(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید دوستان بیشتر شماها ادعا دارید که بلد هستید ولی هنوز یک نفرتون کامل توضیح نداده کسی که تازه پلی3 میگیره و سرعتش 128از شرکت صبا نت هست از اول چطوری میتونه کانکت بشه وچه عدادی رو وارد کنه که ارور دی ان اس نده پس واسه تازه کاراهم فکری کنید ممنونم از شما اساتید:-":(

ببخشید دوستان بیشتر شماها ادعا دارید که بلد هستید ولی هنوز یک نفرتون کامل توضیح نداده کسی که تازه پلی3 میگیره و سرعتش 128از شرکت صبا نت هست از اول چطوری میتونه کانکت بشه وچه عدادی رو وارد کنه که ارور دی ان اس نده پس واسه تازه کاراهم فکری کنید ممنونم از شما اساتید:-":(
http://www.gigaimage.com/images/a97a0hy64b7k4fb7f88t.png

username وpassword راکه داشتم توی بخش pppoe دادم و همهی مراحل را رفتم اما در تست در همان اول ارور داد شاید باید کلمه هارا بزرگ می نوشتم یکی کمک کن

pes2009

سلام به همگی.من یه مشکلی داشتم .وقتی میرم تو network pes2009 که آنلاین بازی کنم این پیغامو میده unable to transmit using udp port 3658 you may need to connect directly to the internet or adujst your connection device i.e. router setting setc
اگه کسی از شما میدونه که باید چیکار کنم سریع تر بهم بگین
ممنون

مشکل DNS

اقا لطفا یکی از سیر تا پیاز وصل شدن با adsl را برام بگه مردم بابام یکی به من کمک کنه وینوز من ویست است قبلا هم کسانی راهنمای کردن بدر نخور وقتی در تنظیمات pppoe را انتخاب میکنم وتمام راه را میرم وتست میگرم optionIP را اشکال میگیره ودومی را هم که جاش خالی اما تو تنضیمات از اون سه تا اولی که ایپی ادرس هست را انتخاب میکنم ودر بخش dns که از شرکت گرفتم به این شماره 85.185.1.130 را میزن ودر اخر یه تست میگیرم که اولی را قبول ام در دومی اشکال dns میدهو من زنگ بزنم شرکت شماره چی بگیرم ومن هچ کدام ازش از شماره را ندارم نه dns نه ip ادرس و غیر به امید حق*

سرور Cod 5

سلام دوستان !!
من میخوام سرور بازیه Call Of Duty 5 رو بخرم !! به نظر شما فایده داره ؟؟؟ اصلا پینگم بهتر میشه ؟؟؟ فعلا پینگم زرده !! به نظرتون اگر سرور بخرم , سبز میشه ؟
درضمن از کجاها میشه سرور گرفت ؟؟ و قیمت سرور Cod 5 چنده و آیا 1 ماهه هست ؟

اقا لطفا یکی از سیر تا پیاز وصل شدن با adsl را برام بگه مردم بابام یکی به من کمک کنه وینوز من ویست است قبلا هم کسانی راهنمای کردن بدر نخور وقتی در تنظیمات pppoe را انتخاب میکنم وتمام راه را میرم وتست میگرم optionIP را اشکال میگیره ودومی را هم که جاش خالی اما تو تنضیمات از اون سه تا اولی که ایپی ادرس هست را انتخاب میکنم ودر بخش dns که از شرکت گرفتم به این شماره 85.185.1.130 را میزن ودر اخر یه تست میگیرم که اولی را قبول ام در دومی اشکال dns میدهو من زنگ بزنم شرکت شماره چی بگیرم ومن هچ کدام ازش از شماره را ندارم نه dns نه ip ادرس و غیر به امید حق*

یکی نیست جواب من بده مردم بابام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or