(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان. من یک مشکلی داشتم امروز رفتم یک اکانت US بسازم برای خودم هر کاری کردم تو گذاشتن Online ID ارور میدادش. رو دستگاه من 3 تا اکانت دیگه هم هستش. چیکار باید بکنم؟

سلام دوستان. من یک مشکلی داشتم امروز رفتم یک اکانت US بسازم برای خودم هر کاری کردم تو گذاشتن Online ID ارور میدادش. رو دستگاه من 3 تا اکانت دیگه هم هستش. چیکار باید بکنم؟

سلام دوست عزیز شما باید برای ساختن هر اکانت یه User جدید به سیستم معرفی کنی ...

می خواستم بدونم که اگر وسط دانلود اینترنتم قطع بشه می تونم ادامشو بعدن دانلود کنم؟
بستگی داره دانلود چی باشه. اگه از Store چیزی گرفته باشی هیچ مشکلی نیستش ولی اگه آپدیت های مربوط به بازی ها باشه اگه وسطش قطع بشه یا حتی 99 هم باشه و قطع بشه دوباره باید از اول بری.

پ.ن: مشکلم حل شدش. یک اسم داغون دادم قبول کرد:biggrin1:

بستگی داره دانلود چی باشه. اگه از Store چیزی گرفته باشی هیچ مشکلی نیستش ولی اگه آپدیت های مربوط به بازی ها باشه اگه وسطش قطع بشه یا حتی 99 هم باشه و قطع بشه دوباره باید از اول بری.

پ.ن: مشکلم حل شدش. یک اسم داغون دادم قبول کرد:biggrin1:

سلام
بله از store دانلود میکردم ... فقط می خواستم بدونم که اگر مثلا دستگاه رو خاموش کنم هم بعدن میتونم ادامه دانلود رو ادامه بدم؟

سلام
بله از store دانلود میکردم ... فقط می خواستم بدونم که اگر مثلا دستگاه رو خاموش کنم هم بعدن میتونم ادامه دانلود رو ادامه بدم؟
بله دوست عزیز میتونی اصلا جای نگرانی نداره:biggrin1: راستی احیانا من و شما توی PSN دوست نیستیم؟:biggrin1:

دادش میشه یه کمکی به ما به کنی مشکل dns رفت تو اکسپلور192.168.1.1 را دادم و... صفحه امد و رد اون مشخصات رو نوشتLAN IP Address: 192.168.1.1
Primary DNS Server: 192.168.1.1
Secondary DNS Server: 192.168.1.1
اما جای Default Gateway خای بود اینها که شبیه همند حال بگو چیکار کنم نوکرتم یه جواب خوب بده در ضمن ویندو ویستا است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or