psychopathic
کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان تقاضا دارم اگر از سرویس اینترنتتون برای بازی کردن راضی هستید (ping خیلی کم) به بنده معرفی کنید با تشکر
با سلام خدمت دوستان تقاضا دارم اگر از سرویس اینترنتتون برای بازی کردن راضی هستید (ping خیلی کم) به بنده معرفی کنید با تشکر
متاسفانه تو ایران فکر کنم فقط psn کارت ریجن ..انگلیس..امریکا و امارات هست....
برای خرید dlc باید ریجن اکانت ..بازی.. و dlc خریداری شده یکی باشه؟
شاتل ... اکو 512 به بالا . اگر 4 مگ بگیری که عالیه.
دقیقا سوالت رو جایه اشتباهی پرسیدی....هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*سلام فک کنم اینجا جاش باشه سوالم رو بپرسم
من دستگاهم کپی خوره اگه با کنسولم انلاین بشم و فقط باش بازی ارجینال اجرا کنم کپی خورش نمیپره ؟؟ یا چون کپی خوره هموه لحظه که انلاین بشم ban میشم ؟
بعد از کجا بفهمم ریجن دستگاهم چنده ؟
سلام دوستان لطفا کمک کنید من میخواهم برم Playstation store بهم اررور میده با کریو هم رفتم بازم اررور میده نتو عوض کردم بازم نشد اکانت دیگه بازم نمیشه متن اررور اینه An Error has occurred with PlaystationStore close and restart the application Press the PS button to quit
سلام دوستان لطفا کمک کنید من میخواهم برم Playstation store بهم اررور میده با کریو هم رفتم بازم اررور میده نتو عوض کردم بازم نشد اکانت دیگه بازم نمیشه متن اررور اینه An Error has occurred with PlaystationStore close and restart the application Press the PS button to quit
دقیقا منم همین مشکل رو دارم برای رفتن به استور چند روزی هم میشه. کسی نمیدونه چرا؟
برای منم نمیره
خوب این سوال کردن نداره دوستان عزیز
این مشکل داخلی هست و اینترنت ما مشکل داره اونم کاملا مشخصه مربوط میشه به مرگ خمینی و کاریش هم نمیشه کرد از روی ترجبه میگم تا هفته دیگه به احتمال زیاد باید درست بشه
سک سوال مهم. من اگر یک کارت 10 دلاری بگیرم و کدش رو بزنم اونوقت میتونم از استور یه پلاس 1 ماهه بخرم؟ دیگه مشخصات Credit Card نمیخواد؟
مشکل مربوط به استور و پیغام عجیبب و غریبش کلی هست و به اینترنت و بقیه موارد ارتباطی نداره. بعد از آخرین آپدیت تقریبا استور برای خیلی ها همین ارور رو می ده. قرار بوده تا دیروز ( 2 june ) استور در حالت maintenance باشه که فعلا کلا ریخته بهم و توی حالت ...An Error has occurred مونده!
قبل از این هم قرار بوده یکی دو روز انگار استور و بخش های مربوط به اکانت غیر قابل دسترس باشه که کلا الان 5 روز طول کشیده و حل نشده.
سایت مشکل خاصی نداره و می شه دانلود کرد، مثل گذشته.( مشکلات مربوط به اینترنت در سایت بیشتر دیده می شه.)
اما ضعف اینترنت داخلی در لود کردن سایت های مثل پلی استیشن و سایت های مشابه کاملا نسبت به گذشته حس می شه. ماه ها پیش همین سایت ها فوق العاده روون بدون ف ی ل ت ر شکن باز می شد اما الان تعدادی از ای اس پی ها توی لود کردن همین سایت ها نسبت به گذشته کاملا مشکل دارن و اگه از ف ی ل ت ر شکن استفاده بشه کاملا تفاوت احساس می شه!