایم به PS Store US وصل بشیم میگه This service not available in your country . این با اون فرق می کنه .
کلا من که از خدامه قطع نشه ولی چون یه چیزایی قبلا شنیده بودم و دیده بودم واسه همین میگم اینجوریه .
امیدوارم برطرف بشه ، نشه فردا از ایران میرم :دی

به بقیه ملت هم که میخوان وصل بشن همینو میگه، تو کامنت‌های PSU از بیشتر کشورها گزارش قطعی دادن. اون هم نه فقط برای Store بلکه برای کل PSN

عجیبه که این‌بار از قبل اعلام نشده بود، احتمالا اوضاع طبق برنامه پیش نرفته! :biggrin1:

به بقیه ملت هم که میخوان وصل بشن همینو میگه، تو کامنت‌های PSU از بیشتر کشورها گزارش قطعی دادن. اون هم نه فقط برای Store بلکه برای کل PSN

عجیبه که این‌بار از قبل اعلام نشده بود، احتمالا اوضاع طبق برنامه پیش نرفته! :biggrin1:
بابا حساب قلب ما رو نمی کنن سرزده قطع می کنن ما پس میفتیم :دی
شاید ملت میخواد بازی کنه ، شاید مردم مریض دارن :دی
هیچ ساعتی هم نگفتن ، فکر کنم به خاطر اضافه کردن سرویس Video Store به منطقه EU باشه .

شایدم هک شدن :cheesygri کاره بروبچه ها خودمونه احتمالا
دقت کردی چقدر اسپم میدی؟:smile:

پ.ن: آرش دیدی بهت گفتم دلم روشن:biggrin1: تا من رو داری غم نداشته باش:biggrin1: بهت که گفتم نمیان همچین کاری رو بکنند. در هر صورت وقتی گفتی یک سکته ناقص زدم

پ.ن: آرش دیدی بهت گفتم دلم روشن:biggrin1: تا من رو داری غم نداشته باش:biggrin1: بهت که گفتم نمیان همچین کاری رو بکنند. در هر صورت وقتی گفتی یک سکته ناقص زدم
آره برهان ، آخه خیلی ترسیده بودیم دو تایی با نیما ، وقتی اون پیغام رو دیدم تا به نیما گفتم گفت دعا کن خبری نشده باشه وگرنه بیچاره شدیم :دی
خیلی ترسیده بودم ولی خدا رو شکر مشکل تاسیساتی بوده که الان دیگه درست شد و میشه راحت وارد Store شد .
دوستان به هر حال ببخشید اگر اشتباه اطلاعات رسوندم چون اون خبر سایت PSU تازه اومده بود و من ندیده بودم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or