تویه کاستوم لن کنسولمخابرات یه دستکاری کرده توی اینترنتش که اکثر کسایی که از مخابرات اینترنت دارن برای وصل شدن مشکل دارن
حالا باید چیکار کنم؟ این dns ها رو کجا وارد کنم، در PS3 یا خود روتر
مودم Asus N10
ip آدرس رو تویه سیستم اینفورمیشن کنسول نوشته..چه ip باید بدم؟
کار خاصی نیاز نیست...فقط کنسول رو رویه آتو لن بزار..بعد اکانت آنلاینتو بساز(به یه ایمیل و پسورد نیاز داری) و لذت ببرسوال در مورد استفاده از اینترنت لبتاپ برای ps3
من میخوام از سرویس های کاهش سرویس پینگ استفاده کنم.که متاسفانه نمیشه در داخل خود ps3 * نتظیم کرد.
لبتاپم از طریق وایفای به اینترنت وصل هست.
و با یک کابل ps3 * را به لبتاپ وصل میکنم.
حالا بگید مو به مو باید چه تنظیماتی در لبتاپ و ps3 * *انجام بدم؟؟
ip آدرس رو تویه سیستم اینفورمیشن کنسول نوشته..
یعنی در بخش dns همون ip خودم رو باید بدم
در اوردنش که کار نداره
یک سوال در مورد کد انلاین بازی ارجینال
یک gow as دارم یک کدش مربوط به battle royal و انتخاب zeus هست ولی تاریخ زده که تا 1/3/2014 تموم میشه و شده فکر کنم ولی کد استفاده نشده
یک کد انلاینم داره تاریخ نزده یعنی هر موقع بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟
بعد تاریخ اسنقاده تموم شه و استفاده نکنیم ، میشه به پشتیبانی ps درخوتست داد تا ی کد دیگه بدن یا نه؟
مصکل نیست تاریخ کد واسه اواخر 2013 هست انقضاش منم بازی دست دو خریدم طرف کد استفاده نکرده . حالا کد تاریخش بذرهما تا حالا هیچ کس همچنین مشکلی نداشته
شما اگر انگلیسیت خوبه و ردیفه به سونی پیغام بده ببین چی میگه ببین کارتو راه میاندازه یا نه به تیم پشتیبانی ایمل بده
الان من بخوام یه اکانت بسازم مال هر کشور اروپایی باشه psn کد uk بخرم کار میکنه یانه هر کشور باسه خودش psn کارت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه تو ایران فکر کنم فقط psn کارت ریجن ..انگلیس..امریکا و امارات هست....هر کشوری باید برای خودش کارت جداگانه PSN خریداری کنی اگر بخواهی استفاده کنی