این عادی این قدر بزن تا وصل بشهچرا من هر کاری میکنم به psnوصل بشم یه ارور میده میگه نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه
کسی تا حالا همچین مشکلی رو داشته که بدونه باید چی کار کنم
شماره ارور80710102
این عادی این قدر بزن تا وصل بشهچرا من هر کاری میکنم به psnوصل بشم یه ارور میده میگه نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه
کسی تا حالا همچین مشکلی رو داشته که بدونه باید چی کار کنم
شماره ارور80710102
هر چی میزنم نمی شه حدود 10بار هم زدم باز نشداین عادی این قدر بزن تا وصل بشه
مگر شما قبلا نگفته بودی که وصل میشدی :confused:هر چی میزنم نمی شه حدود 10بار هم زدم باز نشد
کار دیگه ای نباید کرد
شما ها چه جوری سیم هاشو وصل میکنید شما ها اول بگید شاید من اشتباه وصل میکنم
نه برای اولین باره میخوام وصل بشم که نمیشهمگر شما قبلا نگفته بودی که وصل میشدی :confused:
اصلا قبلا وصل شده بودی یا نه :confused:
خوب شما با چه دستگاهی وصل میشی با adsl یا ویرالس :confused:نه برای اولین باره میخوام وصل بشم که نمیشه
سلام !
یه آدرس UK به من میدید ممنون میشم !
من که نفهمیدم والا!آخر UK یا US?نبوددد ؟؟؟ آدرس آمریکا !
وایرلس تو ایرن مگه خوبم پیدامیشه!(برای بازی که Pingـشم درست و حسابی باشه)از بچه ها کسی اینجا اینترنت وایرلس داره 256 که راحت بتونه کیلزون بازی کنه ... !؟
wireless داری ؟دوستان اینجا کسی ADSL صبانت داره من 1 مگ دارم اما این سرویس دهن مارو مسواک کرده .هر یه ساعت قطع میشه چراغ ADSL روشن هست.اما باز قطع میشه.زنگ زدم پشتیبانی میگن یه چیزی داره رو خط نویز میندازه میخواستم بهشون فحش بدم. از spliter هم استفاده نکردم اما باز مشکل داره.کسی اینجا مشک منو داره ؟ به نظرتون مشکل از کجاست؟
مودم wireless هست اما من از lan میگیرم .اصلا روز و شب نداره ping نمیده هیچی ,هر یه ساعت قطع میشه.روز ها یه کم بهتره.wireless داری ؟
پس حتما مشکل از نت نه مودم !مودم wireless هست اما من از lan میگیرم .اصلا روز و شب نداره ping نمیده هیچی ,هر یه ساعت قطع میشه.روز ها یه کم بهتره.