(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا من اینکارو کردم ولی سر کاریه فکر کنم.فیکه
منم فرستادم ولی نوشته بود این پیام برای اینه که سیستم مسیجینگ PSN رو چک کنن؟!؟!
و ازکجا میفهمن که یکی فرستاده یا نه؟؟
ویرایش : امروز یه 50 دلاریش برام اومد اگه اینا واقعا توی حسابمون بره که خیلی توپ میشه.:d

آخرین ویرایش:
آقایون این send to all های مزخرف که تو PSN براتون فرستاده میشه باور نکنید (مثل 500000 بار این پیغام رو بفرستید سونی PSN رو مجانی نگه داره و .... ) و لطفاً خواهشاً عاجزاً :دی این چیزا رو send to all نکنید، حداقل برای من نفرستید.
تو YM هر روز 1000 جور از این مزخرفات برامون میاد، تو PSN راحت بودیم که اینم به فنا دادن.

اینا باز خوبه!!!قبلا فکر کنم شایع شده بود L4D قراره برای PS3 بیاد یا یک همچین چیزایی :d شایدم halo بود(حالا چندشو نمیدونم :d )
کلا سرکاریند :d

دوستای عزیز یه سوال داشتم

من میتونم بازیهایی که از Playstation Store میخرم و دانلود میکنم رو به کسی دیگه هم بدم ؟ راهی داره که بازی کپی کنم تو cool disk ؟

1. بله. اکانتی که با اون بازی خریدین رو به 4 نفر میتونید بدین!
* نکته برای 4 نفر ! :دی : یوزری که در اون مشخصات اکانت مربوطه رو وارد و بازی ها رو دانلود میکنید نباید DELETE کنید :eek:

2. خیر همچین چیزی ممکن نیست.

مرسی

1. بله. اکانتی که با اون بازی خریدین رو به 4 نفر میتونید بدین!
* نکته برای 4 نفر ! :دی : یوزری که در اون مشخصات اکانت مربوطه رو وارد و بازی ها رو دانلود میکنید نباید DELETE کنید :eek:

2. خیر همچین چیزی ممکن نیست.

مرسی

به به داداش کیا خودم :biggrin1: :love: خیلی میخوامت بابت جواب سوال هم ممنون داداشی

کیا عزیز یعنی من user خودم رو دستگاه رفیقم وارد کنم بعد با email و passwordam وارد psn بشم و برم دوباره بازی مورد نظر رو دستگاه این بنده خدا هم dl کنم درسته ؟ :biggrin1:

بعد اینکه این user اصلی من هست مشکلی پیش نمیاد که ؟ بن نمیشه ؟ :biggrin1:

به به داداش کیا خودم :biggrin1: :love: خیلی میخوامت بابت جواب سوال هم ممنون داداشی

کیا عزیز یعنی من user خودم رو دستگاه رفیقم وارد کنم بعد با email و passwordam وارد psn بشم و برم دوباره بازی مورد نظر رو دستگاه این بنده خدا هم dl کنم درسته ؟ :biggrin1:

بعد اینکه این user اصلی من هست مشکلی پیش نمیاد که ؟ بن نمیشه ؟ :biggrin1:

خواهش میکنم :blushing: :love:
اره درسته .
نه دلیلی برای بن شدن نیست
البته اگه با کردیت کارتهای غیر قانونی شارژ شده باشه ریسک بن شدن بالاس ولی 100% نیست!

--------------

دوستانِ LBP * باز از اینجا میتونید Redeem Code ـه Norse Mythology pack رو مجانی بگیرید !!!

partner_littlebigplanet.jpg

*ریجن UC

موفق باشید :smile:

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوالی در رابطه با PSN Card داشتم (صفحه های زیاد هست و نمیتونم همش رو بگردم)

من اکانتم برای استرالیا هست و دستگاهم pal
حال چطور باید خریداری کنم از استور (پک ها و بازی ها رو ) ؟
آیا بای کارت PSN که تو فروشگاه بازی سنتر هست این امکان وجود داره ؟

و اگر نه با چه کارت هایی باید این کار رو کنم و چطور گیر بیارم ..

ممنون

دوستان یه سوالی در رابطه با PSN Card داشتم (صفحه های زیاد هست و نمیتونم همش رو بگردم)

من اکانتم برای استرالیا هست و دستگاهم pal
حال چطور باید خریداری کنم از استور (پک ها و بازی ها رو ) ؟
آیا بای کارت PSN که تو فروشگاه بازی سنتر هست این امکان وجود داره ؟

و اگر نه با چه کارت هایی باید این کار رو کنم و چطور گیر بیارم ..

ممنون
نه نمیشه
شما باید اکانت امریکا داشته باشید چون بازیسنتر فعلا کارتهای امریکا را میاره پس در نتیچه شما باید بازی هاتان هم ریجن a باشن تا بتوانید پک ها و چیزهای مثله اینها را تهیه کنید
موفق باشی:biggrin1:

نه نمیشه
شما باید اکانت امریکا داشته باشید چون بازیسنتر فعلا کارتهای امریکا را میاره پس در نتیچه شما باید بازی هاتان هم ریجن a باشن تا بتوانید پک ها و چیزهای مثله اینها را تهیه کنید
ببخشید در رابطه با خرید بازی چه طور ریجن مهمه.مثلا بازی flower رو بخوام دانلود کنم

ببخشید در رابطه با خرید بازی چه طور ریجن مهمه.مثلا بازی flower رو بخوام دانلود کنم
نه خواهش میکنم
تا اونجای که من میدونم برای دانلود بازی از خوده پلی 3 ربطی به ریجن نداره
یعنی من خودم از امریکا دانلود میکنم بعد دستگاه من که ریجن ژاپن هست بازی میکنم همین:biggrin1:

نه نمیشه

البته این دوستمون میتونن در کنار اکانت اصلیشون یه اکانت US بسازن و باهاش خرید کنن! و بدون هیچ مشکلی در اکانت اصلیشون که ممکنه مربوط به هر جای دنیا بشه! استفاده کنن
در PSN هم DLC ها فقط ریجن لاک هستد

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or