Hodor
کاربر سایت
یک عدد هدست usb یا بلوتوث!من میخوام مثل 360 موقع بازی صدای دوستامو بشنوم
چه چیزایی نیاز دارم؟ از کجا باید تهیه کنم؟
یک عدد هدست usb یا بلوتوث!من میخوام مثل 360 موقع بازی صدای دوستامو بشنوم
چه چیزایی نیاز دارم؟ از کجا باید تهیه کنم؟
http://www.gigaimage.com/images/a97a0hy64b7k4fb7f88t.pngببخشید دوستان بیشتر شماها ادعا دارید که بلد هستید ولی هنوز یک نفرتون کامل توضیح نداده کسی که تازه پلی3 میگیره و سرعتش 128از شرکت صبا نت هست از اول چطوری میتونه کانکت بشه وچه عدادی رو وارد کنه که ارور دی ان اس نده پس واسه تازه کاراهم فکری کنید ممنونم از شما اساتید
سلام به همه !
آقا بد بخت شدم !
دیشب داشتم flowers رو DL میکردم که ADSLم تموم شد حالا چیکار کنم یعنی پولم به **** رفته ؟ کمکککککک !
چه ربطی داره!
دوباره ADSL ـتون رو شارژ کنید.ادامه شو DL کنید
مرسی مشکل حل شد ولی از ادامش نیمد !نه نگران نباشید وقتی دوباره به اینترنت وصل شید ادامش رو دانلود میکنید!
بیشتر بستگی به ping شما داره ولی اگه 128 واقعی باشه و پینگت هم خوب باشه با کمی لگ میتونی به راحتی بازی کنیبا ADSL 128 می شه راحت انلاین بازی کرد یا همش لگ می زنه !؟
اقا لطفا یکی از سیر تا پیاز وصل شدن با adsl را برام بگه مردم بابام یکی به من کمک کنه وینوز من ویست است قبلا هم کسانی راهنمای کردن بدر نخور وقتی در تنظیمات pppoe را انتخاب میکنم وتمام راه را میرم وتست میگرم optionIP را اشکال میگیره ودومی را هم که جاش خالی اما تو تنضیمات از اون سه تا اولی که ایپی ادرس هست را انتخاب میکنم ودر بخش dns که از شرکت گرفتم به این شماره 85.185.1.130 را میزن ودر اخر یه تست میگیرم که اولی را قبول ام در دومی اشکال dns میدهو من زنگ بزنم شرکت شماره چی بگیرم ومن هچ کدام ازش از شماره را ندارم نه dns نه ip ادرس و غیر به امید حق*