grotesque22
کاربر سایت
آقا من بازیم رجین 2 فلش تاندر پک و خریدم از us store که نمیاره .
حالا من از کدوم store بایدخرید کنم تا بیاره؟؟
خوب معلومه اروپا باید اکانت اروپا داشته باشیآقا من بازیم رجین 2 فلش تاندر پک و خریدم از us store که نمیاره .
خوده شما داری میگی رجین 2 بعد از PSS US خریدی حتما باید یکی باشه.آقا من بازیم رجین 2 فلش تاندر پک و خریدم از us store که نمیاره .
یه سوال دارم می خواستم ببینم می تونم با ویزا کارد از سایت playstation خرید کنم ؟
یعنی تو سایت می شه مشخصات ویزا کارت رو داد و خرید کرد؟
فردین اگه تونستی برو ماله LBP رو هم بگیر. من گرفتم خیلی باحاله:biggrin1: ته خنده هست:biggrin1:یعنی کسی این تم Africa رو دانلود نکنه نصف عمرش بر فناست
Accounte Management>Billing informationآخه تو سایت ps من همه جارو گشتم ولی جایی نبود کهمشخصات ویزا کارت رو بشه داد:confused:
اتفاقا واسه من هم همینطور شد. بنظرم یا اشکال از شبکه PSNـه! یا اینکه DNS قطع شده. چون DNS های ایران مخصوصا 217.218.155.105 قطعی زیاد دارن. چند بار دیگه تست کن احتمالا حل میشه.دوستان من امروز یک مشکل داشتم. یعنی همین الان هر کاری می کنم می خوام وصل شم به PSN نمیشه و ارور DNS میده. تا ساعت 1 خوب بود نمی دونم یهو چی شدش. راستی این مشکل یک بار دیگه هم حدود 10 روز پیش به وجود اومده بود که بعد از 1 روز برای من حل شد.
ریجن بازیت چی هست؟یک سوال
وقتی پکیج های ناروتو رو دانلود میکنی . و نصبشونم میکنی شخصیت ها اضافه نمیشن . معموریت هم اضافه نمیشه.
کجا باید بری .چیکار باید بکنی. حسین ؟. تو میدونی.